Çok haklısın . Bugün benim de duygusallığım üstümde bir de senin yazdıklarını okuyunca iyice kötü oldum .
Ama haklısın inan insan bir zaman sonra affedebiliyo tüm kırgınlıkları tüm yaşanılanları ve sadece iyi olsun hayatta olsun diyebiliyo.
Bu galiba zamanın da çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz için olsa gerek hala kıyamıyoruz sevdiklerimize ama bu güzel bir şey taş kalpli değiliz işte insanız nede olsa.
Bugün uzun zamandır aramız soğuk olan kuzenim ile barıştık 2 günlük dünyada gerçekten değmiyor kırgınlıklara dargınlıklara
Ayrılma konusuna gelince bende senin gibi güzel ayrılmıştım sevgilimden yani hiç bir aldatma kötü söz vs yaşanmamıştı
Hatta ağlayarak sarılarak ayrıldık
Onca zaman geçti üstünden artık bende senin dediğin gibi diyorum tek iyi olsun mutlu olsun kader kısmet değilmiş bizim olmamız
Öyle işte ya bende duygusalım bu gece yatıp uyusam iyi olacak :)
Çok anlayışlısın sağol, ne iyi olmuş kuzeninle bir daha hiç ayrılmayın inşallah..
Affedebiliyor evet, hatta şunu anladım ben kimseye beni sevmediği için kızamam ki :) ne bencillik.
elma hikayesi aslında.. ben elmayı hep sevicem, elmanın yeri bende çok ayrı çok büyük .. cidden bi gün onu sevmekten vaz geçebileceğimi düşünmüyorum aşktan ziyade doğru, iyi bir insandı çünkü... ama kabul ettim.
Düşünsene ya bu kadar sevdiğim biriyle küs ayrılsaydım bencillik etseydim allah korusun yarın öbür gün bişey olsa... aman aman... tövbe..
Dediğin gibi insanız, ve bu insan yanımız her şeyden büyük olmalı..
Acilen toparlanmalı bu ruh halinden arkadaşım yauyumak lazım evet.
Uyurken yarının çok daha güzel bir gün olacağını düşünerek uyuyalım
Bence senin yaptığını herkes yapmaz çok güzel bir davranış bundan sonra toparlanman daha çabuk olucak bak görüceksin
Güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallah
Aslıcığım, sudan sebeplerle birbirimizi üzüyoruz değmiyor biliyorum ama her defasında biz mi vazgeçelim değerlerimizden???
Ya bizim önem verdiklerimiz, değer verdiklerimiz?
Ayrılmak zor olanmış ben onu anladım....
Ayrılmak kolay olan derler ya hani...
Ben artık öyle düşünmüyorum...
Asıl ayrılmaya cesaret edebilmek zormuş....
O yüzden, birilerinin hayatından kenar süsü olmadan çıkmak en doğrusu bence.....
Yok ayrılan ben oldum mesela bunda da , ayrılmak iki taraf içinde rahatlık olabiliyor huzur ayrılarak bulunabiliyor ona okeyim arkadaşım.
Ama işte kırmadan, dökmeden, hırpalamadan kabullenip gitmek, yada gideni uğurlamak hemen değil elbet ama uzun vadede kazandırıyor bence.
Biliyorum canım, benim konumda da bayağı dertleşmiştik, ayrıldın ve mutsuzdun en son....
Ama hep ödün hep ödün....
Ben artık ben alttan alayım istemiyorum, gelsin ''sensiz yapamıyorum'' desin....
Baksın bakalım, gururunu bir de o kırsın.....
Ben de gittim sevdiğim adamın hayatından....
Dediğin gibi; tartışmadan, kırıp dökmeden ayrılmak en güzeli olurdu...
Ama bunu ben başaramadım....
Ama ayrılık dediğin gibi...
İlaç gibi geldi.. İlaç..
