- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
Sizin de hoşunuza gidiyor belli ki...Ben konu sahibine bakarak genelleme yapmadım kendisinin bakış açısına sahip insanlar bizin de çevremizde çok demek istedim,herkes kıskanıyor böyle bir gerçek var özellikle kadın olanlar,neden kiskanmasinlar ki bir kere zekiler çalışkanlar amaçları var amaçsız ortalama zekaya sahip insanların işi bu hiç polyannaci olamiciim
Benim 1. Derece yakınlarımın hepsi doktor ama hiç sizin yaşadıklarınızı yaşamıyor hiçBen konu sahibine bakarak genelleme yapmadım kendisinin bakış açısına sahip insanlar bizin de çevremizde çok demek istedim,herkes kıskanıyor böyle bir gerçek var özellikle kadın olanlar,neden kiskanmasinlar ki bir kere zekiler çalışkanlar amaçları var amaçsız ortalama zekaya sahip insanların işi bu hiç polyannaci olamiciim
Evet evet doğrudurBenim 1. Derece yakınlarımın hepsi doktor ama hiç sizin yaşadıklarınızı yaşamıyor hiç
kiyaslamayin kendinizi.. ne sizden asagidakilere bakip ne sizden yukaridakilere bakip. bu size mutsuzluktan baska bir sey vermez.Evet yeni taşındım yan komşumu tanımıyorum bile ama evli ikiside doktor bir kızları var hayatımda gördüğüm en güzel bebeklerden biri siteye gidip gelirken gördüğüm kadarıyla piyasadaki en lüks arabalardan birine sahipler ve onlarda bizim gibi genç sayılır. İnançlı bir insanım hepsi gelip geçici biliyorum ama elimde olmadan kendime bakıp üzülüyorum. Biz daha kirayı ödeyemedik bu ay, bebek istedik kimyasal gebelik geçirdim, eşimse işsiz kaldı bir süredir. Bir onlara bir bize bakıyorum elimde olmadan.
Bir kıskançlık örneği dahaSizin de hoşunuza gidiyor belli ki...
Niye yalan söyleyeyim ki nasıl bilmeden birisini yargılıyorsunuzEvet evet doğrudur
Bence bu şekilde insanlara üstten baktığınız için itici geliyorsunuz . SiZden uzaklaşıyorlarEvet evet doğrudur
Eşiniz dr yalnız siz değilsiniz bu biiiiir.Bir kıskançlık örneği daha
Bu arada eşi doktor kendisi değil ama eşinin başarısından kendisine pay çıkarıyor çok acınasıBence bu şekilde insanlara üstten baktığınız için itici geliyorsunuz . SiZden uzaklaşıyorlar
Beni tanımadan bana yalancı diyor bi de . Arkadaşlarımdan da çok doktor var ama öyle şeyler hiç anlatmıyorlar . Gerçekten çok zor meslek . Yapılacak gibi değil ailemden biliyorumEşiniz dr yalnız siz değilsiniz bu biiiiir.ÖSS de derece yaparak üniye yerleştim avukatım ilkokuldan beri istediğim mesleği yapıyorum bu ikiii. Bir de ne demişim takdir ederim ama dünyanın parasını verseler yapmam çünkü çok zor bir meslek hepsine imreniyorum eminim mesleki tatminleri çok yüksektir. Ama siz toksik Bir insansınız ve insanların sizi kıskanması hoşunuza gidiyor ve bundan besleniyorsunuz. Konu sahibinden çok da bir farkınız yok.
Siz söyleyince dikkatimi çektiBu arada eşi doktor kendisi değil ama eşinin başarısından kendisine pay çıkarıyor çok acınası
Ben de zaten böyle anlaşılmayi bekliyordum çünkü böyle algılamak istedinizBence bu şekilde insanlara üstten baktığınız için itici geliyorsunuz . SiZden uzaklaşıyorlar
O zaman bana niye yalancı diyorsunuz . Yakınlarımın doktor olması imkansız gibi . Ne var ki ortalama zeka ve çok çalışma ile kazanılabilir tıp fakültesi . Heleki 90 ların sonu ve 2000 lerin başında büyük şehirler hariç , puanları gayet normaldiBen de zaten böyle anlaşılmayi bekliyordum çünkü böyle algılamak istediniz
Siz de kendinizi analist saniyorsunuzEşiniz dr yalnız siz değilsiniz bu biiiiir.ÖSS de derece yaparak üniye yerleştim avukatım ilkokuldan beri istediğim mesleği yapıyorum bu ikiii. Bir de ne demişim takdir ederim ama dünyanın parasını verseler yapmam çünkü çok zor bir meslek hepsine imreniyorum eminim mesleki tatminleri çok yüksektir. Ama siz toksik Bir insansınız ve insanların sizi kıskanması hoşunuza gidiyor ve bundan besleniyorsunuz. Konu sahibinden çok da bir farkınız yok.
En komik bulduğum ve en çok üzüldüğüm insan tipi eşinin, çocuğunun basarilarindan nemalanip, hava atan, muhatabini yermeye çalışan insan.Dünya para verseler olmak istemeyiz demişsiniz,eşimin arkadaş çevresindeki Drlarin hepsi Türkiyenin en iyi unilerinden çoğu derece ile mezun olmuş Drlar yani aşmış insanlar,şu kadar para veriyoruz bu işi yapacaksın denilen her insan yapamıyor malesef önce zeka sonra gonul işi gerçekten
Burası isguzar insanlarla doldu gerçekten,siz hepiniz böyle anlamak istediniz çünkü ötesi yok malesef yok bir de uzun uzun yazmissiniz hiç okumadim bileEn komik bulduğum ve en çok üzüldüğüm insan tipi eşinin, çocuğunun basarilarindan nemalanip, hava atan, muhatabini yermeye çalışan insan.
Hem Komik hem üzücü.
Boyle bir insanın neden kendinin olmayan bir şeyle hava atip ,gururlandigini soylememe gerek yok sanırım.
Bu arada kimse yaptığı meslek sebebiyle süper zeka, çok amaçlı insan olmuyor. O içten gelen bir şey. Tipki bambaşka meslek yaparken buluş yapan insanlarında, çok zeki oldugu halde okuyamamis ama hayat galesnde cevresini aydinlatan insanlarin ve eşlerine siddet uygulayip hayatta tek amacı her yerde yaptığı mesleği söylemeye çalışan ama ona gelen insanı mutsuz yollayan calisanlrn olduğu gibi. Her mesleğin ve insanın iyisi kötusu var. Uzun oldu ama belki anlatabilirim diye düşündüm. Yanlış düşündüm biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?