Yanlış olan ben miyim?

Kıyamet Alemetlerinden biriside : Ahlaklı insanların Ahlaksız insanlar tarafından yadırgandığı, alay edildiği zamanlar diyor: Alımler .. Ne günlere kaldık .. Temiz kalmak , en özel anları tek insanla yaşamayı seçmek dalga konusu haline geldi

Sana o tür yaklaşan erkekler varya : seninle olsun yada evlensin hiç fark etmez herzaman farklı heyecan arayışına gireceklerdir, çunku haya yok , sınır yok onlara göre.. Halbuki insan doğası gereği sınırlı olmalıdır .. Herşey yaşanıp yıpratılmamalıdır ..

Ve en önemlisi : cinsellik ile sevginin hiç alakası yoktur. cinsellik nefsani , sevgi ise kalbi bir olaydır ..
( Tabiki sevdiğin insanı istersin ona sahip olmayı arzularsın ama ilişkini yürütüp yürütemiyceğini yatağındaki durumunla kıyaslamazsın .. ) Sevmek emek işidir, yatak işi değil .. Sana bunları soyleyenlere böyle de..

Zaten canim benim, aynen senin dedigin gibi yasaniyor cinsellik kadinlarda, yani cok sevdigi icin, ona asik oldugu icin, belki bir gün evlenirler yuvasini kurarlar diye oluyor bu olaylar.
Kim nerden biliebilirki gelecegin ne gösterdigini?
Inan su an bilsem bugün trafik kazasi gecirecegim, evimde oturur ise gitmem, öyle degilmi?

Benim anladigim kadariyla sen hic asik olmamissin, aynen senin dedigin gibi "beni cok sevenler de olmustu ama ben sevememistim demissin, demekki sevdigin ve asik oldugun bir erkek ciksa karsina sende onunla bazi seyler yasamak isteyeceksin.
Ve insanlarin seni kinadigini düsünmüyorum, birazda bu imkani sen onlara veriyorsun, dik dur, kendine güven ve ben böyleyim be arkadas de.
Kimse namusunu cöplükte bulmadi, hepimizde deyecek insanlarla yasamak isteriz.

Son düzenleme:
Bende aynı görüşteyim, tek ve evlendiğin insanla yaşanması. Arkadaşımın sorununu benimde yaşadığım oldu birkaç ilişkimde terkedildim, ama buna değer veren ve önemseyen bir erkek arkadaşım oldu daha sonraları. Bende tüm erkekleri öyle sanıyordum ama inanın benim için önemli değil diyen bile önem veriyor sadece o an gözül eğlendirmek istediği için bunu yapabileceği tarzda kızlara yönelmek için ayrılıyorlar.

Yanlız şu da var ki yakın arkadaşlardan duyduğum, erkeklerin de kızlara güveni yok artık, biliyorsunuz bu konu sonradan tıbbi bir müdahale ile gideriliyor (sözcükleri doğru seçmeye çalışıyorum) ya da belli etmeyecek başka şeyler de yaşamamış olduğu ne malum gözüyle bakıyor erkekler. Bakire olan kızlara bile şüpheci davranıyorlar bence oyüzden bu devirde. Haklılar da yani ,forumlarda okuduğum kadarıyla bu operasyonlar sayısız derecede yapılıyor ve doktorlar tarafından normal karşılanıyor. Şahsen bu devirde erkek olmak istemezdim, olsaydımda o insanın aile yapısına,yetiştiği yere, kişiliğine, ruhuna göre temiz olup olmadığına karar verip evlenirdim. Bence bazı erkekler de bunu yaşayalım da kız gerçekten bakire ise ciddi düşünürüm evlenirim, değilse de neden bunu ilk gece öğreneyim ayrılırım gider gözüyle de bakabiliyor toplumumuzda erkeklerin evlilik öncesi ilişkileri çok normal karşılandığı için (ben ankarada kent içinde büyümüş yaşayan biriyim küçük yerlerde durum farklı olabilir?...

