bitmiş bile olsa dolu dolu yaşanmışsa herşey bence değer:)
benim korkum değmeyecek biriyle olursa çok üzülürüm. sonuçta ilkler özeldir
isterimki ilkim sonum olsun fazla duygu idealistiyim galiba ama hayal de olsa çok güzel
tek dileğim zaten tarif ettiğin gibi birisinin gelmesi ha tabii benim de onu aynı şekilde sevebilmem
beni çok sevenler de olmuştu ama ben sevememiştim ki zaten erkek için onu sevemeyen kız da değerli oluyor genelde
ben de geçmişimdeki erkekleri ne özlerim ne de üzülürüm onlar için ben değil onlar kaybetti aslında bunu tekrar hatırlattığın için de teşekkür ederim:)
Konu belki saçma gelecek ama ben bunu bu sıralar gerçekten dert etmeye başladım. Özellikle son dönemler hiç bir ilişkim doğru dürüst gitmiyor.
Ben bazı şeylerin evlilik sonrası yaşanması gerektiğini düşünenlerdenim. Ama ne yazıkki bu düşüncem sebebiyle hep, karşımdaki insanlar benden soğuyorlar, uzaklaşıyorlar.
Gerçekten sevgiye, aradaki hoş diyaloglara, bir insanın başka yerlerine değil de bizzat kendisine değer veren hiç mi erkek kalmadı?
İnanın bunu bir kişiyi baz alıp yazmıyorum. Eski sevgililerim dönmek ister ama hep bişeyler yaşamadan olmaz derler.
Son bir kaç ay içinde çıktığım bir kaç kişi onlarla cinsel anlamda birliktelik yaşamadım diye ya uzaklaştılar, ya da direkt bu şekilde olmaz dediler.
Arkadaş olan normal erkek arkadaşlarım, bu mevzu için benim için farketmez, her önüne gelenle birlikte olmayan biriyse ciddi ilişki olur zaten cinsellik olmadan bi ilişki yürümez , sen hatalısın diyorlar.
Çevremdeki bazı kız arkadaşlarım bile onu yaşamazsan olmaz, erkek bu lisede değiliz sonuçta mantığındalar.
Onlar bile hemcinsim olmalarına rağmen, erkeklere hak veriyor gerçekten anlayamaz oldum.
Hatta yine bir kızlı erkekli bir kaç arkadaşım bu konu açıldığında şu yorumu yapmışlardı. Tamam 20'lere kadar bakire olmak hoş olabilir ama 20'li yaşlardan sonra çok itici, ezik, taşralı bir görüntü dediler.İçten içe bozuldum yani, renk vermesem de.
Tabiiki de etrafımdakilere ben bunu yaşadım,yaşamadım diye anlatmıyorum ama son dönem gerçekten bu yüzden hiç bir ilişkim yürümüyor.
Buna rağmen elbette ben kendi düşüncemden sapacak değilim, hala evlilik öncesi yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum ama yaşadıklarım çok psikolojimi bozdu.
Aşka inancım kalmadı zaten. Herşey onun üzerine mi yaa.
Bi de anlamadığım çevremde,bunu yaşayanlar da gayet güzelce rahatça evleniyorlar da.
Böyle düşünen bir ben mi kaldım dünya da yaaaaa
Bişeylerin evlilik sonrası yaşamak istiyorum diye ben mi geri kafalıyım ya da yanlış mı yapıyorum?
Benim gibi düşünen varsa lütfen yazsın, eğer yalnız değilsem yalnız olmadığımı bilmek istiyorum
Ya da aşka inancım canlanması için bunu önemsemeyen erkek arkadaşlarınız varsa lütfen örneklendirin. Çünkü aşka umudumu yitirmek istemiyorum.
Benim çevremde beraberlik yaşayıp sonra evlenen sorunsuz başlayıp sonrasında bu durum başına kakılan tanıdıklarım oldu. Evlenmesine evleniyor da erkek, bunu da ezmek iiçin kullanıyor karaktersiz olanları.
Aşk ve tutkunun meyvesi olamaz şehvet. Mantık hatası var.
Cinsel çekim hissetmediğin birine aşık olamazsın çünkü.
Şehvet varsa aşk oluşur. Elmasın bile tıraşlanmadan önce görünürde kıymeti harbiyesi yoktur.
Diğer türlüsü aşk sandığın olur, saplantı olur, elde ettiğinde seni tatmin edemeyebilir.
Asıl risk seks yapmadığın biriyle evlenmekte bence.
Toplumdan korktuğun için arzularını bastırmak riyakarlık bana göre.
Hissetmiyorsan zaten yapma. Ben önüne gelenle birlikte olmaktan yana değilim.
