yardım edin kızlarrr eşim 2.çocugu istemiyor ve korunuyor ne yapacam ben

insallah canım kısmet artık

benzer canım benimde 2.bebiş olacak benim eşimde tedaviye gitmiyor bir türlü bende ona ikna etmeye çalışıyorum :CüvCüv:

canım Allah yardımcın olsun....1.bebekten sonra kardes istegi ne kadar agır basıyor degilmi biz anneler için?umarım 2, kez yasarız esine anneligi.....prezv. delmiştim neresine denk geldi bilemem ama 2 güngecti regli olmadım hakkımda hayırlısı

Hey Allahım yaaa ....Millet hamile kalmak için maddi manevi kafayı yiyor kimileride prev.. delmek için uğraşıyor....Bence beraber karar verilmeli eşine karşı yapılmış bencilliktir bu..

bir komşumuzun eşi de bebek istemiyordu üstelik 3.çocuk olacaktı.. o da eşine çaktırmadan prezervatifleri deldi ve hamile kaldı. ama çok büyük sorunlar yaşadılar boşanmanın eşiğine geldiler. sonradan duruldu herşey tabi ve çok tatlı bir oğulları var hatta kocaman oldu.

kuzum allah tan bir tane evladın var...........ya esin hiç bebek istemeseydi ............ben suan o durumdayım 10,5 aylık evliyim ve esim bana 4 sene yok dedi .............ve benim hamile kalmam onun için büyük bir tehlike demek.............cok korkuyor hamile kalmamdan cok tedbir alıyorrrrrrrrrrrr...........4 sene gecsin bu seferde baska bahane bulacak eminim....cünkü annesi esim dogurduktan sonra cok kan kaybetmiş ve dogumdan 4 gün sonra vefat etmiş esim hep kendini suclu buluyor .........galiba benim bebek hayalim hayalde kalacak......................offffffff offffffffffff.ama sen cok sanslısınnnnnnnnnn

sen bakma ona, esinin bu fobisini ancak saglikli bir dogum yaptiginda yenebilirsin :)))
bir bebekten daha guzel ne olabilir ki bu dunyada!!! Rabbim isteyen herkesin kucagina istedigi kadar verir inslh... :CüvCüv:

ben sizi çok iyi anladım...

benim eşimde ikinci çocuk olmasa da olur diyenlerden
3 yaşında bir oğlum var ...karsdeşiyle ilgli sürekli hayaller kuruyor :)

bende oğlum için ikinci çocuk istemeye başladım...eşim de bende kardeşimizin olmasının her gün avantajlarını yaşarken , oğlumu kardeşsiz bırakmak bana bencilce geliyor...

ben de 34 , eşim de 38 yaşında üstelik...

dilerim hamilesiniz ve yeni bebişinizle hayatınız çok olumlu yönde değişir ve eşiniz de iyi ki olmuş der size her gün teşekkür eder !

naptın nilsu günüm geçti diyordun taarruzlar olumlu sonuç verdimi :)Allah gönlümüze göre versin.

yok be tatlımmmmmm yine boş hayallere kapılmısızzzz......artık benim için bebek hayal
sıkı sıkı prezervati. kullanıyoooo
benimse psikoljim çok bozuk
hiç mutlu degilimmmm kzım kardes istiyor bende ama eşim bize hakszlık ediyor benim istegimi dikkate almıyorrrr buda canımı çok sıkıyorrrrr

canım prez. kapalı acarsam deldiğimi anlar paketin dısından delmeue calısıyorum ama sanırım yeterli olmuyor ki hamile kalmıyorummmmmmm....ayrıca artık prezervatifler sperm öldürücü kremlerle kaplı((

canım benden söylemesi erkeklerin isteklerine göre hareket etmeyeceksinnnn
senin isteklerinde önemliiii
sakın 4 sene falan bekleyim deme yaşın kaç bilmiyorum ama yaş ilerledikce hamile kalma düşük yasama riski atrıyor
ne yap et eşini ikna et anne olmak süper biseyyyyyy umarım eşinin korkusununa biran önce yenersinn kadınlar isterse başarır ilkesine inanıyorum bak eşim 2. bebegi istemesede ben direniyorum çünki biliyorum ki biz kadınlar daha güçlüyüz erkekler güçlü gibi görünselerde cok zayıflalar:))))

maalesef hamile degilimmmmmmm klozetten eşimin sperlerini ele geçirdimama suyla ne kadar temas etti bilmiyorum şırıngayla kendime yaptımmm ama zor bir olasılık gibi geliyor kime sorulurkiş bu sperler yasıyormudur hamile kalabilirmiyim diye offffff... ne yap yap oglusunu kardessiz bırakma benim kızım kardesin özlemini cok cekiyor baska bebeklere sarılıyor öpüyorr taaa ayaklarına kadar hemde

kız neler yapmışsın senin bu yaptıgın çok tehlikeli ben eşini ikna etmeye çalış.Allah korusun ya ben korunuyordum bunu nasıl oldu derse.yanlış anlama beni senin için söylüyorum.duygu sömürüsüü yapp.ikna et eşini.konuş kızına akıl ver desin baba siz gidince bana kim destek olacak gibisinden konussun.

ne kadar korunursan korun prezerv.delik olabilir taşabilir cıkabilirrr......hersey olur
ayrıca spiralle hamile kalan o kadar örnek varkiiiiii
prezervatiflemi olmasın:))

aman canım boş ver o istemese sen niye isteyesinki sende onun la ilşkiye girme perezatifle ilişki çok kötü de sen istersen kandıırsın biliyorsun biz kadınlar erkeklere ne istesek onu yaptırıız

aman canım boş ver o istemese sen niye isteyesinki sende onun la ilşkiye girme perezatifle ilişki çok kötü de sen istersen kandıırsın biliyorsun biz kadınlar erkeklere ne istesek onu yaptırıız

istemiyorum prezerv. diyorum ilişkiden vazgeciyor yatıyorrr olan bana oluyor:)))bende artık prezervatifleri deliyorummmmm ama zorrr gibi sitede hamile kalmak isteyipte kalamayan o kadar kişi varken minicik deliktenmiiiiii hamile kalacammm şansım cok düşükkkk düşündükce bunalıma giriyorum

benimki de istemiyor.ilkinde tedaviyle oldum
ikinci hele zaten tedavi kesin
bi daha çekemezmiş bu derdi beyim
sanki gece kalkıp çocuk salladı hergün
bedavadan baba olup bi de bğenmiyolar.ben de eskiden çok zor büyüttüm diye ikinci çocuk yapmam diyodum.çünki sağlık sorunlarım da oluyo hamilyeken.ama herşeye rağmen onu tek bırakamam.
seni çok iyi anlıyorum yani
ama bence üsteleme.üsteledikçe inada bindirirler çünki/COLOR]

evetde ne yapalım pekiiiiiii spiral taktırdım dedim ama taktırmadım zaten prezervatif. takıyo zevk almıyorum dememe ragmen inşallah karambole gelir.....sende sıkma canını bakarsın dogal yolla hamile kalırsın benim arkadasım ilk kızına tedaviyle tüp bebek yapmıstı 2. si dogal yolla hamile kaldı Allah bizim yüzümüze bakar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…