Yardım istiyorum

canım sen çok büyük hata yapmışsın kaçarak erken evlenerek.ilerleyen yaşında muhtemelen ah keşke kendimi ezdirmeseydim bukadar ah keşke şunu yapsaydım şurda okusaydım gibi keşkelerinde olacak.işte bu keşkeleri en aza indirmek için bir an önce eğitimini ne olursa olsun tamamlaman ve çocuk yapmaman lazım.ah ah ne hata!!

oku oku ıyı dıyorsun da esimin tepesınemı cıkayım illada okuyacam ben dıye guzellıkle söyluyorum ıyı tarafından anlatmaya calısıyorum

Ayy sen 18 değil 48 sin maşallah..
Oku oku diyorum küfür ediyorum sanki..
ayy okuma ,bana ne kaçmışsın bir ömür de böyle bitmiş gitmiş..
Geçmişler ola..
Ev kaçmayı becerebildin ya kocayı da ikna edersin diye düşünmüştüm.

cok saol cnm bı sen yuzume vurmamıstın tsk ederım süper moral verıyorsun tsk ederım gercekten hakedıyorum haklısın

cok saol cnm bı sen yuzume vurmamıstın tsk ederım süper moral verıyorsun tsk ederım gercekten hakedıyorum haklısın

Güzel kardeşim..
Ne senin beni anlaman mümkün ne benim seni anlaman.
Senin yaşındayken üniyi kazanacak mıyım diye üçbuçuk atıyordum.
Tek sorunum buydu..
Ben senin hayatını anlayamam..
O yüzden vazgeçtim yorum yapmaktan ayrıca zaten sen zehir gibisin hepimize pabucumuzu ters giydirirsin.

tsk ederım yorumların ıcın ılgılendıgın ıcın saol keske öyle bırı olsam cnm bu durumda olmazdım emın ol vereliniortak

bu yaşadığın ve yaşayacağın hayatta mutlu olacağına inanıyor musun :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

dün sahur vakti yazmıştım bu konuya,uyku sersemi tamda kafam yerinde değildi..kırmadan yazayım dedim yazdım bişeyler ama bugün mervenin yazdıklarını okudukça sinir tepeme çıktı....o kadar doğru yazmışsın ki blue.....

isteme bile olmadan kaçmışş...yazık....aileni nası bi duruma soktuğunun farkındasındır artık umarım....zaten ilk mesajımda demiştim acelen neydi,ne diye kaçtın falan diye ama kırmamaya çalışmıştım...çooook büyük hata yaptın....baban çok haklı....üzgünüm ama çok pişman olacaksın daha.....

babanın karşısına geçip böyle dayılandın ve o adamcağız varını yoğunu önüne serip seni okutmaya çalıştı sense koca derdine düşüp şu yaşında daha istemeye bile gelmeden kaçtın öyle mi?? kusura bakma ama dün geceden sonra şu yazdıkların beni çok kızdırdı...sana hiç yumuşak yaklaşamıycamartık bende...yazık günah o babaya o anaya....

eşin baskı yapıyodu ha?gördünmü şimdi baskıyı??noldu baskı yaptıda?evlendin daha 1 haftada kök söktürmeye başlamış.....

senin kendine göre sebeplerin bu mu yani?eşinin baskı yapması ....ya çocuksunuz gerçekten......

cocuk yapmayın dıyonuzda benım bılgım yok bu konuda ablacım ıster ıstemez olacak ozaman:umursamaz:

eeee daha kendi çocuk olanın bunlar hakkında bilgisiz olması normaldir....

bn daha buyumedım bırde cocuk bakamam buyutemem gercekten hıcbırsey ıcın hazır hıssetmıyorum kendımı ınanırmısınız daha ben esımın sorumlulugunu kaldıramıyorum bırde bebek ımkansız

e be yavrum ben daha büyümedim diyebiliyosunda ne diye kaçtın peki?

off offf kızsam mı üzülsem mi karıştı valla....

hem kızıyorum hem üzülüyorum....yazık ettin kendine....
gecede artık olan olmuş yapacak bişey yok düşüncesiyle yorum yaptım eşinle konuşarak halledin diye....ne diyim ki başka şu durumda....

inşallah halledersin ama bana çok pişman olacaksın gibi geliyor...eşinde sende çocuksunuz.....yaptıklarınız davranışlarınız bunun ispatı....eşin senden 6 yaş büyük olabilir ama aslında o da hala çocuk..bi erkeğe göre 24 yaş evlilik için küçük....