Ama sende şehvet uyandıran biriyle yap. O zaman aşık olabilirsin.
Geçmişindeki ya da şu an red ettiğin erkekler sana karşı şehvet hissetmiş belli ki.
Sen hiçbirine hissetmediysen yapma tabi ki. Bu çok saçma olur.
İnsanlar mutsuz çünkü herkes yanlış evlilikler yapıyor.
Yılların hatrı uğruna evli kalmaya devam ediyorlar. Artık arada aşk olmasa bile.
İtiraf edemiyorlar kendilerine bile, lütfediyorlar evli kalmayı karşısındakine.
Asıl zina aşık olmadığın insanla birlikte olmaktır.
Anlık rahatlamalar hiçbir zaman o ilahi orgazmların yerini tutamaz.
İnsan 18 yaşında yaşayabileceği o şiddetli orgazmları ilerleyen yaşlarda yaşayamaz.
Libido düşüyor gittikçe. Ters çevirdiğin kum saati gibi.
Risk almadan büyük kazançlar elde edemezsin.
Sen aza kanaat ediyorsun diye başkalarının cürretini ahlak dışı göremezsin.
Kaldı ki üzülen sensin, millet şu an bile deli gibi sevişip eğleniyor.
Sana istediğin şekilde aşık olan birini bulsan bile o insan evlendikten sonra farklı beklentilere girebilir.
İnsanlar değişiyor devamlı su gibi akıp akıp değişiyor. O zaman nolcak. Mecnun Behlül olunca nolcak?
Ben de benim gibi düşünenlerin mantığını açıklıyorum.
Aşkı, yemek ve arabayla karşılaştırmıyorum. O mukayesede yemeği arabayı bırakır aşkı alırım doğal olarak
Benim orada söylemek istediğimi şu an açıklamam aşikar olması sebebiyle biraz ahmakça olacak ama... :
Evlenmek gözü kapalı girilebilecek kadar basit değil.
Seksin tatmin edici olmadığını fark ettiğin evlilik evcilik oyunun olur.
Ve somutlaştırmak gerekirse evlilik, yemek gibi tek atımlık bir şey değil daha kalıcı olması beklenilen bir varlık oluyor.
Sizin de düşünceniz bu zaten. Burda hem fikirizdir zaten.
Aşk olmadan bir ömür yaşlanmak kullanmayı da geçtim ızdırap olur.
O yüzden evlenmeden sadece sarıldın diye içini titreten biriyle evlenirsen hayal kırıklığına uğrama olasılığın çok yüksek.
Evlenmeden önce her şeyi halletmiş olmak gerekiyor yoksa evliliğe yansır bu problemler.
Evlilik aksar, seçeneğin yok, çıkışlar kapalı, aileler, devlet müdehalesi, toplum baskısı vs derken..
Ya boşanıp şu an bulunulan noktaya dönüş yapılır. Ya da kardeş kardeş beraber yaşlanılır.
Bende aynı görüşteyim, tek ve evlendiğin insanla yaşanması. Arkadaşımın sorununu benimde yaşadığım oldu birkaç ilişkimde terkedildim, ama buna değer veren ve önemseyen bir erkek arkadaşım oldu daha sonraları. Bende tüm erkekleri öyle sanıyordum ama inanın benim için önemli değil diyen bile önem veriyor sadece o an gözül eğlendirmek istediği için bunu yapabileceği tarzda kızlara yönelmek için ayrılıyorlar.
Yanlız şu da var ki yakın arkadaşlardan duyduğum, erkeklerin de kızlara güveni yok artık, biliyorsunuz bu konu sonradan tıbbi bir müdahale ile gideriliyor (sözcükleri doğru seçmeye çalışıyorum) ya da belli etmeyecek başka şeyler de yaşamamış olduğu ne malum gözüyle bakıyor erkekler. Bakire olan kızlara bile şüpheci davranıyorlar bence oyüzden bu devirde. Haklılar da yani ,forumlarda okuduğum kadarıyla bu operasyonlar sayısız derecede yapılıyor ve doktorlar tarafından normal karşılanıyor. Şahsen bu devirde erkek olmak istemezdim, olsaydımda o insanın aile yapısına,yetiştiği yere, kişiliğine, ruhuna göre temiz olup olmadığına karar verip evlenirdim. Bence bazı erkekler de bunu yaşayalım da kız gerçekten bakire ise ciddi düşünürüm evlenirim, değilse de neden bunu ilk gece öğreneyim ayrılırım gider gözüyle de bakabiliyor toplumumuzda erkeklerin evlilik öncesi ilişkileri çok normal karşılandığı için (ben ankarada kent içinde büyümüş yaşayan biriyim küçük yerlerde durum farklı olabilir?...
