- 2 Aralık 2021
- 238
- 345
- 33
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Yazıklar olsun acilen onu milli eğitime şikayet etseler ya, müfettişlerin yanında da bölsünYuh diyorum yuh yuh yuh
Benim kızımin embesil gerizekalı bir ogretmeni var gelin ona yazdırın biz zor kaçtık elinden ama siz eminim ona bayilirsiniz
İlkokul 1. Sınıf öğretmeni ve ağzındaki tek cümle
Ben odtuye öğrenci yetiştiriyorum !
30 kişilik sınıfı 3 e bolmustu odtululer
Odtulu olmaya adaylar
Asla odtulu olamayacaklar
Buyrun buyrun Ankara Keçiörendeyiz okul adı da vereyim size
kendi olamamışş eczacı koca da bulamamış tüm hırslarını çocuk üzerinden çıkaracak .cidden tedavi olmalı konu sahibiBen ne okudum yaçocuk ya ağzı süt kokuyor ve üstündeki baskıya bak. Rezalet yemin ederim. Mesleğine kadar seçmişsiniz pardon buna siz mi karar vereceksiniz? Siz olsaydınız madem kafaya bak ya
Yeğenimin öğretmeni de benzer, onlar da öğretmen degistireceklerYuh diyorum yuh yuh yuh
Benim kızımin embesil gerizekalı bir ogretmeni var gelin ona yazdırın biz zor kaçtık elinden ama siz eminim ona bayilirsiniz
Odtulu olmaya adaylar
Allah aşkına bırakın çocuk büyüyünce karar versin ne olacağına, ben büyüyene kadar 40 meslek değiştim kendi kafamda, yazık çocuğa yapmayın lütfen..2.sınıfa giden 8 yaşında bi kızım var kafası çalışmıyor ödev yaparken bi problemde hangi işlem yapılacağını kestiremiyor bende niye anlamıyorsun burada azalma var eksilme var eee ne yapıcaz çıkarma işlemi diye çıkışıyorum sinirleniyorum eczacı olacak diye hayal kuruyoruz kendi de bizde eczacı olarak hayal ediyoruz ama umudum kırılıyor kafayı çalıştıramayınca sen böyle eczacı falan olamazsın diyorum işte orda yanlış yapıyorum özgüveni kalmıyor zaten çocuğun yanlışımın farkındayım ama emek veriyorum çocuğa niye kestiremiyor bazı şeyleri zeka meselesi sanırım eşimde bende çok zeki değiliz ama iyi kötü üniversite mezunuyuz bu zeka meselesi de genetik olduğuna inanıyorum bazı çocuk leb demeden leblebiyi anlıyor ben çocuğuma emek veriyorum bazı şeyleri bilsin anlasın bende mutlu olayım istiyorum tablete bakıyor saatlerce aç bi kitap oku diyorum yok illa başında dikilicem o kitabı okuması için hatalarım ani sinirlenmek çocuğu aşağılar tarzda konuşmak eczacı olamazsın gibi konuşarak bunlar benim hatalarım 2 yaşında bi kardeşi var o da rahat vermiyor bi oyun kurup oynasa küçük olan gelip bozuyor çocukta kolayından tablete sarılıyor tablette ne izliyor ne yapıyor takip ediyorum ama beyni köreliyor tablet yüzünden üzülüyorum. Beslenmesine de dikkat ediyorum kafası çalışsın sağlıklı beslensin diye bana akıl verin çocuğum başarılı olsun istiyorum ama psikolojisi de önemli tabi
yok mükemmel değiliz de çocuğumuza resmen terör de uygulamıyoruz.mesela benim çocuğum ortalamada sınıf birincisi ama matematiği kızımdan iyi çocuklar var.e ne yapayım çocuğu boğayım mı baskı yaparak psikolojisini mi bozayım?bana düşen matematiği daha çok sevmesini sağlamak ve güzel dille çalışmaya ikna etmek.gene de olmuyorsa matematik zekası azdır der kabullenirim.Linç ettiniz resmen hepiniz mükemmel annesinizdir eminim hepinizin hayatı dört dörtlüktür
Prensesin annesi yazmışsınız . Çocuğa üzüldüm2.sınıfa giden 8 yaşında bi kızım var kafası çalışmıyor ödev yaparken bi problemde hangi işlem yapılacağını kestiremiyor bende niye anlamıyorsun burada azalma var eksilme var eee ne yapıcaz çıkarma işlemi diye çıkışıyorum sinirleniyorum eczacı olacak diye hayal kuruyoruz kendi de bizde eczacı olarak hayal ediyoruz ama umudum kırılıyor kafayı çalıştıramayınca sen böyle eczacı falan olamazsın diyorum işte orda yanlış yapıyorum özgüveni kalmıyor zaten çocuğun yanlışımın farkındayım ama emek veriyorum çocuğa niye kestiremiyor bazı şeyleri zeka meselesi sanırım eşimde bende