yardım edin kızlarrr eşim 2.çocugu istemiyor ve korunuyor ne yapacam ben

Bütün prezervatiflerin ucunu tığ ile delin lmadı karaborsadan alın wallaha bunların çoğu delik çıkıyormuşş denemekte fayda var bence..

inşallah canımmm sizcede kardes gereklimi? yoksa benmi kardes diye tutturuyorum

Gerekli tabiiki,
Ben eşime dedimki, biz yarın birgün bu fani dünyadan çekip gidince kızımız yanlız kalacak,
Ona ne bırakırsak bırakalım, asla kardeşin yerini tutmayacak,
İnsan kardeşiyle paylaştığı şeyleri hiçbir zaman arkadaşıyla yakalayamıyor aslında,
İnan evin içine neşe geldi şimdi bizim ufaklık 2 yaşında,
Akşam gözünü babacım diye kapatıyor, sabah babacım diye açıyor,
Eşime bazen diyorum; bak sen tereddüt etmiştin, gönüllü değildin büyüyünce söyleyeceğim bunu kızıma diyorum,
Eşimde eğer istemeden hamile kalırsam onuda dünyaya getiririz asla aldırma gibi birşey düşünmüyor, çocuk insanı sevgiyle dopdolu yapıyor, inan başım götürse 3.yüde yaparım,
Çocuk hastası bir kadınım, eşimide kendime benzettim,
Sende benzet eşini kendine kaydirigubbakcemile5

Bütün prezervatiflerin ucunu tığ ile delin lmadı karaborsadan alın wallaha bunların çoğu delik çıkıyormuşş denemekte fayda var bence..

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
Ayy alemsiniz kızlar yaa,
Gülmekten öldürdünüz beni burda,
Çok pratiksiniz ayol, çok yaşayın siz emi :lepi:

paketin içindeyken yorgan ignesiyle deldim....ama artık prezervatiflerde sperm öldürücü kremlerde varya şansım yok gibi bisey.... bide gidip en iyisini alıyor offf yaaa cıldıracam
sanki 10 cocugumuz varda itiraz ediyor

insan çaresiz kalınca herşeyi deniyor işte böyleee.....

Demokrasilerde çare tükenmezmiş bizdede çare çok nasılsa sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

Çocuk sahibi olmak iki kişilik bir karar. Eşlerin her ikisi de istemeli. Siz ikinci çocuğu istemekte haklısınız ama bunu zaman içinde eşinizi ikna ederek yapmalısınız.
Sakın prezervatif delmeye filan kalkmayın. Bu şekilde hamile kalırsanız hem eşinizin size olan güveninde, hem de o bebeğe bakışında travmatik durumlar oluşabilir. Üstesinden çok zor gelinecek sorunlar ortaya çıkabilir. Tam tersi de olabilir, belki de bebeği görünce tüm fikri değişir ama o risk alınmaz. Babasının öteki kardeşine göre daha uzak durduğu bir çocuk ya da hayatı boyunca sizin onu kandırdığınızı yüzünüze vuracak bir eş hayatınızın en büyük pişmanlığı olur.
Eşinizin üstüne gitmeyin, ama sevgiyle, tatlı dille kızınızın bir kardeşe ihtiyacı olduğunu anlatın. Sizin ikniziden bir parça daha istedğinizi anlatın. Başka bir yolu yok maalesef.

wallaha biraz daha düşünmek lazım o zaman aklımıza ne gelir diye CADIARZU
eşinize biraz alkol aldırıp deneseniz tabi içiyorsa sadece bir fikir benimki
çünkü bir yerlerde okumuştum bunu adam sarhoş olunca pekte farkında olmuyormuş

çok güldüm okurken..
benim kuzenimin karısı da çocuk istiyo
kuzen yaklaşmıyomuş daha erken vs. diye
bizim uyanık gelin de delmiş prezervatifleri
ama kuzen nasıl olduysa uyanmış olaya
kullanmadan önce sigara dumanını üfliyomuş içine
deliklerden duman çıkarsa bu bozuk diyomuş
çok gülmüştüm bu olayı duyduğumda

aslında bir cocugumuz daha olunca eminimki iyiki olmus diyecek....fakat adım atmaya korkuyor o nedenlede ben cok mutsuzum aramızda bu nedenle ucurum olusacak diye korkuyorum yalvarıyorum ne olursun bir bebegimiz daha olsun diye olmaz diyor
ben eşimi tanıyorum olmazsa olmaz
ama prezervatif kullanıyorken hamile kalırsamda benlik birsey yok
korunurken hamile kaldım deyip aldırmam oda kabul etmek zorunda kalacak. cünki spiralle hamile kalmıstım
sonrada bebegim karnımda 10 haftalıkken öldü
cok mutsuzum cok isteyipte ölmesi beni kahretti
belki daha cabuk toparlayacam eşim 2. bebege sıcak baksa
yani anlayacagınız beni anlayan bir eşim yok maalesef

insan çaresiz kalınca herşeyi deniyor işte böyleee.....

Bunlar işin espri tarafı tabii arkadaşım,
Yukarda bir arkadaşın söylediği taktiği uygulayın,
Hani duygu bombardımanı olanı,
Yoksa o istemeden böyle bir işe kalkışırsanız, hem eşinizin kabullenmesi zor olur,
Hemde o hamileliği burnunuzdan getirebilir,
En iyisi öyle-böyle gönlünü yapmak.

cnm esıne dekı prezervatıften hoşlanmadıgını baska cozum yolu bulalım de korunma hapı kullanmaya basla ıç ama bıkac tane ıç ıçıyormuş gıbı yap

hay allahım ya biz kadınları birşey istiyorsak durdurmak çok zor aklinialirimsmile

ama sizin kuzende uyanık çıkmışaklinialirimsmile

:roflol: :roflol: akıla bak sen ya sigara dumanı üflüyormuş birde akannehir

bu erkekler çok çakal anacım

içmeyi sevmiyor
alkol hiç kullnamaz kii yoksa cok basitteee
delik prezervatiften ne kadar sper kacar ki neredeyse hiç kacmaz kacanıda prez.kremi öldürür bak sizlerle paylasınca ne kadar caresiz oldugumu bir kez daha anladım

cnm esıne dekı prezervatıften hoşlanmadıgını baska cozum yolu bulalım de korunma hapı kullanmaya basla ıç ama bıkac tane ıç ıçıyormuş gıbı yap

canımmm zaten ogum kontrol hapı kullanıyorum zannediyor
ilac gözünün önünde her aksam 1 tane eksiliyor atıyorum yani
öyle olmasına ragmen prez. kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…