evetde ne yapalım pekiiiiiii spiral taktırdım dedim ama taktırmadım zaten prezervatif. takıyo zevk almıyorum dememe ragmen inşallah karambole gelir.....sende sıkma canını bakarsın dogal yolla hamile kalırsın benim arkadasım ilk kızına tedaviyle tüp bebek yapmıstı 2. si dogal yolla hamile kaldı Allah bizim yüzümüze bakar umarım
offf be tatlımm sıkıldım artık böyle ugraşmaktannnnnn ne istiyoruz anne olmak sanki adamlardan yatlar katlar istiyoruzzzzzzz
sen neler yaptın gelişme yokmu sendede
canımm inşallahhhhh.....Allahım sanada bir umut ışıgı versin şu ramazan ayında:)))))))
inşallah bebeklerimie kardes aparızda kocalarımız mors olurlar:))))
kuzum allah tan bir tane evladın var...........ya esin hiç bebek istemeseydi ............ben suan o durumdayım 10,5 aylık evliyim ve esim bana 4 sene yok dedi .............ve benim hamile kalmam onun için büyük bir tehlike demek.............cok korkuyor hamile kalmamdan cok tedbir alıyorrrrrrrrrrrr...........4 sene gecsin bu seferde baska bahane bulacak eminim....cünkü annesi esim dogurduktan sonra cok kan kaybetmiş ve dogumdan 4 gün sonra vefat etmiş esim hep kendini suclu buluyor .........galiba benim bebek hayalim hayalde kalacak......................offffffff offffffffffff.ama sen cok sanslısınnnnnnnnnn
eşim 2. bebegi istemiyor bense deli gibi tekrar anne olmak istiyorum...bundan 3 ay önce bebegimi karnımda kaybettim kürtajla aldılar 3 aylıktı.....şimdi eşim kesinlikler bebek istemiyor o bebegede spiralle hamile kalmıstım şimdi prezervatif kullanıyo ve benim hamile kalma şansımı elimden alıyor ne yapacam ben........
canım bundan üç sene önce seninle aynı durumdaydık.ben ikinci diye deliriyordum eşim yok daha zamanı var diyordu.bizde de eşim korunuyordu arkadaşlarım iğne yöntemini bana da önermişlerdi haberi yokken hepsini iğnelicektim ama vicdanım elvermedi,o da istesin dedim.sonra ne mi oldu ikinci olmuyor istemesini bekledim bir yıl ikna için uğraştım,bir yıl neden olmuyor diye dolaştım ikinci yıl bitti tüpten başka şansın yok onada garanti yok diyorlarpişmanmıyım evet evet evet...şimdi kendide keşke yapsaymışık o zaman diyor ama iş işten geçti........gerçekten biyolojik saatin çocuk diye çalıyorsa çaresine bak derim,bebişinle senin aranda bir sır olur o kadar