yardım tırnak yeme alışkanlığı

jelibon25

3 melek annesi
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
3.656
1.188
148
merhaba kızlar. başlıktanda belli olduğu gibi benim vazgeçemediğim ve sevmediğim bir huyum var. tırnak yemek. ben başlayalı 9 yıl falan oldu. bir ara 2-3 aylığına bırakmıştım ama sonra ne olduysa teker teker 1 gün içinde hepsini yedim. var mı bunun bir çaresi? lütfen cvp verin.

birtek tırnak yiyen benmiyim? neden kimse cvp yazmıyor kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı.

birtek tırnak yiyen benmiyim? neden kimse cvp yazmıyor kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı.

acı tırnak ojesi olduğunu duymuştum onu denedin mi acaba birde oyalanacak birşeyler bulsan belki çabuk kurtulursun çünkü böyle alışkanlıkları insan sıkıntdan yapıyor

eczanelerde bulunan ;tırnak yemeyi bıraktıran kremler, yağlar , tırnak cilalarına baktınmı

Son düzenleme:
ben küçükken yermişim
annemin halası biz ona masalcı nine derdik

her konuya uygun çok güzel hikaye ve masallar bulurdu
sıkılmadan bıkmadan anlatır bizde 4 kulak dinlerdik

bir gün tırnak yiyen kızın başına gelenlerle ilgili bir hikaye anlattı
sağlığı bozulmuş filan ....
şimdi hikayeyi anımsamıyrum bile
ama kardeşimde bende birdaha yemedik

yani seni şimdi masalla hikaye ile kandırıp korkutup bırakmanı sağlayamayız tabiki

ama bence bu tamamen beyinde biten birşey
oje kullanmıyorsan kullanmanı tavsiye ederim
eğe önüne geçemiyorum diyorsan
en yakın zamanda bir uzmana müracat et
çok ama çokkk zararlı

Bir uzmandan yardım almasın,oje olayına fazla inanmıyorum onu sürdüğü halde yiyenler yine oluyor o yüzden şimdilik bir psikoloğla görüşsen senin için daha iyi olur.

teşekkür ederim canım. sizinkide güzelmiş :)

canım teşekkür ederim cevabın için.
Bir uzmandan yardım almasın,oje olayına fazla inanmıyorum onu sürdüğü halde yiyenler yine oluyor o yüzden şimdilik bir psikoloğla görüşsen senin için daha iyi olur.

Son düzenleme:
valla 7. sinifa kadar ufak ufak kopariyodum ama kokunden degil.
cok guzel elli bi arkadsim vardi birazda sosyeteydi.surekli manikure gidiyodu.
bende basladim o gunden beri hayatta elimi agzima sokmam.ellerimde cok guzeldir
dicegim o ki bol bol guzel elli fotolara bak özen

Malesef ki bende tırnak yiyen biriyim Küçükken abimin sayesinde bende başlamışım bu kötü alışkanlığa Acı oje falan bırakmıştım 4-5 ay yemeden durdum, hatta abimede bıraktırdım. Şimdi tekrar başladım, birden dalgınlığıma geliyor ve elimi ağzımda buluyorum. Sonra canımın acıdığını farkediyorum. Yarın tekrar acı oje alacağım. Tavsiyemdir

Herhalde sigarayi birakmaktan daha zor degildir.alkolu birakanlar var.irade meselesi.yaptigini fark ettigin an cek elini agzindan.birakacagim de.kac saattir yemedim.de basit hesaplar yaparak mutlu ol.ustune gidersen israrla yaparsin.

bence bir bayanın elleri çok önemli, onlara iyi davran.

burada oje forumlarına falan bak çok eğlenceli

youknow, chocolatestar, kontess, francesca?? gibi kullanıcıların oje topikleri vardı, bak onlara özenirsin. ben özenmiştim de oradan biliyorum

bende marlasinger gibi bi yolla bıraktım.lise sona kadar bende tırnaklarımı yiyordum. benden hoşlanan bi çocuk vardı .O bir gün kırmızı oje bayanlara çok yakışıyor tabi uzun tırnaklı olunca dedi.ben bişey hissetmiyodum aslında ama etkiledi beni o söz o gün bıraktım :) Tırnaklarını uzatacağına söz ver kendine.sonra manikür yaptır.o güzelliği görünce bi daha yemeye kıyamıycaksın :)

Ben de yiyordum, ta ki 2 yıl öncesine kadar :)
Nasıl bıraktın diyeceksin, sevgilim hayatıma girdiği için..
Çocuğa rezil olmamak adına uzattım resmen
Sonra bir baktım ki, hayat böyle çok daha güzel .. Oje sürmekten acayip zevk aldım, sevgilim çok beğeniyordu ellerimi ve tırnaklarımı, her gün tonlarca iltifat alıyordum
Hoşuma gitti ve bir daha yemeyeceğime söz verdim, bıraktım..
Senin de bırakman için bir sevgiliye mi ihtiyacın vardır nedir
Şaka bir yana, insan karar verdi mi bırakıyor

bende uzun bir süre tırnaklarımı yiyordum daha doğrusu yemek değildi tam koparım atıyordum çekirdek yer gibi Sonra etrafta güzel elleri tırnakları olan insanları gördükçe bende kendime güzel ojeler almaya başladım renkli renkli her gün başka renk sürdükçe yemeyi bıraktım ve uzadıkça güzelleştiğini gördüm ve en sonunda bıraktım.
belki denersen sendede işe yarayabilir

çok güldürdün akşam akşam canım beni. evet her halde öyleymiş. roflol rofrol, rofrol, tatlıcadıarzu3. :) evet herşey kafada bitiyor. bende bırakmaya karar verdim bugün.

teşekkürler cnm.

Tiksinerek bırakabilirsin.. Artık bundan sonrası senin hayal gücüne kalıyor.. :)

canım 2-3 kez denedim. ama kesin kararımı verdim. bırakacağım. sizin cevaplarınızdan sonra.
acı tırnak ojesi olduğunu duymuştum onu denedin mi acaba birde oyalanacak birşeyler bulsan belki çabuk kurtulursun çünkü böyle alışkanlıkları insan sıkıntdan yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…