benimde uzun yıllar süren bi ilişkim var, şuan nişanlıyız üstelik ancak asla böyle bişeyi ima bile etmedi bana
kim ne düşünürse düşünsün, ben bunu duysaydım nişanlımdan, bana yapılan bi saygısızlık olarak addederdim..
elbette farklı düşünenler oalcaktır, tasvip etmesemde saygı duymak zorundayım ancak ben gelenek, görenek vs hiçbiri için değil,
inandığım islam dini için, bunun yanlış birşey olduğunu biliyorum ve buna göre yaşamaya çalışıyorum..
sizde madem bunun evlilik öncesi yaşanmasına karşısınız, o zaman bundan kimse için;
özelliklede sırf uçkuruna sahip çıkamayan birkaç erkek için vazgeçmeyin...
emin olun sizin doğrularınızı doğru kabul eden daha çok insan var etrafta..
Rabbim hayırlı kişilerle karşılaştırsın..
sevgiler
Ben katılmıyorum.Sizin çevrenizde olmayabilir ya da bu konu dikkatinizi celbetmemiştir.Ama bu tarz insanlar her yerde mantar gibi çoğalıyor.En tutucu yerlerde bile bu düşüncelere rastlamak mümkün.Toplum televole kültürüyle,Amerikanvari dizilerle bilinçaltından öyle bir yakalandı ki izleri şimdi ortaya çıkıyor.Çok vahim...
sana katılıyorum a
ynı devam et sen çevrendekilere bakma hatta onlardan uzak dur ayrıca seni gerçekten seven ciddi düşünen bir erkek olsaydı senden böyle bi şey istemezdi
Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ama hale bak o çevrendeki insanlara çok yazık dini bırak kadının bi onuru var her çıktığına kendini bırakmaz.anlayamıyorum :26:
artık çoğu çevremdeki kız öyle mantıktalarki bi erkeği yatakla elde tutmayı kadınsı marifetlerim var diye övünç kaynağı olarak görüyorlar
Siz Amerika da mı yaşıyorsunuz. Arkadaşlarınız ağız birliği etmişcesine bekaretinizi aşağılıyorlar falan tuhaf yani. Peki o taşralı ezik itici bir görüntü diyen özellikle erkek arkadaşlarınız Adriana Lima' yıda itici buluyorlar mıydı? o kadın da evlenene kadar bekaretimi koruyacağım diyordu ya o bakımdan yani...
Bence siz o çevreden kurtulun...
o insanlar ilişkilerini sevgi yerine cinsellik üzerine kurmuşlar demekki
onların arasında böyle temiz kaldığına şükret bence
aşık olduğun insana dokunmak,kokusunu hissetmek çok güzel bir şey
iyi öpüşmediğin bi insanla iyi sevişmezsin derler
en azından öpüşün...bu aşkı pekiştirir
evlilikte sevgi,saygı çok önemli.ama inanınn cinsellik iyi değilse evllilkler bir şekilde bitiyor
merak ettm erkek arkadaşlarınız ne diyor size
hadi gel sevişellim falan mı?
böyleyse hoş değil tabi
sevmek bir ömür sürer sevişmek 1 dakika
Acaba konu sahibi Rusya ukranya Almanya gibi ülkelerde mı yaşıyor benim Türkiye'nin her tarafında arkadasım oldu ve sanırım aynı yaslardayiz hiç öyle bir cevrem olmadı valla ben bu tür diyalogları hiçbir yerde görmedim ablamın Rus kiZ arkadaşı vardı o anlatırdı Rusya'da var böyle seyler ve biz hayret ederdik yaşadığın ülkeyi çok merak ettim simdi
bilmiyorum ama bunlar benim gayet rahatsız olduğum gerçekler ve gayet türkiyede yaşıyorum malesef.
keşke dediğin gibi olsa benim çevrem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?