- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Rica etsem özelden de olsa anlatır mısın canım?
İyi(!) akşamlar,
Bugün eylemler vardı kardeşlerimiz için.. Alsancata idik, müdahale oldu. Kaçmamız gerekti arkadaşımı da eve benim bırakmam gerekiyordu onda araba yoktu. Kapalı yollardan ara sokaklardan çıkmaya çalışıyorduk.
Eve geldim, twitter üzerinden takibe başladım hemen. baktım biz gidince her yer kötü olmuş. Aklım arkadaşlarımda, aklım eski erkek arkadaşımda.. kesin oradadır, bilmiyorum ama içimde kötü bir his. mesaj attım evde misin?diye hayır alsancaktayım dedi. biliyordum yeni döndüm bende nolur dikkat edin dedim . bi kaç şey daha konuştuk hiç önemli değil sonra iyi misiniz yazdım bi kaç saat geçince cevap gelmedi aradım sesini duydum merak etme dönüyoruz şimdi sağolasın aradığın için dedi sürekli iyi misin diye sorup durdum.. iyiymiş! kızlar balkonda bağıra bağıra öyle ağladım ki..
Sonra bu konuyu düşündüm neymiş bana ilgi göstermiyormuş? neymiş? aramamış sormamış gece arkadaşlarıyla çıkacakmış ... iyi olsun iyi.. yaşıyor olsun. ben bu gece tüm bu olaylardan sonra işin siyasi tarafını bir yana bırakarak birde bunu düşündüm. Ne boş şeylerle kırıyoruz birbirimizi... buda ders olsun bana.. anladım ama çok geç, sevdiğim adama bir daha asla aşk dolu gözlerle bakışamayacağım belki ama kimseyle küs kalamam ben , kalmak istemiyorum bunu anladım. bu ülkede can öyle ucuz kii..
hani cesedi çıkan o madenci kardeşimiz vardı ya avucunda hakkını helal et yazısı bulunmuş..
Hiç tanımadığımız Mahmut abi nin hamile eşi var hani, belki mahmut abi yi o gün tersleyerek işe gönderdi nasılsa dönecek diye..
Bunları neden yazdım? Çok duygusal bir gün geçiriyorum yazarak atmam lazımdı sanırım. Birazda belki şuan eşiyle, dostuyla minik minik şeylerden kırılmış olanlar vardır.. yapmayın.
gurur murur dinlemem böyle şeylerde varsın o ters konuşsun ben geride kalan olmaya zaten dayanamam birde böylesine asla. bunu anladım..
uzun mu oldu bilmiyorum ama yazmak istedim yine...
tamam canımççYeni gördüm.
Yarın yazarım,geç oldu.
Yüreğine sağlık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım sen basbaya romantik bir tipsin :)
Yaptım tabii ki yine.
Akıllanmadım , akıllanmıcam galiba.
Şimdi baştan anlatıyorum, öncelikle whatsapp durumu bitik ti demiştim ya ( hiç durum değiştirmeyen adam bu) bide bulmacayı acayip seven biri.
Müsait misin? yazdım. evet canım dedi.
2 dk arıcam da dedim tabii ki dedi.
Aradım.. Naber nasılsın vs evresi işte..
Bişey sorcam ya huyumu biliyosun başka biri var dimi ? dedim
En sevmediğim ve her şeye sebep olan şu kendi kafanda kurma huyundan ne zaman kurtulcaksın sen? Başka biri yok, aday adayı bile yok, olmasını istemiyorum. en azından 1 2 ay asla dedi.
Tamam dedim.
Nerden çıktı bu gerçekten yine? dedi.
Whatsapp durumun bitik tiya, o türk argo sözlüğüne göre aşık demek biliyorum. dedim. koskocaman kahkaha patlatıı ah aslı yaaaa :)) şeklinde.
bende güldüm tabii.
dur değiştireyim onu hemen bakalım değiştirdiğime ne bulcaksın? dedi.
neyse durduk durduk ben sonra,
xx ben artık beklemeyim dimi ya ıı ıhh? dedim.
