Yan komşuma özenmek

Sizin de hoşunuza gidiyor belli ki...

Benim 1. Derece yakınlarımın hepsi doktor ama hiç sizin yaşadıklarınızı yaşamıyor hiç

kiyaslamayin kendinizi.. ne sizden asagidakilere bakip ne sizden yukaridakilere bakip. bu size mutsuzluktan baska bir sey vermez.
benim de cevremde boyle aileler var. calismislar, kazanmislar diyorum. calisana Allah veriyor..

onlar kendi hayatini yasiyor. onlarin da emin olun mutsuz edecek imtihanlari vardir. disaridan gorundugu gibi degil hicbir sey. onlara o nimetleri veren Allah sizin de Allahiniz benim de.. bana da evlat verecek size de.. ben de kimyasal bile olsa gebe kalabilmis size ozeniyorum. hic gebe kalamadim.

Bir kıskançlık örneği daha
Eşiniz dr yalnız siz değilsiniz bu biiiiir. ÖSS de derece yaparak üniye yerleştim avukatım ilkokuldan beri istediğim mesleği yapıyorum bu ikiii. Bir de ne demişim takdir ederim ama dünyanın parasını verseler yapmam çünkü çok zor bir meslek hepsine imreniyorum eminim mesleki tatminleri çok yüksektir. Ama siz toksik Bir insansınız ve insanların sizi kıskanması hoşunuza gidiyor ve bundan besleniyorsunuz. Konu sahibinden çok da bir farkınız yok.

Nazar etmeyin nolur çalışın sizin de olur Şaka bor yana doktorun oturduğu site arabasına bakılırsa lüks bir site .sizin maddi gücünuz yoksa neden öyle bir yerde yaşıyorsunuz ki.Birde bebek düşüncesi

Beni tanımadan bana yalancı diyor bi de . Arkadaşlarımdan da çok doktor var ama öyle şeyler hiç anlatmıyorlar . Gerçekten çok zor meslek . Yapılacak gibi değil ailemden biliyorum

Ben de zaten böyle anlaşılmayi bekliyordum çünkü böyle algılamak istediniz
O zaman bana niye yalancı diyorsunuz . Yakınlarımın doktor olması imkansız gibi . Ne var ki ortalama zeka ve çok çalışma ile kazanılabilir tıp fakültesi . Heleki 90 ların sonu ve 2000 lerin başında büyük şehirler hariç , puanları gayet normaldi

Siz de kendinizi analist saniyorsunuz

Sevgili üyeler;
Ben konu sahibinin de iyi şartlarda olduğunu düşünüyorum.
Zaten eşi de özelde doktorlara yakın bir ücret alıyormuş. Maalesef özel sektör olduğundan dolayi kesintiye uğramış.
Burada asıl özendiği devlet memurları. Doktor bir örnekti bence. Doktorlara garezi yok gibi hissettim.
Karşı komşu öğretmen de olsa, normal memur da olsa özenecekti. Devlet memurlarına özeniyor.

Normaldir bu konu sahibi. Devlet memurlarının maaşı kesilmez. Sizinde işleriniz açılacak. Çok beklenmedik durumlardan geçiyoruz.

Ama çocuk yapmayın. Umarım atlatırsınız.

Onlar doktor olabilmek için 6 yıl ünv dirsek çürütmüşler. Bazı şeyler kolay elde edilmiyor. Siz ne yaptınız liseyi bitirince evlendiniz belki. Bi kitapta okumuştum tıp fakültesini bitirebilmek için akli dengesi gitmiş kızın birinin. Düşünün dersler ne kadar ağır. Zamanında bana da diyorlardı iki yıllık okuyup ne yapılan diye gülüyordu herkes. Ama okulu bitirdiğim yıl iyi bir kuruma atandım, yıllarca ders çalışmamın karşılığını alınca o bana gülenler şok olmuştu. Şimdi de belki benim hayatıma özeniyorlardır. Sma Allah yine de herkesin gönlüne göre versin inş. Size de tabi ki

En komik bulduğum ve en çok üzüldüğüm insan tipi eşinin, çocuğunun basarilarindan nemalanip, hava atan, muhatabini yermeye çalışan insan.
Hem Komik hem üzücü.
Boyle bir insanın neden kendinin olmayan bir şeyle hava atip ,gururlandigini soylememe gerek yok sanırım.
Bu arada kimse yaptığı meslek sebebiyle süper zeka, çok amaçlı insan olmuyor. O içten gelen bir şey. Tipki bambaşka meslek yaparken buluş yapan insanlarında, çok zeki oldugu halde okuyamamis ama hayat galesnde cevresini aydinlatan insanlarin ve eşlerine siddet uygulayip hayatta tek amacı her yerde yaptığı mesleği söylemeye çalışan ama ona gelen insanı mutsuz yollayan calisanlrn olduğu gibi. Her mesleğin ve insanın iyisi kötusu var. Uzun oldu ama belki anlatabilirim diye düşündüm. Yanlış düşündüm biliyorum.

Kirayı ödeyemiyorsanız eşiniz işsizse iki doktorun oturduğu lüks sitede siz nasıl oturuyorsunuz? Gidip geldiklerini gördüğünüze göre de çalışmıyorsunuz bence başkalarını gözetleyip özenmek yerine kendinize daha iyi şartlar sunmak için çalışın çabalayın ayrıca yeni evlisiniz daha kirayı ödeyemiyorsunuz eşiniz işsiz ne bebeği ona nasıl bakacaktınız ki bu fikri de askıya alın

Burası isguzar insanlarla doldu gerçekten,siz hepiniz böyle anlamak istediniz çünkü ötesi yok malesef yok bir de uzun uzun yazmissiniz hiç okumadim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…