Ne samimiyeti... Yalancı şerefsizin teki. Zorla söyletiyorsunuz.Belki çok uzağımdalar ve sarılamıyorum nerden biliyorsunuz? Ve belki onun sevgisini samimiyetini hissediyorum bu yüzden bu kadar mutlu oluyorum
Beni anladığınız için o kadar teşekkür ederim ki. Şimdi size teşekkür ettim diye de taşlanırım. Gerçekten kızın affettiğini ilişkiyi zorla sürdürdüğünü gözümle gördüm. Yani ben kızı ekstra üzmüyorum. Ve dediğiniz gibi sevgili olmam çünkü yarın beni de aldatır.Ya başlığı açan kişi diyor ki " kendimi kötü hissediyorum ama rahatlıyorum".
Ala ala hep adamlar illa birileriyle bişi yapıp mı rahatlasın. Sevgilisi yani diğer Kız aldatıldığını bile bile affetmiş. Kocam dövdü, yok beni boynuzladı, barıştım diyen başlıklarla dolu burası. O onu affetmese, adamın şu an bir sevgilisi OLMAYACAKTI. Ama var. Hem de aldatan ve aldatılanla olan bir ilişki. Başlık sahibi diyor ki ilişki istemiyorum, derdim tasam geçiyor. Ama aldatıldığını bile bile affeden kız çok sevdiği için mağdur durumda şu an. Erkek adam ya yapar ona suç yok. Gece gece sinirlendim ya.
Sürdür ya git görüş, sevgilisinden de çekinme. Bir şey derse bana ne benim derdim mi dersin, en azından KIZ GÖRÜR İKİNCİ KERE DE AYRILMASIN DİYE MALAK OĞLANI AFFEDİP DURMAZ. Sen de hemcinsinin körlüğüne yardımcı olursun, hem de şehir değiştirene kadar istediğini yaparsın. Sen istediğini yapıp durursun da bunu yapan adam bir gün gelip sana "ben aslında sevgilimi seviyordum senle gönül eğlendirdim" de diyebilir hazır ol.
Sakın ama sakın da sevgili olma. Kötü birisi bu adam. Zaten bir süre sonra başka şehirlerde olacakmışsınız, bok gibi kalsın tek başına sevgilisi TERK edebilirse.
Bi insan neden birine zorla istemeyerek sarılsın ki. Bu konuda samimi olduğundan bahsediyorumNe samimiyeti... Yalancı şerefsizin teki. Zorla söyletiyorsunuz.
Şu, olayı kızdan, onların aralarındaki ilişkiden bağımsız düşünün kendi adınıza. Sizin yaptığınız ney? Yok ilişkileri öyleymiş böyleymiş size ne? Sizi bu ilişkide ne oluyorsunuz, bunu sorun kendinize.Beni anladığınız için o kadar teşekkür ederim ki. Şimdi size teşekkür ettim diye de taşlanırım. Gerçekten kızın affettiğini ilişkiyi zorla sürdürdüğünü gözümle gördüm. Yani ben kızı ekstra üzmüyorum. Ve dediğiniz gibi sevgili olmam çünkü yarın beni de aldatır.
O zaman engelleyin her yerden.Ayrılacaklarsa bile sebebi siz olmayın.
En az konu sahibi kadar anlamsız buldum bu yazdiklarinizi da hangi buton anlamsız bilemedim.
Diğer kadın aldatildigini bile bile affetti diye iğrenç biri ise e bu hanim kızımız da sevgilisi olduğunu biliyor? Al birini vur ötekine. Kuma olsunlar rahatlasinlar bence.
Ayrıca buraya diğer kadın yazmadı. O yazsa ona da gereken soylenirdi. Cevap hakki olmayan biri için kendini alamayan çalışan konu sahibi atip tutuyor. CikS. .. olmaz. Olmasın. Konu Sahibi kendini konuşsun. Kararlari ve hayatı diğer kadının kendi bilecegi is.
Valla ben giydirdim adama. Kimse derken.Önce kıza söyle ama
Tam anlatamadım galiba. Konu sahibine adam pislik diyorum, diğer kızın da haberi olması lazım diyorum. Adamın b*k çuvalı gibi tek başına kalması lazım. Kimsenin adama giydirmeyip de sadece konu sahibine giydirmesine sinirlendim. Adam en başından sevgilisi olduğunu söylememiş. Konu sahibi olmasa gidip başkasını bulup kıza yine aynısını yapacak. Diğer kadın buraya yazmadı evet, inş da 5 sene sonra evlenip gelip yine aldatıldım diye yazmaz.
Kızın açısından bilmiyoruz ki amaÖnce kıza söyle ama
Giriyor ama demek istediğim o değilBaskalariyla da aldatiyor zaten bi de benimle mi aldatsin diyosunuz yani? Sarilmak aldatmak kategorisine girmiyor galiba sizin icin!!!
Önce kıza söyle ama
Tam anlatamadım galiba. Konu sahibine adam pislik diyorum, diğer kızın da haberi olması lazım diyorum. Adamın b*k çuvalı gibi tek başına kalması lazım. Kimsenin adama giydirmeyip de sadece konu sahibine giydirmesine sinirlendim. Adam en başından sevgilisi olduğunu söylememiş. Konu sahibi olmasa gidip başkasını bulup kıza yine aynısını yapacak. Diğer kadın buraya yazmadı evet, inş da 5 sene sonra evlenip gelip yine aldatıldım diye yazmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?