Yanlış olan ben miyim?

bikaç kez evlenme teklifi de aldım ama şaka gibi zamanlamalarda
başka türlü olamayacağını anladğında edilen evlenme teklifleriydi ki bana çok itici gelmişti
geliba ben çok duygusalım

Evet Geleceğimizi Düşündüğümüz İçin,
Ailelerimize Laf Getirmediğimiz İçin..
Biz Geri Kafalıyız..
Kabul..

bu konuda bırakın kafalarımız sacak sacak örümcek ağı dolsun bazı seyler değerini yitirmesinde

ben de tabu olarak görmüyorum
gerçekten zara da takılı kalanlardan değil ama duygularım önemli
bir erkek bir ilişkinin koşulu olarak bunu dayatıyosa
benim duygularımı, ne hissettiğimi zerre kadar önemsemiyorsa
ki benim gerçekten çok içimde kalmış bişeydir sevgiliyle sarılıp uyumak hep karsıma cıkanlar bundan acizdi
benim onunla birlikte olmamamı bencilsin,tutucusun diye nitelendiriyosa kötü oluyorum
ve bir erkek bana şişme bebek muamelesi yapmaya kalkınca da kırılıyorum

bu kadar güzel kelimeleri etmiş birisin eminimki evlenmeden yaşadığında da bu bi anlık heyecan için değil karşındaki kişi seni sevmeyi bildiği içindir
benim karşıma çıkmadı ki böyle birisi, her yeni jenarasyonda daha da laçkalaşıyor aşk
liseye giden kuzenlerimden arkadaşlarından duyuyorum herkes birbirinin sevgilisiyle sırayla takılır olmuş ki bu kızlar daha 15 yaşlarındalar

ben aşka inancımı kırdıkları için mutsuzum sadece, tek sorunun zar oldugunu bilsem gerçek aşkı bulmama engel hiç takılmazdım bile ama farkındayım ki değmeyecek insanlarla yaşanacak birliktelikler beni çok daha fazla üzer
şuan en azından aman ne hali varsa görsün diyip geçebiliyorum

öyle ama annelerimizin zamanında erkekler 1 dk görmek için kapılarda yatarmış
şimdi kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar
ama ne olursa olsun bunlar benim fikrimi değiştirmem yetmez
az da olsa hala düzgün birini bulacağıma inancım bıraz var:)

aynen bunu ben de çok düşünmüşümdür bazen yaşamadığımda bile terkedilmek koyuyor insana
hele ki yaşasam ne olurdu diye
ama böylesi daha iyi kimseye bağlanmadan canına tak etti mi gönül rahatlığıyla git diyebilmek:)
onlar nasıl baska türlü faydalanma derdindelerse, aslında olmayacağını anlayana kadarki ilgilerini sömürmek lazım müstehak

Bence kendini hiç kötü hissetme. Herkesin kendi kararı. Ama ne yazıkki Türkiye'de herkes birbirini yargılamaya çok meraklı.
Benim de çevremde daha önce bişeyler yaşayıp evlenen çok arkadaşlarım var. Sorunsuz evlendiler. Bu karşındaki erkeğe bağlı. Bazısı önem verir bazısı hiç tınmaz. Hatta deneyimli istiyorum ben diyen bile duydum. Ama bu tamamen senin kendi kararın olmalı. Bir kadın bunu yaşadı diye yargılanmamalı ve de evlendikten sonra yaşamak istiyor diye de yargılanmamalı.

doğru insan bi gün pat die çıkıp gelir sen bekle değecek emin ol
keşke ama gözüm yollarda kalcak sanırım bu gidişle
Evet Geleceğimizi Düşündüğümüz İçin,
Ailelerimize Laf Getirmediğimiz İçin..
Biz Geri Kafalıyız..
Kabul..
onların kendisi de dar kafalı aslında çünkü açık görüşlü olmak her fikirden görüşe açık olmak ama bunlar kendileri gibi olmayanı aşağılıyorlar
bu konuda bırakın kafalarımız sacak sacak örümcek ağı dolsun bazı seyler değerini yitirmesinde

Benim çevremde beraberlik yaşayıp sonra evlenen sorunsuz başlayıp sonrasında bu durum başına kakılan tanıdıklarım oldu. Evlenmesine evleniyor da erkek, bunu da ezmek iiçin kullanıyor karaktersiz olanları.