Arkadaşıma tavsiyem, varsın erkek arkadaşın olmasın, yanlız kal, erken yaşlarda o anlattığın tarz erkekler seni terketse de yaşın evlenmeye geldiğinde zaten senin gibi bir kız arayan bir sürü erkek olacaktır. Sen seçim yapmakta zorlanırken o kız arkadaşların kıskançlıktan çatlayacaklar belkideSen nerede yaşıyorsun?Büyük bir şehir mi nasıl bir ortam çok merak ettim
Aşk ve tutkunun meyvesi olamaz şehvet. Mantık hatası var.
Cinsel çekim hissetmediğin birine aşık olamazsın çünkü.
Şehvet varsa aşk oluşur. Elmasın bile tıraşlanmadan önce görünürde kıymeti harbiyesi yoktur.
Diğer türlüsü aşk sandığın olur, saplantı olur, elde ettiğinde seni tatmin edemeyebilir.
Asıl risk seks yapmadığın biriyle evlenmekte bence.
Toplumdan korktuğun için arzularını bastırmak riyakarlık bana göre.
Hissetmiyorsan zaten yapma. Ben önüne gelenle birlikte olmaktan yana değilim.
Ama sende şehvet uyandıran biriyle yap. O zaman aşık olabilirsin.
Geçmişindeki ya da şu an red ettiğin erkekler sana karşı şehvet hissetmiş belli ki.
Sen hiçbirine hissetmediysen yapma tabi ki. Bu çok saçma olur.
İnsanlar mutsuz çünkü herkes yanlış evlilikler yapıyor.
Yılların hatrı uğruna evli kalmaya devam ediyorlar. Artık arada aşk olmasa bile.
İtiraf edemiyorlar kendilerine bile, lütfediyorlar evli kalmayı karşısındakine.
Asıl zina aşık olmadığın insanla birlikte olmaktır.
Anlık rahatlamalar hiçbir zaman o ilahi orgazmların yerini tutamaz.
İnsan 18 yaşında yaşayabileceği o şiddetli orgazmları ilerleyen yaşlarda yaşayamaz.
Libido düşüyor gittikçe. Ters çevirdiğin kum saati gibi.
Risk almadan büyük kazançlar elde edemezsin.
Sen aza kanaat ediyorsun diye başkalarının cürretini ahlak dışı göremezsin.
Kaldı ki üzülen sensin, millet şu an bile deli gibi sevişip eğleniyor.
Sana istediğin şekilde aşık olan birini bulsan bile o insan evlendikten sonra farklı beklentilere girebilir.
İnsanlar değişiyor devamlı su gibi akıp akıp değişiyor. O zaman nolcak. Mecnun Behlül olunca nolcak?
Ben de benim gibi düşünenlerin mantığını açıklıyorum.
Aşkı, yemek ve arabayla karşılaştırmıyorum. O mukayesede yemeği arabayı bırakır aşkı alırım doğal olarak
Benim orada söylemek istediğimi şu an açıklamam aşikar olması sebebiyle biraz ahmakça olacak ama... :
Evlenmek gözü kapalı girilebilecek kadar basit değil.
Seksin tatmin edici olmadığını fark ettiğin evlilik evcilik oyunun olur.
Ve somutlaştırmak gerekirse evlilik, yemek gibi tek atımlık bir şey değil daha kalıcı olması beklenilen bir varlık oluyor.
Sizin de düşünceniz bu zaten. Burda hem fikirizdir zaten.
Aşk olmadan bir ömür yaşlanmak kullanmayı da geçtim ızdırap olur.
O yüzden evlenmeden sadece sarıldın diye içini titreten biriyle evlenirsen hayal kırıklığına uğrama olasılığın çok yüksek.
Evlenmeden önce her şeyi halletmiş olmak gerekiyor yoksa evliliğe yansır bu problemler.
Evlilik aksar, seçeneğin yok, çıkışlar kapalı, aileler, devlet müdehalesi, toplum baskısı vs derken..
Ya boşanıp şu an bulunulan noktaya dönüş yapılır. Ya da kardeş kardeş beraber yaşlanılır.
Kıyamet Alemetlerinden biriside : Ahlaklı insanların Ahlaksız insanlar tarafından yadırgandığı, alay edildiği zamanlar diyor: Alımler .. Ne günlere kaldık .. Temiz kalmak , en özel anları tek insanla yaşamayı seçmek dalga konusu haline geldi
Sana o tür yaklaşan erkekler varya : seninle olsun yada evlensin hiç fark etmez herzaman farklı heyecan arayışına gireceklerdir, çunku haya yok , sınır yok onlara göre.. Halbuki insan doğası gereği sınırlı olmalıdır .. Herşey yaşanıp yıpratılmamalıdır ..
