yap yada yapma diyin :S

Kesinlikle sen de bu aşamadan sonra ilişkinde hata olarak gördüğün davranışlarını yapmazsın mesela. O da akıllandıysa aynı şekilde yapar zaten
Hadi bakalım, daha güzel haberlerini okuruz inşallah

Kesinlikle sen de bu aşamadan sonra ilişkinde hata olarak gördüğün davranışlarını yapmazsın mesela. O da akıllandıysa aynı şekilde yapar zaten
Hadi bakalım, daha güzel haberlerini okuruz inşallah

İnşallah hepimizin mutluluklarına şahit olmak dileğiyle bu mübarek günde ..

hadiii yaaaalakaya maydanoz mu oldu şimdison durum ne tatlım

Canım son bi kaç sayfadır çok üzüldüm, vazgeçtim harap oldum bilen biliyor valla şaftım kaydı ne yalan söyleyim.
Kendimi çektim bende, dayanamasam da ona belli etmedim.
kaçtım biraz..
Sonuç,
yarın tatil ayarlamış bize beyefendi :)

Çok mini özet oldu ama budur.

net konuşayımmı
kaçan kovalanır
böyle sırılsıklam aşık modlarına girmezmisiniz
(o beni sevmesede ben onu seviyorum olsun aşığım )
şahsen benim kurtulmak istediğim insan bana böyle msj atsa hiiiiiç etkilenmem zaten kurtulmuşum onun duygularıylamı uğraşcam
pardon o yazıyı okudu sana geri döndü diyelim
nolcak ? bu sefer ( o benim yanımda olsunda sevdiririm ben kendimi ) mi oluyo ne oluyo ya bu gençliğe
gururun varsa bütün fotoğraflarını siler numarasını mesajlarını siler ona ait ne varsa atar başka birini ayarlamaya bakarsın
aşk karşılıklı yaşanan bişeydir canım tek taraflı oluşmuyor böyle şeyler

ee bu çok güzel haber tatlım:))barıştınız demek..kahrolsanda üzülsende bunu ona asla belli etme erkekler daha cok acı cektirir bu drumda..bak kaçan balık kovalanır misali o sana adım atmıs ..tuttum bu taktiği

Yapma sevmiyorsa caresiz gibi gosterme kendini suan donsun diye yazip gnderiyorsun ama donmez olan gene sana olur gonderme az sabir az dua ile unutulmayacaklarda unutulur bunu gobderirsen kendini bulunmaz hint kumasi sanar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konunun tamamını okudun mu?
Sanırım okumadın canım, ben hayatımda hiç bir zaman amann o gitti ex hani nerde next? insanı olamadım, olmam, olmak istemem. Yani bu benim düşüncem. O mesajı atmadım , kendimi anlatan senin tabirinle sırılsıklam aşık modlarına girmeden kendimi anlatan bişeyler yazdım kısa ama öz attım o gün. Sonra başka şeyler de oldu okumak istersen bi kaç sayfa geride
benim konu açarken yazdığım tek yanlış kelime 'sevmiyor eminim' oldu galiba bunun için özür diliyorum ama onu editlemeden ( o anki duygularım kalsın istedim) biraz aşağısında asıl meseleyi de açıkladım. Konu öyle bir anımda açılmıştı ki Allah biliyor yani idare edin onu da :)

Şuan durumlar iyi ben akıllandım, o akıllanmış gözüküyor.
Ama bence, sevdiklerine bir şans daha vermek, vazgeçmemek, çabalamak iyi ha ama şans verirken kendine yanılma hakkı daha vermeyi, vazgeçmemek ama vazgeçeceğin zamanı da iyi bilmeyi, çabalamak ama kendini de asla değersizleştirmemeyi bilerek.
En azından ben hala kalbimde o varken elimi kimseye sallamam ellisini de tanımam.

Çabaladım, kendimi bozmadım ama vazgeçmedim şuan mutluyum.
Değerli fikirlerin için çok tşkler biliyorum konu uzun ama ben her gelişmeyi yazdım müsait anın olursa biraz okursan daha iyi anlayabilirsin canımmm

Olurunaa bırakkk ..
Lanet okumak yerine,hayırlısı dee ..

kusurabakma canım ya hepsini okuyamadım ama msjı atsaydın belki dahada nazlancaktı bu erkekler blöfe bayılırlar zaten eşime geçen gün sordum benden o kadar ayrılmak istedin niye ayrılmadın diye hepsi blöftü biri hariç demezmi çıldırdım resmen zamanında o kadar ağlattıki anlatamam

Valla bizde sürekli onu konuştuk burada ne anlıyorlar bu kaçma kovalama işlerinden yahu?
hain kostoklarrrrr

Yapma! Sana gelmeyene neden adeta yalvarırcasına msj atasın ki daha çok kaçıcak senden bırak gidecekse gitsin zaten o da seni seviyorsa zaten seni kaybetmemek için bişeyler yapscaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…