- Konu Sahibi Biryesilsusamuru
-
maalesef şu anda doğurabilecek psikolojik fiziksel ve ekonomik anlamda bir yeterliliği bulunmamakta. özgür iradesi ile verdiği bu karara saygı duyup arkadaşımıza destek olmaya çalışıyoruz. o yüzden önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum. teşekkürlerÇok üzücü yaaaaaaaaa. İnsanlar Bebek diye ölüyor. Yardım edin arkadaşınız doğursun çocuğunu. Sonra bir daha çocuğu olucak mı bakalım? Yazık.
Oncelikle ark. Korunma yollarini bilmesi iyiMerhaba sevgili kk üyeleri. Yıllardır okurum burayı fakat ilk defa yardımınıza ihtiyaç duydum.
benim bir arkadaşım var ve istenmeyen bir gebelik yaşıyor şu anda. erkek arkadaşı herhangi bir şekilde destek olmayacağını çok üslupsuz şekilde belirtti ve biz de arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. kürtaj olmayı istiyor fakat operasyonu gerçekleştirecek doktor arayışındayız. daha sonraki hayatı için devlet hastanelerinde kayıt alınması sebebiyle özel muayenehanesinde anlayışlı bir doktor arayışında. eğer tavsiye vermek doktor adı ve fiyat bilgisi konusunda yardımcı olmak isteyen olursa özel mesajlarıma bakıyor olacağım.
Ya nasil dokt. Adi filan verebiliyorsunuz. Ya aksi bir durum olup kanamadan gitse kim nasil hesap verecek??? Kiz öldügu ile kalir.Keşke böyle olmasaydı , ama yapacak bir şey yok ...
Yardım istemişsiniz , size önerebileceğim Kadın Doğum Doktoru Derviş Özer , internet den bilgilerine ulaşabilirsiniz...
Bundan sonra daha dikkatli olmanız dileği ile geçmiş olsun...
Ben sadece kadın doğum doktoru ismi verdim , aksine bişiy diyemem ...Ya nasil dokt. Adi filan verebiliyorsunuz. Ya aksi bir durum olup kanamadan gitse kim nasil hesap verecek??? Kiz öldügu ile kalir.
Herseyin yolu yordami var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?