Evlilik yaşı giderek yükseliyor.
İnsanlar 30 yaşında ancak-belki iş bulabilir oldular.
E hal böyle olunca da cinselliğimiz yaşamadan duralım diyen kalmadı pek.
Yeni nesil geleceğinden çok umutlu değil.
Hiç olmazsa bunu yaşayayım diyor.
Kimseyi yargılamak bize düşmez.
Ama kızların karşısında "modern görünümlü krolar" var.
O yüzden de olan yine kızlara oluyor...
Palmeyn kaç yaşındasın bilmiyorum ama önemli değil zaten.
Senin önemsediğin bekaret değil, aşktan söz ediyorsun.
Aşk olmadan nasıl olur, aşk olunca da zaten evlilik olur diyorsun.
Ama adamlar evlilikten kaçıyor artık.
Canım sen hep böyle temiz kal yazılardan anladığım kadarıyla iyi aile terbiyesi gormuş bir kızsın kimsenin senin aklınız oynamasına izin verme zaten gayet aklı basında birine benziyorsun sen dogrularinla yaşa inşallah çok mutlu olursun
Arkadasim sen dogruyu düsünüyor ve yapiyorsun.Iki dakikalik zevk icin günaha mi gireceksin.Öbür dünyada yaptiklarimizin hepsinin sorgusunu kendimiz vercegiz,akil verenler degil.
aynen bir erkek bana yanında sarılıp huzurla uyuyabilmeyi çok görüyorsa, o kadarcık bile kendine hakim olamıyorsa
beni bencilsin diye suçlamaya hakkı yok
beni sevgiye, aşka doyurdun mu be insan benden cinsellik beklersin benim bütün sorunum bu.
ama bi erkeğe de kolay olan varken sanırım, bi kızla ona güven verebilmek için ilgilenmek,yeri geldi mi nefsine sahip olmak zor geliyor sanırım.
ama bu adamların evlilikten kaçma sebebi de bu, eskilerden duyarım insan sevdiği kızı sadece görebilmek için kırk takla atması gerekirmiş
şimdi gir internete önünde yüzlerce kız, ya da akşam git kuruçeşme, nşantaşı tarafına bir erkek yatağı boş dönmez herşey o kadar kolay olunca da
bir erkek evlenerek sorumluluk almaktan kaçıyor.
illa birlikte olmak için evlenmek gerek dememin nedenlerinden biri de erkekler öyle oyuncu olmuş ki sanırım bu şekilde inanabilirim bir erkeğin sevgisine
canım benim
Ne alakası var aşka inançla bu işin...
Senin karşına sadece insani olmayan varlıklar çıkmış...
Ne olur arkadaş çevreni bir an önce değiştir.
Herkesin düşüncesi kendine...
Ne kadar güzel düşünüyorsun bak evlenmeden olmaz değerlerimi korumak istiyorum diye.
Kime ne ki bundan anlatıp duruyorlar. Ne biçim bi ortam o ki bu konu rahatlıkla konuşulabiliyor. üstelik taşra görüntüsü diyerek.
Ne kadar beyin yoksunu insanlar onlar ki baktığında görülebilen birşey zannediyorlar. Sinir bozuldu yaaa...
Valla insanlarımızı anlayamıyorum. Herşey dış görünüş herşey cinsellik olmuş... çok yazık...
Sen neden bozuyorsun psikolojini kızdırma beni!!
Onlar bu seviyesizliği gösterirken göğsünü gere gere dik dur. Rabbimin isteklerine nasıl da yüz çeviriyorlar.
Onlar onla bunla yatıp kalkmayı marifet sanmışlar. Egoları yerlerde basit insanlar. Erkek ve kadın meraklıları.
Emin ol akılları beş para etmez zebani bunlar.
Lütfen kendine gel sen kimseyle birşey yaşamak zorunda değilsin. Allahtan sana bunu direk söylüyorlar. Kandırabilirler de soysuzlar...
Biraz da dikkat çekici biriysen, tek amaçları bu oluyor.
Senin duygularının olduğunu unutuveriyorlar.
Elbette iki farklı cins olarak yaratılmışız, birbirimize ihtiyacımız var.
Bu demek değil ki aşk eşittir cinsellik.
Kendi hayatını ciddiye alıyorsan kafa yoruyorsun.
Yok almıyorsan orda burda gezersin.
Her şeyden önce şunu bilmek lazım ki aşk adamı diye bi adam türü yok.
Var diyen de olabilir ben buna inancımı kaybettim.
Böylesi daha rahat.
Aslında küçücükken bu eğitimin bize verilmesi gerekiyor.
Aşk yoooook diye kafamıza yazmalılardı.
Kadının anladığı aşkla erkeğin anladığı aşk arasında dağlar var.
En azından bunu bilmeliyiz.
vardır sevecek insan diyenelri de es geçip, başka bi düşünce oluşturmak lazım.
