canım ..normalde kürtajdan sonra rahmin kendını toparlaması için en az bir yıl beklemen gerekıyor zaten.yoksa yenı bır dusukle karsı karsıya kalabılırsın..ve sen psıkolojık olarak bunu kaldıramassın.ayrıca insanlar artık 35 yaşında evlenıyorlar.bebek yapmak için çok yaşlı değilsin.herşeyi zaman bırakmalısın bence..psıkolojını rahat tut..hem bu kadar kafaya takarsan zaten eşin istesede hamile kalamassın.ben bir buçuk yıl her ay acaba hamile kaldımmı diye test yaptırıyordum..en son vazgeçtım.mide tedavısı göruyordum ilaç içtiğim için erteledim hamileliği..birde baktım hamileyim..zaman bırak canım..eşinde belki zamanla kendıni hazır hısseder..
anlaşmadan olmaz bu işler
kafayı yemişsiniz.
benzer canım benimde 2.bebiş olacak benim eşimde tedaviye gitmiyor bir türlü bende ona ikna etmeye çalışıyorum :CüvCüv:
anlaşmadan olmaz bu işler
kafayı yemişsiniz.
eşim 2. Bebegi istemiyor bense deli gibi tekrar anne olmak istiyorum...bundan 3 ay önce bebegimi karnımda kaybettim kürtajla aldılar 3 aylıktı.....şimdi eşim kesinlikler bebek istemiyor o bebegede spiralle hamile kalmıstım şimdi prezervatif kullanıyo ve benim hamile kalma şansımı elimden alıyor ne yapacam ben........
kuzum allah tan bir tane evladın var...........ya esin hiç bebek istemeseydi ............ben suan o durumdayım 10,5 aylık evliyim ve esim bana 4 sene yok dedi .............ve benim hamile kalmam onun için büyük bir tehlike demek.............cok korkuyor hamile kalmamdan cok tedbir alıyorrrrrrrrrrrr...........4 sene gecsin bu seferde baska bahane bulacak eminim....cünkü annesi esim dogurduktan sonra cok kan kaybetmiş ve dogumdan 4 gün sonra vefat etmiş esim hep kendini suclu buluyor .........galiba benim bebek hayalim hayalde kalacak......................offffffff offffffffffff.ama sen cok sanslısınnnnnnnnnn
beni ancak anne olan anlar.......
naptın nilsu günüm geçti diyordun taarruzlar olumlu sonuç verdimi :)Allah gönlümüze göre versin.
bir komşumuzun eşi de bebek istemiyordu üstelik 3.çocuk olacaktı.. o da eşine çaktırmadan prezervatifleri deldi ve hamile kaldı. ama çok büyük sorunlar yaşadılar boşanmanın eşiğine geldiler. sonradan duruldu herşey tabi ve çok tatlı bir oğulları var hatta kocaman oldu.
kuzum allah tan bir tane evladın var...........ya esin hiç bebek istemeseydi ............ben suan o durumdayım 10,5 aylık evliyim ve esim bana 4 sene yok dedi .............ve benim hamile kalmam onun için büyük bir tehlike demek.............cok korkuyor hamile kalmamdan cok tedbir alıyorrrrrrrrrrrr...........4 sene gecsin bu seferde baska bahane bulacak eminim....cünkü annesi esim dogurduktan sonra cok kan kaybetmiş ve dogumdan 4 gün sonra vefat etmiş esim hep kendini suclu buluyor .........galiba benim bebek hayalim hayalde kalacak......................offffffff offffffffffff.ama sen cok sanslısınnnnnnnnnn
ben sizi çok iyi anladım...
benim eşimde ikinci çocuk olmasa da olur diyenlerden
3 yaşında bir oğlum var ...karsdeşiyle ilgli sürekli hayaller kuruyor :)
bende oğlum için ikinci çocuk istemeye başladım...eşim de bende kardeşimizin olmasının her gün avantajlarını yaşarken , oğlumu kardeşsiz bırakmak bana bencilce geliyor...
ben de 34 , eşim de 38 yaşında üstelik...
dilerim hamilesiniz ve yeni bebişinizle hayatınız çok olumlu yönde değişir ve eşiniz de iyi ki olmuş der size her gün teşekkür eder !
kız neler yapmışsın senin bu yaptıgın çok tehlikeli ben eşini ikna etmeye çalış.Allah korusun ya ben korunuyordum bunu nasıl oldu derse.yanlış anlama beni senin için söylüyorum.duygu sömürüsüü yapp.ikna et eşini.konuş kızına akıl ver desin baba siz gidince bana kim destek olacak gibisinden konussun.
aman canım boş ver o istemese sen niye isteyesinki sende onun la ilşkiye girme perezatifle ilişki çok kötü de sen istersen kandıırsın biliyorsun biz kadınlar erkeklere ne istesek onu yaptırıız
benimki de istemiyor.ilkinde tedaviyle oldum
ikinci hele zaten tedavi kesin
bi daha çekemezmiş bu derdi beyim
sanki gece kalkıp çocuk salladı hergün
bedavadan baba olup bi de bğenmiyolar.ben de eskiden çok zor büyüttüm diye ikinci çocuk yapmam diyodum.çünki sağlık sorunlarım da oluyo hamilyeken.ama herşeye rağmen onu tek bırakamam.
seni çok iyi anlıyorum yani
ama bence üsteleme.üsteledikçe inada bindirirler çünki/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?