Yanlız araba kullanamıyorum

Mcada

🧿
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
5.706
10.153
198
Kızlar ben yanlızken araba kullanmaya cok korkuyorum esim varken yada hocayla cok iyiyim ama yanliz çıkmaya korkuyorum kizim okula başlayacak onu götürmem getirmem gerekiyo ama korkumu atamıyorum bi türlü

Kızlar ben yanlızken araba kullanmaya cok korkuyorum esim varken yada hocayla cok iyiyim ama yanliz çıkmaya korkuyorum kizim okula başlayacak onu götürmem getirmem gerekiyo ama korkumu atamıyorum bi türlü
valla benimde 2 aydır kk da tek derdim bu. kendim konu açtım olmadı, trafik korkusu ile ilgili açılmış tüm konuları okudum, hepsini hortlattım. tüm kadınlar kulübü kadınlarından fikir aldım. yok, hala yalnız çıkmışlığım yok..her sabah kalkıp bugün kullanacağım diyorum, bi bakmışım akşam olmuş araba otoparkta ....

en son psikologa gitmeye karar verdim. bilinçaltımda bi sıkıntı varsa çözelim diye...
konuyu takipteyim...

Zor bela araba aldırdım kullanmazsam dilinden kurtulamam kimsenin ne halt ederim bilmiyorum ama artık keyfi değil mecburi bi durum oluştu

Trafik sanki carpicakmisim gibime geliyo karşıdan araba gelirken filan
Biri yanindaykende oluyodur bu? Valla bunun gizli bi formulu olsa verirdim sana:) ama yok.. sure sure karsidaki arabanin yanindan gececegini hesap edeceksin..

Ben ilk 50 bastigimda ciglik atmistim ne kadar hizli gidiyoruz diye.. sonra kaplumbaga gibi geldi canavar oldum ders sirasinda:)) kazada yaptim ehliyetimi aldiktan sonra.. zamanla oturuyo insn bana.. guven kendibe cocugun yokken git gel okula.. nasilsa o yolu gideceksen her zaman bi kac kez kendin gidince alisirsin

Evet eylüle kadar günde 1 defa gitsem yeter heralde bide park sıkıntım var kestiremiyorum mesafeyi

Bide zevkli diyolar ben hiç zevk almıyorum yay gibi geriliyorum avuçlarım terlio
ben de ter içinde kalıyorum. arabadan inince dayak yemiş gibi oluyorum :))))
ışıklarda dururken bacaklarım tir tir titriyor. oysa defalarca çıktık eşimle...

ben youtube da bir video buldum araba korkusunu yenme telkini diye onu dinlemeye başladım. sanki biraz iyi geldi, öneririm size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…