Peeeeh cikari olmayinca insanlara camur at hakaret et,yani sanki anormal olan sensin gibi davraniyorlar,,bosver sen onlari canim onlar önce gidip hayatta herseyin belden asadisi veya kadindaki toplardan ibaret olmadigini ögrenip öyle gelsinler aramiza...
aslında bakıyorum da çoğunun uzun ciddi ilişkisi bile olsa özenilecek yanları hiç yok
hiç birlikte dışarıda yaptıkları bişeyler kalmamış
hep ev muhabbeti
yanlış olan sen değilsin canım dünyanın ahlak kurallarına birşeyler olmuş gençlerimiz nereye gidiyor erkeklerin hakimiyetinde değil herşey sen kendini koru istemeyen senden uzak olsun
biri ikisi öyle olsa giden gider der takmam da
her gelende aynı sorun aynı sorun bıktım, gerçek aşk diye bişeyin beni bulacağına inanamaz oldum artık
sakın umudunu kaybetme hala adam gibi adamlarda var hepsi kuduruk değil ahlaki değerler önem veren sana aşık biriyle karşılaşman dileğiyle
Vay vay vay!!!!!! Demek ezici,taşralı görünüm veriyormuş cinselliği istemeyen 20 yaş sonrası bakire kızlar.Allahım ben Amerika'da mı yaşıyorum?Bizim kültürümüze,kadınlık onurumuzu koruyan erkek ve kadınlara ne oldu Allah aşkına?
Bu konuda o kadar doluyum ki sinirimden ağlayabilirim...Bu nasıl bir insafsızlıktır ya.Biz nasıl bu kadar ikiyüzlü bir toplum olduk.Namusu şerefi uğrana yaşayan insanlarken namusu için taşlanacak haldeyiz.Bakire diye toprağa gömüleceğimiz günler gelir mi?Gelir niye gelmesin.Baksanıza itici,taşralı,eziğiz.Vurun kahpeye..
Siz taşralılara kurban olun......
Erkekler bunları yaşatmayan kızları soğuk diye nitelerken,yaşayanları da göklere sığdıramıyor.Onları da ezik görüyor.Ama tek suç erkeklerde değil.Erkeklerin her istediğine evet diyen basit kızlarda da suç var.Benim gibiler ezikse bu kızlar da bana göre basit.Var mı daha ötesi.
Yaşamıyorum kardeşim cinselliği.Eziğim,taşralıyım,zavallıyım.Yaşamıyorum.Bu beden benim.İstediğimle istediğim şekilde yaşamayacaksam kimseye de yar etmeyeceğim.
Zavallılar.
Kardeşim sen de boşver onları.Vicdanına baktığında orası temiz,masumsa,gerisi boş.Asıl değerli olanı görmüyorsa gözler körlüklerine yansınlar.
Canım Mevlana ne güzel demiş:
Bak.... Bilki domuzların önüne inciler serilmez
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.
Ne fark eder ki; kör insan için elmasta bir camda.
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma
galiba ben henüz ciddi düşünen erkeğe rastlamadım, gerçi bu tip kızlar evlenmek için gayet ayartıyolar da artıksen kendine değer vereceksinki karşındakide değerini bilsin sakın kendini değersiz kılma erkekler gerçekten ciddilers e zoru seerler şansın açık olsun canım hem o kadarda az değillerdir
daima taş yerinde ağırdır. bunu unutma canım. hayatı başkalarının değil kendi kurallarına göre yaşa. el değmemişlik her zaman prim yapar bunu göz ardı etme derim ben:)
ne bileyim çevremde kime denk gelsem benden farklı düşünüyor
sanki ben başka yüzyıldan gelmişim muamelesi yapıyorlar
çevremi değiştireyim desem, kime denk gelsem hepsi aşmış kendini gitmiş:)
ama bu konuda yalnız olmadığımı bilmek güzel bişey
moralim biraz yerine geldi, günlerdir o kadar dibe vurmuştum ki herşeye inancım yitip gitmişti
Siz nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz ben anlayamadım..henüz bizim toplumumuzda bu sizin dediğiniz gerçekleşmedi ki?
Neredeyse böyle söylediğiniz için ben başka yüzyıldan geldiğinizi düşüneceğim :26:
evet size kesinlikle katılıyorum
bence sizde bir sorun yok ve etrafınızdaki kişilerin fikirleri,söylemleri yüzünden kendinizden taviz vermeyin.bu hayat sizi istediğiniz gibi yaşayın.cinselliği yaşamak insanı modern yapmaz ki.önemli olan içinden geldiği zaman olmasıdır.kendini hazır hissettiğinde kendiliğinden olacak bir şey bu.sadece zevk için yaşamak zaten doğru değil ki.bunu öylesine yaşayan insanların ileride ruhsal problemler yaşayacağına inanıyorum.
zaten cinsellik olmadan olmaz diyen erkekler size ne değer veriyordur ne de seviyordur.seven erkek hatta sevmese bile değer veren erkek sizin kararlarınıza saygı duyar.istemiyorsanız bu söz son söz olur.sizin üstünüze gelmez,lafını bile etmez.
sakın etrafınızdakilere göre hareket etmeyin.bunun kararını verecek olan sizsiniz.ister evlilik öncesi ister sonrası bu değil problem.önemli olan sizin içinizin rahat olması,sizin kararınızla,içinize sinerek olması her şeyin.bu tip ilişkilere girip kendinizi yıpratmayın.belki çevrenizi değiştirmeniz söz konusu olabilir.çünkü bu kadar mahrem konuların bu derece ayağa düşmesi normal değildir.
anormal olan kesinlikle siz değilsiniz,bildiğiniz yoldan devam edin.iyi akşamlar diliyorum.
Siz nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz ben anlayamadım..henüz bizim toplumumuzda bu sizin dediğiniz gerçekleşmedi ki?
Neredeyse böyle söylediğiniz için ben başka yüzyıldan geldiğinizi düşüneceğim :26:
asıl gerikafalılık birinn özel hayatı hakkında saçma sapn yorum yapmaktır..çok zavallı etrafındaki insanlar..ister birlikte olursun ister olmazsın senin bileceğin birşey yorum yaptırtmamalısın bu konuda. benden büyük arkadaşım var kız üninversitedeyken erkek arkadşıyla birlikte oluyordu söylüyordu bize.erkek arkadaşı ondan 2 yaş büyüktü çocuk okulunu bitirdi 2yıl başka şehirde çalıştı askerliğini yaptı çocuk her cuma gelip pazar gece gidiyordu. çocuk kızın gözünün içine bakıyordu hep .ama çocuk hiçbir zamn ille olacak diye zorlamamş şimdi ise 1yıllık evliler bebek bekliyorlar. yani yaptığın arkasında duranlarda var.ama hiçbir zaman sevgilin seni terketmesn diye taviz vermemelisin.ama bence güzel olan herşeyn zamanında yaşanması böle olunca ilişki daha masum oluyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?