Ay bende bakayim o videoya link var mi canımben de ter içinde kalıyorum. arabadan inince dayak yemiş gibi oluyorum :))))
ışıklarda dururken bacaklarım tir tir titriyor. oysa defalarca çıktık eşimle...
ben youtube da bir video buldum araba korkusunu yenme telkini diye onu dinlemeye başladım. sanki biraz iyi geldi, öneririm size de.
inşallah çıkabilirsin canım. aynıyız gerçekten...merakla bekleyeceğim mesajını.Ah canım okudum yazdığını aynıymışız birlikte atlatiriz umarim akşam çıkıcam sana yazarım istersen iftar vakti çıkarsam tenha olur
Sola park etmek daha kolaydir genelde.. sofor tarafi oldugundan mesafeyi kestrmk kolay olur. Sag sol aynalarida kullanmak lazim illa. Nere kolayina giderse oraya park edeceksin. Ben bazen metrelerce yururdum sirf bu yuzden. Hatta baxen kardesim dalga gecmistir.. yuruyerek gelseydin arabaya ne gerek vardi diye:)) haha gecti ana o gunler sukurEvet eylüle kadar günde 1 defa gitsem yeter heralde bide park sıkıntım var kestiremiyorum mesafeyi
Yazicam muhakkak 8 den sonra başarabilirsem bugün şeytanın bacağını kırmış olucam ilk kez tek başına pfffinşallah çıkabilirsin canım. aynıyız gerçekten...merakla bekleyeceğim mesajını.
Ahaha ya bende öyle düşünüyorum balkondan bakıp şuraya tovbe giremem çöpün yanina dursam 300 metre yürürüm olsun filan diyorumSola park etmek daha kolaydir genelde.. sofor tarafi oldugundan mesafeyi kestrmk kolay olur. Sag sol aynalarida kullanmak lazim illa. Nere kolayina giderse oraya park edeceksin. Ben bazen metrelerce yururdum sirf bu yuzden. Hatta baxen kardesim dalga gecmistir.. yuruyerek gelseydin arabaya ne gerek vardi diye:)) haha gecti ana o gunler sukur
Yazicam muhakkak 8 den sonra başarabilirsem bugün şeytanın bacağını kırmış olucam ilk kez tek başına pfff
Ay yok :) gazabasinca bak nasıl suruyorsunYa akşam eşim git tek başına çocuğun okuluna kadar dedi elim ayağım titredi fikri bile korkuttu
Inşallah yaAy yok :) gazabasinca bak nasıl suruyorsun
Valla bende kv de me ınat öğrenmem lazım gidip bi yere kakacaksin dedi ne gerek var dedi sinirBende ilk yanima muhakkak arkadas alirdim. Zamanla gururum galip geldi :)
Evet eylüle kadar günde 1 defa gitsem yeter heralde bide park sıkıntım var kestiremiyorum mesafeyi
Once oyle olur ilerde copunun yanina gerek kalmaz:)) bolca pratik yapAhaha ya bende öyle düşünüyorum balkondan bakıp şuraya tovbe giremem çöpün yanina dursam 300 metre yürürüm olsun filan diyorum
Otomatik ama sanki araba aniden hızlanıo kademe kademe degilde bugün eşimle çıktık uzak mesafeye trafiğe filan soktu biraz öğren tek de çıkmana izin vericem ama henüz erken diyoNeden korkuyorsunuz?Bende bunu anlamıyorum. Kullanacaksınız bitti!Otomatik mi, manuel mi?
Not: Her işe ölümü göze alıp başlayan psikopat
Canim selam eşimle çıktık bugün bi iki gün beraber çıkalım dedi araba yeni alış dedi sonra kısa mesafeye tek gondericem dedi aslında iyi oldu iç donanımını kavradım trafiğe soktu bi tek arkamdan selektör yaptı adamin biri panikledim orda onun dışında bide dikiz aynasında arkamda koca bi tir olduğunu görünce korkudan gaza basıp kaçtım ordan onun dışında esim cok iyisin biraz arabaya alış kendin cikarsin yakın mesafelere diyo sende cik bırakma olur muinşallah çıkabilirsin canım. aynıyız gerçekten...merakla bekleyeceğim mesajını.
Sadece ilk bindiğim 2 3 dk cok stres oluyorum sonra ısınıyorum ama arkamdan biri selektör yaparsa yada korna çalarsa cok korkuyorum bide köpek fırlayınca onume umarim duzelirMerhaba, bu titreme, terleme, stres, dayak yemiş gibi olma hali ve anksiyete ilk zamanlar hepimizde oldu..sadece sizlerde değil yani, yalnız değilsiniz..deneyim kazandıkça, o yolları arşınladıkça özgüven kazanıp uzun yollara, virajlı yollara bile çıkacaksınız hiç merak etmeyin..sürekli pratik yapın ve korkularınızın üstüne gidin, yılmayın..hepimiz başardık, sizde başaracaksınız..ve evet 10 yıldan fazladır araba kullanıyorum, kendime ait, şehiriçi, şehir dışı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?