Yanlız araba kullanamıyorum

Canim sahanesin teşekkür ederim yazının ekran resmini aldim açıp okuyacagim darlaninca cansın

Bu korkuyu sana yendirecek olan esin bence o senin yanında ne kadar sakin kalabilirse sen sahada cesaretlenirsin

Bnde aktif araba kullanıyorum 2 yıl olacak. Bence gayette güzel kullanıyorum ama eşim yanımda olunca çok müdahale ettiği için bocalıyorum
Tek başıma daha rahat araba kullanıyorum
Ay öyle mi dersin bunun da eli hep frende sinir oluorum

Bu korkuyu sana yendirecek olan esin bence o senin yanında ne kadar sakin kalabilirse sen sahada cesaretlenirsin
Önceden daha fenaydı dur yavaş carpcan filan ilk zamanlar cok ağlayarak bırakıp gittim arabayı şimdi daha iyi hatta bas gaza korkma bas diyo (eli hep el freninde ama)

Önceden daha fenaydı dur yavaş carpcan filan ilk zamanlar cok ağlayarak bırakıp gittim arabayı şimdi daha iyi hatta bas gaza korkma bas diyo (eli hep el freninde ama)
O kadar da olur :) esin eğer gaza bas diyorsa demek ki sen araba kullanmayı bilmiyordu bence rahat ol ilk önce yakin yerlere git markete mesela daha sonrada yavaş yavaş trafiğe cik

Sadece ilk bindiğim 2 3 dk cok stres oluyorum sonra ısınıyorum ama arkamdan biri selektör yaparsa yada korna çalarsa cok korkuyorum bide köpek fırlayınca onume umarim duzelir
Düzelecek hiç merak etmeyin, hepsi pratikle geçecek..bir süre sonra ne köpek çıkarsa diye aklınıza gelecek, ne selektör yapan sizi panikletecek,sadece sakince şerit değiştirip yol vereceksiniz:)

canım merhabaaaa

bugün cesaretimi topladım ve YALNIZ ÇIKTIM Nihayettttt :))))) (çok şükür, maşallah diyeyim )

nasıl mı yaptımmmm, sabah uyandım, 45 dakika tempolu spor yaptım, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur dedim! soğuk duş aldım kendime geldim.
dedim ki kendime, başıma gelecek varsa 3 yıl sonra da tek çıksam gelecek. kaderde ne varsa o olacak. kır şu şeytanın bacağını! açtım evde son ses müzik , rahatladım. direksiyon hocamın dediği aklıma geldi, trafikte 1 milyon araç olsa da senin için sadece 4 tarafındaki 4 araç önemli. diğerlerinden asla korkma derdi.dualarımı okudum, bindim arabaya...
açtım müziğimi, camlarımı, hadi bismillah deyip çıktım trafiğe..en ufak bir korku ve kaygı yoktu. inanamadım kendime. sanırım ben eşime rezil olmaktan korkarak kaygı yaşıyordum.evin yakın civarında defalarca tur attım, yakın bir avm otoparkına geri geri park ettim, alış veriş yaptım, tekrar arabaya binip eve gelip geri geri park ettim..çok şükür Rabbime. kırdım korku eşiğimi. 1 sefer çıkmaya bakıyormuş hakkaten.su gibi aktım gittim trafikte. hız yapmadım 40-50 arası dolaştım. canımm en kısa zamanda darısı başına inşallahhhhh...

yorum yapıp destek veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerrrr

Ay çok sevindim tebrik ederim sizi Darısı başımıza artık.

Ay çok sevindim tebrik ederim sizi Darısı başımıza artık.
çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
çok zor oldu 1,5 ayıma mal oldu belki ama herkesin dediği gibi o 1 kere çıkmaya bakıyormuş hakkaten.lütfen toplayın cesaretinizi, kendinize güvenin..o kadar keyif aldım ki bugün...inşallah en kısa zamanda sizin de güzel haberinizi alırız

Vesile olabildiysem cok sevindim canim tebrik ederim seni öyleyse yarın da yap aynısını 10 gün kullansan bitti bu is

Arabayı ilk kullanırken eşimin bana sürekli dediği bir cümle vardı. “ korkma sen çapmaya kalksan onlar senden kaçar, kurallara dikkat ettiğin sürece bir sorun olmaz demişti ”
Şuan tek başıma kullanmaktan büyük keyif alıyorum. 4 aylık bebeğim var çıkıp geziyoruz beraber :)
Korkmayın. Trafiği az ara sokaklarda başlayın biraz.. herşey yavaş yavaş :)

Vesile olabildiysem cok sevindim canim tebrik ederim seni öyleyse yarın da yap aynısını 10 gün kullansan bitti bu is
tabi ki oldun canım, çok saol. zaten amacımız burada birbirimize destek olabilmek. inşallah en yakın zamanda sen de tek başına çıkar, bu keyfi tadarsın. takipte kalacağım canım

tabi ki oldun canım, çok saol. zaten amacımız burada birbirimize destek olabilmek. inşallah en yakın zamanda sen de tek başına çıkar, bu keyfi tadarsın. takipte kalacağım canım
Bugün tekrar çıktık eşimle hergun çıkıyoruz iftar saatleri pratiğin guclensin diyo sende cik yarın arayı soğutma

Bende de 2 minik var biri 4 biru 2 yasinda arabada uslular yoksa hic cesaret edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…