Yanlış mi Yaptım Acaba?

Ağlamana gerek yoktu sonucta onun terbiyesizliği ..kanser bir baba torununu nasıl istiyorsa öhle sevsin bu ne biçim iş ..iğrenevekse kendi ailesinden iğrensin..Niye sana kızıyor sen ne yaptın ki sende olanı söyledin bu ne ya!!
Bu ego nedir yani..defolsun gitsin.

Evet isin içinde kendi anne ve kardeşleri olduğundan bu konuyu anlatamam sanırım ama normalde eşimle ilgili bir kaç konuyu konusmustuk bana evet sen su konuda haklisin kardeşim de öyle demeseydi yanlış olmuş vs gibi cümleler kurmuştu. Ama dönüp eşimi uyarmış midir ne demiştir veya.dememiş midir bilemiyorum orasını.

Eşlerimiz ayni bu konuda. Benimde soguklugum surat asmam sessizliğim zoruna gider.

Eşimin ailesini arttırdıgini sanmıyorum. Onlar ailemle oluşumu kiskandiklarindan arıyorlar. O da ayrı konu :)

Doğru diyorsunuz direk babama da diyebilirdi. Kotu bir adam olmayışı zaten.bu kadar sok etkisi yarattı üzerimde.

dayanamadim çok gücüme gitti. Benim canım cok yanınca ağlarım. Bunu bilir esim. Daha evvel de aglatmısti beni. Sonrasında çok pişman olup gelip sarilmisti kolonyalarla elimi yüzümü ovusturmustu .

Bilemiyorum ya. Ben esim her eğitime ya da biryerlere gittiğinde kalması gereken, bavuluna benim kokumun sindigi bir kıyafetimi koyardım sarılıp uyusun yanında hissetsin diye. Bebeğimiz oldu . Artik onunda kıyafetini koyuyordum. Yine öyle yapmistim ondan habersiz. Görünce ne.hissetti acaba...?

İnş gelir özür diler niye bukadar sinirlendiki...

İnş gelir özür diler niye bukadar sinirlendiki...

Zoruna gitti demek ki onun benim babam hakkında söylediği sözün bir benzerini kendi ailesi hakkında kullanmam. Ben de rahatsız olmuşum ama kırılma diye susmuşum be mübarek adam, sapasağlam ailen üstelik. Sen neden ilk fırsatta boyle tahammulsuzluk yapıp ozaman giderayak sıkıntı çıkarıyorsun.....

Son durum güncellemesi ;

Eşimin memleketinde açmış olduğu bir dava vardı bu baraj nedeni ile suyun altında.kalan arsaları için. Onun mahkeme kağıdı geldi eve. ( her ailede kullanilan biri vardır , bu ailede de eşimdir. Onu kullanıp oraya buraya kosturtup actirtmisti ailesi davayı bizim tatile diye gittiğimiz zaman memleketine)

Rapor hazırlanmış. 14 bine yakın para verecek devlet. Esim ben buradayken neden soylemedin demesin diye kağıtların resmini çekip gönderdim. 6 nisanda mahkeme var. Bunun için ya orda kalır ya da gelir buraya, tekrar gider. Her şeyle uğraşır . Yaptığı masrafları yol paralarını istemez ve alacağı o parayı annesine teslim eder.

Annesi bir kaç ay once buraya gelip babalarının vefatından dolayı.bir kac bankadan ve devletten 16 bine yakın para almıştı. ( ki bunu almak için de eşimi kosturmustu saga sola 5 kardeşi daha olmasına rağmen). Benim yanımda sanki ben paralarına göz dikecekmisim gibi paraları sakladi gizledi evimde.

