yap yada yapma diyin :S

Keşke ben de şunu hissetsem, beni sevmiyor, bitirmek istiyor benimle mutlu değil desem. O zaman içim rahat olur çekip giderim işte. Biliyorum değil hissediyorum beni sevdiğini. Hiç bir şeyine inanmasam o sevgisine inanıyorum. Hele iyi geçinip onun canını sıkmadığım zamanlarsa dört dönüyor etrafımda, askerden önce bencildi ama şimdi daha çok konuşur, dinler, ilgilenir, beni anlar oldu. Benimleyken mutlu olduğunu görüyorum ben. Ama o şüphe var ya kurt sanki düştüğü gibi yemeye başlıyor insanı ta ki bitirene kadar. Çok seviyorum utanmak da değil ama pişmanım keşke sevgimi gösteren ben olmasaydım. Ya sen bana aşık olmasaydın, ben sana bu aşkımla ne hallere düşerdim diye kendi söyler. O da vazgeçemez benden biliyorum ama ayrılıyorum diye çok rahat söyler kavgada, sonra da biliyorum ya ayrılmazsın blöf işte der güler. Bunu yapan taraf ben olsaydım keşke. Yaşın kaç bilmiyorum ama bu tecrübem aklında kalsın

Bence sen basbayağı mutlusun yahu.. yat uyu işin ne burada ?

Daim olsun.
Keşke ben o seviyor un zerresini hissedeydim de sevgimi göstermekten çekinmeseydim, bekleseydim. her şeye razıydım. deme öyle sakın .

benim de kendime tek tavsiyem aynen bu. Aynen, kendimi tanıyamadım ya.. kişiliksizliğe giriyordu artık benimki.
Tşk ediyorum arkadaşım.

Anladigim kadariyla asil sorun yanyana iken iletisim sorunu yok fakat gorusmediginiz zamanlar 1-2mesajla gecistiriyor,
bu, her durumda sevmedigi anlamina gelmez,
ancak sebep ne olursa olsun siz baska biri gibi davranmaya baslamissiniz ve bu iliski tatmin etmiyor,tek tarafli cabaniz neye yarar ki... ya orta yolu bulacak siz beklentiletinizi azaltmak icin kendinizi zorlarken o da birkac mesaj fazla atmaya zorlayacak kendisini ya da ayrilip herkes kendi gibi gibi iliski yasamayi seven baska biri ile beraber olacak.
Nitekim 2.yi secmissiniz, o yuzden diyorum ki kararli olun..
Hem gecmis olsun, hem goxunuz aydin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence sen basbayağı mutlusun yahu.. yat uyu işin ne burada ?

Daim olsun.
Keşke ben o seviyor un zerresini hissedeydim de sevgimi göstermekten çekinmeseydim, bekleseydim. her şeye razıydım. deme öyle sakın .

Öyle deme canım, sevginin içinde güven olmayınca bir de üstüne şüphe eklenince hiç bir halt olmuyor.

ben de iki eli kanda olsa mesaj yazabilen, en azından bir ses verebilen biriydim ve insanların yapamaması bana da garip gelirdi(aslında hala öyle de işte, alıştım gibi). kim olursa olsun. ben yanlış görüyordum, (fazla) önem veriyordum insanlara. aslında içimde hala öyle biri var da, çevremde bana zıt olunca anca kendimi sıkıyordum bu yüzden takıntımı azalttım. aynı muameleyi yaparım bazen, ne uğraşcam. ama özellikle dost gibi aşk gibi önem verilen bir şey varsa ortada doğru gelmiyor bu, ben duramıyorum nasıl o duruyo diye deli olurum heralde. ben aşıksam yanımda bile özlerim zaten. her boş anımda olsun isterim, imkanım varsa 2 dk bile olsa müsait olup fırsat bulup konuşmamak(uzun süre konuşamıcaksak vs.) bana çok saçma geliyor, bi mesaj yazmak ne kadar zor olabilir, telefonun diğer ucunda sevdiğim. üşengeçlik, rahatlık sanırım. inşallah azalır bazı davranışlarım, beklentiler kötü :26: içindeki coşkuyu da azaltarak göstermek lazım. ama yine de böyle uzun süre konuşmayan birine denk gelmem inşallah, ya da bir şekilde denge sağlayabilmeli, çok zor geliyor bana yapamam gibi ben de. neyse, benim gibi birini görünce bu mesaj kısmına takıldım kaldım
konuya gelirsem, hissedersiniz zaten olması gerekeni, olmuyorsa olmuyordur bazen zorlamamak lazım fazla. doğrusu bu değildir sizin için. bunun da farkındasınız anladığım kadarıyla.
olacaksa da şuan için böyle davranmanız gerekiyordur, bakalım gelecek ne gösterecek
ben de artık büyük oranda uyacağım, pek değişmesi/değişmem gerekmeyecek birini bekliyorum. çok yorucu şeyler bunlar ve zorla bi yere kadar...
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
ben de derim, bi adamı denk gelse, çok güzel severim.. (tabi bazı şeyleri azaltmam lazım, ama bu güven, kıskançlık sorununu çözmemi o da sağlayacak.)

