şimdi, öncelikle, şöyle bir dolaşırken rastladığım bir konuydu bu, ilk sayfasını okuyup çıkayım derken 2,3... 38. sayfaya kadar geldim. Her yeni gelişmede, buradan sonra şöyle olacak dedim okurken ve gerçekten düşündüğüm şeyleri yazdın, ben de okudum gülerek.
yorumları da çok değil, ara sıra okudum, gerçekten onur kırıcı ve engelleyici, set koyucu yorumlar vardı canım sıkıldı.
ilişkiniz tipik bir "sevgili olmaya çalışma" ilişkisi arkadaşım. daha yenisiniz ve bir ilişkiyi oturtmaya çalışıyorsunuz. ilişkinin başında görülen "kesin başkası var beni yedekte tutuyor" gibi talihsiz dışavurumların kurbanı olup yanlış adımlar atmışsın. bu süreç boyunca beğendiğim tek hareketin, malesef senin elinde olmayarak yaptığın bi şey o da, tarifenin bitmesi ve artık whatsappı açamaman. whatsappım açılmıyor yazısını okuduğumda içimi huzur kapladı çünkü sonrasında adamın yazdığı mesajlar tam da tahmin ettiğim gibiydi.
her neyse.. son ayrılık mesajına gelirsem, o kadar yersiz o kadar saçma bir hareket ki arkadaşım, kusura bakma sert eleştiriyorum. ayrılık mesajı atıyorsun durup dururken, ki bunu da iyi geceler yazmadı gibi alakasız bir tetikleyici ile yapıyorsun, hadi yaptın, karşısında gelen cevaba duygusuz diyorsun, pardon da sen adama umarım seni anlayacak birini bulursun yazmışken, ne söylemesini bekliyordun? hadi onu da geçtim.. ayrılalım diyorsun, birkaç gün sonra iyi misin diye arıyorsun. pardon da adam sana yine iyi cevap vermiş orada, ben olsam sanane derdim. şimdi bir kere sen ne istediğini bilmiyosun gibi, bir şeye karar veriyosun, mesela ayrılmak istediğine karar veriyosun ama bu kararı o kişiye açıklarken de, karşılığında "hayır lütfen beni bırakma" minvalinde bir şey bekleyerek veriyorsun bu kararı? e bu neyin ayrılık kararı o zaman?
neyse çok uzatmadan bir sonuca bağlayayım; iki taraf da birbirini seviyor. sen biraz daha laçka bir ilişkiden hoşlanıyor olabilirsin, yaşınızı bilmiyorum ama evlilik vs düşündüğüne göre 20'li yaşlardasınız, karşındaki adam da biraz olgunsa bu tarz ilişkilere gelemiyor olabilir. kafasında evlilik olan biriyse, bunun planlarını yapmaya başlamış ve kendi içerisinde maddi manevi sıkıntıya düşmüş olabilir. bunların dışında ev içerisinde yaşadığı sıkıntılar olabilir. hadi hiçbiri değilse, laçkalaşmadan seviyeli seviyeli seviyor olabilir karşısındakini. bu durumda da alırsın karşına sevgilini, nasıl bir ilişki beklediğini anlatırsın, o da bana uymaz diyebilir ya da kendi isteklerini anlatır ve orta yol bulmaya çalışırsınız. karşılıklı tavizler vererek, tolerans gösterirsiniz.
seni sevdiğini düşünüyorum. lütfen beni sevmiyor, hiç sevmedi, yedekte tutuyor gibi talihsiz bilinçaltı düşünceleri sök at kafandan. bunlar klasik kız kaygılarıdır ve kalbini kemirir. yapmayın, birbirinizi kaybetmeyin böyle şeyler yüzünden.
bir de ilişkiyi rutine bağlamayın nolur. nasıl yani rutin, şöyle, her sabah günaydın mesajı atmak nedir? lütfen, hangi çağdayız? 3 gün ben de her sabah günaydın her akşam iyi geceler yazmak, yazdırılmak zorunda kalsam, ay derim, fenalaşırım.
üzme kendini. adamı güzel seviyorsun, hoşuma gitti, yoksa bu kadar uzun yazmam ben.
öncelikle teşekkür ederim çok samimi yazmışsın, okumuş vakit ayırmışsın.
ve bunu üzülerek söylüyorum kendim için, haklısın.
hep ben kararsız davrandım. adamın ne istediğini nasıl olduğunu bile bile hep ben ittim. bu kez seni anladım dedim gene bitirdim. o hep çok nazikti cidden.
senin düşüncelerini çok sevdim ne yalan söyleyim, okumuşsun da peki şuan nasıl bir yol izlemem gerekiyor? sadece dümdüz bekleyerek mi? içim nasıl ara konuş yaz diyor ama nasıl engelliyorum Allah biliyor ya..
bir gün geleceğine dair bişey bi umudum olsa yine bekleyim de dediğin gibi laçkalaştı artık.
bi yol göstersene? yada tahmin yada bence??
böyle şeylere çok önem veriyorum.
