ya böyle böyle normalmiş gibi insanlara enjekte ediyorlar resmen deli oluyorumbenim etrafımdada var böyle tiplerden canım benim yalnız değilsin yani akılları fikirleri orda...bazen öyle deliriyorum ki annemin bulduguyla evlenirim bende diyorum sonra düşünüyorum ya oda öyle biriyse diye :) yani düşün normal olmayan şeyleri öyle bir anlatıyorlar ki normalmiş gibi saçma sapan düşüncelere kapılabiliyorsun.Boşver takma kafana eminim seni anlatayan bizleri anlayan mantıklı biri çıkacaktır karşımıza o zamanda kadar yılmak yok
ne yazık ki cinsellik türkiye'de uzun yıllar özellikle kadınlar için bir tabu oldu, ahhh o zar yok mu!!!! her zaman bizden daha önemli daha değerli oldu...her tür sıkıntıyı yaşadık çektik ama ona birşey olma ihtimali bile aklımızın gitmesiye yetti, herşeyimizi ailemizle paylaştık ama yanlış yaptığımız şeyleri sırf konunun içinde ince bir zar var diye anlatamadık, hep deneme yanılma yolları denendi her zaman bilgiden o kadar uzak olduk ki!!! ahh ahh....hala da böyleyiz galiba!!!! 30 yıl elini sürmezsin çocuğun gibi bakarsın zarına 30 yaşında hayırlı bir kısmet buldum der evlenirsin ve 1 sene bitmeden bakmışsın boşanmışsın!!! 30 yıllık verilen değer nereye gidecek? sen bundan sonra ne yapacaksın? ya seninle büyüyen gelişen zar komplekslerin? veya tam tersi bir durum olamaz mı? zarını hayatının hiçbir döneminde kafana takmazsın ve sevdiğin erkeklerle seks yapabilmek senin için bir sorun teşkil etmiyordur çünkü bu konu senin için bir tabu değildir, zardan daha değerli bir SEN olmalıdır ortada ve sen bunun bilincindesindir, belli bir yaşa geldiğinde hiç ummadığın birisiyle evlenir ve ölene dek mutlu yaşarsın!!!! olabilir tabiki neden olmasın!! hayat bu kime nasıl davranacağı hiç belli olmaz, ancak bu zar konusu artık aşılmalı cinsellik ve seks bir tabu olmaktan çok uzak olmalı...geçmişte bu kadar önemli olduğu için ve saçma sapan bir tabu olduğu için bugün en yakın arkadaşların senin kendini kocana saklama isteğine İTİCİ diyebiliyor, neden? çünkü zamanında seksi yaşamadığımız gibi şimdi de bokunu çıkartıyoruz hayatım!!!! neden? çünkü görgüsüz davranıyoruz!!! tamamen bize dikte edilenler ve verilenlerle yaşayabilme potansiyelimiz dışında bizler birer hiçiz, kendi yaşama gücümüz yok kendi inançlarımız yok kendimize ve başkalarına saygımız yok!!! çünkü doğru olan tek şey O GÜN POPÜLER OLANDIR cümlesiyle anlamlandırıyoruz yaşamımızı!!!! kızlık zarı kocaya saklanır veya gereksiz birşeydir diyemem bunu diyecek bir kişi vardır O DA O ZARI TAŞIYAN İNSANDIR. kişi kendisinden sorumludur, benim için zar hiç bir zaman önemli olmadı ama bunun sonucunda da sevmediğim erkeklerle birlikte olmaktan çok uzaktım. hayatın bize neler getireceği hiç belli olmaz, belki çok esnek bir zarın var ve kocanın gücü bu zara yetişmeyecek, eeee hamile kalmak için doktorun parmağına bakacaksın gibi ne kadar ibret verici olaylar çıkacak karşına...
diyeceğim şudur; HER KADIN KESİNLİKLE BİR BİREYDİR VE KENDİSİNİN BİR PARÇASI HAKKINDA TEK SÖZ HAKKI SAHİBİDİR.
