Agliycam valla helal olsunBen de tam tersi, yalnız kullanmayı severim. Eskiden yanımda birinin olması beni rahatsız ederdi, birinin canının bana emanet olmasından dolayı. Artık onu da takmıyorum.
Tek başıma 1000+ km uzun yol yaptığım oldu. Gelecek ay sonu da 4000 (yazıyla dört bin) km yola çıkacağım tek olarak
Yarın anneme gidebilirsem haber veririm canim Annem E evde ol belki gelirim ama bak kesin değil dedim tamam dediEsin haklı canım.benim direksiyon hocam da trafikte 1 milyon da araç olsa sen önündeki ve iki yanındakinden sorumlusun,diğerleri seni strese sokmasin derdi
Agliycam valla helal olsun
Hadi inşallah. .güzel haberlerini bekliyorum; )Yarın anneme gidebilirsem haber veririm canim Annem E evde ol belki gelirim ama bak kesin değil dedim tamam dedi
Geçmişteki hatalara takilmamaya çalışın. O olmuş bitmiş. Takildikca korku artıyor çünkü.Hayır malesef... Eşim 6 da geldi işten hadi dedi çalışalım biraz.... zor ikna ettim çıkmamaya.... hiç cesaretim yok şu aralar.... biraz video izleyeyim cesaret gelir
Çocuklarım uslu duruyolar sesleri cikmio ara sıra dövüşür gibi olunca şşş diyorum susuyolar hatta en uslu arabada duruolarBen kendimden örnek vereyim .Yalnızken daha iyi kullanıyorum 5 sene oldu ehliyeti alalı ve öğlen aldım akşam trafikteydim. Ha çokmu iyiydim kesinlikle hayır.Cok şükür bisey yaşamadım ama neler neler yaşadım trafikte yazsam roman olur bayağı komik.Bir ara pes eder gibi oldum çünkü eşim yanimda Allahım yemin ederim o kadar geriliyordumki.Tabii klasik esimin de lafı işte ben senin daha iyi kullanman için yapıyorum.Ama nasıl anlatmak sanki sınavdayız en ufak hatamda bile saatlerce konuşuyordu.Sonra dedimki tamam senin yanında olmuyor daha kullanmadım onunla çok nadirdir .Ha şimdi istediğim yerlere gidiyorum hala trafiğin çok olduğu yerlerde tabiki ister istemez stress yapıyorum ki bu çok normal yani.Gercekten yalnız daha iyi kullanmak bence çocuklar falan yokken cik dolaş ben öyle yapardım mesala
Ben de tam tersi, yalnız kullanmayı severim. Eskiden yanımda birinin olması beni rahatsız ederdi, birinin canının bana emanet olmasından dolayı. Artık onu da takmıyorum.
Tek başıma 1000+ km uzun yol yaptığım oldu. Gelecek ay sonu da 4000 (yazıyla dört bin) km yola çıkacağım tek olarak
Gittim canim annemlere 2 3 saat oturduk annemi de aldim geldim eve trafic yogynlasmadan inanamiyorumHadi inşallah. .güzel haberlerini bekliyorum; )
Gittim canim annemlere 2 3 saat oturduk annemi de aldim geldim eve trafic yogynlasmadan inanamiyorum
Süper bir haber tebrik ederim canimmmGittim canim annemlere 2 3 saat oturduk annemi de aldim geldim eve trafic yogynlasmadan inanamiyorum
Hadi bi gayret adım atsaniz gerisi gelecek..ne güzel, bundan sonra gerisi gelir.
Ben güya sadece site içinde gezinecektim bugün onu bile yapmadımbirazdan eşim gelir ne dicem bakalım
İnşallah atarım o adımı... kapalı otoparktan çıkarmak bile zor benim içinHadi bi gayret adım atsaniz gerisi gelecek..
akşam eşiniz geldiğinde aracı açık otoparka aldırsanız? ilk adımı otopark kaygısı yüzünden atamıyorsanız o adımı atlamanızı öneririm.İnşallah atarım o adımı... kapalı otoparktan çıkarmak bile zor benim içinalan dar, araç çok...daha önce hoca yanımdayken bile kolona çarptım tek başıma neler yaparım kim bilir.
uzun bir aradan sonra kullandım bugünakşam eşiniz geldiğinde aracı açık otoparka aldırsanız? ilk adımı otopark kaygısı yüzünden atamıyorsanız o adımı atlamanızı öneririm.
uzun bir aradan sonra kullandım bugüneşimle birlikte önce direksiyon eğitim parkuruna gittik, park çalışması yaptık, 2 kez parkuru gezdik, sonra küçük oğlanın okuluna gittik, sonrada büyük oğlanın okuluna... acayip terledim, strese girdim
otoparktan ben çıkardım
Çok teşekkürlerMasallahh, nazar değmesin inşallah. Çok ama çok sevindim.tebrik ederimmmm.bundan sonra arayı acmamak lazım ama ...her gün o marşa basmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?