yardım edin kızlarrr eşim 2.çocugu istemiyor ve korunuyor ne yapacam ben

benim komşum perzervatifle hamile kaldı
inşallah hayırlıysa eğer böyle bi kaza da sizin başınıza gelir:icecream:

nilsu kız daha karanbole getiremedinmi gerçi kime akıl veriyosam sankim kendim başarmış gibi ya kendileri istese her yolu denerler biz isteyince suç

nilsu kız daha karanbole getiremedinmi gerçi kime akıl veriyosam sankim kendim başarmış gibi ya kendileri istese her yolu denerler biz isteyince suç

offf be tatlımm sıkıldım artık böyle ugraşmaktannnnnn ne istiyoruz anne olmak sanki adamlardan yatlar katlar istiyoruzzzzzzz
sen neler yaptın gelişme yokmu sendede

benim komşum perzervatifle hamile kaldı
inşallah hayırlıysa eğer böyle bi kaza da sizin başınıza gelir:icecream:

canımm inşallahhhhh.....Allahım sanada bir umut ışıgı versin şu ramazan ayında:)))))))
inşallah bebeklerimie kardes aparızda kocalarımız mors olurlar:))))

sende anne olmak istedigini yoksa boşanabilecegini söyle biraz tehdit et

canım bundan üç sene önce seninle aynı durumdaydık.ben ikinci diye deliriyordum eşim yok daha zamanı var diyordu.bizde de eşim korunuyordu arkadaşlarım iğne yöntemini bana da önermişlerdi haberi yokken hepsini iğnelicektim ama vicdanım elvermedi,o da istesin dedim.sonra ne mi oldu ikinci olmuyor istemesini bekledim bir yıl ikna için uğraştım,bir yıl neden olmuyor diye dolaştım ikinci yıl bitti tüpten başka şansın yok onada garanti yok diyorlarpişmanmıyım evet evet evet...şimdi kendide keşke yapsaymışık o zaman diyor ama iş işten geçti........gerçekten biyolojik saatin çocuk diye çalıyorsa çaresine bak derim,bebişinle senin aranda bir sır olur o kadar

Konuyu acan arkadas merak ettm ikna edebildinmi esini
Bende ayni durumdayim 10 ay evvel ikinci bebegimi rahm agzi yetmezliginden 5.5 aylik hamileyken kaybettim, malesef ikinciye hamileyken bu 1.5 yasina gelsin ucncu yapariz diyen esim artik cocuk istemiyoe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…