Gecebilirim bence

ehliyet sinavindaydim,tabi ki heyecanliyim. Neyse ayarlari falan yaptim hoca sagimda , digerleri arkada oturuyor. Basiyorum gaza ufaktan debriyaji birakiyorum. Gitmiyor araba :)) bir iki denedim yok, megersem el frenini indirmemisim, yine de verdiler ehliyeti.
Tek seritli yolda, 60sn kirmizi 15sn yesil isikta 3 defa arabayi stop ettirdim, muhtemelen cok kufur yedim, istanbulda olsam kesin kavga cikardi, burda sadece rezillikti
Gelis gidis yolda esim vitesi bosa at dedi durup isiklari bekleyip L seklinde donus yapacagim. Esim oyle diyince bende attim bosa, debriyajli fren yapiyorum, bastimbastim durmuyor bende tam gaz devam ettim,L seklinde dondum gerci biraz U oldu benimkisi, toparladim ama arabayi esim kalp krizi gecirecekti
En sonuncusunda da 1 km lik yolda ölüyordum, benim sucum degildi aslinda, isiklardan yardirip gelen biri varmis bende aynaya baktim bostu ciktim ve yani santimlerle diger araba sofor mahallinden bana giriyodu. Bunun ustune daha kullanamadim.
Yine de seytanin bacagini kirmak istiyorum. Aktif kullanici olmam lazim, sart oldu artik