Bu yıl kk ne çok kızlık diktirme yaptı arkadaş.
Diyemedim işte önemi var mi. Suam hatam içinde pismnim gecen zaman icinde. Ama zmanai donduremeyiz geriye. Onu kaybetmrk istemiyorum. Aslında biliyorum ki kan gelmeyince beni alıp doktora götürmez ama esnek dmeekte yalan olacak. Ve bi gün şüpheye düşer de bi laf eder die korkum. Suanki iliskimiz bozulur die korkuyorum diyeceksin ki 5 yıldır yalan söylemedin mi nasil bozulmadi iliskinuz. Yalan söylemedim bu konuyi konuşmadık hic belli ki şüphesi yok benden.hangi sebepler? işte iş o noktaya geldiğinde "o sebepleri boşver" diyeydin...
O kadar yakınlaşmışsın o an yaşasaydın niye durdun kız sansın diye değil mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Diyemedim işte önemi var mi. Suam hatam içinde pismnim gecen zaman icinde. Ama zmanai donduremeyiz geriye. Onu kaybetmrk istemiyorum. Aslında biliyorum ki kan gelmeyince beni alıp doktora götürmez ama esnek dmeekte yalan olacak. Ve bi gün şüpheye düşer de bi laf eder die korkum. Suanki iliskimiz bozulur die korkuyorum diyeceksin ki 5 yıldır yalan söylemedin mi nasil bozulmadi iliskinuz. Yalan söylemedim bu konuyi konuşmadık hic belli ki şüphesi yok benden.
her türlü yalan iste ondan bahsediom ya gerçeği anlatırım yada diktirim neden esnek diyim kiesnek demek yalan olacak ta.. diktirip bakireyim demek yalan olmayacak mı?
neyse anladığım kadarıyla senin düşüncelerin zaten o operasyonu yaptırma yönünde ağır basıyor gibi..
Evlenmeyi düşünüyo tabki bu yüzden benm bu isi cozmem lazim ama nasilo vücut senin kararda senin diktirceksen itiraf etmemelisin ki o zaman diktirmenin manası olmaz
ufacık bir zarıda bu kadar büyütmeyin gözünüzde
5 sene neden söylemedin demicem çünkü baştan söyleseydin sana evlenilecek gözüyle değil araç gözüyle bakardı
ayrıca şu anda evlenmeyi düşüyormu sevgiliniz birde o var tabiki
birde geçen nette gezerken denk gelmiştim japonyadan gelen yapay kızlık zarı sıvıları vardı araştır istersen
Diyemedim işte önemi var mi. Suam hatam içinde pismnim gecen zaman icinde. Ama zmanai donduremeyiz geriye. Onu kaybetmrk istemiyorum. Aslında biliyorum ki kan gelmeyince beni alıp doktora götürmez ama esnek dmeekte yalan olacak. Ve bi gün şüpheye düşer de bi laf eder die korkum. Suanki iliskimiz bozulur die korkuyorum diyeceksin ki 5 yıldır yalan söylemedin mi nasil bozulmadi iliskinuz. Yalan söylemedim bu konuyi konuşmadık hic belli ki şüphesi yok benden.
her türlü yalan iste ondan bahsediom ya gerçeği anlatırım yada diktirim neden esnek diyim ki
her türlü yalan iste ondan bahsediom ya gerçeği anlatırım yada diktirim neden esnek diyim ki
Tamam İşde Burda Çoğu Kişinin Dediği Gibi Bunca Zaman Sustun Yine Sus Ses Etme Olurda Evlenirseniz Esnek Zar Herhalde Diyip Geç Kenara Nikahlı Karısını Doktora Götürüp Kontrol Ettirmez Herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?