Yapılması gereken ne göremiyorum..

Annenize bir iş bulmaya çalışın. Bunun başka çaresi yok. Babaya da dava açılsın. Kardeşiniz de haftasonlari ve yaz tatillerinde harçlığını çıkarabilecek şekilde çalışsın

Bende hamileyim iki konuyu da okudum keşke okumasaydım o kadar üzüldüm. Ki sen nasıl üzülüyorsundur.. İmkanın yok mu kardeşini yanına al

şimdi baba nafaka verdi diyelim anne çalışmıyor anne o paraya el koycak siz burs ayarlasanız bile o parayı anne alcak

Annenize bir iş bulmaya çalışın. Bunun başka çaresi yok. Babaya da dava açılsın. Kardeşiniz de haftasonlari ve yaz tatillerinde harçlığını çıkarabilecek şekilde çalışsın

Bende hamileyim iki konuyu da okudum keşke okumasaydım o kadar üzüldüm. Ki sen nasıl üzülüyorsundur.. İmkanın yok mu kardeşini yanına al

şimdi baba nafaka verdi diyelim anne çalışmıyor anne o paraya el koycak siz burs ayarlasanız bile o parayı anne alcak

Annem bir tek benle kötü kardeşim daha 1 yaşındayken babam gittiği için üstüne titrer onun. Yani paranın anneme gitmesinden kaygım olmaz yine kardeşim için harcayacağını bilirim. Bende iş aramaya başladım annem için şimdilik altınlarımdan vererek destek olsam diyorum en azından iş bulana kadar kira ödemeleri için. fakat eşimden çekiniyorum. Bişey demez de sonraki zamanlarda kısasa kısas olur mu başıma kalkılır mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…