Sevgi , o duygu...
Bitmiyor bende de bitmedi bende aynen deli gibi seviyorum hala.. Şu yazını okuyunca hatırlayıp ağlayacak kadar hemde.. Anlatamayacak kadar çok içimden taşa taşa..
Ama olmuyor yani. beklerdim bakın bekledim de ama ne hissettim biliyor musunuz? o beni üzmemek için bitirmiyor gibi bişey tarif edemiyorum ama sanki soğuk davrana davrana benden bekliyor gibi ... yada Allah korusun hiç konduramam o duruma düştüyse çok üzülürüm ama başka biri de vardır belki... bilmiyorum Allah büyük .. ama hissettim ve biraz da onun için vazgeçtim. Mutlu değil, ben desen değil..
Arkadaşım ya seninki de zormuş, erkeklerin askerden gekdikten sonraki dönemlerinde çok büyük değişimlere uğradığını okumuştum, dinlemiştim. Zaman verilmesi gerekiyor sanırım ikinize de biraz..
Ama, asla çok sevdiğin için pişman olma sevmekten utanılmaz. Sevebiliyor olmaktan gurur duy.. ben öyle yapıyorum. O bu kadar güzel sevilmeyi tadamadığı için yansın.
Keşke ben de şunu hissetsem, beni sevmiyor, bitirmek istiyor benimle mutlu değil desem. O zaman içim rahat olur çekip giderim işte. Biliyorum değil hissediyorum beni sevdiğini. Hiç bir şeyine inanmasam o sevgisine inanıyorum. Hele iyi geçinip onun canını sıkmadığım zamanlarsa dört dönüyor etrafımda, askerden önce bencildi ama şimdi daha çok konuşur, dinler, ilgilenir, beni anlar oldu. Benimleyken mutlu olduğunu görüyorum ben. Ama o şüphe var ya kurt sanki düştüğü gibi yemeye başlıyor insanı ta ki bitirene kadar. Çok seviyorum utanmak da değil ama pişmanım keşke sevgimi gösteren ben olmasaydım. Ya sen bana aşık olmasaydın, ben sana bu aşkımla ne hallere düşerdim diye kendi söyler. O da vazgeçemez benden biliyorum ama ayrılıyorum diye çok rahat söyler kavgada, sonra da biliyorum ya ayrılmazsın blöf işte der güler. Bunu yapan taraf ben olsaydım keşke. Yaşın kaç bilmiyorum ama bu tecrübem aklında kalsın
benim de kendime tek tavsiyem aynen bu. Aynen, kendimi tanıyamadım ya.. kişiliksizliğe giriyordu artık benimki.
Tşk ediyorum arkadaşım.
Bence sen basbayağı mutlusun yahu.. yat uyu işin ne burada ?
Daim olsun.
Keşke ben o seviyor un zerresini hissedeydim de sevgimi göstermekten çekinmeseydim, bekleseydim. her şeye razıydım. deme öyle sakın .
Sanada gunaydin arkadaşımHepinize günaydın,
Yazdığı cevap her zamanki gibiydi sabah okudum işe gitmeden cevapta yazmadım. Şunu yazmış,
Evet seni tanıyorum sende beni seninle ilgilenemedim son günlerde kendimce sebeplerim vardı farkındaydım bunun ama buna hiç gerek yoktu. Seninle alakalı düşüncelerim hiç değişmedi ne yaşarsak yaşayalım onlar hep kaldı, değişmeyecekte. beni en iyi sen anlarsın. iyi günler.
şaka gibi.. kendince sebeplerini de biliyordum ve konumu da biliyorsunuz çok şey beklemedim ben haklıyım arkadaşlar. şimdi kendi düşünsün. yardımlarınız için ve sabırla okumalarınız için çok çok tşk. emeğinize fikirlerinize sağlık.
iyi haftalar.
Sanada gunaydin arkadaşım
Mesaji hic msntikli degil hala seni oyaliyor nrt birsey yok ortada hangi haklı gerekcesi var bu kadar ölüm kalim meselesi olsa tmm diyecegimde yok bahane bunlar net ol saydam olma arkadasim iyi yaptin baslarda uzuleceksin ama gececek hic bir aci baki degil ölüm bile unutuluyor hakkinda hayirlisini versin Rabbim
Amiiin canım, aynen bulmaca gibi bu adam ama ben artık çözmeye çalışmaktan sıkıldım.
daha doğrusu çözemiyorum.
ben hiç cevap yazmadım yazmam da artık kendi bilir bi otursun düşünsün artık. döner mi? dönmez mi? demiyorum bile çünkü dönmesin. hayırlısı bu galiba yine de Allah bilir.
