hic bi sey yapma yav zaten atsan da umrunda olmaz
dedigim gibi baska birini zorluyor olsun diye adim gibi eminim
sakin mesaj atma o atarsa da gecistir o senden suphelensin baska biri m var diye
ama gecistir bi seyler ima etme
bekle sabret mesaj atacaksa o atsin pesinden kosacaksa o kossun
gerci hala pisman degilim diyosun da ilerde keske atmasaydim oyle mesajlar dersin
Şu aşamada iyi geceler demedi uyudu 2 gecedir diye patladım duygularım dengesiz, ben dengesizim. Ben trip atabilmek istiyorum. aaa beni nasıl aramazsın iyi geceler demeden nasıl uyursun diye tatlı tatlı atışacağım bi ilişki istiyorum. ne bileyim arasın sorsun merak etsin istiyorum, kızlarla çıkıyoruz diyorum gece tamam diyor. döndün mü? naptınız? hiiiç bişey yok ne? ablası evde, bilmem ne... ne sordum nede niye sormuyorsun ? dedim. bu dakikaya kadar işte adı sevgililik olan bi şey yürütüyorduk ama adı sadece.
Şu an şu dakika bende bitti bak buraya yazarken daha iyi anlıyorum. Ne yaptığımdan haberi yok sesimi duymadı bir hafatda toplam 15 20 hadi 30 olsun mesaj. .. Olabilir belki normaldir ama ben bunu is te mi yo rum.
Onu çok sevdim, yan yanayken.. tam istediğim gibi ya tam kahretsin sadece şu huyu yüzünden. bazen diyorum aynı evde yaşasak her akşam aynı eve gitceğimizi bilsek herşey normal ama işte öyle değil resmen sesini unuttum.
Kızlar bunları söyleyip mi bitireyim yoksa hiç bişey demeden mi?
Ben şuan yine kötüyüm ve bu sefer fikrim yok sadece sizi dinlicem.
soguk yapma sana da gunaydin :) falan yaz ama muhabbet devam etsin diye zorlama
o biseyler sorarsa cevap ver
durumuna gerçekten üzüldüm canım çünkü değer veriyorsun buna benzer bir olay bende yaşadım tam bilmiyorum konuyu yeniden belirteyim biraz başı biraz sonu okudum . çok güvendiğim çok sevdiğim biri vardı ve asla bana sevgilim olur musun demedi öyle güzel konusuyordu ki bi ara ayrı kalma durumumuz oldu barıstık gayet iyiydik bana abimin asker eğlencesi var diye bi hafta yazmadı bende safım inanmıştım . hiç git demedive bende gidersem ben ayrılırsam pişman olurum diye ya seviyosa diye yedim bitirdim kendimi bana git demedi kal demedi hiçbişeydemedi ilgilenmedide hayatında baska birileride varmıs mesela resmen elinde tutmus çok canım yanmıstı baya her gece ağlardım istisnasız biraz gül diye söylüyorum o ara hiç komik gelmezdi o halde ama elimde kola her aksam balkonda ağlardım sonradan gülüyorum bu halime . ne kadar vazgeçerm dersen de zor olacak acıtacak canını emin ol öyle kolay atılmaz ama imkansız değil yapabilirsin her gece balkonda kolayla ağlarsan bi aya düzelirsin :)
ayy simdi senin yerinde olsaydim iki gunde baslatirdim cocugu sarki soylemeye "lay layy lomm galibaa sana goree sevmeler" diye :))))
durumuna gerçekten üzüldüm canım çünkü değer veriyorsun buna benzer bir olay bende yaşadım tam bilmiyorum konuyu yeniden belirteyim biraz başı biraz sonu okudum . çok güvendiğim çok sevdiğim biri vardı ve asla bana sevgilim olur musun demedi öyle güzel konusuyordu ki bi ara ayrı kalma durumumuz oldu barıstık gayet iyiydik bana abimin asker eğlencesi var diye bi hafta yazmadı bende safım inanmıştım . hiç git demedive bende gidersem ben ayrılırsam pişman olurum diye ya seviyosa diye yedim bitirdim kendimi bana git demedi kal demedi hiçbişeydemedi ilgilenmedide hayatında baska birileride varmıs mesela resmen elinde tutmus çok canım yanmıstı baya her gece ağlardım istisnasız biraz gül diye söylüyorum o ara hiç komik gelmezdi o halde ama elimde kola her aksam balkonda ağlardım sonradan gülüyorum bu halime . ne kadar vazgeçerm dersen de zor olacak acıtacak canını emin ol öyle kolay atılmaz ama imkansız değil yapabilirsin her gece balkonda kolayla ağlarsan bi aya düzelirsin :)
:)) ilahi ya.