Arkadaşıma tavsiyem, varsın erkek arkadaşın olmasın, yanlız kal, erken yaşlarda o anlattığın tarz erkekler seni terketse de yaşın evlenmeye geldiğinde zaten senin gibi bir kız arayan bir sürü erkek olacaktır. Sen seçim yapmakta zorlanırken o kız arkadaşların kıskançlıktan çatlayacaklar belkide Sen nerede yaşıyorsun?Büyük bir şehir mi nasıl bir ortam çok merak ettim

Ne kadar içi boş ,fosul bir gençlik üretildi .Kızlar bakireliğinden utanır hale geldi yazık.

Kesinlikle yanlış düşünmüyorsun en doğrusu bu bişeyler el değmemiş olmalı ,kişiye özel olmalı sadece kadında değil erkek içinde geçerli bunlar ..

Benim çevremde beraberlik yaşayıp sonra evlenen sorunsuz başlayıp sonrasında bu durum başına kakılan tanıdıklarım oldu. Evlenmesine evleniyor da erkek, bunu da ezmek iiçin kullanıyor karaktersiz olanları.

niye kadın tek başına mı yaşamış herşeyi? peki o adamlar o kadar namuusuna düşkünse niye evlenmedn birlikte olmuş çok karaktersz bir davranış gerçektende

Sen şimdi öyle bir şey iddia ediyorsun ki Türk toplumunda bir çok çift cinselliği evlilikten sonraya saklıyor şu durumda boşanmalar bu yüzden ve hepimiz kocalarımızla kardeş kardeş yaşlanıyoruz :44: Tuhaf bir düşünce tarzın var. O zaman yabancı toplumlarda niye bitiyor evlilikler hemde deneme test sürüşü her şey gerçekleştiği halde

Zaten ben elini tuttuğu adamla evlensin demiyorum. Ben sadece senin benzetmelerine karşılık verdim. Çünkü çok hissiz geldi.

Aşkın olduğu yerde tabi ki cinsel çekim vardır. Kimsenin aşık olduğu insanı arzulamaması diye bir şey söz konusu olamaz. Sadece kişi bazı değerlerden ama toplumsal ama dinsel, bazı şeyleri evlilikten sonra yaşamayı doğru bulabilir buradaki mevzu da o zaten. Konuyu açanın bu düşüncesi ile dalga geçiliyor alay ediliyor kaldı ki Türk toplumunda cinsellik hala tabuyken çevresinin bu kadar rahat ve geniş olması sanki Amerika da yaşıyormuşcasına bana tuhaf geldi ve özenti olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

canım o kızlar bekaretini kendi kendilerine kaybetmiyorlar erkek birlikte olmak için 40 yolu deniyor bir şekilde kandırıyor istediğini elde ettiketn sonra ayrılıyor sonra ben bakire kız arkadaş/ eş istiyorum diye ortaya düşüyorlar ee o kız da bakireydi senn yüzünden kaybetti. peki sen bakir misinki bir bakire bir bayan istiyorsun.ben bakir olmayan bir erkekle evlenmem niye evleneym -onların deyimiyle- 2.el biriyle... bu mantıktaki insanlar kandırılmayı hakediyor bence.ama tabiki düzgn bir erkekse onu kandırmak çok alçakça olur.

canim sen bizimle ayni yerde yasiyorsunda o senin arkadaslarin hangi alemde yasiyor. yani her seyi yasamak 20li yaslarda hossa 30 lu 40li yaslarda ne yasayacaklar. her sarilinan bedenle sabaha varilirsa ozel olmanin anlami ne bir soruver lütfen. bence en dogruyu yapan sensin. sen seni seveni kabul et yok seni bir cinsel meta görüyorlarsa cekip gitsinler ve arkalarina bakmasinlar. her yasin her iliskinin bir guzelligi olmali yani özel olmali kizma ama arkadaslarini hayretle okudum

