birtek tırnak yiyen benmiyim? neden kimse cvp yazmıyorkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı.
merhaba kızlar. başlıktanda belli olduğu gibi benim vazgeçemediğim ve sevmediğim bir huyum var. tırnak yemek. ben başlayalı 9 yıl falan oldu. bir ara 2-3 aylığına bırakmıştım ama sonra ne olduysa teker teker 1 gün içinde hepsini yedim. var mı bunun bir çaresi? lütfen cvp verin.
ben küçükken yermişim
annemin halası biz ona masalcı nine derdik
her konuya uygun çok güzel hikaye ve masallar bulurdu
sıkılmadan bıkmadan anlatır bizde 4 kulak dinlerdik
bir gün tırnak yiyen kızın başına gelenlerle ilgili bir hikaye anlattı
sağlığı bozulmuş filan ....
şimdi hikayeyi anımsamıyrum bile
ama kardeşimde bende birdaha yemedik
yani seni şimdi masalla hikaye ile kandırıp korkutup bırakmanı sağlayamayız tabiki
ama bence bu tamamen beyinde biten birşey
oje kullanmıyorsan kullanmanı tavsiye ederim
eğe önüne geçemiyorum diyorsan
en yakın zamanda bir uzmana müracat et
çok ama çokkk zararlı
Bir uzmandan yardım almasın,oje olayına fazla inanmıyorum onu sürdüğü halde yiyenler yine oluyor o yüzden şimdilik bir psikoloğla görüşsen senin için daha iyi olur.
merhaba kızlar. başlıktanda belli olduğu gibi benim vazgeçemediğim ve sevmediğim bir huyum var. tırnak yemek. ben başlayalı 9 yıl falan oldu. bir ara 2-3 aylığına bırakmıştım ama sonra ne olduysa teker teker 1 gün içinde hepsini yedim. var mı bunun bir çaresi? lütfen cvp verin.
Ben de yiyordum, ta ki 2 yıl öncesine kadar :)
Nasıl bıraktın diyeceksin, sevgilim hayatıma girdiği için..
Çocuğa rezil olmamak adına uzattım resmen
Sonra bir baktım ki, hayat böyle çok daha güzel .. Oje sürmekten acayip zevk aldım, sevgilim çok beğeniyordu ellerimi ve tırnaklarımı, her gün tonlarca iltifat alıyordum
Hoşuma gitti ve bir daha yemeyeceğime söz verdim, bıraktım..
Senin de bırakman için bir sevgiliye mi ihtiyacın vardır nedir
Şaka bir yana, insan karar verdi mi bırakıyor
bende uzun bir süre tırnaklarımı yiyordum daha doğrusu yemek değildi tam koparım atıyordum çekirdek yer gibiSonra etrafta güzel elleri tırnakları olan insanları gördükçe bende kendime güzel ojeler almaya başladım renkli renkli her gün başka renk sürdükçe yemeyi bıraktım ve uzadıkça güzelleştiğini gördüm ve en sonunda bıraktım.
belki denersen sendede işe yarayabilir
acı tırnak ojesi olduğunu duymuştum onu denedin mi acaba birde oyalanacak birşeyler bulsan belki çabuk kurtulursun çünkü böyle alışkanlıkları insan sıkıntdan yapıyor
Tiksinerek bırakabilirsin.. Artık bundan sonrası senin hayal gücüne kalıyor.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?