Yanlış olan ben miyim?

ben de hep böyle düşünürdüm de
bakıyorum onların ilişkileri çok güzel gidiyor, ben hep terkedilmeye mahkum
insanın psikolojisi bozuluyor. ve inanki hiç birine onların bana yaptığı gibi sen yanlışsın modunda yaklaşmadım
senelerdir her gelen benden bunu bekledi, dedim bu kadar mı değişti bu toplum

sen bildiğin yolda devam et, bırak bu yüzden terketsinler seni.
ileride mutlaka mutlu bir evlilik kurarsın. ailenden çevrenden mutlaka seninle evlenmek için çırpınan erkek olucaktır.

O zaman o erkekler ne yapsalar bu arkadaslarina(kiz arkadaslarina)tamam dersin sende eee erkek katlanacaksin...kadin sanki sisme bebek mi?elbette gidermis

resmen kendilerine saygıları kalmamış
öyle bir mantıktalar ki, ben yaşamassam çevrede yılışık rahat kız çok gider başkasını bulur mantığındalar

bunu dert edeceğinize kendinizle gurur duyun bence.
herkesin doğrusu elbette kendinedir(tabi çevrenizdekilerin düşüncesinin doğruluğu tartışılır.)
siz ilişkinizi istediğiniz gibi yaşamalısınız başkalarının istedikleri gibi değil.
kadınlar cinsel obje değildir !
ama kendini öyle göstermek isteyen kadınlar var sizinde çevrenizde olduğu gibi.
elbette karşınıza doğru düzgün, aklı fikri cinsellikte olmayan kişilerde çıkacaktır.
hayırlısını dileyin.

öyle ama günden güne umudum azalıyor..
biraz buraya yazılan cevaplarla umut kırıntılarım canlandı

hayir sen onlardan bi basamak ondesin.Erkekler hep kizlarla birlikte olmak isterler ama is evlenmeye geldigi zaman el degmemis birini ararlar. Bigun karsina adam gibi biri cikacakdir, ya oda bekarete onem veren biriyse iste ozaman olan oluyor.cok pisman olanlari, ne yapabilirm ben diyenleri, nerde diktirebilirm acaba diyenleri cok okuyoz bu sitede...
Tabi bekarete onem vermeyen erkeklerde var o ayri bi mevzu ama ben bu sekilde dudundum bu sekilde yasadim ve ilk esimle cinsellik yasadim, iyikide oyle yapmisin yani...

sen bildiğin yolda devam et, bırak bu yüzden terketsinler seni.
ileride mutlaka mutlu bir evlilik kurarsın. ailenden çevrenden mutlaka seninle evlenmek için çırpınan erkek olucaktır.

öyle de ben de sevebilmek, sevgilimle düzgünce vakit geçirmek istiyorum
ama ya eve çağırırlar, bi şekilde atlatsam artık direkt söylerler nereye kadar kaçacaksın diye
sanırım gerçekten seven,birindense bunu rahatça yaşayacakları kızlar daha cazip geliyor onlara
derdim gerçekten evlenmek değil ama insan bazen duygusal boşluğa düşüyor işte

İçin rahat olsun düşündüğün gayet doğru olması gerekende zaten bu.benimde 5buçuk yıllık bir ilişkim var ve konusu dahi açılmadı.Bu konuyu açanın sevgisinden şüphe et zaten.seven insan her zaman bekler..

resmen kendilerine saygıları kalmamış
öyle bir mantıktalar ki, ben yaşamassam çevrede yılışık rahat kız çok gider başkasını bulur mantığındalar

Yani sorun sorunu doguruyor aslinda...bu kizlar erkeklere bu sekilde yüz veriyorlar ve bu erkeklerde diyorlar yahu sen niye benimle beraber olmuyorsun hayret ayse fatma oluyor...

cok seversiniz bir birinizi ve gercek anlamda bir yakinlasma olurda olur o ayri istekli bir sekilde olur ikisi taraftan ama sevgiyle olur o da sadakatle olur!!!

yok efendim beraberiz niye birlikte olmuyoruz ki ayrilalim o zaman,ya cocuk küser gider ya bunlarda sanki aski sevgiyi cinselligi evcilik oynamak gibi mi görüyorlar ki islerine gelmeyince diyorlar küstüm sana

Bebeeem sen nerde yaşıyorsun da çevrende bunlardan başka kimse yok? Valla şaştım. Bu zıkkım zar önemli olmasa bu kadar diktiren olur muydu sence? Forumları kurcala görürsün, diktirenler, diktirmek isteyenler...

canım bu dert değil gurur meselesi olmalı senin için ki onca zıt görüşlü insanın arasında kendi doğruna sahip çıkıyorsun prensibinden taviz vermiyorsun hele ki senin geleceğini etkileyebilecek bir prensip meselesinde böylesi istikrarlı olman gerçekten alkışlanır
lütfen doğruna sahip çık eğer aşk karşındaki erkek için yalnızca cinsellik ise varsın terketsin zaten emin ol karşına doğru bir insan çıkacaktır

maaalesef canım türkiyede yaşıyorum:) ve bundan dolayı bişeylere zaten inanamıyorum

birkac yil öncesinde yurtdisinda yasayan anne babalar ogullarina türkiyeden kiz bulurlardi...ordaki kizlar daha namuslu serefli diye
simdi bakiyorumda türkiyedekilerin cogu yurtdisinida gecmis

ben böyle avrupa yasantisina özenen kisileri hic anlamiyorum
ne güzel DINIMIz KÜLTÜRÜMÜZ var bunkari artik kimse önemsemiyor

bence sen en iyisini yapiyorsun.. kendide dogru buluyorsan bence hic yolundan sasma baskalarinda dediginede bakma sen kendini bil yeter

senin gibi düsünen cok kisi var ben dahil

Bence sizde hic bir sorun yok
olmasi gibi edebinizden ahlakinizdan ödün vermemeye calisiyorsunuz
buda bir bayanin süsüdür diye düsünüyorum
insallah bir an önce sizi ,siz oldugunuz icin cikarsiz birsekilde seven karsiniza cikar ve ömür boyu mutlu olursunuz

aynen öyle artık çoğu kız bu konuda fazlasıyle ödün veriyor, erkek de normal olan bu diye belliyor.
dediğin gibi eski sevgilim X benimle herşeyi yaşardı, sen bencilsin sevmiyorsuna kadar getiriyorlar olayı

ya bide ben evlenmeden yaşayacaksam herşeyi, nerde kaldı evlilik kurumunun kutsallığı bi çocuk gayrimeşru olmasın diye mi evleniyor yani insanlar
bu tür kızlar yüzünden erkekler de kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar

ahh keşke, nesli tükenmekte olan düzgün erkeklerden biri bana denk gelse de gerçek anlamda sevgi nedir ölmeden bir görebilsem:)

ahh canım gerçekten şanslıymışsın:)
nesli tamamen tükenmeden bende şu düzgünlerden bir bulabilsem

Peeeeh cikari olmayinca insanlara camur at hakaret et,yani sanki anormal olan sensin gibi davraniyorlar,,bosver sen onlari canim onlar önce gidip hayatta herseyin belden asadisi veya kadindaki toplardan ibaret olmadigini ögrenip öyle gelsinler aramiza...

haklısın
magazindeki insanlar, dizi yaşantıları falan günden güne kendi geleneklerimizi yitiriyoruz
ki yeni nesil artık lisede yaşar olmuş herşeyi
ama yalnız olmadığımı bilmek herşeye rağmen güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…