1 sn falan hiç bişey demedi. tamam anladım haklısın ya dedim.
hayır dedi. bekle diyemem ama demememin tek sebebi üzülmemen, bekledikçe üzülüyosun. bekle derim yoksa bencil olurum ama bekleme sen. dedi.
açıkcası bekleme demekten de emin miyim bilmiyorum dedi.
anladım dedim.
bi kaç vs vs muhabbet daha kapattık.
hemen arkasına,
seni çok seviyorum yaz bunu kalbinei aklına tamam mı? dedi
bende seni çok seviyorum bunu artık çok iyi bildiğin içinde bu kadar rahatsın dimi hain kostok dedim.
güldü. inan ki rahat değilim dedi.
sonra da değiştirdim dedi. ---- yapmış. çok anlamlı cidden dedim güldü.
ben salak gibi 4 çizgiyi de 4 harfe yormadım değil tabii.
böyle işte, kesin ağzıma etceksiniz kızlar.. ben kendime etmiyorum sanmayın. ama pis huyum bu.akıllanmıyorum bunu biliyorum.
ama ne demiş N.Hikmet 'Ve dövüşebilirim... Doğru bulduğum, haklı bulduğum, güzel bulduğum her şey ve herkes için; Yaşım başım buna engel değil!
eh.. öyle işte..
Konu roman gibi her dakika yeni gelişmeler oluyor :)
Şimdi şöyle bir şey var bu adam seni seviyor sen de onu seviyorsun ama erkek mantığı böyle işlemiyor maalesef. Sen diyorsun ki başlarda ilişkimiz çok güzeldi o üstüme düşerdi. Neden? Çünkü o zamanlar sen böyle değildin sen bu kadar üstüne düşmüyordun o yapıyordu bunları haliyle sonra sen de üstüne düşmeye başlayınca o geri çekildi . Biraz da ilerleyen ilişkinin zaman geçtikçe oluştuğu hal bu. Ha bu sevmediğinden mi? Hayır. Sadece baştaki gibi olmuyor ilişkinin ama biz kızlar hep en baştaki gibi olsun peşimizden koşsun tribimizi çeksin istiyoruz ama adamlar yapmıyor yani.
Kendimden örnek veriyim, sevgilimle başlardayken sadece hoşlanma vardı aşk yoktu. Onda vardı ama. Çok üstüme düşerdi sürekli aramalar sormalar gece dörde beşe kadar konuşmalar. Sonra ben de aşık oldum haliyleŞimdi de güzel ilişkimiz ama başlardaki o durum yok eskisi gibi çok aramaz ben de üstüne düşmem. Zaten şu an askerde. Senin bu yaşadıklarını yaptıklarını ben de yapabilirim neden aramıyorsun neden sürekli yazmıyorsun diye ama yapmıyorum çünkü sadece bizi yıpratır bu durum. Ben içimde yaşıyorum bu duyguları ona yansıtmak sıkmak istemiyorum. Beni sevdiğinden şüphem yok hissettiriyor ama her dakika arayarak değil .
Sana bunları neden anlatıyorum kendine pay çıkar diye canım. Belki ben de erkek arkadaşımın çok üstüne düşsem araması sorması konusunda biz de bu durumda olucaz. Ama yapmıyorum. Şimdi siz de yarın öbür gün barıştığınızda sen kendini tutabilicek misin? Çünkü karşındaki 30 yaşında olgun bir erkek yine her zamanki gibi çok fazla ilgi olmayacak belki ama sana sevgisini hissettirecek. Bu sana yeter mi ? Sen böyle yapabilir misin bu soruları kendine sor. Eğer cevabın hayırsa kendini daha fazla yıpratma çünkü bu o adamın karakteri.
Aynı durumdayız hakkaten tek fark sen daha olgun davranmışsın. ben hep yaptım bozdum yaptım bozdum...
