yap yada yapma diyin :S

ya işte hoşlarına gidiyo heralde ağlamalar üzülmeler yapma etme demeler yani onlarsız yapamıyomuş gibi davranmamız çok hoşlarına gidiyo

Valla ben bu olayla anladım aslında kendileri için çok kötü bir şey yapıyorlar,
ayrılıktan çok korkan, kaybetmemek isteyen bizleri ayrılığa, onlarsızlığa alıştırıyorlar kendi elleriyle.

Gü nay dııııın tüm KK okuyucuları ve konumu bilen bana yardım eden meleklerr

kızlar harikaydı ya sahilde kimsecikler yokken yapılan yürüyüşler, konuşmalar... kaldığımız otelde gececi tek bir abi vardı nasıl keyifli bir adam onunla muhabbeti kurduk bahçede ayıptır söylemesi mangalımızı yaptık , başımıza bi büyük açtık , müzik vs derken 2 kişilik fasıl yaptık.. konuştuk da konuştuk.. sabah kahvaltı , yürüyüş..

Allahım en en güzellerini benim gibi anlatarak güzelliği anlaşılamayan anıları gönlünüzdekiyle yaşamayı nasip etsim, tez zamanda.

Konuya gelince onu da konuştuk açık açık.. neyden rahatsız olduğumuzu ne yaparsak olmayacağımızı.. şu anda çok düzgün ilerliyoruz bakalım sonu hayır olsun..

Çok kapalı bir kutu kendi duygu ve düşüncelerinde bunu , aramadığında sevmiyor demek olmadığını, sevmese geröekten düzgünce çıkıp karşıma söyleyeceğini vs vs bunları anlayıp kabullendikten sonra kaplumbağa hızında ilerleyen ama düzgün bir ilişkimiz olacağını anladım.

Sonuç olarak,
bu konuya nasıl başladım nerelere geldi ... ben bu çocuğu seviyorum ve Allahın izniyle + sizin desteklerinizle ben bu yola baş koydum..

Hayırlısı canlarım.Çok umutlanmadan, bitebilir i kabul ederek ama en iyisini de isteyerek devam ediyorum. Belki bir gün bu başık altından size bir tarih veririm. Olamaz mı? Olabilir.

Bu Hıdırellezde insana umut gerek kızlarrr dileyin ne dilerseniz gerçekleşsin inşallahh...

Çok seviyorum hem de çoook , tam kalbime geldi okkk

Sorunlarınızı halletmenize çok sevindim canım inşallah mutluluğunuz daim olur :)

Her şeyin başı sağlıklı bir iletişim gerçekten şu tripler, kaçan kovalanırlar ve sinirlerimiz olmasa konuşarak her şeyi çözer, hiç tartışmayız bile bence.

Çok sevindim, mutluluğunuz daim olsun inşallah, bu son olsun

Ya her saat haber almak biriydim kendimi tutarak aslında baya bi çaba harcadım ben ama sevdiğinden emin olmak şartıyla, çok fazla aramaması, mesaj atmaması ilgisizlik değil kişilikmiş onu kabul ettim. O da merak etmeyi öğrendi biraz içinde .. bakalım orta yol bulundu gibi gözüküyor. Hayırlısı olsun.. Sana da tekrar teşekkürler canım her şey için.

Kızlar,

Yeni konu mu açmam gerek bilmiyorum açıkcası ama burada daha çok bilenlerden fikir istiyorum. Tatile gittik, geldik vs evlenen kardeşi vardı ya balayından sonra anneler gününe kadar o geldi dün falan ben anlayış abidesi olarak hiç sıkmıyorum tabii malum beyimiz sıkılmasın diye. Sabah günaydın öğlen kısa sohbetimsi(!) gece de iyi geceler le gün bitiyor. Ne arama ne bişey sadece whatsapp.. Benim anlayışlı olmamı fırsat bilip saçmaladı artık bu kadar ilgisiz olan var mı başka? Yahu bu normal mi ya?
İnsan bu kadar konuşmamak ister mi? En önemlisi -bunu kendime sormam gerek- aşırı ilgi isteyen ve gösteren biri olarak ben bunu mu istiyorum. Yani evet çok seviyorum hepiniz şahit oldunuz ama.. Yine başladı bende ilgi istekleri, ilk zamanlar hiç böyle değildi yaa..
Bilmiyorum anlatabildim mi? Ama konumu bilenlere yazmak istedim. Bide biliyorsunuz yıllar sonra dahi dönüp okuyabilmek için tüm gelişmeleri yazmaya söz vermiştim.

Bence sorun yok çünkü kardeşi gelmiş
Mesela bak ben 24 saat sevgilimle konuşabilirim çok nadirdir öff yeter dediğim an
Ama geçtiğimiz yaz ilk defa kızkıza tatile gittik ve erkek arkadaşım triplere girdi "doğru düzgün konuşamıyoruz" diye. Ki normalde o çok sever öyle sessiz sakin oturmayı Benim hep aklımdaydı tatilde ama gel gör ki yanımda insanlar var şimdi yazsam kısıtlı sürem gidecek, arkadaşlarım sohbet ederken ben telefonla uğraşıyo olucam. Ben de sabah günaydın vs deyip 10 dakka mesajlaşıp, gece arardım onda da yarıda uyyakalırdım düşün.
Amaaa çok seviyorum, hep de keşke o da olsaydı deyip durdum tatilde hatta onsuz sıkılıp erken döndüm.