Gerçek bu değil çünkü.
cevremi değistireyim diyeceğim ama o kadar her yanımdaki bu zihniyetteki insanlar
emin ol buraya gelene kadar bi böyle düşünen ben kalmışım sanıyordum o derece yani
ama bunun suçlusu daha çok hemcinslerim ne yazikki değerlerini düşürerek erkekleri ucuzculuğa alıştırdılar
erkeklerde zor gördü mü off uğraşamam diyor artık
umarım diyroum sadece benim gibi düşünen erkekler de cinsellikten önce sevgiye değer verenler de kalmış olsun başka bişey istemiyorum çok bişey istemiyorum
benim de etrafımda böyle tipler var,
hatta çok aşık olduğum bir çocuk ilişki için böyle bir istekte bulundu
ve reddettim hiç de pişman değilim.
bence kendin neysen sakın başkalarına uyum sağlamaya çalışma yoksa çok mutsuz olursun.
etrafına bakma sen parayla iman kimde belli olmaz derler ya.
bence bekaretin de kimde olduğu belli olmaz.
ben süslü püslü gezmeyi eğlenmeyi seven biriyim dolaysıyla dışarıya direk bu yönlere açık biri gibi görünüyorum.
nası oluyorsa bu tipleri çekiyordum hep ama benim isteğim bu değildi hep geri çeviriyordum.
öyle ki bu geri çevirdiklerimden biri ben onun ilkiyim diye dedikodu bile çıkarmış arkamdan kuyruk acısından heralde.
hatta şimdiki sevgilim bunları duymuş gerçek sanmış, tabi ki benim tavrımdan bile anladı gerçek olmadıklarını.
demişsin ya inancım kalmadı, inancını yitirme bizim 3 buçuk senelik ciddi bir ilişkimiz var böyle bir talepte bulunmadı bana
ben istesem olurdu elbet, erkekler sen istesen de istemezler kıyamazlar olayı tam bir yalan bence
ama ciddi bir ilişkide ha şimdi ha bikaç sene sonra olması önemli değil bence.
demek ki senin etrafındakiler ciddi başlamıyorlar hiçbir ilişkiye sonradan ciddileşmesini bekliyorlar. ama bu olmaz bence.
gerçi bunu yapanlara da hiçbir zaman allah var kötü gözle bakmadım, belki toplum baskısını bu kadar üstümde hissetmeseydim ben de onlardan olurdum..
ayrıca erkeklerin bi kısmı hala çok değer verirken buna bi kısmı da kızın tavrına bakıyor,
mesela erkek arkadaşım kendi için değişen bir şey olmayacağını söylemişti, ki böyle demek zorunda değil.
bence bu konuyu takıntı yapma, ne yaşayanlara kötü gözle bak, ne de kendini ezik ya da taşralı vs hisset.
ayrıca herkesin göründüğü gibi olmadığını da bil. ben ne bakireyim kimseyle öpüşmedim diyenlerin neler yaşadığını, ne çok kötü gözle bakılan kızların da aslında erkeklerden ne kadar çekindiğini bilirim.
merak etme benimde sevgilim yok ve biliyorum bir gün beni biryerde melek gibi biri beni bekliyor :)
böyle düşün ve çevrendeki insanları kendinle kıyaslamaktan vazgeç. bırak ne halleri varsa görsünler sana dokunmayan yılan bin yaşasın.
kırıp incitirler yoksa seni.
inan hayatta artık aşk meşk nadir bulunanlardan. gerçek aşk sadece dizilerde....
onları bile cacık ettiler ya neyse..
bekle birgün sende mutlu olacaksın hemde çok şaşıracaksın. aşkın seni bulması ümidiyle
öptümmm...
yazanların hepsi ayı fikirde demek ki yanlış olan çevrendeki üç beş kişi sen en doğrusunu düşünüyorsun..sadece cinsellik yüzünden aranıza soğukluk girip ayrıldığın erkek arkadaşlarının gerçekten aradıkları sevgi aşk evlilik olsaydı inan böyle düşünmez seni her türlü elinde tutmaya çalışırlardı.. demek oluyor ki o erkeklerin asıl amaçları cinselik yaşayabileceği kız arkadaşları olmalarıymış.. bence kafana bile takma...zaten biriyle aşk yaşarsan o sorun bile olmaz sadece evliliğe odaklanıp evlilik içinde olsun istersiniz ayrıca cinsellikte evli olmak çok önemli hem din hemde ahlak açısından ve sadece kadınların değil erkeklerinde aynı hassasiyeti göstermeleri gerek...çevreni değiştirecek bişey yok bence heryerde böyle insanlar var önemli olan sen onlara karşı düşüncelerini savunabilmen ve onlara rağmen dilediğince yaşaman...ve ben erkek olsaydım asla başkalarıyla birlikte olmuş bir kızla evlenmezdim ve kadın halimlede başka kadınlarla birlikte olmuş erkeğide kabul edemem herkes nefsine hakim olmasını bilmeli...
ne yalan söyliyim ben de senin gibi düşünmeye başladım
ve malesefki dediğin gibi dikkat çekici olmaktan da çekiyorum ben bunu
o yüzden baştan diyolar bu kız nasılsa rahattır zaten en çok aldığım tepki senin gibi bir kız nasıl da bugune kadar yaşamamış olur
aşk adamı var da köprüyü geçene kadar, yada köprü olmadığını anlaya kadar:)
ya bide daha erkeklere daha küçükken sen erkeksin tohumlarını heryere saçmalısın diye büyütüyolar
sonra gel böyle yetişmiş adamlardan hayır bekle ki erkek yatsa kalksa da, aldatsa da erkektir yapar
bu sebepten adamlar kendilerini nimetten sayar oldular
aşka inancım kalmadı nerdeyse
çünkü erkekler artık cinselliği aşk sanar olmuşlar
ahh ben de isterdim hiç ilişki yaşamamış erkek ki ben sevebileni bulamıyorum öylesi imkansız herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?