HER İNSANIN İNANDIĞI ŞEYLER, HERKESE GÖRE DEĞİŞSE DE İNSANLARIN DOĞRULARI VARDIR VE BUNLARIN ARKASINDA DURMAK İNSAN OLMANIN İLK KURALIDIR.
İNSANIN KARAKTERLİSİ MAKBULDÜR VE BAŞKALARININ SÖYLEMLERİYLE HAREKET EDEN İNSAN KARAKTER YOKSUNUDUR.
DÜŞÜNMEK HER İNSANIN EN BÜYÜK BORCUDUR VE DÜŞÜNDÜKLERİ İLE VAROLUR İNSAN Kİ BU DÜŞÜNCE SONUNDA SEKS HAKKINDA OLGUNLAŞAN FİKİRLERİNİ HAYATININ TAM İÇİNDE YAŞARSIN.
NE DEMİŞ ALBERT ABİ; DÜŞÜNÜYORUM ÖYLEYSE VARIM!!!!
BEN EVLENMEDEN SEKS YAŞAYANLARDANIM AMA SENİN BU TECRÜBEYİ EVLENDİĞİN İNSAN İLE BİRLİKTE YAŞAMA FİKRİNE SONUNA KADAR SAYGI DUYUYORUM, BU BAĞLAMDA KENDİ HÜR FİKİRLERİN OLDUĞU İÇİN VE ÇOĞUNLUK İÇİNDE DE AZINLIK KALSANDA AZINLIK KARŞISINDA ÇOĞUNLUK OLSANDA BU FİKİRLERİNİ SEN SAHİP ÇIKTIĞIN SÜRECE YAŞATACAĞINA İNANIYORUM...
İNANDIĞIN GİBİ YAŞA TATLIM, NE YAPTIĞI HAKKINDA FİKRİ BİLE OLMAYAN İNSANLARIN SENİN ÜZERİNDE FİKİR YÜRÜTMELERİNİN SADECE NE KADAR ACİZCE OLDUĞUNU BİL, YETER!!!!!
hayır canım bunu böyle düşünen bi tek sen değilsin
evet erkekler bu konuya çok önem veriyorlar ama sen tavrını koymalısın
ilişki belli bi zaman rayına oturduktan sonra elini tutarsın öpersin ama her şeyin sınırı var
o normal gibi gözüken şeyler bizim annelerimizden gördüklerimize ters şeyler
herkes kendi hayatını yaşar
sen böyle düşünüyorsun diye canını sıkma bence dogru düşünüyorsun
ilerde eminim karşına normal biri çıkacaktır
Evet modern görünümlüysen ağızlarının suyu akıyor önce.
Sonra bakıyorlar ki tık yok kaçıyorlar.
Ben daha yeni yaşadım böyle bir şeyi.
Aptal mı olalım yani, çok beklerler.
Şahsen günümü gün ettim diyemem ben beraberlik yaşayınca.
Bunalıma girerim, bıraktı gitti vs diye.
Kendimi tanıdığım için "uslu uslu" oturuyorum:))
Nolucak böyle onu da bilmiyorum.
Konu belki saçma gelecek ama ben bunu bu sıralar gerçekten dert etmeye başladım. Özellikle son dönemler hiç bir ilişkim doğru dürüst gitmiyor.
Ben bazı şeylerin evlilik sonrası yaşanması gerektiğini düşünenlerdenim. Ama ne yazıkki bu düşüncem sebebiyle hep, karşımdaki insanlar benden soğuyorlar, uzaklaşıyorlar.
Gerçekten sevgiye, aradaki hoş diyaloglara, bir insanın başka yerlerine değil de bizzat kendisine değer veren hiç mi erkek kalmadı?
İnanın bunu bir kişiyi baz alıp yazmıyorum. Eski sevgililerim dönmek ister ama hep bişeyler yaşamadan olmaz derler.
Son bir kaç ay içinde çıktığım bir kaç kişi onlarla cinsel anlamda birliktelik yaşamadım diye ya uzaklaştılar, ya da direkt bu şekilde olmaz dediler.