Eşime ev alalım diyorum. Peşinat 40 bin olan bir ev bulduk. Ama kimsede para yok peşinat toplayamayız deyip vazgeçmişti. Annesinde 30bine yakın para oldu bu son mahkemeyle beraber. Ondan iste desem hayatta istemez. Kaldı ki bir büyük kaynım eltim çocukları kaynanamin evinde yaşıyorlar hicbir masrafa kiraya ellerini sürmeden, karşılamadan kirayi faturalari bile. Para biriktirmiş o da 40bin lira kadar. Ama eşime sorsan kimsede para yok.

Simdi eşime dediğim gibi kağıtların fotoğrafını attım. Atmasam ordayken neden atmadin diyebilirdi. İşe bakın ki Allah benim elime gönderdi kağıtları. Ama beyimiz Buna bile birşey yazmadı. Gönderdim diye bir tesekkur bekledim saf gibi . Onu bile yapmadı.

Evin peşinati çıktı. Allah yüzümüze baktı diye yazacaktım sırf annesinden para isteyebilir peşinat için fikrini aklına sokmak için. ( annesi vermez o ayrı, diğer evlatlarına yedirir benim eşimi de sömürür) sonra vazgeçtim boyle yazmaktan. Simdi bunu dedim diye hem paracı geline çıkar adim ne malum. Zaten aramız yok eşimle şuan. Hemde aramız olmadığı için bir konuşma başlatmak da istemedim.

Son durum böyle arkadaşlar....

paranız yoksa ev almazsınız. ben bunu anlayamıyorum. eşinizin kendisini kullandırması onun problemi. sırf bu yuzden mi kayınvalidenizin biriktirdiği parayı istiyorsunuz? nasıl sevmediğiniz insanlardan borç alarak daha fazla yüz göz olmayı göze alabiliyosunuz?

Keşke gondermeseydin resmen duvar olmuş esin işin zor canım hiç bir şey isteme baksana en ufak lafına adam ezip geçti seni ve bebeğini bune ya gelince o uğraştım sanki umurundasiniz sen yine onu düşünüyorsun .İnsan ne kadar hayal kırıklığına uğruyor değil mi.sen ne düşünüyorsun o ne yapıyor pes valla bu zamana kadar illa falso vermiştir ilk defa bu kadar canını yakıyor sanırım Allah yardım etsin

Ben olsam çakallık ederdim
bunu hemen o anda değil yaşanan bir anda söylerdim
Eminim onun bir kulağından girdi öbüründen cıktı

aynen öyle kısmet :) mutluluğun daim olsun cnm :)

Eşimin kendini kullandirtmasi onun problemi olmaktan , " kredi kartım su kadar geldi , nerde kıza takılan çeyrekler, onları bozdurmamız lazim" dediği yerden sonra çıkıyor. Zira ihtiyaclari olmamasına rağmen onlara yedirdigini kalkıp benim zavallı kızımın 3 5 çeyreği ile ödemeye kalkıyor.

Ayni zamanda kayınvalidemin biriktirdigi para değil o. Geçtiğimiz sene babalarının vefatından dolayı sayılan varis mallarının karşılığı. Eşimin de hakki var . Kaldı ki bu para borç olarak alınacaktı zaten.

İlk defa yakmadı canımı. Ama ailemden yana ilk kez vurdu beni.

Yine de bana laf edecekti bilerek göndermedin diye.

Ben olsam çakallık ederdim
bunu hemen o anda değil yaşanan bir anda söylerdim
Eminim onun bir kulağından girdi öbüründen cıktı

Bu zamana kadar çocuğunu bile.merak etmemesi bir kulağından girio otekinden çıktığını gösteriyor.

Susamıyorum böyle kenara çekilip zamanı gelince kullanırım bu kozu yapamıyorum. öyle yapmak gerekiyor bazen. Haklisiniz.

Yok canim sıkılmadik gelişme olmayınca aynı şeyleri yazmama adına birsey yazmıyorum ama esin harbiden çok ilgincmis.bırak ne hali varsa görsün ne ev ne araba sen harcamaya bak kısma adaMSA halletsin her isini

Yok canim sıkılmadik gelişme olmayınca aynı şeyleri yazmama adına birsey yazmıyorum ama esin harbiden çok ilgincmis.bırak ne hali varsa görsün ne ev ne araba sen harcamaya bak kısma adaMSA halletsin her isini

Sizde haklisiniz. Son durum güncellemesine diyecek birseyleriniz olur belki. Tesekkur dahi etmedi ya beyefendi. Gönderdiğime pişman oldum.

