Yaptığım çok mu yanlış ?

Bu son mesajım olsun bu iğrenç konuya.
Ve evet konu iğrenç.
Bu arada size iğrenç demedim. Hakaret ise asla etmedim. Yaptığınız şeye iğrenç dedim.
Sevgilisi olan bir kişi ile olmak iğrençliktir. Bunu sizde takdir edersiniz eminim.
Ortada aldatan bir adam var, sevgilisi olduğunu bile bile o adam ile birlikte olan bir kız var.
Durum bu.
Ve Bu durum dünyanın her yerinde iğrenç bir durumdur.

Ve tabi vicdan önemli yani tabi tabi...

İnşallah o kiz kısa zamanda öğrenir de ikinizi de bir güzel rezil eder elaleme

Yaşattığıni yaşamadan olmeyeceksin biliyorsun dimi?

Para karşılığı sex yapıp, vücudunu satan kadınlar daha onurlu, hiç olmazsa onlar mesleğimiz diyor.
Bunlar gibilereyse diyecek söz dahi yok.
Ve adam; anası gerçek o.. olan değil kendi ruhu o.., şerefsiz olanlardan...
Allah bildiği gibi yapsın sizin gibileri.

Adamın sevgilisine acıdım.Ay pardon yanlışlıkla ADAM yazmışım.

Ayrılmıyorsa daha çok seviyordur diğer kızı siz sadece gönül eğlendirdiniz kişisiniz evliliklerdede bu çok oluyor mesela...adamın belli karakteri zayıf siz neden kendinizi diğer kız yapıyorsunuz bilemedim. Lütfen kendinize saygı duyun. Etrafta başka adamlar da var

Sevgilisinden ayrılamamak gibi bişey yoktur!
Adam seni yatağa atarda sonra kala kalırsan burda ağlama... sevgilisi olan biriyle sarılmalar da ikinizinde karakterini gösteriyor

Demekki benim koca kisisi ile evli kadinin düşüncesi de böyle sevgili degiliz beraber olamayiz ama birbirimize iyi geliyoruz

Çakma mutluluk yaşıyorsun canım benim,seni taşlamayacağım ancak kendini kandırmaman için bir ışık tutmak lazım.

Merhaba, kimse sınanmadığı günahın masumu değildir tabi ki, ne size hakaret etmeye ne aşağılamaya kimsenin hakkı yok, ama sonlandırma kararı almanıza sevindim, hem size hem diğer kadına haksızlık neticede, geleceği olmayan bir arkadaşlık ya da ilişki ancak daha fazla yaralar her ikinizi de. Lütfen sabretmeye çalışın, Allah’a sığının, zamanla her acı geçer, inşallah da karşınıza tüm bunları unutturacak biri çıkar.

Of anlamıyorum sadece senin için demiyorum bu insanlar geri kafalı felan mı ya aldatılmak sadece CİNSELLİK mi demek ya bana göre başkasına alicı gözüyle bakmak arkadaşlığın ilerisinde konuşmak bunlarin hepsi aldatmak bence

devam ettt ne olcak. ama inssslah seninsmde basina gelirde o kizi aptal yerine koymak ne demekmis anlarsin

Yalnız ben beni sevmeyen zorla yanımda duran ve beni aldatan biriyle zaten beraber olmam
Ne biliyorsun kızın sevilmediğini ya da bunu bildiğini ve aldatıldığını bildiğini nerden biliyorsun ? Yanlış falan değil mi diyelim.ee madem sevgili bile olmak istemiyorsunuz niye elalemin hayatını mahvetmek için cabaliyorsunuz.sizin icin duam inş birinin sizi deli gibi sevdiğini zannetiñ ve o adam başkasıyla evlensin ,sizi enayi yerine koysun ve milyon kere aldatsın.sariliyorlarmis, iyi geliyormuş, sevgilisini sevmiyormuş, ayrılamıyormuş...oyledir öyle.

sende başka bir sevgili edin durum eşitlensin

Sinirlerim bozuldu sabah sabah.
Herkes sormuş ileride senin başına böyle bir şey gelse sevgilim dediğin şahıs rahatlamak için birilerine sarılırsa ne yaparsın diye, ama cevap yok.
Çünkü bu soruya cevap veremezsin, sende empatinin zerresi yok.

Biliyorum ki konuşuyorum. Neden bana böyle bir beddua ediyorsunuz bilemem ama ben böyle bir şey yapmadım.

Ayrılırım bu kadar net. Başkası olmasına gerek yok bu raddeye gelene kadar zaten ayrılırdım

Ayrılırım bu kadar net. Başkası olmasına gerek yok bu raddeye gelene kadar zaten ayrılırdım
Başkasının ilişkisine musallat olacak kadar laçka ama kendi ilişkinizde hemen ayrılıım diyecek kadar onurlu, tezatlıklar abidesisiniz mübarek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…