- 4 Temmuz 2019
- 1.455
- 987
- 63
- 30
- Konu Sahibi Mercangedik
-
Koca seni boşamak sen anlıyorNeyi mesela
Helal olsunnnnSenin tedavi olman gerek. Adam zaten konusmuyor. Aralarindaki saygisizliktan sanane onlarin cocukluktan beri birbirlerinin arasindaki samimiyetin nasil olduguni sen nerden biliceksin. Senin kendine guvenin yok madem esin ufacik bir doldurusa gelicek bir yapiya sahip ne diye evlendin.. bunlar nasil hareketler ya bi kadin kocasina nasil vurabilir hemde hic sucu yokken gorumcen mesaj atiyo sen adama vuruyosun cevap bile vermemis ustelik. Bu sekilde bi insana kimze yenge muamelesi yapmaz kusura bakma. Benim gorumcelerimde takmaz sallamaz kocam ister konussun ister konusmasin banane aralarindaki sorundan psikoloja git yoksa bir gun kocan seni kapi disari edicek haberin olsun
Normal değil konu sahibi50 dk önce bu konuyu açmak için mi katıldınız?
Bu fazla yukariErkeğe defalarca tokat atılınca şiddet olmuyor mu? Eşiniz haklı değil şiddetin haklı yönü olamaz ama siz de az aşağı değilsiniz
Niye buradaki kadınlar biraz başını kaldıran eşinin ailesine para yedirmeyen görümcenin yaptıklarından sonra eşini üstüne salan kadınları sevmiyor anlamıyorum. Bir kadın sitesi ama biraz dişli kadın oldu mu hemen üstüne geliniyor
Siz dişli değilsiniz bişeyleri kendiniz halletmeyi becerebilseydiniz eğer bu durumda olmazdınız eşinizi de ailesini de gayet güzel idare ederdiniz. Siz güçsüzsünüz ve gücünüzü size saygı göstermeye çalışan eşinize gösterebiliyosunuz sadece. Belki burdaki çoğu insan eşinden memnun değil ama siz saygısızsınız sadece eşinize değil herkese karşı anladığım kadarıyla.Çalışan kadınları sevmezsiniz ezilsinler istersiniz maaşlarını olduğu gibi eşlerine versinler istersiniz. Kendinizin yapamadığı şeyleri başkası yapınca kötü oluyor. İmkanınız olsa siz de eşinizi ailesiyle görüştürmezsiniz ama yemez. Burayı okuyunca anladım kocamın ne kadar iyi olduğunu. Demek sizin kocalarınız daha kötü.
Ayrıca adam da sizin tarafınızdaymış daha neyin kavgası anlamadım? Kayınvalidenizi istemiyosanız görüşmeyin, bitti bu kadar. Kimseyi annesinden ailesinden uzak tutmaya hakkınız yok.Atmak sıkar biraz. Salak görümcelere sataşacakmışım. Ben onlara sataşırsam onlar bundan beslenir ama eşim onları susturuyor daha etkili.
Kaynananin para istedigini ayni evde yasamak istedigini soylememissin ki. Yazinda sadece ailesi ile gorusmedigin ve esine sacma sapan baski yaptigin yaziyor.Yani ben böyle kaynanaya işten gelip bakmak aynı evde kalmak bide paraları yedirmek zorundayım bu mu yani?
Boynuna tasma istemiyormuş adam, konu sahibi takacam diye tutturmuş. Nasıl tasma takarım diye soruyorSiz dişli değilsiniz bişeyleri kendiniz halletmeyi becerebilseydiniz eğer bu durumda olmazdınız eşinizi de ailesini de gayet güzel idare ederdiniz. Siz güçsüzsünüz ve gücünüzü size saygı göstermeye çalışan eşinize gösterebiliyosunuz sadece. Belki burdaki çoğu insan eşinden memnun değil ama siz saygısızsınız sadece eşinize değil herkese karşı anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?