- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Bu son mesajım olsun bu iğrenç konuya.İğrenç kelimesini benim için kullandınız. İnternette bir profil olabilirsiniz anonim de olabilirsiniz. Ben de anonim olabilirim. Bu sizin de benim de insan olduğumuz gerçeğini değiştirmez. Bu yüzden bir insan bir insanı aşağılamış, hakaret etmiş oluyor her türlü.
Aşağılık bir pozisyonda değilim kendimi öyle bir yere de koymadım. Vicdanıma gelince evet vicdanım yerinde ve bu yüzden bu ilişkiyi sonlandırıcam
Merhaba, kimse sınanmadığı günahın masumu değildir tabi ki, ne size hakaret etmeye ne aşağılamaya kimsenin hakkı yok, ama sonlandırma kararı almanıza sevindim, hem size hem diğer kadına haksızlık neticede, geleceği olmayan bir arkadaşlık ya da ilişki ancak daha fazla yaralar her ikinizi de. Lütfen sabretmeye çalışın, Allah’a sığının, zamanla her acı geçer, inşallah da karşınıza tüm bunları unutturacak biri çıkar.İğrenç kelimesini benim için kullandınız. İnternette bir profil olabilirsiniz anonim de olabilirsiniz. Ben de anonim olabilirim. Bu sizin de benim de insan olduğumuz gerçeğini değiştirmez. Bu yüzden bir insan bir insanı aşağılamış, hakaret etmiş oluyor her türlü.
Aşağılık bir pozisyonda değilim kendimi öyle bir yere de koymadım. Vicdanıma gelince evet vicdanım yerinde ve bu yüzden bu ilişkiyi sonlandırıcam
Şimdi çoğu kişi beni taşlayacak biliyorum ama yine de konuyu açıyorum. Bundan 5 6 ay önce hayatımda birisi vardı tam sevgili olacakken sevgilisi olduğunu öğrendim ve bitirdik. Bir ay gibi bir süre geçirdik bu sürenin her anı yanımda oldu o kadar mutluyduk ki.. En son hayatında biri olduğunu o yüzden beni kandıramayacağını söyledi bende uzaklaştım. Çok da aşık olup sevdiğim biri değildi ama bana çok iyi geliyordu. Ondan sonra hayatıma hep olmayacak kişiler girdi ve ben bir gün ona mesaj attım. Attığım gibi görüşmek istedi.
Görüştük ve yine eski günlerdeki gibi olduk.
Sorun şu ki onun hala sevgilisi var ve ben ona ayrıl diyemem. Zaten onunla sevgili olmak gibi bir niyetim de yok, çünkü başkasını aldatan yarın beni de aldatır. Aramızdaki tek şey de şu aslında. Birbirimize çok iyi geliyoruz. Ona sarılınca bütün derdim tasam bitiyor. Bu onun içinde geçerli. Bitirdim görüşmeyi konuşmayı aslında ama yine birbirimizi özlüyoruz. En küçük bişey olduğunda birbirimize koşuyoruz. Onun sevgilisinden ayrılmaması için çok sebep var hepsini biliyorum. Ayrıl da demem zaten ama bu yaptığım gerçekten çok mu yanlış? Aramızda cinsel bir şeyde olmuyor. Tek yaptığımız tek istediğimiz şey birbirimize sarılmak. Ama vicdanen hiç rahat değilim. Zaten bir ay gibi bir süre sonra başka şehirlerde olucaz. O zamana kadar bunu böyle sürdürmem çok mu yanlış olur gerçekten,?
devam ettt ne olcak. ama inssslah seninsmde basina gelirde o kizi aptal yerine koymak ne demekmis anlarsinŞimdi çoğu kişi beni taşlayacak biliyorum ama yine de konuyu açıyorum. Bundan 5 6 ay önce hayatımda birisi vardı tam sevgili olacakken sevgilisi olduğunu öğrendim ve bitirdik. Bir ay gibi bir süre geçirdik bu sürenin her anı yanımda oldu o kadar mutluyduk ki.. En son hayatında biri olduğunu o yüzden beni kandıramayacağını söyledi bende uzaklaştım. Çok da aşık olup sevdiğim biri değildi ama bana çok iyi geliyordu. Ondan sonra hayatıma hep olmayacak kişiler girdi ve ben bir gün ona mesaj attım. Attığım gibi görüşmek istedi.
