Güzelim çevrendeki insanlar halt etmişler.2011 yılındayız ve bekaret hala çok değerli. Bekaretin önemli oladığını söyleyen erkekler bu palavrayı karşısındaki kızı kolayca yatağa atabilmek için uydururlar. Sana ezik ve taşralı diyen kız arkadaşların da eminim kendileri bakire değildirler, asıl kendileri bakire olmamalarının ezikliğini yaşıyorlardır ve sen de onlar gibi olduğunda kendilerini daha iyi hissedecekleri için seni de aralarında görmek istiyorlardır. Çünkü sen karşılarında bakire olarak durdukça onlara pişmanlıklarını hatırlatıyorsun. Yanlış anlaşılmasın, evlenmeden bekaretini kaybeden bayanları da asla kınamıyorum, asla kötü gözle bakmam, bakana da çok kızarım ama senin kararına saygı duymayıp seni eziklik ve taşralılıkla suçlamaları da büyük saygısızlık. Sen ayrılıp giden et meraklısı erkekleri boşver, kararına saygı duyacak ve sana değer verecek bir adam mutlaka karşına çıkacak, onu bekle. O zaman "iyi ki beklemişim" diyeceksin emin ol!
Niye olmasin, asil öyleleri cok güzel evlilikler kuruyorlar canim, cünkü hersey sadece zarlik olmadigini biliyorlar.
O zaman o erkekler ne yapsalar bu arkadaslarina(kiz arkadaslarina)tamam dersin sende eee erkek katlanacaksin...kadin sanki sisme bebek mi?elbette gidermis
tükiyedemi yasiyorsun:26::26::26:
öyle ama günden güne umudum azalıyor..
biraz buraya yazılan cevaplarla umut kırıntılarım canlandı
sen bildiğin yolda devam et, bırak bu yüzden terketsinler seni.
ileride mutlaka mutlu bir evlilik kurarsın. ailenden çevrenden mutlaka seninle evlenmek için çırpınan erkek olucaktır.
hay sagol be canim,et parcasi pesinde kosup insana bakmayan erkek zaten ne hayir versin ki insana
resmen kendilerine saygıları kalmamış
öyle bir mantıktalar ki, ben yaşamassam çevrede yılışık rahat kız çok gider başkasını bulur mantığındalar
ben de hep böyle düşünürdüm de
bakıyorum onların ilişkileri çok güzel gidiyor, ben hep terkedilmeye mahkum
insanın psikolojisi bozuluyor. ve inanki hiç birine onların bana yaptığı gibi sen yanlışsın modunda yaklaşmadım
senelerdir her gelen benden bunu bekledi, dedim bu kadar mı değişti bu toplum
maaalesef canım türkiyede yaşıyorum:) ve bundan dolayı bişeylere zaten inanamıyorum
Yani sorun sorunu doguruyor aslinda...bu kizlar erkeklere bu sekilde yüz veriyorlar ve bu erkeklerde diyorlar yahu sen niye benimle beraber olmuyorsun hayret ayse fatma oluyor...
cok seversiniz bir birinizi ve gercek anlamda bir yakinlasma olurda olur o ayri istekli bir sekilde olur ikisi taraftan ama sevgiyle olur o da sadakatle olur!!!
yok efendim beraberiz niye birlikte olmuyoruz ki ayrilalim o zaman,ya cocuk küser gider ya bunlarda sanki aski sevgiyi cinselligi evcilik oynamak gibi mi görüyorlar ki islerine gelmeyince diyorlar küstüm sana
Bence sizde hic bir sorun yok
olmasi gibi edebinizden ahlakinizdan ödün vermemeye calisiyorsunuz
buda bir bayanin süsüdür diye düsünüyorum
insallah bir an önce sizi ,siz oldugunuz icin cikarsiz birsekilde seven karsiniza cikar ve ömür boyu mutlu olursunuz
İçin rahat olsun düşündüğün gayet doğru olması gerekende zaten bu.benimde 5buçuk yıllık bir ilişkim var ve konusu dahi açılmadı.Bu konuyu açanın sevgisinden şüphe et zaten.seven insan her zaman bekler..
birkac yil öncesinde yurtdisinda yasayan anne babalar ogullarina türkiyeden kiz bulurlardi...ordaki kizlar daha namuslu serefli diye
simdi bakiyorumda türkiyedekilerin cogu yurtdisinida gecmis
ben böyle avrupa yasantisina özenen kisileri hic anlamiyorum
ne güzel DINIMIz KÜLTÜRÜMÜZ var bunkari artik kimse önemsemiyor
bence sen en iyisini yapiyorsun.. kendide dogru buluyorsan bence hic yolundan sasma baskalarinda dediginede bakma sen kendini bil yeter
senin gibi düsünen cok kisi var ben dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?