- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Evet isin içinde kendi anne ve kardeşleri olduğundan bu konuyu anlatamam sanırım ama normalde eşimle ilgili bir kaç konuyu konusmustuk bana evet sen su konuda haklisin kardeşim de öyle demeseydi yanlış olmuş vs gibi cümleler kurmuştu. Ama dönüp eşimi uyarmış midir ne demiştir veya.dememiş midir bilemiyorum orasını.Bilemedim şimdi ne diyim
Benimde görümcemle aram iyidir hatta oturup eşimi çekiştiririz ama bilirimki ne olursa olsun asla konuşmaz. yada ileride yüzüme vurmaz .Daha önce hiç sorunlarını paylaştınmı? tepkileri nasıldı?
Ne olursa olsun konuşacağın konunun içinde onun da annne ve babası var.
Haklıya haklı,haksıza haksız diyebilen bir insansa konuşmanda fayda var ama yok onlar ne yaparsa yapsın benim ailem sen haksızsın derse bilemem.
Sen hazırlıklı ol bunlara ...
Ben benim eşime göre yorum yapabilirim ona surat asmam tarafina bakmamam onu üzmek için yeterlidir .çok konuşmam dir dir etmem suskunluğum delirtir .önce ondan beklerim konuşmasını yerinde olsam kirginligimi hayal kırıklığı mi anlatırım kendini düzeltir se ve gönlümü almaya çalışmasını izlerim yumusatirsa ne ala yapmazsa soğuk savaşa devam pes edene kadar ama her ilişkinin dinamiği farklıdır benim ki nin sınırlarını ben bilirim kendi durumunuz a göre uyarlarsiniz .Gorumcenize gerçekten guveniyorsaniz paylaşın ama ben olsam paylaşmam acaba esin mi merak edip sordurtuyor yada sizin iletişim kurmadiginiz i mi anladilar laf almaya calisiyorlar
benim annem de çok bagırarak sever hayvanları bile
çocugum yok ama bu durumda eşim uyarsa benı rahatsız olurdum sanırım
birkere kuzenıme annemın köpek severken olan videosunu yollamıstım
kuzenımın bebeği var
ayyyy çocuk uyandı teyzemin sesine demişti cok sinir olmustum
babanız bir de hastaymış,siz kötu bırsey dememıssınız ama olayın cok üstünde durup durup üzülmeyın
olan olmus bır kere
aile için senin ailen benım aılem dıyaloglarına girmeyın
bakın eşiniz de saygılı bır ınsanmıs ki,baska sehıre gideceği için ailenıza hoscakalın demeye gitmiş
demekki iyi bir adam
siz de gercekten ailesi hakkında daha evvel hiç konusmadı iseniz , gönlünüz rahat olsun ama ben haklıyım diye de eşinize kurup kurup kinlenmeyin
üzülmeyın tek tartısma sebebiniz bu olsun
konuyu cok da uzatmayın ve ilk konusmanızda da bu konuyu acmayın
birsey olmamıs gbı davranın
eşiniz bunu babanıza da dıyebılırdı kaba bir şekilde.
bir de bu acılardan bakın
demese daha iyi ama demiş işte :)
Ağlamana gerek yoktu sonucta onun terbiyesizliği ..kanser bir baba torununu nasıl istiyorsa öhle sevsin bu ne biçim iş ..iğrenevekse kendi ailesinden iğrensin..Niye sana kızıyor sen ne yaptın ki sende olanı söyledin bu ne ya!!
Bu ego nedir yani..defolsun gitsin.
İnş gelir özür diler niye bukadar sinirlendiki...Evet isin içinde kendi anne ve kardeşleri olduğundan bu konuyu anlatamam sanırım ama normalde eşimle ilgili bir kaç konuyu konusmustuk bana evet sen su konuda haklisin kardeşim de öyle demeseydi yanlış olmuş vs gibi cümleler kurmuştu. Ama dönüp eşimi uyarmış midir ne demiştir veya.dememiş midir bilemiyorum orasını.
Eşlerimiz ayni bu konuda. Benimde soguklugum surat asmam sessizliğim zoruna gider.
Eşimin ailesini arttırdıgini sanmıyorum. Onlar ailemle oluşumu kiskandiklarindan arıyorlar. O da ayrı konu :)
Doğru diyorsunuz direk babama da diyebilirdi. Kotu bir adam olmayışı zaten.bu kadar sok etkisi yarattı üzerimde.
dayanamadim çok gücüme gitti. Benim canım cok yanınca ağlarım. Bunu bilir esim. Daha evvel de aglatmısti beni. Sonrasında çok pişman olup gelip sarilmisti kolonyalarla elimi yüzümü ovusturmustu .