Oyüzden geneldeki durumuna bak. Şuan kardeşi sayılı gün yanında olacak sanırım bırak kardeşiyle vakit geçirsin, kardeşi gidince yani evde yalnızken yine mi böyle ona bakarsın...

Benimki de istediğim gibi ilgili değil ama adamın karakteri bu iki buçuk senedir gram değişmedi başları saymıyorum Ne doğru düzgün sürpriz, ne iki romantik mesaj çok nadirdir yani. Arkadaşımın sevgilisine bakıyorum her gün çiçektir, başbaşa yemek organizasyonlarıdır, romantik mesajlardır, duygusal hediyelerdir bir yıl dolmadan da evlenme teklifini kaptı kız Ben mutsuz muyum hayır bakışından, öpüşünden sevdiğini gayet hissettiriyo. Sen de bunlara odaklan.

Yalnız yine de yazarken sinir oldum şuan ben bi'hava alayım

Ya yine ne destek olmuşsun missblue çok sağol..
Evet kardeşi geldi diye yazamıyor asklı orda işten izin de alamadı bi akşamları kalıyor ona vakit kız zaten gidecek ist a gelin gitti, bi daha kimbilir ne zaman görecek anlıyorum o konuda ama işte ben kişilik olarak iki elim kanda olsa mesaj atabilen biriyim bana garip geliyor :) ama bakıyorum mesela last seen benimle ne zaman konuştuysa o zamanda kalıyor hep

Kişiliğime o kadar ters bir ilişki yaşıyorum ki, benim arkadaşlarım vardı çok konuşmayan, gün içinde birbirlerine haber vermeyen ben derdim ' böyle bişey hayatta yaşayamam, duramam ben ayy asla' falan hah işte Allah al sana dedi bana. Neyden korksam başıma geliyor işte.

Yine günaydın mesajıyla uyandım çok şükür, dönüp dönüp okuyorum da başları şikayet etmemeliyim, bi naber? yazması için gözümün telefonda olduğu günleri unutmamalıyım, adam seviyor işte ve bu konuda kendisine anlayış bekliyor açıkca söyledi yapacak bişey yok

Bak bundan önceki ilişkim tam hayalimdeki gibiydi şiirler yazıyo, mektuplar, romantik mesajlar, sürprizler ama bak yanımda o yok.
Şuan elini tuttuğum adamla da ben çok zıttım ama gün geçtikçe birbirimize benzer olduk.
Her insan sevgisini aynı belli etmez onu unut, onu beklersen üzülürsün.
Düşün kardeşin uzaktan geliyo 3 günlüğüne, sen bi'akşamları göreceksin sevgiline mi mesaj atar konuşursun yoksa kardeşinle dolu dolu vakit mi geçirmek istersin

Böyle triplere girdiğinde gel buraya yaz

Bence yapma ayrıldığınız yetmiyormuş gibi bide bi tarafları kalkar.

Kimse biri geliyor diye,ona kitlenip,diğerini hayatının dışında bırakmaz herhalde.Çok canım cicim 24 saat grüşmenin anlamı yok ama,sevgiliden ilgi de eksik olmaz.Seni bir günaydın mesajı çekti diye çok şükür dedirtecek hale getiren bir ilişkiden ne bekliyorsun.Neyi alttan alacaksın.Neye anlayış göstereceksin.Kızkardeşi gelmiş.Eeee sen ona benle gez 24 saat benle mi konuş diyorsunçYa da kızkardeşiyle yapışık mı geziyorlar.Boşver güzelim yaaa,o kadar emin ki senden,kuklaya çevirmiş.Bu kadar pohpohlama çek kendini geri.

Sakın yapmaa, egosu tavan yapar bu erkeklerin anında hemdee

Aynen aynen canım bugün baya iyiydik zaten şu ana kadar, ailesine kardeşine ilgi göstermeyen el kızına mı gösterir neticede dimi?

O değilde hala yap, yapma diyen var ya

Dışına bırakmak değilde, bi daha zor görecek yeni de evlendi kardeşi 30 senedir dipdibelerdi sonuçta kardeş yahu.. Zaren az konuşmayı seven biri tartışmalarımız bu nedenliiydi şimdi azcık daha azaldı.
Şükür etmemim sebebi de onu cidden ve -haksız yere- şımarıp bile bile bunalttığım için ayrıldığımızda değerini anlamam. Açıkcası akıllanmam.

Bende ilişkimde hep ilgi bekleyen taraf oluyorum nedense
Yani öyle bir yer edinmiş ki benim kafamda sanki ilgi göstermemesi aynı zamanda sevmediği umursamadığı anlamına geliyor benim için.
Fakat durum böyle olmayadabilir kişilik meselesi de olabilir eee o zaman yapacak bir şey de olmuyor malesef .
Yetinmek diye bir şey var işte ilginin azıyla yetineceksin eğer sevdiğine gerçekten eminsen.
Karşılıklı sevgi saygı var anladığım kadarı ile o zaman durum katlanılabilir boyutta .
Çok daha farklı ilişkisi olanlarda var her an her dakika konuşanlar onlarda sıkıcı sanki
Her dakika konuşmayın ama konuştugunuz 2 dk dolu dolu olsun içerik olarak bu sana yeticektir eminim çünkü seviyosun :)

Çok güzel anlamış, özetlemişsin çok sağol canım.

Ve evet, çok çok fazla seviyorum, içime sığmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…