Yaptığım çok mu yanlış ?

Belki çok uzağımdalar ve sarılamıyorum nerden biliyorsunuz? Ve belki onun sevgisini samimiyetini hissediyorum bu yüzden bu kadar mutlu oluyorum
Ne samimiyeti... Yalancı şerefsizin teki. Zorla söyletiyorsunuz.

Beni anladığınız için o kadar teşekkür ederim ki. Şimdi size teşekkür ettim diye de taşlanırım. Gerçekten kızın affettiğini ilişkiyi zorla sürdürdüğünü gözümle gördüm. Yani ben kızı ekstra üzmüyorum. Ve dediğiniz gibi sevgili olmam çünkü yarın beni de aldatır.

Sirf size iyi geliyor diye bir baskasinin sevgilisiyle vakit gecirmeniz ve o kisinin bundan haberinin olmasi sizce ne kadar masum? Erkek zaten soylememis bile baslarda basli basina falso

Baskalariyla da aldatiyor zaten bi de benimle mi aldatsin diyosunuz yani? Sarilmak aldatmak kategorisine girmiyor galiba sizin icin!!!

Şu, olayı kızdan, onların aralarındaki ilişkiden bağımsız düşünün kendi adınıza. Sizin yaptığınız ney? Yok ilişkileri öyleymiş böyleymiş size ne? Sizi bu ilişkide ne oluyorsunuz, bunu sorun kendinize.

O zaman engelleyin her yerden.Ayrılacaklarsa bile sebebi siz olmayın.

Önce kıza söyle ama

Tam anlatamadım galiba. Konu sahibine adam pislik diyorum, diğer kızın da haberi olması lazım diyorum. Adamın b*k çuvalı gibi tek başına kalması lazım. Kimsenin adama giydirmeyip de sadece konu sahibine giydirmesine sinirlendim. Adam en başından sevgilisi olduğunu söylememiş. Konu sahibi olmasa gidip başkasını bulup kıza yine aynısını yapacak. Diğer kadın buraya yazmadı evet, inş da 5 sene sonra evlenip gelip yine aldatıldım diye yazmaz.

Senin sevgilin başkasıyla duygusal şeyler yaşıyor olsun ister miydin?

Sevgili konu sahibi. Kız zorla sürdürüyor aldatılmış affetmiş vs vs vs. Kız konu açmadı ondan bize ne? Siz bu şerefsize sarılıp, samimi bulup neyin konusunu açtınız o zaman. Buyrun devam edin. İyi sarılmalar size.

Adam baslibasina karaktersiz hem karnim doysun hem pastam dursun yalan o isleeerrr.. yok ayrilamam ona borcluyumlar falan ben ne iliskiler gordum tamamen ikisi de olsun istiyor zaten sen de surekli mesaj atiyormussun neden gorusmesin ki?

Valla ben giydirdim adama. Kimse derken.

Off valla son yıllarda duyduğum şeylerden ve son iki ilişkimde boynuzlanmamdan sonra kendimi ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kapatacağım artık. Adam sevgilisini kaybetmek istemiyor çünkü hayatında bulup bulabileceği en düzgün insan o. Ama bir yandan da heyecan arıyor o ihtiyacı da sizinle gideriyor. Sevgili olsanız arada heyecan kalmayacağı için iki gün sonra yüzünüze bile bakmaz. Ayrılamıyorum ama istersen ayrılırım lafı da tamamen şov, tıpkı misafire sorulan aç mısın? Sorusu kadar anlamsız. Çünkü insan değer verdiği misafire aç mısın diye sormaz önüne yemeği koyar yemesini bekler diğer türlüsü şova giriyor. Yaprak dökümü ferhunde misiniz? Ailevi travmalarınızı başkalarının hayatının içine ederek gidermeye çalışmayın lütfen. Yok belki ailem uzakta sarılamıyorum bilmemne..bayatladı artık bu duygu sömürüleri bilin istedim. Adamın sarıldığı tek kişi siz değilsinizdir merak etmeyin,madem sarılmaya şevkate bu kadar ihtiyacınız var gerçekten değerli ve güzel insanlarla giderin bu ihtiyacınızı. Milletin hayatında eğlence malzemesi ya da üçüncü şahıs olmaktan vazgeçin

Bugün onu aldatan yarın beni de aldatır mı?
Adamın sevgilisi var arayıp sarılmaya çağıran kişi mi diyo bunu?
Farkında mısınız bilmiyorum aldatmaya aracı olan sizsiniz.

Konu sahibinin yorumlarını okurken sinir bastı resmen beni.daha çok tepki almak için yazıyor sanki.Bu da kk dan intikam almak için açmasın böyle konu.

Bu da iyiymiş.
-Alo nerdesin sana sarılmam lazım .
-Tamam geliyorum .
-Tamam şimdi git.

Bu mu yani?
Aklımız ile dalga geçmeyin lütfen.Sevgilisi olan insanlarada mesaj atmayın ,sadece sarılmak için bile.

E muhatabimiz adam da değil çünkü. Ona da soyleyelim iki kelam, gömelim sorun o değil

Ortada diğer kadını asagilayarak neredeyse adamı haklı gösterecek olan konu sahibi.
Bence kadının durumu kabul etmesinin bahsini gecirip, kadın için hak ediyor iması yapacağına adama ve kendine baksın.
Adam dedik ama adam değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…