Bilemiyorum ya. Ben esim her eğitime ya da biryerlere gittiğinde kalması gereken, bavuluna benim kokumun sindigi bir kıyafetimi koyardım sarılıp uyusun yanında hissetsin diye. Bebeğimiz oldu . Artik onunda kıyafetini koyuyordum. Yine öyle yapmistim ondan habersiz. Görünce ne.hissetti acaba...?
İnş gelir özür diler niye bukadar sinirlendiki...
Son durum güncellemesi ;
Eşimin memleketinde açmış olduğu bir dava vardı bu baraj nedeni ile suyun altında.kalan arsaları için. Onun mahkeme kağıdı geldi eve. ( her ailede kullanilan biri vardır , bu ailede de eşimdir. Onu kullanıp oraya buraya kosturtup actirtmisti ailesi davayı bizim tatile diye gittiğimiz zaman memleketine)
Rapor hazırlanmış. 14 bine yakın para verecek devlet. Esim ben buradayken neden soylemedin demesin diye kağıtların resmini çekip gönderdim. 6 nisanda mahkeme var. Bunun için ya orda kalır ya da gelir buraya, tekrar gider. Her şeyle uğraşır . Yaptığı masrafları yol paralarını istemez ve alacağı o parayı annesine teslim eder.
Annesi bir kaç ay once buraya gelip babalarının vefatından dolayı.bir kac bankadan ve devletten 16 bine yakın para almıştı. ( ki bunu almak için de eşimi kosturmustu saga sola 5 kardeşi daha olmasına rağmen). Benim yanımda sanki ben paralarına göz dikecekmisim gibi paraları sakladi gizledi evimde.
Eşime ev alalım diyorum. Peşinat 40 bin olan bir ev bulduk. Ama kimsede para yok peşinat toplayamayız deyip vazgeçmişti. Annesinde 30bine yakın para oldu bu son mahkemeyle beraber. Ondan iste desem hayatta istemez. Kaldı ki bir büyük kaynım eltim çocukları kaynanamin evinde yaşıyorlar hicbir masrafa kiraya ellerini sürmeden, karşılamadan kirayi faturalari bile. Para biriktirmiş o da 40bin lira kadar. Ama eşime sorsan kimsede para yok.
Simdi eşime dediğim gibi kağıtların fotoğrafını attım. Atmasam ordayken neden atmadin diyebilirdi. İşe bakın ki Allah benim elime gönderdi kağıtları. Ama beyimiz Buna bile birşey yazmadı. Gönderdim diye bir tesekkur bekledim saf gibi . Onu bile yapmadı.
Evin peşinati çıktı. Allah yüzümüze baktı diye yazacaktım sırf annesinden para isteyebilir peşinat için fikrini aklına sokmak için. ( annesi vermez o ayrı, diğer evlatlarına yedirir benim eşimi de sömürür) sonra vazgeçtim boyle yazmaktan. Simdi bunu dedim diye hem paracı geline çıkar adim ne malum. Zaten aramız yok eşimle şuan. Hemde aramız olmadığı için bir konuşma başlatmak da istemedim.
Son durum böyle arkadaşlar....
aynen öyle kısmet :) mutluluğun daim olsun cnm :)
paranız yoksa ev almazsınız. ben bunu anlayamıyorum. eşinizin kendisini kullandırması onun problemi. sırf bu yuzden mi kayınvalidenizin biriktirdiği parayı istiyorsunuz? nasıl sevmediğiniz insanlardan borç alarak daha fazla yüz göz olmayı göze alabiliyosunuz?
Keşke gondermeseydin resmen duvar olmuş esin işin zor canım hiç bir şey isteme baksana en ufak lafına adam ezip geçti seni ve bebeğini bune ya gelince o uğraştım sanki umurundasiniz sen yine onu düşünüyorsun .İnsan ne kadar hayal kırıklığına uğruyor değil mi.sen ne düşünüyorsun o ne yapıyor pes valla bu zamana kadar illa falso vermiştir ilk defa bu kadar canını yakıyor sanırım Allah yardım etsin
Ben olsam çakallık ederdim
bunu hemen o anda değil yaşanan bir anda söylerdim
Eminim onun bir kulağından girdi öbüründen cıktı
Yok canim sıkılmadik gelişme olmayınca aynı şeyleri yazmama adına birsey yazmıyorum ama esin harbiden çok ilgincmis.bırak ne hali varsa görsün ne ev ne araba sen harcamaya bak kısma adaMSA halletsin her isini
O kadar çok özlemiş iste demek ki...Çocukla niye ilgilenmiyor, o kadar mı çok özlemiş?
Bende söylerdim ama bu şekilde değil. Sakinleşince söylerdim. Ağlamadan, incitmemeye çalışarak. Onun kabalığı onun ayıbı olsun. Ayıba ayıpla karşılık vermek erdem değildir. Birçok yorum hak ettiği yönünde ama evlilik herkese hak ettiğini vermek değildirki. Raund kazanmaya çalışır gibi. Sayı toplamaya çalışır gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?