Ben mi bulaştı oluyorum yani zorla mı getiriyorum çocuğu yanıma. Ona kalsa sürekli görüşelim konuşalım ama ben musallat olmuş oluyorum öyle mi?Başkasının ilişkisine musallat olacak kadar laçka ama kendi ilişkinizde hemen ayrılıım diyecek kadar onurlu, tezatlıklar abidesisiniz mübarek!
Siz yazınız kötü bir gün geçirdim çağırdım hemen geldi diye. Yahu herkes kendinden sorumlu adam sizden bambaşka şeyler isteyebilir, adam istiyor diye siz suçsuz mu oluyorsunuz. Böyle kandırıyorsunuz kendinizi, sizin yaptığınız karektersizlik bunu kabul etmeniz zor ama net olarak bu yani.Ben mi bulaştı oluyorum yani zorla mı getiriyorum çocuğu yanıma. Ona kalsa sürekli görüşelim konuşalım ama ben musallat olmuş oluyorum öyle mi?
Çok doğru olur böyle devam et ve yaşadığının yarattığının aynısı yaşa. İnsanlar acaba yaptıkları şeyin gerçekten kendi başlarına gelme ihtimallerinin olmadığını mı düşünüyor ??Şimdi çoğu kişi beni taşlayacak biliyorum ama yine de konuyu açıyorum. Bundan 5 6 ay önce hayatımda birisi vardı tam sevgili olacakken sevgilisi olduğunu öğrendim ve bitirdik. Bir ay gibi bir süre geçirdik bu sürenin her anı yanımda oldu o kadar mutluyduk ki.. En son hayatında biri olduğunu o yüzden beni kandıramayacağını söyledi bende uzaklaştım. Çok da aşık olup sevdiğim biri değildi ama bana çok iyi geliyordu. Ondan sonra hayatıma hep olmayacak kişiler girdi ve ben bir gün ona mesaj attım. Attığım gibi görüşmek istedi.
Görüştük ve yine eski günlerdeki gibi olduk.
Sorun şu ki onun hala sevgilisi var ve ben ona ayrıl diyemem. Zaten onunla sevgili olmak gibi bir niyetim de yok, çünkü başkasını aldatan yarın beni de aldatır. Aramızdaki tek şey de şu aslında. Birbirimize çok iyi geliyoruz. Ona sarılınca bütün derdim tasam bitiyor. Bu onun içinde geçerli. Bitirdim görüşmeyi konuşmayı aslında ama yine birbirimizi özlüyoruz. En küçük bişey olduğunda birbirimize koşuyoruz. Onun sevgilisinden ayrılmaması için çok sebep var hepsini biliyorum. Ayrıl da demem zaten ama bu yaptığım gerçekten çok mu yanlış? Aramızda cinsel bir şeyde olmuyor. Tek yaptığımız tek istediğimiz şey birbirimize sarılmak. Ama vicdanen hiç rahat değilim. Zaten bir ay gibi bir süre sonra başka şehirlerde olucaz. O zamana kadar bunu böyle sürdürmem çok mu yanlış olur gerçekten,?
Ben mi bulaştı oluyorum yani zorla mı getiriyorum çocuğu yanıma. Ona kalsa sürekli görüşelim konuşalım ama ben musallat olmuş oluyorum öyle mi?
Asla asla deme. Ayrıca sen çocuğun sana anlattığı kadarını biliyorsun. Gerçekler çok farklı olabilir.Yalnız ben beni sevmeyen zorla yanımda duran ve beni aldatan biriyle zaten beraber olmam
Ben bir kere çağırdım. Ve zaten kabul ettim yanlış olduğunu bitiricemSiz yazınız kötü bir gün geçirdim çağırdım hemen geldi diye. Yahu herkes kendinden sorumlu adam sizden bambaşka şeyler isteyebilir, adam istiyor diye siz suçsuz mu oluyorsunuz. Böyle kandırıyorsunuz kendinizi, sizin yaptığınız karektersizlik bunu kabul etmeniz zor ama net olarak bu yani.
canım bence o senin düşündüğün gibi düşünmüyor.o ilişkisinde gayet ileri dönük bir duruş sergiliyor alıştığı sevdiği bildiği biri.ama bazen fırsat bulunca da gizliden kendilerine macera yaratıyorlar.aynısı arkadaşıma oldu ama tabi arkadaşım sevgilisi olduğunu bilmiyordu çocuk bunla buluştu gezdiler tozdular.sonuç benim sevgilim var ve yıllardır birlikteyim verilmiş sözler var dedi ve evlendi.arkadaşım asla aramadı sormadı da ama kalbi paramparça kaldı yıllarca.ve hiç unutamadı.aslında burda cezbedici nokta olmayacak birşeyin heyecanını yaşamak.Şimdi çoğu kişi beni taşlayacak biliyorum ama yine de konuyu açıyorum. Bundan 5 6 ay önce hayatımda birisi vardı tam sevgili olacakken sevgilisi olduğunu öğrendim ve bitirdik. Bir ay gibi bir süre geçirdik bu sürenin her anı yanımda oldu o kadar mutluyduk ki.. En son hayatında biri olduğunu o yüzden beni kandıramayacağını söyledi bende uzaklaştım. Çok da aşık olup sevdiğim biri değildi ama bana çok iyi geliyordu. Ondan sonra hayatıma hep olmayacak kişiler girdi ve ben bir gün ona mesaj attım. Attığım gibi görüşmek istedi.
Görüştük ve yine eski günlerdeki gibi olduk.