Ve en önemlisi : cinsellik ile sevginin hiç alakası yoktur. cinsellik nefsani , sevgi ise kalbi bir olaydır ..
( Tabiki sevdiğin insanı istersin ona sahip olmayı arzularsın ama ilişkini yürütüp yürütemiyceğini yatağındaki durumunla kıyaslamazsın .. ) Sevmek emek işidir, yatak işi değil .. Sana bunları soyleyenlere böyle de..
Zaten canim benim, aynen senin dedigin gibi yasaniyor cinsellik kadinlarda, yani cok sevdigi icin, ona asik oldugu icin, belki bir gün evlenirler yuvasini kurarlar diye oluyor bu olaylar.
Kim nerden biliebilirki gelecegin ne gösterdigini?
Inan su an bilsem bugün trafik kazasi gecirecegim, evimde oturur ise gitmem, öyle degilmi?
Benim anladigim kadariyla sen hic asik olmamissin, aynen senin dedigin gibi "beni cok sevenler de olmustu ama ben sevememistim demissin, demekki sevdigin ve asik oldugun bir erkek ciksa karsina sende onunla bazi seyler yasamak isteyeceksin.
Ve insanlarin seni kinadigini düsünmüyorum, birazda bu imkani sen onlara veriyorsun, dik dur, kendine güven ve ben böyleyim be arkadas de.
Kimse namusunu cöplükte bulmadi, hepimizde deyecek insanlarla yasamak isteriz.
Bende aynı görüşteyim, tek ve evlendiğin insanla yaşanması. Arkadaşımın sorununu benimde yaşadığım oldu birkaç ilişkimde terkedildim, ama buna değer veren ve önemseyen bir erkek arkadaşım oldu daha sonraları. Bende tüm erkekleri öyle sanıyordum ama inanın benim için önemli değil diyen bile önem veriyor sadece o an gözül eğlendirmek istediği için bunu yapabileceği tarzda kızlara yönelmek için ayrılıyorlar.
Yanlız şu da var ki yakın arkadaşlardan duyduğum, erkeklerin de kızlara güveni yok artık, biliyorsunuz bu konu sonradan tıbbi bir müdahale ile gideriliyor (sözcükleri doğru seçmeye çalışıyorum) ya da belli etmeyecek başka şeyler de yaşamamış olduğu ne malum gözüyle bakıyor erkekler. Bakire olan kızlara bile şüpheci davranıyorlar bence oyüzden bu devirde. Haklılar da yani ,forumlarda okuduğum kadarıyla bu operasyonlar sayısız derecede yapılıyor ve doktorlar tarafından normal karşılanıyor. Şahsen bu devirde erkek olmak istemezdim, olsaydımda o insanın aile yapısına,yetiştiği yere, kişiliğine, ruhuna göre temiz olup olmadığına karar verip evlenirdim. Bence bazı erkekler de bunu yaşayalım da kız gerçekten bakire ise ciddi düşünürüm evlenirim, değilse de neden bunu ilk gece öğreneyim ayrılırım gider gözüyle de bakabiliyor toplumumuzda erkeklerin evlilik öncesi ilişkileri çok normal karşılandığı için (ben ankarada kent içinde büyümüş yaşayan biriyim küçük yerlerde durum farklı olabilir?...
Arkadaşıma tavsiyem, varsın erkek arkadaşın olmasın, yanlız kal, erken yaşlarda o anlattığın tarz erkekler seni terketse de yaşın evlenmeye geldiğinde zaten senin gibi bir kız arayan bir sürü erkek olacaktır. Sen seçim yapmakta zorlanırken o kız arkadaşların kıskançlıktan çatlayacaklar belkideSen nerede yaşıyorsun?Büyük bir şehir mi nasıl bir ortam çok merak ettim
Zaten bana o olmazsa olmaz dediler mi ben de olmaz o zaman diyorum
yalnız kalmayla da olmuyor, cok sık sevgili değiştirir oldum ama bu şekilde de olmuyor
her gelen giden daha bi nefret ettiriyor ilişkilerden
yaşım da 18 falan da değil yani
30umdan sonra biliyorum herşey daha da zor olacak
Zaten bana o olmazsa olmaz dediler mi ben de olmaz o zaman diyorum
yalnız kalmayla da olmuyor, cok sık sevgili değiştirir oldum ama bu şekilde de olmuyor
her gelen giden daha bi nefret ettiriyor ilişkilerden
yaşım da 18 falan da değil yani
30umdan sonra biliyorum herşey daha da zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?