Son düzenleme:
Oku oku bi hal oldum gecenin bu saatinde cok şükür bitirdim
Arkadasim uzulerek soyluyorum ki seninki tek tarafli bir aşk seven insana bahane olmaz inanki isteklerin de zaten cok aşırı degil normal bir sevgiliden beklenecek şeyler ama ne yazikki kardindaki seni senin kadar onemsemiyor ben sana deneyimlerimi ve yasadiklarimi anlatmicam ama en guzel cevap bazen sunmaktır hicbirsey yazma sukut et bakalim ne olacak mesajlarina cevap yazma ararsa acma zaten bu konular telefonda olnaz seviyorsa eger seni gelir bulur yüzyüze konuşur daha fazla kendini kullanditma derim ben biliyorum zor ama imkansiz degil sevmek guzel sey asik olmak ama aski bir sahisa kişiliğe oturmayin cok sukur ki sevmeyi yaratmis Rabbim sevmeyi sevin sevgiyi kaliplar icine oturtmayin sevginizden nefret etmeyin de sabredin sonunda kazanacak olan siz olacaksiniz
Sabretmek nedir dersen aciyi yudum yudum icmektir duygularini hapsetmektir
Hakkinda hersey hayirli olur insallah

Hepinize günaydın,

Yazdığı cevap her zamanki gibiydi sabah okudum işe gitmeden cevapta yazmadım. Şunu yazmış,

Evet seni tanıyorum sende beni seninle ilgilenemedim son günlerde kendimce sebeplerim vardı farkındaydım bunun ama buna hiç gerek yoktu. Seninle alakalı düşüncelerim hiç değişmedi ne yaşarsak yaşayalım onlar hep kaldı, değişmeyecekte. beni en iyi sen anlarsın. iyi günler.

şaka gibi.. kendince sebeplerini de biliyordum ve konumu da biliyorsunuz çok şey beklemedim ben haklıyım arkadaşlar. şimdi kendi düşünsün. yardımlarınız için ve sabırla okumalarınız için çok çok tşk. emeğinize fikirlerinize sağlık.

iyi haftalar.

Sanada gunaydin arkadaşım
Mesaji hic msntikli degil hala seni oyaliyor nrt birsey yok ortada hangi haklı gerekcesi var bu kadar ölüm kalim meselesi olsa tmm diyecegimde yok bahane bunlar net ol saydam olma arkadasim iyi yaptin baslarda uzuleceksin ama gececek hic bir aci baki degil ölüm bile unutuluyor hakkinda hayirlisini versin Rabbim

Amiiin canım, aynen bulmaca gibi bu adam ama ben artık çözmeye çalışmaktan sıkıldım.
daha doğrusu çözemiyorum.
ben hiç cevap yazmadım yazmam da artık kendi bilir bi otursun düşünsün artık. döner mi? dönmez mi? demiyorum bile çünkü dönmesin. hayırlısı bu galiba yine de Allah bilir.

Baskasina degil kendine şans ver birak seni seven ve deger veren yaninda olsun haketmeyenler degil sevgini seni seven bitine birak Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsin insallah kaybettikten sonra akli başına gelir ama sen doner misin fonmez misin sana kalmış tabi aslinda kimseye soyke yap böyle davran olaylarini sevmem ama daha fazla üzülmemen icin net olman gerekir o bile kendinden emin değil hala

Allahım neler olmuş böyle ben sizi en son tatilden dönmüş aşk böcükleri olarak okumuştum çok şaşırdım. Ama bu adamla olmayacak galiba

Allahım neler olmuş böyle ben sizi en son tatilden dönmüş aşk böcükleri olarak okumuştum çok şaşırdım. Ama bu adamla olmayacak galiba

Dün keşke olsaydın senin yorumlarını çok bekledim inan
Ama yok olmayacak.. yani anlatabildim mi kendimi bilmiyorum ama, oda üzülüyordu eminim. Olmuyordu.
İfade edemiyorum ama biliyorum..

