- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
çok güldürdün akşam akşam canım beni. evet her halde öyleymiş. roflol rofrol, rofrol, tatlıcadıarzu3. :) evet herşey kafada bitiyor. bende bırakmaya karar verdim bugün.
Ne güzel :) Bak karar verdiysen eminim ki güzel sonuçlar alacaksın canım
Sana bu süreçte kolaylıklar diliyorum
Herhalde sigarayi birakmaktan daha zor degildir.alkolu birakanlar var.irade meselesi.yaptigini fark ettigin an cek elini agzindan.birakacagim de.kac saattir yemedim.de basit hesaplar yaparak mutlu ol.ustune gidersen israrla yaparsin.
merhaba kızlar. başlıktanda belli olduğu gibi benim vazgeçemediğim ve sevmediğim bir huyum var. tırnak yemek. ben başlayalı 9 yıl falan oldu. bir ara 2-3 aylığına bırakmıştım ama sonra ne olduysa teker teker 1 gün içinde hepsini yedim. var mı bunun bir çaresi? lütfen cvp verin.
merhaba kızlar. başlıktanda belli olduğu gibi benim vazgeçemediğim ve sevmediğim bir huyum var. tırnak yemek. ben başlayalı 9 yıl falan oldu. bir ara 2-3 aylığına bırakmıştım ama sonra ne olduysa teker teker 1 gün içinde hepsini yedim. var mı bunun bir çaresi? lütfen cvp verin.
canım ya bende kendimi bildim bileli yiyorum 1 hafta önce bıraktım şimdi biraz uzunlar flormarın hızlı tırnak uzatıcı ojesinden almıştım yararı oldu olmadı bilmiyorum ama tırnakların güzel göründükçe yemiyorsun bide boşboş oturma oda insana çok tırnak yedirtiyor
acı oje surdun mu canım
evet canım öyle oluyorda bide ben stresli olunca yiyiyorum daha çok.
Malesef ki bende tırnak yiyen biriyimKüçükken abimin sayesinde bende başlamışım bu kötü alışkanlığa Acı oje falan bırakmıştım 4-5 ay yemeden durdum, hatta abimede bıraktırdım. Şimdi tekrar başladım, birden dalgınlığıma geliyor ve elimi ağzımda buluyorum. Sonra canımın acıdığını farkediyorum. Yarın tekrar acı oje alacağım. Tavsiyemdir
evet canım denemiştim.
sabah bir haber okudum adam sürekli tırnaklarını yediği için (kanatana kadar) enfeksiyon kapmış enfeksiyon da kalp krizi geçirmesine sebep olmuş ölüm sebebi tırnak yemesi yani...
bende kuzenimden görmüştüm
elinle bile oynama tırnaklarını sonra o ağzına gitmiş oluyor çoktan
bende yiyorum,en nerfret ettiğim huyum .. :18:
psikoljikmiş 5 yaş çok önemliymiş insanda..
obsesif takıntıdır araştır istersen cnm ..
psikolog yardımı alalım biz seninlee .. :13:
Cnm ben bilirim bunu.kendimi bildim bileli yerim..insan icinde ellerini saklardim utanirdim.oje vss yalan kafada biticek is..ojesurdum renkli beni frenledi..tuttum kendimi sonra o kadar guzel oldulardlki up uzun herkez manken eli dedi takma sandi.sonra kirilmaya basladi kestim.simdi yanlarini kemiriom o kadar rahatszimki simdi bunu frenliyorum.sartlandir kndini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?