Sorun şu ki onun hala sevgilisi var ve ben ona ayrıl diyemem. Zaten onunla sevgili olmak gibi bir niyetim de yok, çünkü başkasını aldatan yarın beni de aldatır. Aramızdaki tek şey de şu aslında. Birbirimize çok iyi geliyoruz. Ona sarılınca bütün derdim tasam bitiyor. Bu onun içinde geçerli. Bitirdim görüşmeyi konuşmayı aslında ama yine birbirimizi özlüyoruz. En küçük bişey olduğunda birbirimize koşuyoruz. Onun sevgilisinden ayrılmaması için çok sebep var hepsini biliyorum. Ayrıl da demem zaten ama bu yaptığım gerçekten çok mu yanlış? Aramızda cinsel bir şeyde olmuyor. Tek yaptığımız tek istediğimiz şey birbirimize sarılmak. Ama vicdanen hiç rahat değilim. Zaten bir ay gibi bir süre sonra başka şehirlerde olucaz. O zamana kadar bunu böyle sürdürmem çok mu yanlış olur gerçekten,?
Devam etmiyicemnereye kadar böyle devam edeceksiniz? yanlış olduğunu bile bile devam ediyorsunuz
Herkes kendinden mesul, sevgilisi olan birinin sevgilisini aldatmasını sağlarken musallat olmuş oluyorsun evet. Bu erkek milletine nasıl bu egoyu sağlıyorsunuz ya. Şerefsiz şimdi düşünüyordur ikisi de bana deli oluyor diye. Azıcık onuru olsa diğer kızı kandırmayı vicdanına sığdıramaz. Ciğeri beş para etmez birinin böyle poposunu kaldırıyorsun, biraz kendine değer ver buna layık olmadığını anla.Ben mi bulaştı oluyorum yani zorla mı getiriyorum çocuğu yanıma. Ona kalsa sürekli görüşelim konuşalım ama ben musallat olmuş oluyorum öyle mi?
Böyle demeyin lütfen zaten bitiricem görüşme yeceğim daha fazlainşallah bir gün sevgilim dediğin insan da başkasına sarılır ve bu sarılma o ikisine çok iyi gelir.
Haklı olabilirsiniz zaten son vericem bende bu işecanım bence o senin düşündüğün gibi düşünmüyor.o ilişkisinde gayet ileri dönük bir duruş sergiliyor alıştığı sevdiği bildiği biri.ama bazen fırsat bulunca da gizliden kendilerine macera yaratıyorlar.aynısı arkadaşıma oldu ama tabi arkadaşım sevgilisi olduğunu bilmiyordu çocuk bunla buluştu gezdiler tozdular.sonuç benim sevgilim var ve yıllardır birlikteyim verilmiş sözler var dedi ve evlendi.arkadaşım asla aramadı sormadı da ama kalbi paramparça kaldı yıllarca.ve hiç unutamadı.aslında burda cezbedici nokta olmayacak birşeyin heyecanını yaşamak.
Yo ben kızmıyorum aksine teşekkür ederim böyle güzel yazdığınız için. Ben beddua edenlere ve hakaret edenlere kızıyorum. Zaten sonlandırıcam bu ilişkiyi.Senin pencerenden bakinca evet haklisin. Adam mutsuz, sevmiyor zoraki iliski. Ona iyi gelen sensin. Sana da iyi gelen o. Sadece sariliyorsunuz zaten kotu bir sey de yok.
De bakalim bir gun. Ayril biz seninle mutluyuz. Sen ben biz olalim yolumuza bakalim. İsrar et. Git yasadigi yere. Dahil ol tum manasiyla hayatina. Ne diyecek?
Sen bir macerasin onun icin. Baglayiciligin yok. Sorumluluk yok. Beklenti yok. Plan yapmak zorunda degil maddi manevi. Sadece iyi vakit geciriyor...
Bize kiziyorsun ama kizma en can acitan cumleleri yazana bile kizma. Gozunu ac. Bu adamdan da bu iliskiden de sana hayir gelmeZ .
Nerden biliyorsun kızla mi görüşüyorsun? Ya da kız senin arkadaşın falan mi herşeyi sana anlatıyor?böyle birşey yoksa sen sadece o adamın sana anlattığını bilebilirsin gerçekleri bilemezsin.yapmadiysaniz niye yanlış mi olur diyorsunuz?hem mesaj attım geldi sadece sariliyoruz falan niye diyorsunuz ve bunu çok masum birseymis gibi anlatıyorsunuz.bir başkası da benim dediklerimi size yapar o da çok masum birşeymiş gibi ikna eder kendini.sevdik ama onunla mutlu değildi biz aşık olduk falan der ee ne farkınız var o zaman.Biliyorum ki konuşuyorum. Neden bana böyle bir beddua ediyorsunuz bilemem ama ben böyle bir şey yapmadım.
Zaten aklım başıma geldi bitiricem de bu işi. Kendisi gösterdi bazı mesajları. Haklısınız ama beddua etmeyin lütfenNerden biliyorsun kızla mi görüşüyorsun? Ya da kız senin arkadaşın falan mi herşeyi sana anlatıyor?böyle birşey yoksa sen sadece o adamın sana anlattığını bilebilirsin gerçekleri bilemezsin.yapmadiysaniz niye yanlış mi olur diyorsunuz?hem mesaj attım geldi sadece sariliyoruz falan niye diyorsunuz ve bunu çok masum birseymis gibi anlatıyorsunuz.bir başkası da benim dediklerimi size yapar o da çok masum birşeymiş gibi ikna eder kendini.sevdik ama onunla mutlu değildi biz aşık olduk falan der ee ne farkınız var o zaman.
Zaten aklım başıma geldi bitiricem de bu işi. Kendisi gösterdi bazı mesajları. Haklısınız ama beddua etmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?