öylesi bana da denk gelmişti
demişti bana benim evleneceğim insan deneyimli olmalı o yüzden senle olmaz
sana öğretmenlik mi yapcam bide demişti:)) ona da saygı duyup yoluma devam etmiştim

Şehveti yontarsan aşk olur. Kimse ruhuna dokunmayan insanla evlenmek istemez. Diğer türlüsü zorlama olur.
Tadını bilmediğin yemeği satın almak olur da test sürüşü yapmadan araba almazsın, ömür boyu kullanacaksın gerekirse.
Cinsellik düşünmeyen erkekle evlenirsen de evde kardeş kardeş oturursunuz.

çok akıllı ve gayet tatlı bir kızsın aynen devam birtanem, bende gerçek aşkı bulduğum insanda hiç düşünmeden birlikte oldum, ikimizde düşünmedik sadece birbirimizi her manasıyla istedik ve birbirimizi deliler gibi sevdik, ondan bana kalan tek şey hatıraları yürütemedik bitti, ayrılık ikimize de çok fazla koydu ama olmadı işte....hayatın ne getireceği tam bir muamma insanın kendi kararları olması doğruları olması ve bunların arkasında güçlü birşekilde durabilmesi hayatın belirsizliklerini minimize ettiği gibi inandığı yolda ilerleyebilmesininde temelini oluşturur, seni SEN olduğun için sevecek sana dokunduğunda kalbi duracak sana baktığında elini sana sürmeye kıyamayacak bir erkek elbet bir gün sana gelecek, çünkü ne istersen nasıl yaşarsan ve ne için emek verirsen kesinlikle hayatının bir döneminde onunla yolların kesişeceğine inanıyorum, cinsellik yaşayamadığı için değil ama SENİN DOĞRULARINA İNANMADIKLARI için eski erkek arkadaşlarının da seni hak edecek insanlar olduğu düşünmüyorum.

Kimseye kendimizi kabullendirmek zorunda değiliz elbet prensiplerine duygusallgına değer veren birini bulacaksın tatlım :) çok değişti her şey eskiden erkekler kızların peşinde dolaşır paylaşamazlarmış şimdi kızlar iyi birini bulayım diye ugraşıp duruyoruz bir de bu uğurda diğer bayanları ezecek davranışlarda bulunuyoruz ah ah hiç hoş değil...

bitmiş bile olsa dolu dolu yaşanmışsa herşey bence değer:)
benim korkum değmeyecek biriyle olursa çok üzülürüm. sonuçta ilkler özeldir
isterimki ilkim sonum olsun fazla duygu idealistiyim galiba ama hayal de olsa çok güzel
tek dileğim zaten tarif ettiğin gibi birisinin gelmesi ha tabii benim de onu aynı şekilde sevebilmem
beni çok sevenler de olmuştu ama ben sevememiştim ki zaten erkek için onu sevemeyen kız da değerli oluyor genelde
ben de geçmişimdeki erkekleri ne özlerim ne de üzülürüm onlar için ben değil onlar kaybetti aslında bunu tekrar hatırlattığın için de teşekkür ederim:)

Benim fikrim farklı bu konuda, elbette evlilik öncesi yaşamayı da doğal bulurum ama
Bence aşk ve tutkunun birleşiminin meyvesi olmalı şehvet.
Benim için ruha dokunmak da birine sarıldığımda içimin titremesi, kalbimin yerinden fırlayacak gibi olması, mideme kramplar girmesidir.
Ben elbette cinsellik düşünmeyen erkek demiyorum ama duygulara saygı adına bu isteğini bastırabilme iradesini gösterebilecek erkek diyorum.

aynen aynen neler neler gördüm arkadaşının kocasını ayartan kadınlar
gece kuluplerınde tanımadığı erkeğin kucağına atlayan kızlar
şaşıramıyorum bile

Aşkı yemekle arabayla karşılaştıramazsın...
Biz ona ömür boyu kullanmak değil, bir ömür beraber yaşlanmak diyoruz...