sen tarzda düşünen kişilerede saygım var ama benim sorunum benim düşünceme çevremde saygı duyulmaması
ten uyumundan bahsediyorsan bence bu masum dokunuşlarla da anlaşılacak bişey
o kişiyi cinsel anlamda isteyip, istemeyeceğini o şekilde de anlıyor insan
bence cinsellik olmadan aşk olur, birinin sadece dış görünümünü sevmezsin o insan ruhu,karakteri, alışkanlıkları, sohbeti, davranışları ve bedeniyle bütündür.
bence cinsellik girdikten sonra çoğu şey geri plana atılıyor
ben mesela isterim ki hayatımdaki insan, benim diğer özelliklerimi de seviyor olsun
evlilik de sadece cinsellikle yürüyen bişey değil sonuçta, bir anlık şehvetle arzularla evlenirsin mükemmel bir yatak uyumu vardır ama dünyaya bakışınız, karakteriniz çok farklıdır, anlaşmazlıklar başlar.
o yüzden ben önce ruh uyumunu arıyorum, tek istediğim ben bunu anlayana kadar da yadırganmamak

Arkadaş çevrenizde var bir tuhaflık ve demekki yanlış seçimler yapıyorsunuz...
Bu düşünceyi takıntı haline getirmeyin
Düşünce gücüyle istemediğimiz şeyleri çektiğimizi düşünüyorum
İyi düşünelim ii olsun

emin ol ben de buna üzülüyorum en çok, yıllardır iyi olan bu diye düşündüğüm bişeyin küçümsenir, iğreti görülür hale gelmesi
sınırı olmayan erkek kaldı mı artık ki bu dönemde
herşey o kadar basit ki ulaşılabilir ki

Ve en önemlisi : cinsellik ile sevginin hiç alakası yoktur. cinsellik nefsani , sevgi ise kalbi bir olaydır ..
( Tabiki sevdiğin insanı istersin ona sahip olmayı arzularsın ama ilişkini yürütüp yürütemiyceğini yatağındaki durumunla kıyaslamazsın .. ) Sevmek emek işidir, yatak işi değil.]
ve evet bu cümlende o kadar haklısın ki keşke bunun bilincine başkaları da varabilse

Son düzenleme:

yoo gerçekten aşık olduğum oldu ama hepsi bu beklentilerinin boş çıkması sonucu bittiği ya da aldatıldığım için kırıldım fazlasıyla
beni çok sevenler oldu ben sevemedim derken, hayatıma giren insanları kastetmedim.
benim beklentim, sevdiğim kişilerin beni gerçekten sevmesi, araya kara çalı gibi bu durumun girmemesi sadece

Zaten bana o olmazsa olmaz dediler mi ben de olmaz o zaman diyorum
yalnız kalmayla da olmuyor, cok sık sevgili değiştirir oldum ama bu şekilde de olmuyor
her gelen giden daha bi nefret ettiriyor ilişkilerden
yaşım da 18 falan da değil yani
30umdan sonra biliyorum herşey daha da zor olacak

Daha zor olmuyor merak etme.
Umut azalıyor sadece.

Daha zor olmuyor merak etme.
Umut azalıyor sadece.

Kendince doğru olan şeyi yapıyorsun belki de. Ama bir de şu yönden bakmak lazım mesela evleneceğin adam geceleri affedersin altına kaçırıyorsa bunu cinsellik namına bir şey yapmasan da yanında uyumadan anlayamayacağın gibi ömür boyu hayatını geçireceğin insanla bu kadar önemli bir uyumu yakalayıp yakalayamayacağını da anlayamazsın.Ama tabi kikarşılaştıracak biri olmadı zaten her şeye razıyım zaten farkı anlayamam modundaysan da ona da eyvallah.Ama evleneceğin adam da bakir olsun o zaman sen de öyle bir şart koy.Çünkü kadınları aşağılayan bu durumun sonraki nesillere de aktarılması çok acıklı. Eğer bir masumiyet hali vuku bulacaksa bunu her iki taraf da karşılamalı!!!! Namus insanların zihnindedir başka bir yerde değil.Kıyamet kopacaksa bunun sonuçlarına dünyadaki erkek nüfusu da katlanacağına göre sebep olmada da yardımcı oldukları gerçeğini kimse göz ardı edemez o zaman. Çifte standartlarla yaşayan bir toplum olmaktan vazgeçebilsek keşke!!!!!

