- Konu Sahibi Pink_blue_
-
değişikler ülkesiyiz yemin ederim biraz siyasi olacak ama son 20 yılın insan profili bu şekilde değişti memlekette yazık bu çocuklarda bu öğretmenler gibi bu anneler gibi olacak allahtan belli bir yaştayızda çok çekmicez bunlarıYuh diyorum yuh yuh yuh
Benim kızımin embesil gerizekalı bir ogretmeni var gelin ona yazdırın biz zor kaçtık elinden ama siz eminim ona bayilirsiniz
İlkokul 1. Sınıf öğretmeni ve ağzındaki tek cümle
Ben odtuye öğrenci yetiştiriyorum !
30 kişilik sınıfı 3 e bolmustu odtululer
Odtulu olmaya adaylar
Asla odtulu olamayacaklar
Buyrun buyrun Ankara Keçiörendeyiz okul adı da vereyim size
siz ezzacılığı ne sanıyorsunuz akademik kariyermi istiyorsunuz yoksa ezzacımı acacaksınız ezzacı acacaksanız önce bulunduğunuz yerde ezzacı sayısına bakacaksınız kaç tane var ona göre açılıyor ilaç şirketlerine göztereceğiniz teminatlar var tekel bayimi bunasıl yanii?devlet üniversitesinde yok öyle bir masraf.tıp dalları diğer mesleklere göre masraflı okurken ama bu kadar da değilll
Yok , eczane açmak için yapılan yatırımdan bahsediyor. Haklı da... eczacılık diplomayla bitmiyor ki, aile sermaye saglamazsa kuru diplomayla aç kalıyor eczacılarnasıl yanii?devlet üniversitesinde yok öyle bir masraf.tıp dalları diğer mesleklere göre masraflı okurken ama bu kadar da değilll
ha tmm şimdi anladım.ben okul masrafı sanmıştımmsiz ezzacılığı ne sanıyorsunuz akademik kariyermi istiyorsunuz yoksa ezzacımı acacaksınız ezzacı acacaksanız önce bulunduğunuz yerde ezzacı sayısına bakacaksınız kaç tane var ona göre açılıyor ilaç şirketlerine göztereceğiniz teminatlar var tekel bayimi bu
Şaka mısınız siz yaa. Ne eczacısı çocuk sekiz yaşında. Çok istiyorsanız bi zahmet çalışın siz eczacı olun. Allah yavruma kolaylık versin daha sekiz yaşında çektiği sıkıntılara bak. Nasıl bir düşünce yapısı bu sağlığına bile kafası çalışsın diye dikkat ediyorsunuz. Daha yeni anneme bir sebepten kırılmıştm şimdi gidip sarılmak istedim. Canım annem bir gün beni başarım ile değerlendirmesi. Allah da size vicdan merhamet versin. Umarım arkadaşlar benim kadar sinirlenmez de size adam akıllı yol gösterirler. Ben sinirden size tavsiyede bulunamıcam2.sınıfa giden 8 yaşında bi kızım var kafası çalışmıyor ödev yaparken bi problemde hangi işlem yapılacağını kestiremiyor bende niye anlamıyorsun burada azalma var eksilme var eee ne yapıcaz çıkarma işlemi diye çıkışıyorum sinirleniyorum eczacı olacak diye hayal kuruyoruz kendi de bizde eczacı olarak hayal ediyoruz ama umudum kırılıyor kafayı çalıştıramayınca sen böyle eczacı falan olamazsın diyorum işte orda yanlış yapıyorum özgüveni kalmıyor zaten çocuğun yanlışımın farkındayım ama emek veriyorum çocuğa niye kestiremiyor bazı şeyleri zeka meselesi sanırım eşimde bende çok zeki değiliz ama iyi kötü üniversite mezunuyuz bu zeka meselesi de genetik olduğuna inanıyorum bazı çocuk leb demeden leblebiyi anlıyor ben çocuğuma