Görüştük ve yine eski günlerdeki gibi olduk.
Sorun şu ki onun hala sevgilisi var ve ben ona ayrıl diyemem. Zaten onunla sevgili olmak gibi bir niyetim de yok, çünkü başkasını aldatan yarın beni de aldatır. Aramızdaki tek şey de şu aslında. Birbirimize çok iyi geliyoruz. Ona sarılınca bütün derdim tasam bitiyor. Bu onun içinde geçerli. Bitirdim görüşmeyi konuşmayı aslında ama yine birbirimizi özlüyoruz. En küçük bişey olduğunda birbirimize koşuyoruz. Onun sevgilisinden ayrılmaması için çok sebep var hepsini biliyorum. Ayrıl da demem zaten ama bu yaptığım gerçekten çok mu yanlış? Aramızda cinsel bir şeyde olmuyor. Tek yaptığımız tek istediğimiz şey birbirimize sarılmak. Ama vicdanen hiç rahat değilim. Zaten bir ay gibi bir süre sonra başka şehirlerde olucaz. O zamana kadar bunu böyle sürdürmem çok mu yanlış olur gerçekten,?
Ne biliyorsun kızın sevilmediğini ya da bunu bildiğini ve aldatıldığını bildiğini nerden biliyorsun ? Yanlış falan değil mi diyelim.ee madem sevgili bile olmak istemiyorsunuz niye elalemin hayatını mahvetmek için cabaliyorsunuz.sizin icin duam inş birinin sizi deli gibi sevdiğini zannetiñ ve o adam başkasıyla evlensin ,sizi enayi yerine koysun ve milyon kere aldatsın.sariliyorlarmis, iyi geliyormuş, sevgilisini sevmiyormuş, ayrılamıyormuş...oyledir öyle.Yalnız ben beni sevmeyen zorla yanımda duran ve beni aldatan biriyle zaten beraber olmam
Biliyorum ki konuşuyorum. Neden bana böyle bir beddua ediyorsunuz bilemem ama ben böyle bir şey yapmadım.Ne biliyorsun kızın sevilmediğini ya da bunu bildiğini ve aldatıldığını bildiğini nerden biliyorsun ? Yanlış falan değil mi diyelim.ee madem sevgili bile olmak istemiyorsunuz niye elalemin hayatını mahvetmek için cabaliyorsunuz.sizin icin duam inş birinin sizi deli gibi sevdiğini zannetiñ ve o adam başkasıyla evlensin ,sizi enayi yerine koysun ve milyon kere aldatsın.sariliyorlarmis, iyi geliyormuş, sevgilisini sevmiyormuş, ayrılamıyormuş...oyledir öyle.
Ayrılırım bu kadar net. Başkası olmasına gerek yok bu raddeye gelene kadar zaten ayrılırdımSinirlerim bozuldu sabah sabah.
Herkes sormuş ileride senin başına böyle bir şey gelse sevgilim dediğin şahıs rahatlamak için birilerine sarılırsa ne yaparsın diye, ama cevap yok.
Çünkü bu soruya cevap veremezsin, sende empatinin zerresi yok.
Başkasının ilişkisine musallat olacak kadar laçka ama kendi ilişkinizde hemen ayrılıım diyecek kadar onurlu, tezatlıklar abidesisiniz mübarek!Ayrılırım bu kadar net. Başkası olmasına gerek yok bu raddeye gelene kadar zaten ayrılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?