Yaptığım çok mu yanlış ?

Vicdanen rahatsızsan yanlış mı diye sorduğun soru mu?

Evet, çok yanlış.

Hatta parmağını sallayan emoji bırakayım:

Bizim burda sen ve senin gibilere bişey derlerde desem acaba banlanır mıyım yoksa doğru bir şey diyeceğim için bu seferlik es geçilir miyim ki

Tenceredeki kaymağı alınmış sütün kenarlarını yalıyor bu hanım kızımız. Eee layığıda bu zaten. Artıkçı

Aldatmak sadece sevişerek olmuyor.
O değilde sevgilisinden keşke ayrılsa ve herkes kendi gibisiyle olsa.
Taşlamak için söylemiyorum tamamen bakış açınız ve mizacınızla uyum açısından söylüyorum

Yaptığın tabi ki çok yanlış. Sırf birisi suratına baktı diye değerlerden vazgeçerek ne kadar özgüvensiz sefil bir insan olduğunu ortaya koyuyorsun. Kendini ve diğer hemcinsini düşünerek ömründe yapacağın ilk doğru olarak şutla şu herifi bi daha da yıkık yıkık sırf ilgili diye ikinci kadın olma

diğer kıza yazık. hem beni de aldatır diye ona ayrıl demiyorum diyorsunuz yani aldatılmayı kabullenmiyorsunuz bana da yapar diyorsunuz amaa bir kızın aldatılmasına göz yumuyorsunuz ve baş karakter sizsiniz

Adam evli olsa sana daha çok hak vereceğim vallahi.
Sevgiliyi sevgiliyle aldatmak nedir ya.
Ne yaşamış olurlarsa olsun sevgiliyi terkedememek nedir. Ne alaka nasıl inanıyosun buna?
Bi sana sarılıyor bir ona farkında mısın? Sarılmıyoruz diyodur kesin oda ayrı bi senaryo.
Onlar evli değil sevgili anladın mı minnoş minnoş sevgili araları soğuk falan olamaz, bunu bil.

çalma kapımı çalarlar kapını diye bir söz var ilerdeki canlı örneği olacaksın,yaşayınca da bu dediğimi hatırlarsın

O değilde adamla 5 ay önce tanışmışsınız, 1 ay berabermişsiniz. 4 ay da hayatınıza kimler girdi de, hep yanlış insanlar oldu?

Vay arkadaş, millet ne hızlı hayatlar yaşıyor.

Yeni bir ilişki sizin için bu kadar kolay bulunuyorsa, niye bu karaktersizle onursuz bir ilişki illa?

Adam belki kiza yeminler etmistir. O da ikinci bir sans vermistir adam hala devam ediyordur bu ihtimali dusunmediniz mi

Adam belki kiza yeminler etmistir. O da ikinci bir sans vermistir adam hala devam ediyordur bu ihtimali dusunmediniz mi
Aynen dediğin gibi olmuştur.
Karı koca olsalar ;kadın duruyor , yuvası için , çocuğu için düzeni için vs dersin.
Ayol sevgili bu sevgili, adam ilgi göstermezse bile vurur tekmeyi.
Kaldı ki adam ilgi göstermediğini söylüyordur çok büyük bir ihtimal.

Buyuk ihtimal hikaye böyle zaten :)

Çok aşık degilsiniz cinsel bişeyde yaşamıyorsunuz niye koala gibi sarılıp durmak için bir kadının kandırılıp üzülmesine belki hayallerinin yıkılmasına alet oluyorsunuz. Ki cok aşık olsanız bile buna alet olmamanız gerekirken

Arkadaşlar konuya güncelleme getirmek istiyorum. İyi ya da kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim. Bugün bitirdim aramdaki herşeyi ona da söyledim. Numarasını da sildim engelledim. Tekrar da görüşmeyeceğim. Üzerimden bir yük kalktı. Ama yine de ben bunu yaptığım için vicdanım hiç rahat değil. İlk buluşmamızda bilmiyordum sevgilisi olduğunu bugünde bir şeyleri bitirmek için buluştum ama bir önceki buluşmamda bilerek isteyerek gittim buluştum. Bunu yaptım ve bunu nasıl ödeyeceğim bilmiyorum hiç rahat değilim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…