Ben hem biraz tez canlı hemde ondan küçüğüm doğru. Her şey hemen olsun bitsin istiyorum onun mantığı 2 3 ay bekleyelim olcaksa o zaman olsun, tam olsun. Ben hemen olsun olmazsa olmasın ama şuan olsun... Kafasızım biraz işte..
Soruna cevabım hayır değil gibi hissediyorum artık, ama işte ilgi bekleyen biriyimŞuan mesela bekliyorum ya bir şarkı sözü var ' bir nasihat gibi bu sancılı hasret' aynen öyle. Öğrenicem bende bekleye bekleye galiba ilgi manyağı gibi davranmamayı.
Bide hakkaten bu konu neydi ne oldu yahu dimi? Uzun yıllar sonra hem bu olayın sonucunu hem o zamanki hislerimi hemde bunu okuyunca ne yapacağımı düşünerek heyecanlanıyorum. Anı gibi resmen..Kim bilir belki bi gün ona bile okuturum.. Belki de başkası varken oturur okur gülerim.. Kısmet :)
Konu roman gibi her dakika yeni gelişmeler oluyor :)
Şimdi şöyle bir şey var bu adam seni seviyor sen de onu seviyorsun ama erkek mantığı böyle işlemiyor maalesef. Sen diyorsun ki başlarda ilişkimiz çok güzeldi o üstüme düşerdi. Neden? Çünkü o zamanlar sen böyle değildin sen bu kadar üstüne düşmüyordun o yapıyordu bunları haliyle sonra sen de üstüne düşmeye başlayınca o geri çekildi . Biraz da ilerleyen ilişkinin zaman geçtikçe oluştuğu hal bu. Ha bu sevmediğinden mi? Hayır. Sadece baştaki gibi olmuyor ilişkinin ama biz kızlar hep en baştaki gibi olsun peşimizden koşsun tribimizi çeksin istiyoruz ama adamlar yapmıyor yani.
Kendimden örnek veriyim, sevgilimle başlardayken sadece hoşlanma vardı aşk yoktu. Onda vardı ama. Çok üstüme düşerdi sürekli aramalar sormalar gece dörde beşe kadar konuşmalar. Sonra ben de aşık oldum haliyleŞimdi de güzel ilişkimiz ama başlardaki o durum yok eskisi gibi çok aramaz ben de üstüne düşmem. Zaten şu an askerde. Senin bu yaşadıklarını yaptıklarını ben de yapabilirim neden aramıyorsun neden sürekli yazmıyorsun diye ama yapmıyorum çünkü sadece bizi yıpratır bu durum. Ben içimde yaşıyorum bu duyguları ona yansıtmak sıkmak istemiyorum. Beni sevdiğinden şüphem yok hissettiriyor ama her dakika arayarak değil .
Sana bunları neden anlatıyorum kendine pay çıkar diye canım. Belki ben de erkek arkadaşımın çok üstüne düşsem araması sorması konusunda biz de bu durumda olucaz. Ama yapmıyorum. Şimdi siz de yarın öbür gün barıştığınızda sen kendini tutabilicek misin? Çünkü karşındaki 30 yaşında olgun bir erkek yine her zamanki gibi çok fazla ilgi olmayacak belki ama sana sevgisini hissettirecek. Bu sana yeter mi ? Sen böyle yapabilir misin bu soruları kendine sor. Eğer cevabın hayırsa kendini daha fazla yıpratma çünkü bu o adamın karakteri.
Günlüğün gibi oldu bu konu açıp açıp bakarsın ilerde de :) Ben de küçüğüm bizim ilişkimizde arada 5 yaş varBir de ben ara sor demedikçe o daha çok üstüme düşüyor biraz da ondan tutuyorum kendimi. Sen de yapabilirsin bence. En son sen aradıktan sonra başka bir iletişiminiz olmadı mı ?
Dün gece aradım zaten canım sonra işte seni çok seviyorum bunu aklına kalbine yaz diye mesaj attı o kadar.