Ben de takip ediyorum da bi şey dersem yangına körükle gitmiş olurum, o kadar anlam veremedim aramamasına günlerdir.

Bir de çocuğu var bi adamın yani, eve bile almazdım geldiğinde ben olsam.

Tesekkur ederim ilginize. :)
Anahtarını da almış giderken. Hoş almasaydi da eve almamam daha kotu yapabilir her şeyi...

Arkadaş aksi gibi bir akrabamız da oturmaya gelmek istediğini söyledi. İlk kez geleceklerdi. Kibarca bidahaki haftaya ertelemek durumunda kaldım. Bilemedim ki adamın sagini solunu asar suratını oturur rezil eder misafire diye korktum.

Kızlar Merhaba..

Esim maksimum 11 de evde olması gerekirken 1.30 da geldi. Kahvaltı hazırlamıştım saat 10.da yine de... O saate kadar bekledi kahvaltı masası.

Geldi. Kızım kucağımda açtım kapıyı. Selam verdi aldım selamını. Oturdum. İlk gitti çiçeklerine baktı. Çiçek sevdası başladı da beyefendi de. Biz dururken ilk çiçeklere baktı düşünebiliyor musunuz?

Ben kahvaltı yapmıyorum sen yap dedi.

Kızım kucağımda. Babasını görünce gülmeye ona doğru hareketlendi. Beni al diye türlü sesler çıkardi . Gulucukler attı. Esim ise karşı koltuktan Kızım kızım sen babaya mi gülüyorsun gel bana.vs dedi. Sanki çocuk ayaklanıp gelecek. Almadı kucağına gelip.

Anası aradı sonra. Gitti onla konuştu. Anası benle konuşmak istemiş. Getirdi telefonu. Anasıyla konuşabileyim diye aldı çocuğu kucağımdan. Konuşmam bitince.bıraktı koltuğa çocuğu. Kucağıma da vermedi beyefendi.

Bende bu saate kadar ac bil ac bekledim. Yeni yiyorum birşeyler.

Bir yanım laf at sataş diyor öteki yanım sarılmak istiyor. 3. Bir yanım daha varmış :) o da sessizliğine devam et diyor. :)

Ayni evde konuşmamak o kadar zor ki. İnsanin akli hep bu meselede oluyor. Sinir oluyorsun.

Bende Durumlar böyle arkadaşlar.
Ne yapmam lazim sizce simdi ?

Bende söylerdim ama bu şekilde değil. Sakinleşince söylerdim. Ağlamadan, incitmemeye çalışarak. Onun kabalığı onun ayıbı olsun. Ayıba ayıpla karşılık vermek erdem değildir. Birçok yorum hak ettiği yönünde ama evlilik herkese hak ettiğini vermek değildirki. Raund kazanmaya çalışır gibi. Sayı toplamaya çalışır gibi.

Hak

Haklisiniz tabi .. bende böyle düşünen biriyim aslında ama pratiğe gelince bir bakiyorsunuz işler tam tersi yönde ilerliyor.
Canımı çok yaktı. Birde bana derdi ki, benim aileme olsun senin ailene olsun muhtaç kaldığı durumlarda bakmamız lazim. Dünyanın binbir turlu hali var. Belki anneme biz bakacağız, belki annen veya babandan birine birşey olacak bize gelecek biz bakacağız. Yalanmış... kendi annesi için yol yapmak adına benim ailemi de katmış cümlesinin kenarına... zavallı babam bir sesli öptü diye tahammül edemeyen insan nasıl yaşarmış benim ailemle muhtaç olduklarında acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…