yap yada yapma diyin :S

Ne düşündügümü açık yazayım ama kırılma lütfen......hala tarzın ezikçe .......olsun bu kadarı da büyük bir adım sonuçta.........ben dilini konuşsan daha iyi edersin....ben böyle bir ilişki istemiyorum ben bir ilişki içersinde aranmamaktan hoşlanmıyorum gibi
Yarın konu açılırsa meramını duygusal olarak değil kesin bir dille bu ilişkiden birşey anlamadığını ve bunu daha fazla sürdüremeyeceğini belirt......seni seviyorsa bir adım atar zaten

Uykum yok ya ve ağlamıyorum düşündüğün gibi değil yani bu sefer :))
Dolap temizliği yapıcam daha şuan ona odaklıyım bu gece sabahlarım ben çok işim var :)

yarın atmayacak cevap diyemem, ne atacağını merak etmiyorum da diyemem atmazsa ciddi sürpriz olur :) ama sadece merak yani. O atarsa ben bişey yazmayı bile düşünmüyorum. büyük konuşmayım ama cidden özetlemem gerekirse,

İyiki o mesajı attım, o tatile gittim, iyiki bu kadar çok sevdiğimi ona gösterdim... umrumda değil gerisi.
Ama buraya kadar.
benden bu kadarmış. Sevgimi gösteremediğim için üzgünüm ama oda benim nasıl güzel sevebileceğimi göremedi. Çok güzel severim ben. Bi bileydi iyiydi :))

Tşk.ler

şunu niye bana ne diyeyim diye sorarken söylemedin ey dost ? :)

yarın söylerim konu açılırsa demek istediğim oydu tam olarak zaten. aman varsın ezikçe mezikçe olsun. Şuan güçlüyüm yazdıklarımı boşver.. çok sevdiğimden çok çok çok fazla sevdiğimden hiç eziklik duymadım ben ya. varsın bu konuda ezik olmuş olayım sevdim yani Allah biliyor kuldan mı saklıyayım :)

Ama cidden bitmiş ya.. üstümde yükmüş taktik olayı. sağolasın. Kırılmadım ayrıca

birak da seni guzel guzel sevsinler tatlim.. karsilikli sevmek en guzeli. isler cirkinlesmeden kesip atman iyi oldu cunku isleri cirkinlestirdigim de oldu.. merak edersen anlatirim ama hos olaylar yasanmadi yani :) olmuyorsa zorlamamak lazim cunku eninde sonunda b.ku cikiyor.

Ah canım seni cok iyi anlıyorum....senin sevgini haketmesi gerekiyor......öküz cinsi sevgiden filan anlamaz......boşuna güzel duygularını ökuzün teki için yıpratma.......

hiç uykum yok ya anlatsana seve seve dinlerim.

şu konuyu zaman geçtikçe dönüp dönüp okumak için bu denli detaylı açtım zaten ben.

Kuzum beni yanlış anlama....onun ne düşündügü önemli değil gerçekten sevmiyorsa.........ben sevginin nasıl birşey olduğunu biliyorum ....ben tek erkek arkadaşımla evlendiğimde bana büyü yapılmış gibiydi mantık devre dışıydı yani....beni sevdiğine öyle bir inandırmıştı ki bana birgün aslında sarışınlardan hoşlandığını söylediğinde ne demek istediğini gerçekten algılayamamıştım uzun bir süre nasıl olur diye
Burda önemli olan sevgilinin seni sevip sevmediği......yarın vereceği tepkiyle onu da anlayacaksın zaten

Nasıl yani sarışınlar? Anlamadım durumunu tam olarak ne oldu anlatmak istersen sabahcıyım ben bugün :)

Yazdığını da paylaşırım burada zaten yarın - yazarsa- :)

Nasıl yani sarışınlar? Anlamadım durumunu tam olarak ne oldu anlatmak istersen sabahcıyım ben bugün :)

Yazdığını da paylaşırım burada zaten yarın - yazarsa- :)

Ne anladıysan o.....mantık evliligi deniyor galiba buna........çirkin olduğumu söyleyemem ama bizimki ruslardan hoşlanıyormuş arada olur öyle kaçamaklar demeye getiriyor......özellikle bu itirafı işleri yoluna girince yapmıştı....benim kabullenmem çok uzun zamanımı almıştı çünkü ilgi alaka fazlasıyla vardı ne oldu boşandığımla kaldım

Hmm anladım. yani biraz..
herkesin anlatacağı bir hikayesi var ya, hepimiz aynı duygularla farklı durumlarla sınanıyoruz resmen.
hakkımızda hayırlısı olsun..