Arkadaş olan normal erkek arkadaşlarım, bu mevzu için benim için farketmez, her önüne gelenle birlikte olmayan biriyse ciddi ilişki olur zaten cinsellik olmadan bi ilişki yürümez , sen hatalısın diyorlar.
Çevremdeki bazı kız arkadaşlarım bile onu yaşamazsan olmaz, erkek bu lisede değiliz sonuçta mantığındalar.
Onlar bile hemcinsim olmalarına rağmen, erkeklere hak veriyor gerçekten anlayamaz oldum.
Hatta yine bir kızlı erkekli bir kaç arkadaşım bu konu açıldığında şu yorumu yapmışlardı. Tamam 20'lere kadar bakire olmak hoş olabilir ama 20'li yaşlardan sonra çok itici, ezik, taşralı bir görüntü dediler.İçten içe bozuldum yani, renk vermesem de.
Tabiiki de etrafımdakilere ben bunu yaşadım,yaşamadım diye anlatmıyorum ama son dönem gerçekten bu yüzden hiç bir ilişkim yürümüyor.
Buna rağmen elbette ben kendi düşüncemden sapacak değilim, hala evlilik öncesi yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum ama yaşadıklarım çok psikolojimi bozdu.
Aşka inancım kalmadı zaten. Herşey onun üzerine mi yaa.
Bi de anlamadığım çevremde,bunu yaşayanlar da gayet güzelce rahatça evleniyorlar da.
Böyle düşünen bir ben mi kaldım dünya da yaaaaa
Bişeylerin evlilik sonrası yaşamak istiyorum diye ben mi geri kafalıyım ya da yanlış mı yapıyorum?
Benim gibi düşünen varsa lütfen yazsın, eğer yalnız değilsem yalnız olmadığımı bilmek istiyorum
Ya da aşka inancım canlanması için bunu önemsemeyen erkek arkadaşlarınız varsa lütfen örneklendirin. Çünkü aşka umudumu yitirmek istemiyorum.
keşke ama gözüm yollarda kalcak sanırım bu gidişledoğru insan bi gün pat die çıkıp gelir sen bekle değecek emin ol
onların kendisi de dar kafalı aslında çünkü açık görüşlü olmak her fikirden görüşe açık olmak ama bunlar kendileri gibi olmayanı aşağılıyorlarEvet Geleceğimizi Düşündüğümüz İçin,
Ailelerimize Laf Getirmediğimiz İçin..
Biz Geri Kafalıyız..
Kabul..
bu konuda bırakın kafalarımız sacak sacak örümcek ağı dolsun bazı seyler değerini yitirmesinde
Bence kendini hiç kötü hissetme. Herkesin kendi kararı. Ama ne yazıkki Türkiye'de herkes birbirini yargılamaya çok meraklı.
Benim de çevremde daha önce bişeyler yaşayıp evlenen çok arkadaşlarım var. Sorunsuz evlendiler. Bu karşındaki erkeğe bağlı. Bazısı önem verir bazısı hiç tınmaz. Hatta deneyimli istiyorum ben diyen bile duydum. Ama bu tamamen senin kendi kararın olmalı. Bir kadın bunu yaşadı diye yargılanmamalı ve de evlendikten sonra yaşamak istiyor diye de yargılanmamalı.
Bence kendini hiç kötü hissetme. Herkesin kendi kararı. Ama ne yazıkki Türkiye'de herkes birbirini yargılamaya çok meraklı.
Benim de çevremde daha önce bişeyler yaşayıp evlenen çok arkadaşlarım var. Sorunsuz evlendiler. Bu karşındaki erkeğe bağlı. Bazısı önem verir bazısı hiç tınmaz. Hatta deneyimli istiyorum ben diyen bile duydum. Ama bu tamamen senin kendi kararın olmalı. Bir kadın bunu yaşadı diye yargılanmamalı ve de evlendikten sonra yaşamak istiyor diye de yargılanmamalı.
