eşim 2. bebegi istemiyor bense deli gibi tekrar anne olmak istiyorum...bundan 3 ay önce bebegimi karnımda kaybettim kürtajla aldılar 3 aylıktı.....şimdi eşim kesinlikler bebek istemiyor o bebegede spiralle hamile kalmıstım şimdi prezervatif kullanıyo ve benim hamile kalma şansımı elimden alıyor ne yapacam ben........
ilkinde istemiyordu yani öylemi[/QUOTEcanım bir kızım var onu isteyerek yaptık 2. ciye spğralle hamile kalmıstım kabullenmedi sonra kabullendi ama bebek karnımda öldü
bense bu psikoljiyi atamadım üzerimden
tekrar hamile klamak ist,yorum ama eşim nuh diyor peygamber demiyor istemiyor yine karaombole gelse ama nasıl gelecek prezervatif kullanıyor
cok cerseizim kızm kardessiz kalacak ne olur yardım edin akıl verin napıyım
kullandığı pre... iğneyle gizli gizli del nolacak
cnm kızın kaç yasında esın zamanla ısteyecektır acele etme bence
mrb eniştemize abimize deki herkes çocuk sahibi olmak için neler yepıyo. Hayatlarının her anında bir ümit kapısı arıyolar RABBİM verdiği halde neden engel olmak istiyon bak ben 11 aylık evliyim ve dün kaynanam çocuğunuz neden yok herkes soruyo yoksa sende sorun mu var ayrılın öyle ise dedi ve ben 24 sattir hala ağlıyorum ne yapayım şimdi o yüzden lütfen elinizdeki fırsatın değerini bilin kolay elde edilmiyo bizim acelemiz yok ama işte mecbur el ağzını kapatmak için yine dua et ki senin ene azından bir tane var canım sabret RAABBİM büyük belki değişir fikri
şaka bi yanada neden istemiyor sordunmu ve sorunca ne cevap aldın.
anam spralle nasıl hamile kaldınız korktum şimdi ya
inş. eşinizde isticer zamanla çokta üstüne gitmeyin
kullandığı pre... iğneyle gizli gizli del nolacak
Canım çocuk ikinizin çocuğu olucak sonuçta , o yüzden eşininde istemesi de önemli..
Biraz zaman tanı eşine..
Benim eşimde 2.çocukta pek gönüllü değildi. Ama büyük kızım ısrarla kardeş isteyince mecbur kaldı bir bakıma. Şimdi bizim ufaklığı hepimizden çok seviyor. Kızınız sürekli kardeş konusu açarsa belki eşinizde yola gelir.
prezervatifin bir tanesini deldim ama paket acmadan dedim farkedilmesin diye
neresine denk geldi bilmiyorummmmm
offf ya ne kötü isteyipte böyle bir sorunla karsılasmak....kızımda kardes cok istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?