- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
becerirsiniz. her gün çıktıkça korku kaygı yok oluyor. sıradan bir şey yapıyormuş gibi oluyorsunuz. fırsat buldukça çıkın.Çok teşekkürler
Haklısınız hergün yarım saat bile olsa çıkmak lazım. Küçük oğlanı yaz okuluna vereceğiz. Oraya ben getirip götüreceğim. İnşallah beceririm
Ilk binerken cok korktum sürerken alıştım ama bugün çıkamadım cunku düğün var kuaför e filan gittimSüper bir haber tebrik ederim canimmm
İnan çok sevindim.neler hissettin peki?nasıldı bu başarma hissi?ben de Sabah arabayla parkuruma gidip yürüyüş yapıp geri döndüm.
Bugün sabah eşimle birlikte gittik okula.... çıkış saati 15:00 teydi. Ben yalnız gidip alacağım diye saat 14:00 te çıktım evden:) çok şükür sorunsuz gidip geldimbecerirsiniz. her gün çıktıkça korku kaygı yok oluyor. sıradan bir şey yapıyormuş gibi oluyorsunuz. fırsat buldukça çıkın.
maşallah, harikasınızz...Bugün sabah eşimle birlikte gittik okula.... çıkış saati 15:00 teydi. Ben yalnız gidip alacağım diye saat 14:00 te çıktım evden:) çok şükür sorunsuz gidip geldim5 km. Uzaklıkta okul. 5 tane falan kırmızı ışık var. U Dönüşte, kavşaklarda, ana yola karışmam gereken yerde hep kırmızı ışık var. Daha güvende hissettim kendimi hafta sonu eşimle gidip geldik yolu ezberledim:) Bilmediğim yollarda zorlanıyorum.
senin nasıl gidiyor canım?Ilk binerken cok korktum sürerken alıştım ama bugün çıkamadım cunku düğün var kuaför e filan gittim
maşallah, harikasınızz...
her gün devam mı?
bende de korku tamamen bitti çok şükür. dün hatta hiç bilmediğim bir yoldan sanayiye gidip egzozumu yaptırdım :) çok şükür geçti gitti kötü günler :)
maşallah vallahi, azmettik ve mutlu sona ulaştık. tebrik ederim sizi de.hiç pes etmedikçok şükür maşallah... ben o kadar olmasamda okula bırakıp alıyorum. Şu aralar zorlandığım konu park.... bakıyorum en boş yer neresi oraya park ediyorum.
Sitede kapalıya park etmeye başladım 2 gündür.. çok uğraşıyorum ama oluyor... inşallah eylülde daha iyi olurum
amin inşallah...Ben çok kez pes etmek istedim ama eşim izin vermedi, otomatik arabayı bana aldı mecbur kullanmam gerekiyordu...
Rabbim isteyen herkese kazasız belasız sürüş nasip etsin....ben trafiğe çıkıyorsam herkes çıkar... çok şükür yalnızken hiç korna falanda yemiyorum... çok dikkatli ve kurallara uyarak gidiyorum....eşimleyken çok korna basan oluyordu...eşim hadi geç, yol verme şuna, minibüsün peşine takılma solla falan diyordu... ben beceremeyince arkadaki korna basıyordu tabi...eşim kendi yapabildiği şeyleri yapmamı bekliyordu... yalnız daha rahatım... kendimide başkasını da tehlikeye atmıyorum...
Selam canim ben ufak bi kaza geçirdim önümdeki araç geri geri gelip arabama vurdu saniyelik bi olay ondan beri tekrar soğudum korktum geri başa döndüm yaniamin inşallah...
ben de başlarda çok korkuyordum,biliyorsunuz ya, aklım çıkıyordu. hakkaten ben de eşim olmadan çok daha rahatım. dün akşam 2 araba arkalı önlü bir yere gittik. büyük bir kavşağa geldik,tali yoldan ana yola çıkacaz. eşim içinden diyormuş, şimdi tek araba kalmayana kadar bekleriz kesin diye. ben baktım mesafeyi ve arabaların hızını kestirdim gözüme, çıktım yola..eşim şok olmuş.bana bakarken çıkamamış, sonra yetişeceğim diye baya uğraşmış :)))) araba kullanmaktan zevk aldıkça ve kullandıkça artık aslında ne kadar kolay olduğunu hissediyorum. çok mutluyum çok şükür...
Berbat geri başa döndüm kazadan sonrasenin nasıl gidiyor canım?
devam di mi?
canım çok çok geçmiş olsun.neyse ki ufakmış, sana bir şey olmasın da..ama sakın soğuma lütfen, hemen eşinle geç yine başına.Selam canim ben ufak bi kaza geçirdim önümdeki araç geri geri gelip arabama vurdu saniyelik bi olay ondan beri tekrar soğudum korktum geri başa döndüm yani
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Böyle şeyler olur takılmayın. Ben sürücü kursunun arabasıyla kaldırıma çıktım. Yüksek bir kaldırımdı. Araç devrilebilirdi.Kendi aracımla daha 1 haftalıkken otoparkta kolona çarptım kapı pert oldu. Halen sürüyorum .Berbat geri başa döndüm kazadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?