Allahım neler olmuş böyle ben sizi en son tatilden dönmüş aşk böcükleri olarak okumuştumçok şaşırdım. Ama bu adamla olmayacak galiba
Hepinize günaydın,
Yazdığı cevap her zamanki gibiydi sabah okudum işe gitmeden cevapta yazmadım. Şunu yazmış,
Evet seni tanıyorum sende beni seninle ilgilenemedim son günlerde kendimce sebeplerim vardı farkındaydım bunun ama buna hiç gerek yoktu. Seninle alakalı düşüncelerim hiç değişmedi ne yaşarsak yaşayalım onlar hep kaldı, değişmeyecekte. beni en iyi sen anlarsın. iyi günler.
şaka gibi.. kendince sebeplerini de biliyordum ve konumu da biliyorsunuz çok şey beklemedim ben haklıyım arkadaşlar. şimdi kendi düşünsün. yardımlarınız için ve sabırla okumalarınız için çok çok tşk. emeğinize fikirlerinize sağlık.
iyi haftalar.
Dün keşke olsaydın senin yorumlarını çok bekledim inan
Ama yok olmayacak.. yani anlatabildim mi kendimi bilmiyorum ama, oda üzülüyordu eminim. Olmuyordu.
İfade edemiyorum ama biliyorum..
Neden ne oldu bitiyor mu ilişkimiz ben seni seviyorum bitemez cümleleri nerede yani seven insanın cümleleri....
Allah'ım bu ne rahatlık ya benim ayrıldıgım insan da tamda böyleydi inan ki bu kadar ruhsuz ve duygusuz bir cevap olamaz
Bu cevap canını yakmıştır eminim içini sızlatmıştır
Ama bu cevaptan sonra aldığın karara şükretmen lazım bak hiç değmezmiş demi görmüş oldun
Ne kadar canın yansa da cevap verme bundan sonra sadece onu unutmaya bak
Kısmet değilmiş de kendini nasıl teselli edersen işte
Zor bir dönem beklicek seni fakat gel buraya yaz canın sıkıldığında
Allah yardımcın olsun
Yeni gördüm canım ya. O kadar can sıkıcı bir durum ki. Madem böyle yapıcaktı niye devam etmek istedi derdi ne anlamıyorum. Gerçekten de bir ilişkide taktik yürütmek zorunda olmak çok sinir bozucu. İnsan sevgisini göstermek ister karşıdan da o sevgiyi görmek ister. Yoksa o ilişkinin ne anlamı varsen en son bir şey dedin mi ona?
canım doğru söylüyorsun vazgeçmek ne kolay bazılarına göre değil mi? işte onlar sevemeyenler..
şöyle söyleyim, korkmam mı gerek bu durumdan bilmiyorum ama canım yanmadı.. yada yana yana alıştı hissetmiyorum bilemem.
içimde sızı da yok biraz üzüldüm ama yalan söyleyemem çünkü ben seviyorum ama bu tek taraflı yani o ne derse desin seven insan aynıdır. seven insan davranışları aynıdır. ben nasıl aşıkken aklım hep ondaysa her durumda onun da öyle olması gerekirdi ama değildi. kişilik vs değil ben onun sevdiği zamanı da bilirim ya başlar taaa ilk başlar nasıldı ...
Hakkımızda hayırlısı ben Allah a bıraktım o benim içimi dışımı hissimi duygumu biliyor. hayırlısını versin.
Karşı tarafta birde şöyle bir durum var
Sana ilgi gösteremediğinin farkında bu durumun senin canının sıktıgının farkında ama umrunda değil resmen
Umrunda olsa bu ilişki bitmesin diye çabalardı ilgi göstermekte ne var ki zor bir şey değil
Gerçekten sinir oldum sabah sabah ya
Konunuzu başından beri takip ediyorum, o mesajı atmamanız gerektiğini düşünmüştüm, gelen cevabı samimi bulmamış bir şeyler netleşmeden o tatile gitmeseniz iyi olur diye düşünmüştüm. Hiç yorum yazmadım çünkü bazen bir şeyleri tam anlamıyla tüketmek gerekir, geriye dönüp bakmamak için. Siz de bunu yaptınız zaten. Umarım gerçekten öyledir ve tamamen "bitmesinin" daha hayırlı olacağından bu sefer siz de eminsinizdir.
Çünkü;
Seven insan bahanelere sığınmaz,
Kaybetme korkusunu-tıpkı sizin gibi- iliklerine kadar hisseder,
Karşısındakini de bu kadar mutsuz etmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?