Canım ben de senin gibi düşünüyorum ve aynısı başıma geldi.. Kadın olmak o kadar zor ki.. Ama önemli olan doğru insanı bulabilmek sana dokunmadan da seni sevebilecek birini bulunca anlayacaksın. Allaha şükür ki ben buldum.

Bende kesinlikle evlilik sonrası yaşanması gerektiğine inanıyorum ama yaşayanları da yargılamam saygı duyuyorum.
Bazıları da farklı bi şekilde dile getiriyor bunu .
Geçen gün artık eski sevgilim olan sevgilim dedi ki Penny seni çok seviyorum öyle bir şey yaşayalım ki benden ayrılırken 2-3 kere daha düşün .Bana bağımlı ol yani .
Aklına geliyor mu bunu sağlayacak bir şey ?

Aynen böyle dedi sanki ne istediğini anlamadık . Bu erkekler çok akıllı sanıyorlar kendilerini ya

bencede bazı şeyler evlendikten sonra yaşanmalı canım .senin ve benim gibi düşünen çok insan var hala ama sana hep diğerleri denk gelmiş.mesela benim sevgilim buna çok önem verir o gecenin karım oldugun zaman bazı şeyleri yaşamanın anlamı daha büyük der ve asla böyle bir yaklaşımda bulunmadı bana .evlenmeden önce baskasıyla beraber olmuş olsan senle evlenmezdim çünkü karıma daha önce bir baskasının benim gibi dokunmuş olma durumu beni deli ederdi der hep .umarım senin karşınada aynı yöne bakabilecegin seni sadece seks objesi olarak görmeyen gercekten seven ve o günü bekleyen biri çıkar ..

Boşanmaların büyük bir çoğu cinselliğin iyi olmamasından, bunu ben değil istatistikler söylüyor zaten.
Kardeş kardeş olmasa bile büyük bir çoğunluğunuz orgazmı deneyimlemeden bedeninizi terk ediyorsunuz.
Yabancı toplumlarda da bitiyor çünkü sebep şu: Doğu tek eşliliğe takmış durumda önünü göremiyor.
Batı ise sürekli değiştirmeye takmış durumda aşık olmayı geçmiş değiştire değiştire değişimi sever olmuş karşısındakini değil.
Ama biz arada olduğumuz için benim düşünceme çok muktediriz aslında.
Cinsellikle aşkın bal gibi alakası var. İkisini de deneyimlemediğiniz için bilmiyorsunuz bence.
Çevrendekilerin buna saygı duymamasına ben burdan yaptığım yorumla bir şey yapamam zaten. Ayrıca bence saygı duyuyorlar ki seni içlerine almışlar.
Sen de saygı duymuyorsun o zaman onların fikirlerinin yanlış olduğunu düşünerek.
Eğer saygı duymamaktan kastın hakaret boyutu ise zaten yanlış çevredesin.
Hayır masum dokunuşlarla anlaşılcak bir şey değil. Açık ve net söylüyorum anlayamazsın.
Belki bir uzvu eksik ya.
Gene ruh uyumunu ara ben de öyle diyorum zaten ama aşık olmuşsun madem ruh uyumunu bulmuşsun neden yapmadın?
Çok garantici bir bakış açısı evliliğin güvencesine sığınmak. Acziyet bana göre. Açıkçası karşımdakinde biraz da cesaret olsun isterim ben her şey bir kenara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…