Aşk ve tutkunun meyvesi olamaz şehvet. Mantık hatası var.
Cinsel çekim hissetmediğin birine aşık olamazsın çünkü.
Şehvet varsa aşk oluşur. Elmasın bile tıraşlanmadan önce görünürde kıymeti harbiyesi yoktur.
Diğer türlüsü aşk sandığın olur, saplantı olur, elde ettiğinde seni tatmin edemeyebilir.
Asıl risk seks yapmadığın biriyle evlenmekte bence.
Toplumdan korktuğun için arzularını bastırmak riyakarlık bana göre.
Hissetmiyorsan zaten yapma. Ben önüne gelenle birlikte olmaktan yana değilim.
Ama sende şehvet uyandıran biriyle yap. O zaman aşık olabilirsin.
Geçmişindeki ya da şu an red ettiğin erkekler sana karşı şehvet hissetmiş belli ki.
Sen hiçbirine hissetmediysen yapma tabi ki. Bu çok saçma olur.
İnsanlar mutsuz çünkü herkes yanlış evlilikler yapıyor.
Yılların hatrı uğruna evli kalmaya devam ediyorlar. Artık arada aşk olmasa bile.
İtiraf edemiyorlar kendilerine bile, lütfediyorlar evli kalmayı karşısındakine.
Asıl zina aşık olmadığın insanla birlikte olmaktır.
Anlık rahatlamalar hiçbir zaman o ilahi orgazmların yerini tutamaz.
İnsan 18 yaşında yaşayabileceği o şiddetli orgazmları ilerleyen yaşlarda yaşayamaz.
Libido düşüyor gittikçe. Ters çevirdiğin kum saati gibi.
Risk almadan büyük kazançlar elde edemezsin.
Sen aza kanaat ediyorsun diye başkalarının cürretini ahlak dışı göremezsin.
Kaldı ki üzülen sensin, millet şu an bile deli gibi sevişip eğleniyor.
Sana istediğin şekilde aşık olan birini bulsan bile o insan evlendikten sonra farklı beklentilere girebilir.
İnsanlar değişiyor devamlı su gibi akıp akıp değişiyor. O zaman nolcak. Mecnun Behlül olunca nolcak?
Ben de benim gibi düşünenlerin mantığını açıklıyorum.
Aşkı, yemek ve arabayla karşılaştırmıyorum. O mukayesede yemeği arabayı bırakır aşkı alırım doğal olarak
Benim orada söylemek istediğimi şu an açıklamam aşikar olması sebebiyle biraz ahmakça olacak ama... :
Evlenmek gözü kapalı girilebilecek kadar basit değil.
Seksin tatmin edici olmadığını fark ettiğin evlilik evcilik oyunun olur.
Ve somutlaştırmak gerekirse evlilik, yemek gibi tek atımlık bir şey değil daha kalıcı olması beklenilen bir varlık oluyor.
Sizin de düşünceniz bu zaten. Burda hem fikirizdir zaten.
Aşk olmadan bir ömür yaşlanmak kullanmayı da geçtim ızdırap olur.
O yüzden evlenmeden sadece sarıldın diye içini titreten biriyle evlenirsen hayal kırıklığına uğrama olasılığın çok yüksek.
Evlenmeden önce her şeyi halletmiş olmak gerekiyor yoksa evliliğe yansır bu problemler.
Evlilik aksar, seçeneğin yok, çıkışlar kapalı, aileler, devlet müdehalesi, toplum baskısı vs derken..
Ya boşanıp şu an bulunulan noktaya dönüş yapılır. Ya da kardeş kardeş beraber yaşlanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…