Ben o bir kaç gün önce yazdığım mesajda söylecektim aslında sana bizim gibi insanlar böyle bir ilişki ile yetinemez diye
Ama yapıcı bir yorum yapmıştım senin içinin rahat etmeyeceğini bile bile
Aynı şeyleri yaşadım aynı şeyleri hissettim çok kötü bir durum malesef
Tamamen zıt iki karakter ve sürekli kendini baskı altında tutan taraf olmak sevgini dolu dolu yaşayamamak
Ve bunun gün geçtikçe kendini bile tanıyamayacak hale getirmesi seni
Şuna emin ol ki böyle şeyler yaşamak zorunda değilsin kimsenin de yaşatmaya hakkı yok

Sana tek tavsiyem kararın her zaman arkasında dur
Karşı taraf çok pişman oluyor ama iş işten geçiyor zaten

Konuyu okuyamadım tam kafam yerinde değil ama söyleyebileceğim tek bir şey var bir kadının yapacağı en büyük yanlış ilişki anlamında bu erkek milletinden en öküzünü seçip değer vermek, daha da büyük yanlışı verdiği değeri ona göstermek. Bunlar bir halttan anlamıyorlar!

sanırım çok benzer şeyler yaşamışız, yorumu okurken bunu fark ettim.
Evet ya bi gösterebilseydim korkmadan secdiğimi, ne güzel seviyordum oysa onu bi bilsen yaa.
ne bileyim cidden güzel seviyordum yazık oldu..
Biri olacak elbet... ne diyeyim yani.
tşk ler yorum için.

aynen.

Konuyu yeni okudum, tam olarak tatil oncesi yasadiginiz sorunlari bilmiyorum fakat icinize sinmeyen, sizi siz olmaktan cikaran baska biriymis gibi davranmaya zorlayan bir iliskiden bahsediyorsunuz, her kosulda bitmeye mahkummus... surekli geciktirmissiniz sonu, su an en temizi, birakin kanasin, kangren olup tum vucudu sarmasindan daha iyi.

Su an tek tavsiyem geriadim atmamaniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

benim de kendime tek tavsiyem aynen bu. Aynen, kendimi tanıyamadım ya.. kişiliksizliğe giriyordu artık benimki.
Tşk ediyorum arkadaşım.

Hmm anladım. yani biraz..
herkesin anlatacağı bir hikayesi var ya, hepimiz aynı duygularla farklı durumlarla sınanıyoruz resmen.
hakkımızda hayırlısı olsun..

En büyük tecrübe şu an ayakta sana yazıyor. Sevdim seviyorum da , o kadar çok aşık oldum ki gel bir pas pas küçücük evde oturalım dese gık demez giderdim. Askere gitti adam Allah'ım o oraya dayanamıyor onun sıkıntılarını bana ver diye dualar ettim. Adam askerden döndü ondan çok benim psikolojim bozuldu. Ayrıldık 2 ay barışalım diye neler yapmadım. düşün 7.5 ay görmemişim umudu kesmişim resmen onu bir daha canlı görebilir miyim diye ne hayaller kurmuşum onu görmeyle ilgili bir tartışmamızda adam benden ayrıldı. Yalvardım hele o ilk hafta mecnun meczup gibi yollara düştüm ağla ağla herkesten medet um, dert anlat. Adaklar adadım barışalım diye. Barıştık, Allahı var insana benzedi, mutlu olayım ben diye çok uğraştı. sonuç ben kendi değerimi hep düşürdüğüm için, kemiği atıp peşimden gelsin diye çekip gitmediğim için şimdi yalanlarıyla uğraşıyorum beyfendinin. Yalan mı söylüyor doğru mu diye yoracağım kafamı bilime yorsam malzemesiz atomu parçalardım. Ona ettiğim duaları kendime etsem anadan doğma günahsızdım belki. Ha dersen ki ne durumdasın hala köpek gibi seviyorum. Hala bir sözüne ölüyorum. Hala beni doğru söylediğine ikna etsin mutlu mutlu geçinelim diye bekliyorum. Velhasıl ben yapamadım kendi gururumdan onurumdan kendimden nefret eder oldum başkası böyle değer vermesin, bu duruma düşmesin.

Sevgi , o duygu...
Bitmiyor bende de bitmedi bende aynen deli gibi seviyorum hala.. Şu yazını okuyunca hatırlayıp ağlayacak kadar hemde.. Anlatamayacak kadar çok içimden taşa taşa..
Ama olmuyor yani. beklerdim bakın bekledim de ama ne hissettim biliyor musunuz? o beni üzmemek için bitirmiyor gibi bişey tarif edemiyorum ama sanki soğuk davrana davrana benden bekliyor gibi ... yada Allah korusun hiç konduramam o duruma düştüyse çok üzülürüm ama başka biri de vardır belki... bilmiyorum Allah büyük .. ama hissettim ve biraz da onun için vazgeçtim. Mutlu değil, ben desen değil..

Arkadaşım ya seninki de zormuş, erkeklerin askerden gekdikten sonraki dönemlerinde çok büyük değişimlere uğradığını okumuştum, dinlemiştim. Zaman verilmesi gerekiyor sanırım ikinize de biraz..
Ama, asla çok sevdiğin için pişman olma sevmekten utanılmaz. Sevebiliyor olmaktan gurur duy.. ben öyle yapıyorum. O bu kadar güzel sevilmeyi tadamadığı için yansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…