en çokta ailene yaptığın ayıba üzüldüm....nedir yani kaçmak.....bbu kadar mı kör oluyorsunuz yaa.....bahane de eşim baskı yapıyodu.....yemişim baskısını....

bende bu babama baskı yaptım kitaplar aldırdım ilgilendi kısmına inanmak istemiyorum.böyle babaya bu acı yaşatılırmı.yok yok yalan bunlar

esım kazanamazsan ıstetıcem vermezlerse kacırcam dıyodu kazandım tercıh verecektım tutustu bu olmaz ımkansız soyle olacaktı böyle olacaktı hanı evlenecektık mutlu olacaktık benım yasım 24 yasım gecmeden evlencem senınle evlenmek ıstıyorum dedı annem o taraftan tercıhlerını yap gecmeden dıyordu bu sefer esım cıldırıyordu 1yılımız bosunamı dıyordu ben bununla cıkarken söyledım nıye ben ben okuyacam sen askerlıgınıde yapmıssın ısınde hazır okuyan bırı nıye dedım beklerım dedı sonunda yan cızdı

hayal urunu olmsını ruyada olmayı ve sabah uyandıgımda annemın yanında olmayı okadar cok ısterdım kı senağlama

hayatını karartmaya kararlısın yani

1 haftada her şeyi anladın . meyvenin bir kısmı çürüdü. çürük kısmı ayırıp meyveyi niye kurtarmıyorsun. temiz kısmı keyifle yemiyorsun. meyveyi tamamen çürütüp ağız burun dökerek yemeyi seçiyorsun. ve daha acısı çocuklarına çürük meyve yedirmeye niyetlisin :uhm:

Karşınızda suratına bakmak yerine akasya durağını izleyen bir haftalık kocasının kirli gömleğine sarılan bir arkadaş var..
Yani halihazırda hala aşık..
6 ay sonra iş çirkinleşmeye başlar..
şu an da kızımız alttan alıyor aşık diye..

hah ıyı dedın alttan alıyorum belkı normale döner dıye sınırlı bıraz kaynanama dıyorum aramadı dıye dıyo olsun kızım alttan al oruclu sınırlı alttan al

inanmak istemiyorumda ondan.herşey birtarafa babana çok haksızlık etmişsin.

babam resen sılmıs benım öyle kızım yok demıs benım gıbı babaya nasıl yaptı sımarttım her dedıgını yaptım ondanmı kımse konusmayacak demıs onunla konusursa konusanıda sılerım demıs cok haklı

kafamçokkarıştı yaşı 24 müş yaşı geçiyomuş öyle mi???
ay sinirim bozuldu yaa....bak canım sen anladığım kadarıyla böyle safcana,temiz kalpli bi kızsın bu çocuk resmen senin saflığını kullanmış....ya bişeylere sebep olmak istemem ama inan bana acayip sinirlendim....resmen gencecik bi kızın bütün geleceğini çalıp kendine köle etmiş bu..bu..neysee

öbür tarafta annen baban kimbilir ne hayaller kuruyodu,tercih yapacakta üniversiteyi kazanacak kızımız diye.....offffff içim acıdı yaaaamafoldumben

valla diyecek bişey yok güzelim,sen kendin etmişsin kendin bulmuşsun biz sana şöyle yap böyle yap diyemeyiz artık...olan olmuş...ya çok mutsuzsan ailenle aranı düzeltip döneceksin ananın babanın evine ya da kocanla konuşup halledeceksin ( anlarsa tabii,sanmıyorum ya)

hah ıyı dedın alttan alıyorum belkı normale döner dıye sınırlı bıraz kaynanama dıyorum aramadı dıye dıyo olsun kızım alttan al oruclu sınırlı alttan al

aşık mı kör mü

yazık ettin kendine hemde ne yazık

sen kaynananı dinle. aman ha sözünden çıkma sakın. aranızı bozma. yoksa kocacığından ne yersin bi fikrim yok. en fazla 6 aya da hamile kalırsın zaten. yazık yazık çok yazık. biz bu kadar üzüldüysek anan baban ne haldedir hiç düşünmezsin değil mi? sen kocanı düşün. ananın babanın hakkını nasıl ödeyeceksin. yazık o ana babaya yazık.

gençliğine geleceğine yazık ettin hala daha da ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…