- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
bence psikolojik açıdan değerlendirmeye tabii tutulmalı ebeveyn olmak isteyenler, birçok meslekler için nasıl psikolojik değerlendirmeler yapılıyorsa aynı şekilde ebeveynler için yapılabilir...
Başarı takıntılı bir insanım.Linç ettiniz resmen hepiniz mükemmel annesinizdir eminim hepinizin hayatı dört dörtlüktür
Emin ol çok daha fazla yanlıştasın. Yanlış yaptığını bile bile yapıyorsun bir de. Böyle devam edersen o yavrucakta ciddi travmalara yol açacaksın. Bence onun okul başarısı yerine nasıl tedavi olabilirim diye düşün.Gerçekten çok üzüldüm çok kırıldım beni idam ettiniz resmen yok kısırlaştırılsın yok istismar ediyor diyerek yanlışımın farkındayım fakat sizin yargıladığınız kadar yanlışta değilim kızımı çok seviyorum
Yaptığınız şey duygusal istismar.Ne istismarı yaa istismarın anlamını biliyor musunuz siz bi anne nasıl istismar eder kendi çocuğu
NeYuh diyorum yuh yuh yuh
Benim kızımin embesil gerizekalı bir ogretmeni var gelin ona yazdırın biz zor kaçtık elinden ama siz eminim ona bayilirsiniz
İlkokul 1. Sınıf öğretmeni ve ağzındaki tek cümle
Ben odtuye öğrenci yetiştiriyorum !
30 kişilik sınıfı 3 e bolmustu odtululer
Odtulu olmaya adaylar
Asla odtulu olamayacaklar
Buyrun buyrun Ankara Keçiörendeyiz okul adı da vereyim size
Bile mi32bin sayısalda inanılmaz iyi bir sıralama.
Düzeltme: tamam o kadar da inanılmaz değil ama kolay da değil yani.
Öğrenci sayısı fazla, sınavlar zor. Bence normalBen zamanında 29 binle en dandik üniversitenin eczacılığına giremiyordum. Ortalama bir üniversitede okudum ve okuduğum üniversitenin eczacılık fakültesi bile 13-14 binle alıyordu o zamanlar.
Eczacılık için 30-40 binleri görünce şaşırdım.
Çocuk eczacının ne iş yaptığını tam bilmiyordur daha. O kadar üzüldüm ki şu konuyu okuyunca. Anama babama şükredesim geldi. Yazık.İlkokuldan liseye kadar 6153627 tane meslek değiştirmiştim kafamda. Daha 2. Sinif cocuguna kendi hayallerinizi diretiyorsunuz cocukta kendi hayalim saniyor yazik, yetmiyor olamayacaksin diye aşagiliyorsunuz.
Cocuğum yok ama böyle olmaz bir rahat birakin kendisi hayal kursun önce bir, cocuga da rahat rahat oyun kuracagi, ders calisacagi bir ortam oluşturun. Kucuk kardeşi cocuğa eziyet ettirmeyin siz önce.
Olduğu kadar olacak, aşagilamayla zekasi artacak değil ya sonuçta mutlu buyusun cocuk istedigi hayali kursun.
8 yaşında ki çocuğun hayali defalarca değişir dalga geçer gibi onun hayali diyorsunuz. Hayalini katletmek mi sizin vizyonunuz? Eczacılık hayali kuran çocuğu da ilk kez duyuyorum.Sanki çoçuğun kafasına silah dayamışım eczacı ol diye bu bir hayal kızımın hayali benim hayalim ama bu onun psikolojisinden hayatından sağlığından önemli değil herkes aynaya bi kendine baksın klavye başında oturup yazmak çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?