çok zeki değiliz ama iyi kötü üniversite mezunuyuz bu zeka meselesi de genetik olduğuna inanıyorum bazı çocuk leb demeden leblebiyi anlıyor ben çocuğuma emek veriyorum bazı şeyleri bilsin anlasın bende mutlu olayım istiyorum tablete bakıyor saatlerce aç bi kitap oku diyorum yok illa başında dikilicem o kitabı okuması için hatalarım ani sinirlenmek çocuğu aşağılar tarzda konuşmak eczacı olamazsın gibi konuşarak bunlar benim hatalarım 2 yaşında bi kardeşi var o da rahat vermiyor bi oyun kurup oynasa küçük olan gelip bozuyor çocukta kolayından tablete sarılıyor tablette ne izliyor ne yapıyor takip ediyorum ama beyni köreliyor tablet yüzünden üzülüyorum. Beslenmesine de dikkat ediyorum kafası çalışsın sağlıklı beslensin diye bana akıl verin çocuğum başarılı olsun istiyorum ama psikolojisi de önemli tabi
Benim zamanımda ,sinifimizda, tembeller sırası çalışkanlar sırası vardı.. öğretmen 1 soru sorar ,bilen çalışkanlar sırasına geçer, çalışkanlar sırasından da bilemeyen tembeller sırasına geçerdi.. Bu daha travmatik..hatta bir ara çalışkanlar sırasındaki arkadaşlarıma kotu kotu bakiyordumYuh diyorum yuh yuh yuh
Odtulu olmaya adaylar
Bizde de vardi. Cam kenari çalişkanlar duvar kenari tembellerdi. Öğretmenimizde iyi bi kadindi aslinda ama şimdi bi anne olarak düşününce çok yanliş geliyor.Benim zamanımda ,sinifimizda, tembeller sırası çalışkanlar sırası vardı.. öğretmen 1 soru sorar ,bilen çalışkanlar sırasına geçer, çalışkanlar sırasından da bilemeyen tembeller sırasına geçerdi.. Bu daha travmatik..hatta bir ara çalışkanlar sırasındaki arkadaşlarıma kotu kotu bakiyordumsaçma sapan bir uygulama..luzumsuz
benim zamanımda da tembeller hep arka sıralarda otururdu.aslında öğretmenler oturtmuyordu ama psikolojik ezildiklerinden laflarla öğretmenler ve arkadaşları tarafından kendileri en arkalarda bir nevi yok oluyorlardıBizde de vardi. Cam kenari çalişkanlar duvar kenari tembellerdi. Öğretmenimizde iyi bi kadindi aslinda ama şimdi bi anne olarak düşününce çok yanliş geliyor.
Cocuga senin verdigin hasari tablet vermiyo icin rahat olsun kardesim2.sınıfa giden 8 yaşında bi kızım var kafası çalışmıyor ödev yaparken bi problemde hangi işlem yapılacağını kestiremiyor bende niye anlamıyorsun burada azalma var eksilme var eee ne yapıcaz çıkarma işlemi diye çıkışıyorum sinirleniyorum eczacı olacak diye hayal kuruyoruz kendi de bizde eczacı olarak hayal ediyoruz ama umudum kırılıyor kafayı çalıştıramayınca sen böyle eczacı falan olamazsın diyorum işte orda yanlış yapıyorum özgüveni kalmıyor zaten çocuğun yanlışımın farkındayım ama emek veriyorum çocuğa niye kestiremiyor bazı şeyleri zeka meselesi sanırım eşimde bende çok zeki değiliz ama iyi kötü üniversite mezunuyuz bu zeka meselesi de genetik olduğuna inanıyorum bazı çocuk leb demeden leblebiyi anlıyor ben çocuğuma emek veriyorum bazı şeyleri bilsin anlasın bende mutlu olayım istiyorum tablete bakıyor saatlerce aç bi kitap oku diyorum yok illa başında dikilicem o kitabı okuması için hatalarım ani sinirlenmek çocuğu aşağılar tarzda konuşmak eczacı olamazsın gibi konuşarak bunlar benim hatalarım 2 yaşında bi kardeşi var o da rahat vermiyor bi oyun kurup oynasa küçük olan gelip bozuyor çocukta kolayından tablete sarılıyor tablette ne izliyor ne yapıyor takip ediyorum ama beyni köreliyor tablet yüzünden üzülüyorum. Beslenmesine de dikkat ediyorum kafası çalışsın sağlıklı beslensin diye bana akıl verin çocuğum başarılı olsun istiyorum ama psikolojisi de önemli tabi
nasıl yanii?devlet üniversitesinde yok öyle bir masraf.tıp dalları diğer mesleklere göre masraflı okurken ama bu kadar da değilllezzacılığı desteklicek maddiyatınız yoksa hiç gerek yok şuan su içinde en az 500 000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?