- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
- Konu Sahibi Biryesilsusamuru
-
Susayım diyorum ama kayıtsız kalamadım...Sgk kayitlarina girmesin hesabi yapilmasi bu iste sevgili anne adayimizin cok da masum kandirilmis bir kizcagiz olmadigi dusundurtsede. Olan olmus...
Ama birden fazla iliski varsa babacik baba adayi ben degilim bana yuklemeye calisiyorsun diyebilir
Durum boyle bile olsa ailesine yuzunu kizartip diyecek.baska dogru yol ben bilmiyorum.
birazdan burası 'şaaparken düşüneydi'cilerle dolacak.
gardınızı alın.
ben de şu köşeye çökem.
Ben açıklasamPek çok konuda sizin gibi "birazdan burası .... diyenlerle dolacak, haberin olsun" şeklinde yorum yapılıyor ben gerçekten anlayamıyorum. Bunun amacı nedir biri bana anlatabilirse çok mutlu olurum.
Evet asla merdiven altı doktoru değil , yanlış anlaşılmışım sanırım .Aksine 2 hamileliğimin doğumlarını çok titiz gerçekleştirdiği için önerdim çok iyi bir uzmandır .Kimin ne yaşadığını,hangi şartlarda olduğunu bilemeyiz."Yaparken düşünseydi"ciler, her şey insanlar için,o kızın bu acı dersi unutacağını hiç sanmam. Evet evladı olmayanlar hassas olabilir bu konuda ama kimseyi zorla doğurtma hakkı da size düşmez. Ben yargılayamam,evlilik öncesi ilişki yaşamadım, ama hayatın ince dersleri vardır ve onu aşağılamak,karalamak bana yada bize düşmez. Derviş özer çok iyi bir doktordur. İsim verildi diye merdiven altı muayenecisi sanmayın. Kendisiyle görüşün yada Hera Kadın sağlığı Süleyman Eserdağ ile irtibata geçin. Mail yoluyla da dönüş yapıyor kendisi kısa sürede. Allah yardımcısı olsun,bir cana kıymak acı. Vazgeçme ihtimali umarım vardır.
Rica ederim.Evet asla merdiven altı doktoru değil , yanlış anlaşılmışım sanırım .Aksine 2 hamileliğimin doğumlarını çok titiz gerçekleştirdiği için önerdim çok iyi bir uzmandır .
Yalnış anlaşılmaması konusunda yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Çok haklısınız uzman kişilere yönlendirmek daha doğru sağlığı ve hijen açısından...Rica ederim.
Bende kendisini bir yakınımın aşılama sürecinde tanımıştım,bir kaç yıl gidip gelmiştik. Karakter olarakta,mesleki olarakta iyi bir insandır. Ama kurtaj mevzusunda cevabı ne olur bilemem tabii. Bu kız bunu bir şekilde yapacaksa varsın doktor adı verilsinde kendi başına başka işler açılmasın. Bunu ortalık olarak görme saçmalığına da girmez kimse umarım.
aynen öyle ne yazık ki.ailesini arayıp kızınız kürtaj oldu diyorlar.ayşe arman bu konuda araştırma yapmıştı hatta,roportajlar falan..ayrıca develet hastanelerinde doktorlar çoğunlukla yapğmıyorlarmış kürtajı ve yapanların da çoğu anestezi olmadan yapmışlar..şehir efsanesi falan değil,hürriyette bulabilrsiniz hatta..Devlet hastanesine kaydı olunca ne oluyor anlamadım? Tüm aile bireylerine ''Ey ahali bu kadın kürtaj oldu!'' diye mi duyuruyorlar? Ya da evlenince kocası geçmişte geçirdiği operasyon kayıtlarına mı erişebiliyor?
Valla sınır belli, 10 hafta. Acilen bir yer bulamazsanız devlete gider arkadaşınız. Ya düşeceksiniz işlek bir caddeye, özel muayenehaneleri gezeceksiniz.
Merhaba sevgili kk üyeleri. Yıllardır okurum burayı fakat ilk defa yardımınıza ihtiyaç duydum.
benim bir arkadaşım var ve istenmeyen bir gebelik yaşıyor şu anda. erkek arkadaşı herhangi bir şekilde destek olmayacağını çok üslupsuz şekilde belirtti ve biz de arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. kürtaj olmayı istiyor fakat operasyonu gerçekleştirecek doktor arayışındayız. daha sonraki hayatı için devlet hastanelerinde kayıt alınması sebebiyle özel muayenehanesinde anlayışlı bir doktor arayışında. eğer tavsiye vermek doktor adı ve fiyat bilgisi konusunda yardımcı olmak isteyen olursa özel mesajlarıma bakıyor olacağım.
Hayir yasal sure dahilinde ve reşit kendisi.Yasal kürtaj suresini geçirmedi değil mi ve arkadaşın 18 yaşından büyük?
ben doktor konusunda yardımcı olamayacağım ama
bebek 10 haftadan büyük olmamalı ve arkadasınız 18 yaşından büyük olmalı
özel hastane devlet farketmez sonuta kayda gecer
özel muayenehanede ise merdivenaltı yapılmış olur hayati tehlike olur
bence her seyi göze alıp hastaneye gitsin
Ayrıca bir şey sormak istiyorum
peki arkadasınız bu adamla hala devam edecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?