Yan komşuma özenmek

Baskasinin kismetine hasetlenmek ve kiskanmak cahilligin acik ve net tek belirtisidir istedigin kadar özen kendini üzüp bitirmekten baska bir ise yaramaz insan oglu hep ayni b.kun laciverti sahip olamadigi herseyin hayrani sahip oldugunun nankörü

Sizinki biraz hakkınız ödenmez dediler ve ödemediler gibi olmuş , valla geçen ay gittiğimiz Doç. Dr bayan eşi de Prof.özel Ünv. Hastanesinde çalışıyorlar karı koca esimin Dr olduğunu öğrenince gençken kaç git diye akıl verdiler yani herkesin durumu sizin ailenizinki gibi olmayabilir

Niye ısrarla o insanların da derdi olduğuna ikna etmeye çalışıyorsunuz ki konu sahibini, başkalarının mutsuzluğu sizin mutsuzluğunuzu mu azaltıyor?
Ayrıca ben sizin durumunuzu sağlıksız buldum, siz bu çifti takıntı yapmışsınız.Bence bir hobi falan edinin evdeyken, bir şeyler çizin bir sayfa bir şeyler karalayın, dökün içinizdekileri faydası olur.

dusuncelerimi kendime saklayacak olsam foruma uye olmazdim. dunyadaki tek doktor sizin esiniz degil. baska doktor aileleri de kendi tecrubelerini aktarabilir ne var bunda herkes sizinle ayni dusunmek zorunda mi?
Siz aklı başında yorum yaptınız ama o kadar bambaşka yerlere taşıyan insanlar geldi ki uzadı gitti çok sıkıldım

ben de onu diyorum herkesin durumu sizin gibi de olmayabilir. biraz da kendinizi sorgulamanizda fayda var yani “kocam doktor diye beni kiskaniyorlar” lafi acisindan soyluyorum.

ben de onu diyorum herkesin durumu sizin gibi de olmayabilir. biraz da kendinizi sorgulamanizda fayda var yani “kocam doktor diye beni kiskaniyorlar” lafi acisindan soyluyorum.
Ben bunu ovunmek için yazmadım, üzülüyorum insanların bu bakış açısına kiskanilacak bir durumum yok,ay neyse gerçekten herkesin içi kötü

Bir yanlışın olmalı miss, hem para hem mutluluk bir arada olmaz. Karıştırıyorsun muhtemelen

Canım gezmek ister gezerim
Evde yemek yapmak istemem çıkar yerim
Her gün balık ızgara çekerim
Yetmezse ejder meyveli smoothie de içerim

Audimle vınlarım çekilin yollar da benim
Gucci Prada Hermes giyerim
Köpeğime bile havyar yediririm
Keyif benim hayat benim
Çatlayın patlayın fakirler

Nasıl oldu mu

Mesela ben tonla param var ama gayet mutlu ve saglikliyim

heh mesela bende de para check, mutluluk eh iste, saglik zerre kadar yok

hicbir seyin bir mutlak sonucu yok ki, zengin gorunce direkt “onun da derdi vardiiirr” demek sacma. bundan sonra diyecek olan seni dusunsun demesin

Açıkçası yorumunuz beni de şaşırttı. Kardeşim doktor, eşi başka bir meslek mensubu. Ne komşu, ne de arkadaş sıkıntısı çekiyorlar. Komşuları ve arkadaşlarının çoğu da doktor değil. Üstelik küçük bir ilde yaşıyorlar. Yaşadığınız yerle ilgili başka bir sorun olsa gerek.

Ben ve eşim de toplumca ilgi gören mesleklerde çalıştık. Biz de hiç öyle yalnız kalma, kıskançlık problemleri yaşamadık. Biz büyükşehirde yaşıyoruz gerçi.

Birdenbire herkesin de annesi babası tip profesörü oldu ben ona şaşırıyorum asıl,bir kere gerçekten öyle olan biri şu yorumu yapmaz gibime gelmiyor da değil

Birdenbire herkesin de annesi babası tip profesörü oldu ben ona şaşırıyorum asıl,bir kere gerçekten öyle olan biri şu yorumu yapmaz gibime gelmiyor da değil

bu yorumu ne siz yapmis olun ne de biz okuyalim bence

Aslında haklılık payı var. Bir arkadaşım vardı eşi göz doktoru kendisi ev hanımı idi. Hep duyardım başkalarından ne güzel eşi doktor oh miss hayatı yaşıyor, kendisi ev hanımı ama bak koskoca doktor ile evlenmiş gibi. Ve benim düşüncem bu şekilde düşünenler kesinlikle doktorluğun ve ailesinin yasadıgı sıkıntıları bilmeyen cahil kesim. Babamın arkadaşı da doktor eşi ilkokul mezunuydu aynı şekilde ona da bu şekilde yaklaşıyorlardı. Her ikiside doktor ise bu defa da konu sahibi gibi paraları var arabaları var diye bakılıyor.

Şeninde kocan yok şaka bir tarafa doktorluk çok kıskanılacak meslek grubundan çıkalı çok oldu. Belli konularda uzmanlaşmış prof hariç çoğu orta düzeyde kazanıyor. Hatta aynı yaştaki bir çok mühendis çok daha fazlankazanıyordur. Maalesef doktorlarda orta düzey artık. Müteahhit kuyumcu ticaretle uğraşanlar doktorları katlar

sen cok kasindin, ömür törpüsü bir koca ve kolik bir bebek verin kizlar sunun eline
fazla mutlu bu
en azindan demir, cinko eksikligin olsun

Doğrudur

Çok teşekkür ederim,benim de çevremde var saydığiniz örnekler

o degil de insan bir zaman sonra böyle seyleri önemsemiyor
yani gercekten mutlu olan insan ne fazlasina göz dikiyor, ne de istiyor
ben bu anlamda nirvanaya falan yükseiyorum galiba
kim chanel cantaya hayir diyebilir, bak ben mehh diyorum mesela
hic cazip gelmiyor ya, galiba ben oldum

Valla gayet de profesor annesi babasi , hatta babasi sagolsun babamin tedavisine destek oluyor hatta kk daki pek cok kadina destek oluyor , iyi ki var babasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…