emek veriyorum bazı şeyleri bilsin anlasın bende mutlu olayım istiyorum tablete bakıyor saatlerce aç bi kitap oku diyorum yok illa başında dikilicem o kitabı okuması için hatalarım ani sinirlenmek çocuğu aşağılar tarzda konuşmak eczacı olamazsın gibi konuşarak bunlar benim hatalarım 2 yaşında bi kardeşi var o da rahat vermiyor bi oyun kurup oynasa küçük olan gelip bozuyor çocukta kolayından tablete sarılıyor tablette ne izliyor ne yapıyor takip ediyorum ama beyni köreliyor tablet yüzünden üzülüyorum. Beslenmesine de dikkat ediyorum kafası çalışsın sağlıklı beslensin diye bana akıl verin çocuğum başarılı olsun istiyorum ama psikolojisi de önemli tabi
Hohooooo annesi olarak boyleysen baskalarini dusunemiyorum. Ah kuzucuk2.sınıfa giden 8 yaşında bi kızım var kafası çalışmıyor ödev yaparken bi problemde hangi işlem yapılacağını kestiremiyor bende niye anlamıyorsun burada azalma var eksilme var eee ne yapıcaz çıkarma işlemi diye çıkışıyorum sinirleniyorum eczacı olacak diye hayal kuruyoruz kendi de bizde eczacı olarak hayal ediyoruz ama umudum kırılıyor kafayı çalıştıramayınca sen böyle eczacı falan olamazsın diyorum işte orda yanlış yapıyorum özgüveni kalmıyor zaten çocuğun yanlışımın farkındayım ama emek veriyorum çocuğa niye kestiremiyor bazı şeyleri zeka meselesi sanırım eşimde bende çok zeki değiliz ama iyi kötü üniversite mezunuyuz bu zeka meselesi de genetik olduğuna inanıyorum bazı çocuk leb demeden leblebiyi anlıyor ben çocuğuma emek veriyorum bazı şeyleri bilsin anlasın bende mutlu olayım istiyorum tablete bakıyor saatlerce aç bi kitap oku diyorum yok illa başında dikilicem o kitabı okuması için hatalarım ani sinirlenmek çocuğu aşağılar tarzda konuşmak eczacı olamazsın gibi konuşarak bunlar benim hatalarım 2 yaşında bi kardeşi var o da rahat vermiyor bi oyun kurup oynasa küçük olan gelip bozuyor çocukta kolayından tablete sarılıyor tablette ne izliyor ne yapıyor takip ediyorum ama beyni köreliyor tablet yüzünden üzülüyorum. Beslenmesine de dikkat ediyorum kafası çalışsın sağlıklı beslensin diye bana akıl verin çocuğum başarılı olsun istiyorum ama psikolojisi de önemli tabi
Ayy ceyceycan arkadaş çok hakli.nasıl yanii?devlet üniversitesinde yok öyle bir masraf.tıp dalları diğer mesleklere göre masraflı okurken ama bu kadar da değilll
yok kuzum ben yanlış anlamışım zaten okurken ki masraf sandım.biliyorum eczane açmanın çok masraflı ve zor olduğunuAyy ceyceycan arkadaş çok hakli.
dükkan kiraları zaten çok pahalı, kafe işletir gibi kira istiyorlar giriş kattaki dükkana. Merkezi bir yerde olmalı, hastanelere yakın olmalı dersen zaten yandın... Sıfırdan bir eczane kurmak, soğuk zincir deposu ayarlamak ekstra masraf. Ciddi ciddi büyük paralar gidiyor. Bir arkadaşım da mezun olur olmaz babası ona eczane açtı. Ki birkac sene önce,ekonomi daha iyiyken. Ev parası kadar kredi cektiler. Belki de anca kendini amorti etmiştir,belki hala edememiştir....