bu arada ben 22 o 30 yaşında. doğru tahmin yani :)
şimdi aslında yapman gereken şey, bir nane yemiş ayrılık mesajı atmışsın, tekrar barışmak istiyorum demek zaten olmaz çocuk oyuncağı gibi hepten.. ben tabi ki burada üzülerek arayıp sormaman ve yaptığın şeyin acısını çekip onu unutmaya çalışmanı tavsiye ederim, doğru bulduğum şey bu.. bu arada kendisi bir adım atarsa ne âlâ. fakat, tabi ki fakat, sevdiğini biliyorum o yüzden bu hamle seni oldukça yoracak ve üzecektir. zor olacaktır, çünkü seviyorsun. şöyle bir şey yapabilirsin, arayıp, tabi ki arayıp, samimice duygularını anlatırsın. ama seni seviyorumlar falan değil, buraları geç artık. diyeceksin ki, "o sırada fevri davrandım ve saçma sapan bir ayrılık mesajı attım, atar atmaz pişman oldum, fakat sana seni seviyorum ve tekrar barışalım gibi bir şey söylemeye yüzüm yok, ayrıca bu sana da haksızlık olur, sonuçta çocuk oyuncağı değil bu. sana söylemek istediğim şey, sadece bu kararımdan ve attığım mesajdan pişmanlık duyuyorum. dikkat çekmek istedim sanırım, şimdi sakin düşününce daha iyi görüyorum. bi karar vermek zorunda değilsin, arayıp sorarak, senin de kafanı karıştırmak istemiyorum artık, ama yanlış yaptığımın farkındayım.." minvalinde bir konuşma yapmandır. ha arayamam, çekinirim diyorsan mesajla da yazabilirsin tabi ki, daha çok nasıl iletişim kurduğunuza bağlı. ben mesajla güzel ifade ederim diyorsan et kardeşim, ama sonucunu bir beklentiye veya karara bağlama. sadece pişmanlığını çok yumuşak bir ifadeyle anlat.
aynısını yapıcam birazdan arkadaşım..
çok sağ ol..
tıpkı dedikelrini söylicem..
dua et bana :18::18:
aynısını yapıcam birazdan arkadaşım..
çok sağ ol..
tıpkı dedikelrini söylicem..
dua et bana :18::18:
Aslıcım neden ayrıldığını unuttun sanırsam önceki yazdığın sayfalara bakmanı öneririm
Sen adamın ilgisizliğinden şikayetçiydin eğer ararsan sana eskisinden daha soğuk olucak canın yanmaz mı ?
Yine de sen bilirsin tabi
buda doğru şimdi ya..
ama böylesi de kötü ..
gerçi şuan 9-10 maçı var. bir gün daha mı beklesem napsam?
ya içim taşıyor ama.
hep yanlış yapıyorum heeeeep
Bir önceki sayfayı okudum şimdi de neden mesajında senin onu sevdiğin vurgusu var
Onun seni sevdiği kısım nerde
Yani bilemiyorum kafanı hiç karıştırmak istemem ama ben senin mutluluğunu düşünüyorum
Bu adımı atarsan mutlu olmayacaksın gibi geliyor ://
seviyorum hep ağzında ama.. ağzında.
arkadaşlar ya kalbim ağzımdan çıkacak.. hep yanıldım böyle anlarda..
şuan hiç hiç bilmiyorum yazamıyorum da elim falan terliyor..
bilemiyorum.
Bak Aslıcım sana şöyle söyleyeyim yaşadıklarımız çok benzer söylemiştim
Bende yetinemedim bıraktım geri döndüm her seferinde kabul etti ama ilgisi hiç artmadı
İlk zamanlar barışınca zoraki arttı sonra yine aynı şeyler
Hatta dedim artık ilgilenmesede olur bırakmam onu
Ama yine yetmedi yine yetmedi sorunlar tartışmalar ...
Böyle olur demiyorum ama diyeceğim şey şu pişman olmuş olabilirsin özlüyoda olabilirsin gayet doğal
Ama dönersen aynı ilgiyi yine bulamazsan nasıl yürütüceksin kendine güvenin varmı
Eğer ben yaparım pişmanın diyorsan tamam ama yapamıcaksan mesaj atmanın ne anlamı var ki
Zor durumdasın farkındayım ama ben demiştim sana kararının arkasında durmanı ısrarla tavsiye ediyorum
Haa bazende yaşamadan görülemiyor malesef ben yaşayıp görücem acımda mutluluğumda bana diyorsan at mesaj
başka biri olasılığı da şuan da hiç konduramasam da aklımı kurcalıyor.. sürekli çevrim içi falan..
galiba yapıcam akıllanmıcam ben arkadaşım ya
dank etmicek..
offf cesarette edemiyorum müsait misin? yazıp konuşmaya başlayım diyorum.
bakalım..
en azından siz varsınız..
yapıcam ve yazıcam buraya..
size ağlarım artık :18:
Sevgili Aslı, bu sefer yapma diyeceğim size. Bundan önceki neredeyse tüm adımlarınızda aynı şeyi düşünmüştüm. Ama bu sefer farklı. Tamam ilk mesajı attınız(içinizde kalmadı)
Tamam tatile gittiniz(düzelmesini umut ederek)
E sonra anladınız ki olmayacak, bitsin dediniz(en doğrusu buydu)
Sonra iyi olup olmadığını merak edip aradınız(ne gerek vardı)
Ve bu süre içinde karşı tarafın yaptığı elle tutulur tek şey son mesajı. O da olmamış.. Gayet açık söylemiş aslında senin sevgin anlayışın vs. beni etkiliyor diye. ( yani onun sevdiği siz değilsiniz maalesef sizin güzel sevmeniz)
Şimdi yine bir adım atmaktan bahsediyorsunuz. Yapmayın! Neyin değişeceğini umuyorsunuz? Bence acınızı çekin ve yolunuza devam edin lütfen.(umarım geç kalmamışımdır)
Yorumlarınızı merak ediyorum aslındaa:18::18:
kızacağınızı bile bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?