- 7 Aralık 2018
- 7.029
- 18.139
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Eczacı olunca herkesi kurtaracağını düşünüyorlarsa çok komik. O tarz beklentileri olan insanlar oyunculuk, şarkıcılık, mankenlik vs. yönelmeli. Günümüzde klasik mesleklerle zengin olanlar azınlıkta. Max kendini kurtarır.Çocuk eczacı olup hepsini kurtaracak. Beklenti bu yönde maalesef çoğunda. Çocukların hayatları ipotek altında. Çocuk kendinden önce anasını babasını düşünmek zorunda. Geleneksel muhteşem aile yapımız.
Çocuk neyi ister, ne düşünür umrunda bile değil.
Bir de kendi eczacı olmak istiyor diye diretiyor. Eczacılar lütfen alınmasın ama oyun çağı çocuğuna çekici gelebilecek neyi var eczacılığın? Polisler üniformaları, daha aksiyon içeren iş tanımları nedeniyle çekici gelebilir çocuklara mesela. Ya da itfaiyeciler, askerler vs. Öğretmeni her gün okulda görüyor, kendinden daha fazla şey bildiğini düşündüğü için özenebilir, örnek alır ve öğretmen olmak isteyebilir. Ama eczacılık yani...
Ne bileyim ben o yaşta kar pembe ve sıcak yağsa ne güzel olur gibi şeyler düşünüyordum. Eczacı olayım da hayatım kurtulsun vs. değil.
Sus kız. Çık hemen kk’dan çocuğun elinden al o tableti.Gerçekten çok üzüldüm çok kırıldım beni idam ettiniz resmen yok kısırlaştırılsın yok istismar ediyor diyerek yanlışımın farkındayım fakat sizin yargıladığınız kadar yanlışta değilim kızımı çok seviyorum
Aynı sizin yaptığınız gibi istismar edilir çocuk. Okuyun belki vicdana gelirsiniz. Yok ben hala haklıyım diyorsanız da Allah ıslah etsin sizi.Ne istismarı yaa istismarın anlamını biliyor musunuz siz bi anne nasıl istismar eder kendi çocuğu
O zaman çocuğu rahat bırakın. Çok acayip sinirlendim kötü birşey yazmaktan korkuyorum. Lütfen kendinize gelin.Gerçekten çok üzüldüm çok kırıldım beni idam ettiniz resmen yok kısırlaştırılsın yok istismar ediyor diyerek yanlışımın farkındayım fakat sizin yargıladığınız kadar yanlışta değilim kızımı çok seviyorum
Çilek Hanım, kurtarmaktan ne anladığınıza bağlı maalesef. Bazı insanlar çocuk okuyup doktor, memur, öğretmen vs. olunca maaşlarına belirsiz bir süre ortak oluyorlar. Atıyorum 5 bin mi maaşı, evli bile olsa en az 1000 tlsini her ay tahsil ediyorlar.Eczacı olunca herkesi kurtaracağını düşünüyorlarsa çok komik. O tarz beklentileri olan insanlar oyunculuk, şarkıcılık, mankenlik vs. yönelmeli. Günümüzde klasik mesleklerle zengin olanlar azınlıkta. Max kendini kurtarır.
Bende cinayet masasında dedektif olmak isterdim.hala da istiyorum ama geçti artikBugün İlber hocayı dinledim kendisi ya tarihçi ya arkeolog olmak istemiş. Şimdiki gençler doktorluk nedir mühendislik nedir bilmeden ilgileri bilgileri olmadıkları meslekleri seçiyorlar diyor.
bence psikolojik açıdan değerlendirmeye tabii tutulmalı ebeveyn olmak isteyenler, birçok meslekler için nasıl psikolojik değerlendirmeler yapılıyorsa aynı şekilde ebeveynler için yapılabilir...Bugün annelik ehliyeti getirilse istenen nitelikler ne olur sizce ?
Eğitimi ve eğitimli insan olmayı alınan diplomalar ve okunan okulların adıyla ölçenler olduğu sürece asla annelik ehliyeti çıksın demem ben.
Böyle bir uygulama olursa : konu sahibi gibi hanımlara ehliyet verilirken , hayat okulunu bitirdim ben diyen ; lise , üniversite diploması olmayan ancak kendini yetiştirmiş , okumayı seven , diplomasız eğitimli anneler mağdur olur.
Ne istediğimize çok dikkat etmeliyiz.
İnşallah kimsenin böyle seven ebeveyni olmaz. Benim babam da sizin gibiydi. Evlerden ıraksınız vallaGerçekten çok üzüldüm çok kırıldım beni idam ettiniz resmen yok kısırlaştırılsın yok istismar ediyor diyerek yanlışımın farkındayım fakat sizin yargıladığınız kadar yanlışta değilim kızımı çok seviyorum
sizin çocuğunuza senelerdir yaptığınız şeyi şurada birkaç saat size uyguladılar üstelik yaşıtlarınız, birde bunun sizden kat kat büyük sevgisine muhtaç olduğunuz kişi tarafından size yaşatıldığını düşününGerçekten çok üzüldüm çok kırıldım beni idam ettiniz resmen yok kısırlaştırılsın yok istismar ediyor diyerek yanlışımın farkındayım fakat sizin yargıladığınız kadar yanlışta değilim kızımı çok seviyorum
Çocuk eczacı olup hepsini kurtaracak. Beklenti bu yönde maalesef çoğunda. Çocukların hayatları ipotek altında. Çocuk kendinden önce anasını babasını düşünmek zorunda. Geleneksel muhteşem aile yapımız.
Çocuk neyi ister, ne düşünür umrunda bile değil.
Bir de kendi eczacı olmak istiyor diye diretiyor. Eczacılar lütfen alınmasın ama oyun çağı çocuğuna çekici gelebilecek neyi var eczacılığın? Polisler üniformaları, daha aksiyon içeren iş tanımları nedeniyle çekici gelebilir çocuklara mesela. Ya da itfaiyeciler, askerler vs. Öğretmeni her gün okulda görüyor, kendinden daha fazla şey bildiğini düşündüğü için özenebilir, örnek alır ve öğretmen olmak isteyebilir. Ama eczacılık yani...
Ne bileyim ben o yaşta kar pembe ve sıcak yağsa ne güzel olur gibi şeyler düşünüyordum. Eczacı olayım da hayatım kurtulsun vs. değil.
Yahu biz dis kapinin dis mandali bile degiliz,sana 7 kat yabanciyiz.Gerçekten çok üzüldüm çok kırıldım beni idam ettiniz resmen yok kısırlaştırılsın yok istismar ediyor diyerek yanlışımın farkındayım fakat sizin yargıladığınız kadar yanlışta değilim kızımı çok seviyorum
Ne istismarı yaa istismarın anlamını biliyor musunuz siz bi anne nasıl istismar eder kendi çocuğu
En azından oğlum ileride istediği mesleği seçebilir, hatta üniversite okumak istemezse de kabulümdür.Linç ettiniz resmen hepiniz mükemmel annesinizdir eminim hepinizin hayatı dört dörtlüktür
Bile miŞimdi baktım da hacettepe eczacılık bile yaklaşık 32 binle almış en son. Sistem değişti diye farklı bir durum var da ben mi anlamadım olayı, gerçek mi bu sıralamalar? Gerçekse bunun için mi yani bunu hırs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?