- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
2 gundur bitiricem bu iliskiyi diyorsun ne yaptin merak ettim?Zaten aklım başıma geldi bitiricem de bu işi. Kendisi gösterdi bazı mesajları. Haklısınız ama beddua etmeyin lütfen
Bizim burda sen ve senin gibilere bişey derlerde desem acaba banlanır mıyım yoksa doğru bir şey diyeceğim için bu seferlik es geçilir miyim kiBirincisi kız ayrılmasına dayanamıyor yani zorluyor devam etmek için. İkincisi emin değilim ama yüzde doksan aralarında bişey oldu ve kız ona güvenerek yaptı bu yüzden yarı yolda bırakmak istemiyor. Ayrılacağını ama şu an olmadığını söyledi. Tabi ben ayrıl demedim zaten. İstersen şimdi ayrılırım da dedi bunu deme sebebi ona göre ben mutluluğu hak ediyorum ve beni zamanında üzdüğü için şu an her şeyi yaparım diyor. Ama ben zaten ayrılacak bile olsalar sebep olmak istemiyorum. Ve ayrılsalar da onunla sevgili olmak gibi bir niyetim yok
Yaptığın tabi ki çok yanlış. Sırf birisi suratına baktı diye değerlerden vazgeçerek ne kadar özgüvensiz sefil bir insan olduğunu ortaya koyuyorsun. Kendini ve diğer hemcinsini düşünerek ömründe yapacağın ilk doğru olarak şutla şu herifi bi daha da yıkık yıkık sırf ilgili diye ikinci kadın olmaŞimdi çoğu kişi beni taşlayacak biliyorum ama yine de konuyu açıyorum. Bundan 5 6 ay önce hayatımda birisi vardı tam sevgili olacakken sevgilisi olduğunu öğrendim ve bitirdik. Bir ay gibi bir süre geçirdik bu sürenin her anı yanımda oldu o kadar mutluyduk ki.. En son hayatında biri olduğunu o yüzden beni kandıramayacağını söyledi bende uzaklaştım. Çok da aşık olup sevdiğim biri değildi ama bana çok iyi geliyordu. Ondan sonra hayatıma hep olmayacak kişiler girdi ve ben bir gün ona mesaj attım. Attığım gibi görüşmek istedi.
Görüştük ve yine eski günlerdeki gibi olduk.
Sorun şu ki onun hala sevgilisi var ve ben ona ayrıl diyemem. Zaten onunla sevgili olmak gibi bir niyetim de yok, çünkü başkasını aldatan yarın beni de aldatır. Aramızdaki tek şey de şu aslında. Birbirimize çok iyi geliyoruz. Ona sarılınca bütün derdim tasam bitiyor. Bu onun içinde geçerli. Bitirdim görüşmeyi konuşmayı aslında ama yine birbirimizi özlüyoruz. En küçük bişey olduğunda birbirimize koşuyoruz. Onun sevgilisinden ayrılmaması için çok sebep var hepsini biliyorum. Ayrıl da demem zaten ama bu yaptığım gerçekten çok mu yanlış? Aramızda cinsel bir şeyde olmuyor. Tek yaptığımız tek istediğimiz şey birbirimize sarılmak. Ama vicdanen hiç rahat değilim. Zaten bir ay gibi bir süre sonra başka şehirlerde olucaz. O zamana kadar bunu böyle sürdürmem çok mu yanlış olur gerçekten,?
Yalnız sen aldattığı kişisin, o ne olacak?Yalnız ben beni sevmeyen zorla yanımda duran ve beni aldatan biriyle zaten beraber olmam
Ya kıyamam kendini parçaladın sendeBacim uzatma yol ver artik
Adam belki kiza yeminler etmistir. O da ikinci bir sans vermistir adam hala devam ediyordur bu ihtimali dusunmediniz miHaklısınız bişey demiyorum zaten vicdanım da rahat olmadığı için bu konuyu açtım. Ama onu aptal yerine koyan ben değilim ve kız daha önce aramızda olanları bilmesine rağmen kız devam etmek istedi. İkincisi sandığınız gibi sürekli buluşmuyorum. İkinci buluşmamız bunu bitirmek için konuşmakla geçti ve sonra bir şeyden dolayı çok moralim bozuktu çağırdım geldi hemen. Ve şu an bile çok üzgünüm bunları yaptığım için
Ya kıyamam kendini parçaladın sende
Aynen dediğin gibi olmuştur.Adam belki kiza yeminler etmistir. O da ikinci bir sans vermistir adam hala devam ediyordur bu ihtimali dusunmediniz mi
Buyuk ihtimal hikaye böyle zaten :)Aynen dediğin gibi olmuştur.
Karı koca olsalar ;kadın duruyor , yuvası için , çocuğu için düzeni için vs dersin.
Ayol sevgili bu sevgili, adam ilgi göstermezse bile vurur tekmeyi.
Kaldı ki adam ilgi göstermediğini söylüyordur çok büyük bir ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?