Benim çevremde beraberlik yaşayıp sonra evlenen sorunsuz başlayıp sonrasında bu durum başına kakılan tanıdıklarım oldu. Evlenmesine evleniyor da erkek, bunu da ezmek iiçin kullanıyor karaktersiz olanları.
ben de tabu olarak görmüyorum
gerçekten zara da takılı kalanlardan değil ama duygularım önemli
bir erkek bir ilişkinin koşulu olarak bunu dayatıyosa
benim duygularımı, ne hissettiğimi zerre kadar önemsemiyorsa
ki benim gerçekten çok içimde kalmış bişeydir sevgiliyle sarılıp uyumak hep karsıma cıkanlar bundan acizdi
benim onunla birlikte olmamamı bencilsin,tutucusun diye nitelendiriyosa kötü oluyorum
ve bir erkek bana şişme bebek muamelesi yapmaya kalkınca da kırılıyorum
bu kadar güzel kelimeleri etmiş birisin eminimki evlenmeden yaşadığında da bu bi anlık heyecan için değil karşındaki kişi seni sevmeyi bildiği içindir
benim karşıma çıkmadı ki böyle birisi, her yeni jenarasyonda daha da laçkalaşıyor aşk
liseye giden kuzenlerimden arkadaşlarından duyuyorum herkes birbirinin sevgilisiyle sırayla takılır olmuş ki bu kızlar daha 15 yaşlarındalar
ben aşka inancımı kırdıkları için mutsuzum sadece, tek sorunun zar oldugunu bilsem gerçek aşkı bulmama engel hiç takılmazdım bile ama farkındayım ki değmeyecek insanlarla yaşanacak birliktelikler beni çok daha fazla üzer
şuan en azından aman ne hali varsa görsün diyip geçebiliyorum
çok akıllı ve gayet tatlı bir kızsın aynen devam birtanem, bende gerçek aşkı bulduğum insanda hiç düşünmeden birlikte oldum, ikimizde düşünmedik sadece birbirimizi her manasıyla istedik ve birbirimizi deliler gibi sevdik, ondan bana kalan tek şey hatıraları yürütemedik bitti, ayrılık ikimize de çok fazla koydu ama olmadı işte....hayatın ne getireceği tam bir muamma insanın kendi kararları olması doğruları olması ve bunların arkasında güçlü birşekilde durabilmesi hayatın belirsizliklerini minimize ettiği gibi inandığı yolda ilerleyebilmesininde temelini oluşturur, seni SEN olduğun için sevecek sana dokunduğunda kalbi duracak sana baktığında elini sana sürmeye kıyamayacak bir erkek elbet bir gün sana gelecek, çünkü ne istersen nasıl yaşarsan ve ne için emek verirsen kesinlikle hayatının bir döneminde onunla yolların kesişeceğine inanıyorum, cinsellik yaşayamadığı için değil ama SENİN DOĞRULARINA İNANMADIKLARI için eski erkek arkadaşlarının da seni hak edecek insanlar olduğu düşünmüyorum.
Şehveti yontarsan aşk olur. Kimse ruhuna dokunmayan insanla evlenmek istemez. Diğer türlüsü zorlama olur.
Tadını bilmediğin yemeği satın almak olur da test sürüşü yapmadan araba almazsın, ömür boyu kullanacaksın gerekirse.
Cinsellik düşünmeyen erkekle evlenirsen de evde kardeş kardeş oturursunuz.
Kimseye kendimizi kabullendirmek zorunda değiliz elbet prensiplerine duygusallgına değer veren birini bulacaksın tatlım :) çok değişti her şey eskiden erkekler kızların peşinde dolaşır paylaşamazlarmış şimdi kızlar iyi birini bulayım diye ugraşıp duruyoruz bir de bu uğurda diğer bayanları ezecek davranışlarda bulunuyoruz ah ah hiç hoş değil...
Şehveti yontarsan aşk olur. Kimse ruhuna dokunmayan insanla evlenmek istemez. Diğer türlüsü zorlama olur.
Tadını bilmediğin yemeği satın almak olur da test sürüşü yapmadan araba almazsın, ömür boyu kullanacaksın gerekirse.
Cinsellik düşünmeyen erkekle evlenirsen de evde kardeş kardeş oturursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?