Şuan gelişme olabilecek bi durum yok ama 8i doğum günü o güne kadar olur mu bilmiyorum. olursa pna göre bir kutlama olmazsa sadece mesajla kutlama yapmayı düşünüyorum.
O zamana kadar olur inşallah bir şeyler adam seviyorum uleeyynn diyor sonuçtaİyi dileklerin için de sağol canım evet zor maalesef. Neredeyse 20 gün olucak yavaş yavaş alışıyorum galiba
20 den geriye doğru saymayı nasip etsin Allah canım. 3 arkadaşımın da bu dönemlerinde 1. dereceden tanık oldum ilgilendim, başta zor ama geçiyor alışıyorsun... Ve geliyor. Şunu da unutma; geldikten sonra bu dönemi unutup gidiyorsun biliyor musun? Şuan imkansız gelebilir ama hepsi de ay askerlik dönemi rüya gibi sanki hiç olmamış gibi hiç beklememişim ağlamamışım gibi geliyor diyorlar. Ki çokta geçmedi üstünden bunu hiç unutma..
Benim için hiç beklememişim gibi olsun ama onun için olmasın ya o kadar bekliyoruz unutmasın yaniEmeklerimin karşılığını istiyorum ilgi ve sevgiyle
Yok ben hep bekleyen tarafla muhatap oldum bu söylediklerim senin için geçerli :)
Erkekler askerliği unutamıyor kasın için doğum erkek için askerlik derler
Merhaba Aslı...
Konuyu ilk açtığından bu yana çok yol kat ettin bence.
Bu yollardan geçmiş biri olarak ben de yazayım.Çok zor zamanlardı.Netin başında saatlerce oturduğumu,gözümü telefondan ayırmadığımı bilirim.Ne günlerdi ya...Görüldü yazısını görüp de cevap alamamak...Uzun uzun yazdığın mesajlara kısa kısa cevaplar almak...
Başlarda insan pek umursamıyor.Sonra...Yalnız kalınca silkeleniyor.Şöyle de bir şey var ama.Sevgili değildik biz hesapta.Sevgilimsiydik.Adı yoktu yani.
Şimdi acın çok taze.Ama geçecek.Bir gün gelecek,tak diyecek canına.Sonra mı ?
Sonrası...Benim gibi olacaksın.
Çok şükür şimdi çok iyi giden bir ilişkim var.4 yıllık arkadaşken,mucizevi bir şekilde oldu.Bazen sorunlar yaşıyoruz,taviz veresim geliyor.Birden aklıma geçmişte yaşadığım acılar geliyor.Kendine gel diyorum.Tabir-i caizse ''Sen Bihter Ziyagil'sin,akıllı ol.''diyen Firdevs Hanım gibi telkin veriyorum kendime.
Bu,sevgilime haksızlık mı ? Bunu düşünmüyor değilim.Ama ben kadınım.O hoş görmeli beni...O pervane olmalı...
Şükür,idare ediyoruz birbirimizi.
Her şey geçecek ve çok mutlu olacaksın Aslı.İnan bana.
Ay içime su serpiyor burada yazılanları okumak ya..
Allah sana bir daha mutsuzluk yaşatmasın canım hep değerin bilinsin..
İnşallah benim de..
bakalım evet bende yol kat ettiğimi düşünüyorum aslında yavaş yavaş...
en azından zamana bırakabilmeyi öğrendim, tez canlılığım gitti.
Amin canım,inşallah.
Bak,ilk mesajında yazdığın gibi bir mesaj atmayı asla aklından geçirmezsin artık.Bu,çok büyük bir adım.Dediğin gibi tez canlılığını yitiriyorsun,beklemeyi öğreniyorsun.
Eklemeyi unutmuşum.Sevgilim hayatıma girdikten sonra o hırto da arkadaşlarıma hep beni sormuş,nerde-nasıl-ne yapıyor-kimleymiş diye...Salak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?