Ama bişey diyim mi? Başkası olma ihtimali beni yedekte tutma ihtimali bile iğrenç iğrençç ya öyleyse ? diye düşünmek şuan ağlamama sebep oldu. Değildir dimi? Olmasın. Düşmesin gözümden o kadar. Onu da yapmamış olsun ya..
ay kola zararli midesini falan deler simdi aglaya aglaya :)) ayran mayran yok mu :)
saka bi yana kes at o zaman yorulduysan
ama hakkaten kesip atabileceginden eminsen
:)) ilahi ya.
Ama bişey diyim mi? Başkası olma ihtimali beni yedekte tutma ihtimali bile iğrenç iğrençç ya öyleyse ? diye düşünmek şuan ağlamama sebep oldu. Değildir dimi? Olmasın. Düşmesin gözümden o kadar. Onu da yapmamış olsun ya..
ne demek istedin?
anlamadım cidden.
Arkadaşım,
bunu tam olarak nasıl yapmam gerektiği konusunda yardım istiyorum ben şuan.
kesip atmak nasıl? ne yazayım? ne diyim?
bu yani. istemiyorum böyle devam etmesini evet.
kişiliğimi kaybedeceğim.
Durumu kısacıık anlattım bitti gitti. Bitirdim yani.
sabah okur artık.
ne yazar bilmem ama yazarkende anladım ki oda benimle aynı fikirde olacak.
Kişiliğime ters bu çok kötü bişey ya deli gibi seviyosun ama ' ya soğursa' ' ya işi varsa' vs diye sevgini göstermeye korkuyorsun taktik yapmak zorunda bırakılıyorsun.
İğrenç.
Durumu kısacıık anlattım bitti gitti. Bitirdim yani.
sabah okur artık.
ne yazar bilmem ama yazarkende anladım ki oda benimle aynı fikirde olacak.
Kişiliğime ters bu çok kötü bişey ya deli gibi seviyosun ama ' ya soğursa' ' ya işi varsa' vs diye sevgini göstermeye korkuyorsun taktik yapmak zorunda bırakılıyorsun.
İğrenç.
Seni seviyorsa zaten seni kazanmaya çalışacaktır.......en iyisini yaptın rahat bir uyky çek.........sana gerçekten deger veren insanlara şans tanı
Ben atmaman en dogrusu ama içimde kalir diosan at demiştim, demediysem de konuyu ilk okuduğumda atmaman gerektiğini düşündüm. Sonuçlar ortada bundan sonra napsan da farketmez zaten. Bitiricem diosun ama ortada bişi yokki neyi bitiriceksin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet dimi?
Bu soğukluğun bu garipliğin farkında olan bi tek ben olamam. bence oh sonunda anladı diyecek o da.
Şey yazdım,
beni artık tanıyorsun ama ben artık kendimi tanıyamamaya başladım. Açıkcası sürekli taktik yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Aramayım mı? Sıkar mıyım? vs diye düşünmeden rahatca sevgimi gösterebileceğim bi ilişki istyiorum. Sende daha fazla soğuma benden, bende senden. Bu burda bitsin. Sende seni anlayabilen birini bulursun umarım.
fazla duygusuz gibi ama duygularla hareket etmem bi işime yaramdı. Buda böyle olsun. Okumadan düşünmeden attım ve sildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?