Yanlış olan ben miyim?

siz de şanslı insanlardansınız :)
dilerim allah beni de sizinki gibi doğru insanlarla karşılaştırır

sana katılıyorum a
ynı devam et sen çevrendekilere bakma hatta onlardan uzak dur ayrıca seni gerçekten seven ciddi düşünen bir erkek olsaydı senden böyle bi şey istemezdi

Siz Amerika da mı yaşıyorsunuz. Arkadaşlarınız ağız birliği etmişcesine bekaretinizi aşağılıyorlar falan tuhaf yani. Peki o taşralı ezik itici bir görüntü diyen özellikle erkek arkadaşlarınız Adriana Lima' yıda itici buluyorlar mıydı? o kadın da evlenene kadar bekaretimi koruyacağım diyordu ya o bakımdan yani...

aynen malesef ki öyle.
tvlerde bu yaşamlar o kadar güzelmiş gibi gösteriliyor ki insanlar da özeniyor
ve etkilerini şimdi görüyoruz

sana katılıyorum a
ynı devam et sen çevrendekilere bakma hatta onlardan uzak dur ayrıca seni gerçekten seven ciddi düşünen bir erkek olsaydı senden böyle bi şey istemezdi

ama öyle bi hale geldim ki bu kadar örnekten sonra acaba öyle biri var mı karşıma çıkacak mı diye şüpheye düşmeye başladım

Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ama hale bak o çevrendeki insanlara çok yazık dini bırak kadının bi onuru var her çıktığına kendini bırakmaz.anlayamıyorum :26:

artık çoğu çevremdeki kız öyle mantıktalarki bi erkeği yatakla elde tutmayı kadınsı marifetlerim var diye övünç kaynağı olarak görüyorlar

yoo işin enteresan tarafı bu lafı eden daha çok kızlardı:)

o insanlar ilişkilerini sevgi yerine cinsellik üzerine kurmuşlar demekki
onların arasında böyle temiz kaldığına şükret bence

aşık olduğun insana dokunmak,kokusunu hissetmek çok güzel bir şey
iyi öpüşmediğin bi insanla iyi sevişmezsin derler
en azından öpüşün...bu aşkı pekiştirir

evlilikte sevgi,saygı çok önemli.ama inanınn cinsellik iyi değilse evllilkler bir şekilde bitiyor
merak ettm erkek arkadaşlarınız ne diyor size
hadi gel sevişellim falan mı?
böyleyse hoş değil tabi

Bence burdaki sorun erkek arkadaşın isteklerinden çok
Arkadaş çevresinin 20 yaşını geçmiş bekaretini koruyan kızlara öcüü gözüyle bakmasııı

Ve tabi itici ezik taşralı görmeleri

Son düzenleme:
o insanlar ilişkilerini sevgi yerine cinsellik üzerine kurmuşlar demekki
onların arasında böyle temiz kaldığına şükret bence

tutku sandıkları şey şehvet olmuş,ki ben tutkuyu yoğun aşk diye bilirdim
kararlıyım zaten gerekirse hayatımda kimse olmaz ama aşk dilenmek için de istemediğim şeyleri yaşayamam zaten

Acaba konu sahibi Rusya ukranya Almanya gibi ülkelerde mı yaşıyor benim Türkiye'nin her tarafında arkadasım oldu ve sanırım aynı yaslardayiz hiç öyle bir cevrem olmadı valla ben bu tür diyalogları hiçbir yerde görmedim ablamın Rus kiZ arkadaşı vardı o anlatırdı Rusya'da var böyle seyler ve biz hayret ederdik yaşadığın ülkeyi çok merak ettim simdi

öpüşmeyi sarılmayı seven birisiyim ama ben öptüğümde aşk hissediyorum, karşımdaki şehvet hissediyor bu bende rahatsızlık uyandırıyor
öpüşmenin sonucunda direkt üstüme gelenler mi ararsın, ya da anlıyorum bazen durumu sevgilimde olsa aram bozulmasın diye yalnız kalacağımız ortamlarda bulunmuyorum
o zaman da gayet direkt neden kaçıyorsun diyolar, söyledi mi de cinsellik olmadan bi ilişki olmaz diyolar
halbuki ben de isterim erkek arkadaşımla yeri gelsin beraber kalayım, beraber öperek sarılarak uyuyayım ama anladım ki böyle bişeye teşebbüs etmek bile onlara farklı şeyler için ışık yakmışım gibi algılanmama sebep oluyor.
yani yaklaşımlar çok kırıcı ben bunlara tahammül edemiyorum

bilmiyorum ama bunlar benim gayet rahatsız olduğum gerçekler ve gayet türkiyede yaşıyorum malesef.
keşke dediğin gibi olsa benim çevrem de

Evlilik yaşı giderek yükseliyor.
İnsanlar 30 yaşında ancak-belki iş bulabilir oldular.
E hal böyle olunca da cinselliğimiz yaşamadan duralım diyen kalmadı pek.

Yeni nesil geleceğinden çok umutlu değil.
Hiç olmazsa bunu yaşayayım diyor.

Kimseyi yargılamak bize düşmez.
Ama kızların karşısında "modern görünümlü krolar" var.
O yüzden de olan yine kızlara oluyor...

Palmeyn kaç yaşındasın bilmiyorum ama önemli değil zaten.
Senin önemsediğin bekaret değil, aşktan söz ediyorsun.
Aşk olmadan nasıl olur, aşk olunca da zaten evlilik olur diyorsun.
Ama adamlar evlilikten kaçıyor artık.

bilmiyorum ama bunlar benim gayet rahatsız olduğum gerçekler ve gayet türkiyede yaşıyorum malesef.
keşke dediğin gibi olsa benim çevrem de

Canım sen hep böyle temiz kal yazılardan anladığım kadarıyla iyi aile terbiyesi gormuş bir kızsın kimsenin senin aklınız oynamasına izin verme zaten gayet aklı basında birine benziyorsun sen dogrularinla yaşa inşallah çok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…