Neden ne oldu bitiyor mu ilişkimiz ben seni seviyorum bitemez cümleleri nerede yani seven insanın cümleleri....
Allah'ım bu ne rahatlık ya benim ayrıldıgım insan da tamda böyleydi inan ki bu kadar ruhsuz ve duygusuz bir cevap olamaz
Bu cevap canını yakmıştır eminim içini sızlatmıştır
Ama bu cevaptan sonra aldığın karara şükretmen lazım bak hiç değmezmiş demi görmüş oldun
Ne kadar canın yansa da cevap verme bundan sonra sadece onu unutmaya bak
Kısmet değilmiş de kendini nasıl teselli edersen işte
Zor bir dönem beklicek seni fakat gel buraya yaz canın sıkıldığında
Allah yardımcın olsun

Dün keşke olsaydın senin yorumlarını çok bekledim inan
Ama yok olmayacak.. yani anlatabildim mi kendimi bilmiyorum ama, oda üzülüyordu eminim. Olmuyordu.
İfade edemiyorum ama biliyorum..

Yeni gördüm canım ya. O kadar can sıkıcı bir durum ki. Madem böyle yapıcaktı niye devam etmek istedi derdi ne anlamıyorum. Gerçekten de bir ilişkide taktik yürütmek zorunda olmak çok sinir bozucu. İnsan sevgisini göstermek ister karşıdan da o sevgiyi görmek ister. Yoksa o ilişkinin ne anlamı var sen en son bir şey dedin mi ona?

canım doğru söylüyorsun vazgeçmek ne kolay bazılarına göre değil mi? işte onlar sevemeyenler..
şöyle söyleyim, korkmam mı gerek bu durumdan bilmiyorum ama canım yanmadı.. yada yana yana alıştı hissetmiyorum bilemem.
içimde sızı da yok biraz üzüldüm ama yalan söyleyemem çünkü ben seviyorum ama bu tek taraflı yani o ne derse desin seven insan aynıdır. seven insan davranışları aynıdır. ben nasıl aşıkken aklım hep ondaysa her durumda onun da öyle olması gerekirdi ama değildi. kişilik vs değil ben onun sevdiği zamanı da bilirim ya başlar taaa ilk başlar nasıldı ...

Hakkımızda hayırlısı ben Allah a bıraktım o benim içimi dışımı hissimi duygumu biliyor. hayırlısını versin.

Yok canım demedim demekte istemiyorum. konuştukça ne fayda gördüm ki.. bıraktım artık.
bu seferde içimde kalıversin ki ne diyeceğimi de bilmiyorum yazsam çok uzun olacak o yüzden yazmamayı seçtim.

Karşı tarafta birde şöyle bir durum var
Sana ilgi gösteremediğinin farkında bu durumun senin canının sıktıgının farkında ama umrunda değil resmen
Umrunda olsa bu ilişki bitmesin diye çabalardı ilgi göstermekte ne var ki zor bir şey değil
Gerçekten sinir oldum sabah sabah ya

hah aynen ya bide farkındayım dedi :) demek ki ilgi göstermek içinden gelmiyor kimseyi beni sevmedi diye suçlayamam sevmedi kabulüm ama keşke bana deseydi bunu.. o benden bekledi benim anladığım bu. onu da kurtardım kendimi de.

Konunuzu başından beri takip ediyorum, o mesajı atmamanız gerektiğini düşünmüştüm, gelen cevabı samimi bulmamış bir şeyler netleşmeden o tatile gitmeseniz iyi olur diye düşünmüştüm. Hiç yorum yazmadım çünkü bazen bir şeyleri tam anlamıyla tüketmek gerekir, geriye dönüp bakmamak için. Siz de bunu yaptınız zaten. Umarım gerçekten öyledir ve tamamen "bitmesinin" daha hayırlı olacağından bu sefer siz de eminsinizdir.
Çünkü;
Seven insan bahanelere sığınmaz,
Kaybetme korkusunu-tıpkı sizin gibi- iliklerine kadar hisseder,
Karşısındakini de bu kadar mutsuz etmez...

Eğer o mesajı atmasam, o tatile gitmesem bu kadar net göremezdim. Dediğiniz gibi kendi açımdan hiç acaba? m yok. ya şunu yapsaydım belki olurdu yok kafamda. yaptım hatta yapmamam gerekenleri bile yaptım işte daha yapacak şeyim yok. kişiliğim söz konusu olmaya başladı artık. aramak istiyorum o benim sevgilim ama arayamıyorum neden? ya bıkarsa? ya soğuk olursa? diye.. böyle iş mi olur değil mi?

eminim kendimden. yazdıklarınız çok doğru. bazı genellemeler çok haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…