Olsun bi soğusun bakalım olaylar belki bir gün bi yerde konuşur yine ayrı ama anlaşarak devam edersiniz.. olabilir..
evet senin konunu da hatırlıyorum canım cidden sizin olayınızın biraz soğuması gerek böyle anlaşamazsınız.. zaman da ilaç merak etme. zamanla sende bir gün benim gibi ' ya ne sudan sebeplermiş ' dediğinde gir yaz buraya.. ama onu dediğinde aşkın da pek kalmıyor. aşk çok şiddetli bir duygu çünkü mantığını yasaklıyor insana maalesef.
ben o yüzden aşktan değil çok sevmekten yanayım.
Yaa değil mi... Belki de... Kim bilir.. Ama şu an dönmek zerre istemiyorum..
Benim öfkem, aşkımın önüne geçti maalesef.. Oysa ki ben de isterdim güzel hatırlayabileceğim, ne sudan sebepmiş diyebileceğim bir ilişkiyi ama olmadı işte....Kısmet...
Belki bir gün, başka bir yerde... Ama şu an için imkansız.....
Aşk yaptırıyor tüm bunları insana. Sevsek daha müşfik kadınlar oluruz zaten.
Ne diyelim canım...
Her şeyin hayırlısı, her şey olacağına varırmış.
Son günlerde çok sevdiğim bir söz var;
Hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın
Doğru ya gurursuzun teki olurum çıkarım.
lanet olsun içimdeki şu sevgiye yahu. ÇIldırcam. Bi tepki bekliyorum galiba ayrılık ritüelleri
konunun başında edit hatta üstüne birde zorunlu edit var be arkadaşım..
asıl siz yapmayın
Çok anlayışlısın sağol, ne iyi olmuş kuzeninle bir daha hiç ayrılmayın inşallah..
Affedebiliyor evet, hatta şunu anladım ben kimseye beni sevmediği için kızamam ki :) ne bencillik.
elma hikayesi aslında.. ben elmayı hep sevicem, elmanın yeri bende çok ayrı çok büyük .. cidden bi gün onu sevmekten vaz geçebileceğimi düşünmüyorum aşktan ziyade doğru, iyi bir insandı çünkü... ama kabul ettim.
Düşünsene ya bu kadar sevdiğim biriyle küs ayrılsaydım bencillik etseydim allah korusun yarın öbür gün bişey olsa... aman aman... tövbe..
Dediğin gibi insanız, ve bu insan yanımız her şeyden büyük olmalı..
Acilen toparlanmalı bu ruh halinden arkadaşım yauyumak lazım evet.
Merhaba Aslı nasıl oldun? Konuşuyor musunuz bir gelişme var mı merak ettim :26:
ah canımmm, yeni görüyorum inan. görmeden önce yazmıştım bişeyler..
çok çok sağol düşünmüşsün beni nasıl mutlu oldum
Gelişmeleri okuduum bu iş bitmeyecek galiba hadi hayırlısıı olsun
İnşallah düzelir :26: sen o yazmadan yazma sakın
umutlandırma ya
hayır seven adam yazar, çizer, özler , arar duramaz ya.. o maşallah taş ama..
birde kendimden geçiriyor mesajı ilginç geldi.. evet çok sevdiğimi de anladığımı da biliyor.
onun tabiriyle beni üzmemek için , bir daha kırmamak için dönmüyor..
e üzme kırma adam ol o zaman dimi :2:
bilemedim arkadaşım ya , Ol desin oluversin ne diyim
Ne biliyim öyle yazınca umut var gibi geldi. Hayırlısı canım ya inşallah
Dua ederseniz, ettiğiniz de beni de hatırlayın ya..
hayatımda ilk defa evlilik düşündüğüm dosdoğru bir adam buldum, kaybetmeyim tamamen.
hayır bu kadar kaptırdım ya kendimden de korkuyorum. bişey olsun yada bitsin.. kafa karışıklığı kötü. artık konuşamam zaten canım, bi yerden sonra gurur engel olmayı biliyor.
Dualarım seninle. Netlik olmaması çok kötü evet ama belki de hala bir şeylerin kurtarılabileceğinin kanıtıdır? Her şey karşı tarafın adımlarına bağlı artık isteyen insan yazar, çizer, gelir görür bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?