- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
içmeyi sevmiyor
alkol hiç kullnamaz kii yoksa cok basitteee
delik prezervatiften ne kadar sper kacar ki neredeyse hiç kacmaz kacanıda prez.kremi öldürürbak sizlerle paylasınca ne kadar caresiz oldugumu bir kez daha anladım
:roflol: :roflol: akıla bak sen ya sigara dumanı üflüyormuş birde akannehir
Lütfen çaresiz kaldım diye düşünmeyin ne olur mutlaka bir çıkar yolu olacaktır bunun eşinizle çok ciddi olarak konuyu tekrardan konuşun umarım iyi bir yol bulursunuz sonuçta. .
kızmın elinden bir kardes tutsun istiyorum.... ben yanında olamazsam ilerde destek olsun istiyorum
bu cümleler bile yumusatmıyor eşimin kalbini
yakında diyecem ki
benim isteklerimi dikkate almıyorsan bir daha dokunma bana
gazozuna hap atın aklinialirimsmile kesin çözüm şaka bi yana bence biraz zaman tanı bende senle hemen hemen aynı durumdayım ama benim eşim tedaviyi istemiyor yoksa normal yolla olsa 3 .4 ister ama tedavi olayına soğuk bakalım en son olmadı gazozuna hap atıp merkeze götürücem aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bunun uykuda sersemledigi falan bir an yok mu, çekmecesinde surekli bulunuyor mu bu prezervatifler, bence uyku sersemi oldugu bir ana denk getir! oldu bittiye gelsin durum!!!
bence denemeye değer ben normal yolla hamile kalsam kesin bunu denerdim benim kocamın uyku sersemliği tam o an oldu bitti aklinialirimsmileama ne yazıkki bana bir tüp bebek uzmanı lazım kaydirigubbakcemile2bi planda ben düşüneyim bari bilmiyorumkismile
nilsucum hapın adını bilmiyorum bi nuri alçoya sormak lazım benden önce öğrenirsen haber ver mutlaka kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay ne kötüyüz adamları zorla baba yapmaya çalışıyoruzaklinialirimsmile:CüvCüv::CüvCüv:
:)))))))))))) alemsinn aglanacak halime güldürdün beniiiii
sendemi aynı durumdasın canım
eşim 2. bebegi istemiyor bense deli gibi tekrar anne olmak istiyorum...bundan 3 ay önce bebegimi karnımda kaybettim kürtajla aldılar 3 aylıktı.....şimdi eşim kesinlikler bebek istemiyor o bebegede spiralle hamile kalmıstım şimdi prezervatif kullanıyo ve benim hamile kalma şansımı elimden alıyor ne yapacam ben........
sende çaktırmadan o malzemenin ucuna delik aç :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?