Ha, diplomasını kiralar falan filan, kendi başka iş yapar belki para kazanir da, babası eczane acamayacak bir eczaci için hayat çok zor. Kalfa gibi çalışıyorlar başkalarının yanında
Evet zeka genetiksel yollarla aktarılıyor, kurduğunuz cümlelere bakılırsa çocuk size çekmiş demekki2.sınıfa giden 8 yaşında bi kızım var kafası çalışmıyor ödev yaparken bi problemde hangi işlem yapılacağını kestiremiyor bende niye anlamıyorsun burada azalma var eksilme var eee ne yapıcaz çıkarma işlemi diye çıkışıyorum sinirleniyorum eczacı olacak diye hayal kuruyoruz kendi de bizde eczacı olarak hayal ediyoruz ama umudum kırılıyor kafayı çalıştıramayınca sen böyle eczacı falan olamazsın diyorum işte orda yanlış yapıyorum özgüveni kalmıyor zaten çocuğun yanlışımın farkındayım ama emek veriyorum çocuğa niye kestiremiyor bazı şeyleri zeka meselesi sanırım eşimde bende çok zeki değiliz ama iyi kötü üniversite mezunuyuz bu zeka meselesi de genetik olduğuna inanıyorum bazı çocuk leb demeden leblebiyi anlıyor ben çocuğuma emek veriyorum bazı şeyleri bilsin anlasın bende mutlu olayım istiyorum tablete bakıyor saatlerce aç bi kitap oku diyorum yok illa başında dikilicem o kitabı okuması için hatalarım ani sinirlenmek çocuğu aşağılar tarzda konuşmak eczacı olamazsın gibi konuşarak bunlar benim hatalarım 2 yaşında bi kardeşi var o da rahat vermiyor bi oyun kurup oynasa küçük olan gelip bozuyor çocukta kolayından tablete sarılıyor tablette ne izliyor ne yapıyor takip ediyorum ama beyni köreliyor tablet yüzünden üzülüyorum. Beslenmesine de dikkat ediyorum kafası çalışsın sağlıklı beslensin diye bana akıl verin çocuğum başarılı olsun istiyorum ama psikolojisi de önemli tabi
çocuğa 8 yaşında bu muamele yapılıyorsa lgs ye girerken falan kimbilir neler yapar bu kadınn?Ya bir de velev ki gerçekten zeka engelli bir çocuk olsun... annesi olarak o durumda bile teşvik etmesi, başkaları aşağılasa bile göğüs gerip , koruyup potansiyelini yükseltmesi gereken yegâne kişi sen değil misin? Maddi manevi neye ihtiyacı varsa temin etmesi gereken tek kişi değil misin? Şöyle bir durumda özel öğretmen tutulur, varsa eksiği extra materyal alınır, yine olmazsa pedogaga , çocuk psikiyatrisine gidilir. Yine de olmuyorsa bile evlada yüzüne karşı kafasiz denmez. Ama zor geliyor değil mi kendi eksikliğini görmek. Özel öğretmen tut , belki sen oğretemiyorsun desek , cebinden para çıkacak diye bin bahane bulup kırk takla atacak insan kalkmış çocuğu kötülüyor... Akşam akşam dert oldu o kuzu bana ya, aglıycam hirsimdan.
Sakamisiniz. 8 yaşındaki çocuğa eczaci olacaksını empoze edip onun hayatı üzerinden kendi hayalinizi kurup birde hayallerimiz siyah düştümü diyorsunuz. 8 yaşında ki çocuk ne bilsin eczaciligi empoze etmeyin egosal hislerinizi. O sizin maliniz değil evladiniz. Allah in gücüne gitmesin ona göre akli selim davranin lutfen.2.sınıfa giden 8 yaşında bi kızım var kafası çalışmıyor ödev yaparken bi problemde hangi işlem yapılacağını kestiremiyor bende niye anlamıyorsun burada azalma var eksilme var eee ne yapıcaz çıkarma işlemi diye çıkışıyorum sinirleniyorum eczacı olacak diye hayal kuruyoruz kendi de bizde eczacı olarak hayal ediyoruz ama umudum kırılıyor kafayı çalıştıramayınca sen böyle eczacı falan olamazsın diyorum işte orda yanlış yapıyorum özgüveni kalmıyor zaten çocuğun yanlışımın farkındayım ama emek veriyorum çocuğa niye kestiremiyor bazı şeyleri zeka meselesi sanırım eşimde bende çok zeki değiliz ama iyi kötü üniversite mezunuyuz bu zeka meselesi de genetik olduğuna inanıyorum bazı çocuk leb demeden leblebiyi anlıyor ben çocuğuma emek veriyorum bazı şeyleri bilsin anlasın bende mutlu olayım istiyorum tablete bakıyor saatlerce aç bi kitap oku diyorum yok illa başında dikilicem o kitabı okuması için hatalarım ani sinirlenmek çocuğu aşağılar tarzda konuşmak eczacı olamazsın gibi konuşarak bunlar benim hatalarım 2 yaşında bi kardeşi var o da rahat vermiyor bi oyun kurup oynasa küçük olan gelip bozuyor çocukta kolayından tablete sarılıyor tablette ne izliyor ne yapıyor takip ediyorum ama beyni köreliyor tablet yüzünden üzülüyorum. Beslenmesine de dikkat ediyorum kafası çalışsın sağlıklı beslensin diye bana akıl verin çocuğum başarılı olsun istiyorum ama psikolojisi de önemli tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?