- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Dogru olani yapmissiniz. Aranizdaki muhabbet samimiet nasil ileri olabrki bunu yapabilir ben ankamin evinde yapmam utanmali bence bazi insanlarin kulturleri cok farkli due ucundan braz haksizlik yapmayayim diyorum ama yok bu ahlakHayırlı sabahlar
Günlerdir aklımdan çıkmayan bir konuyu tamamiyle anlatmak istiyorum objektif yorumlara ihtiyacım var
Haftada bir yarım gün gelen bir yardımcım var ismi “ Ayşe “ olsun
Ayşe doğal olarak başka evlere de gidiyor yaklaşık 2 yıldır çalışıyoruz
Gittiği evlerden birinin sahibi çalışan bir hanım ona güveniyor anahtarını veriyor ki bende öyle
Bir gün o hanımın evinden bahsederken işte çok büyük ve giyinme odalı vs diye anlatırken bana dedi ki “ oraya gittiğimde görüntülü arar sana gösteririm”
evin hanımı çalışıyor evde değil ben tabii çok rahatsız oldum dedim ki “ sakın öyle bir şey yapma olur mu hiç ev mahremdir istemem “ bu şekilde konuyu kapattım ama onun bunu yapabilirliği beni gerçekten rahatsız etti
Gelelim olay gününe
Her zamanki gibi temizliğe geldi bende dışarı çıktım işlerimi halledip döneceğim o evde yalnız
Evim tabii dağınık zaten öyle olmasa neden çağıracağım ki ama şu da var Ayşe evin o günkü halinden çok çok daha dağınık zamanları da oldu evimin ve onları da gördü hani
Ben dışarda işlerimi hallederlerken bir baktım whatsapp üzerinden peş peşe bana evimin resimlerini atıyor önce mutfak balkonunu attı sonra mutfağı sonra oturma odamı
Ben o esnada ona yazıyorum “Ayşe noluyor bana bunları neden atıyorsun?” Cevap yazmıyor atmaya devam ediyor
derken aradım sordum ve bana dediği şu: evi nasıl batırmışsın gör diye (ama önce bir bocalama hissettim gerçekten)
İyi de ben zaten yarım saat evvel o evden çıktım
Ne halde olduğunu biliyorum bu bir
İkincisi o halde olmasa zaten sen gelemezdin yani iş tanımın bu
Üçüncüsü ben zaten geri döneceğim yani görüşeceğiz geldiğimde söyle
Önceki olayı da unutamadığımı eklerseniz ben dedim ki “ Ayşe sen evimin resimlerini başkasına mı atıyordun da yanlışlıkla bana geldi?” Hayır dedi çocuklarının üstüne Yemin etti
Haliyle ben üzüldüm peki dedim tatlı konuştum fakat o olaydan sonra çeşitli bahaneler ile onu çağırmadım temizlik rutinini bozdum ve asla çağırmak da istemiyorum
Sorum şu asla gunahına girmek de istemiyorum ama ben sizce yanlış mı doğru mu düşünüyorum
Gerçekten özür dilerim bütün kalbimle ben sizi hiç ağlatmak istememiştim, konunuzu dağıttığım için de ayrıca özür dilerim. Kimsenin ne yaşadığınızı hiçbirimiz bilemeyiz o konuda da haklısınız. Allah evlatlarınızı size bağışlasın.Keşke beni biraz tanısaydınız hayatımda canını acıttığım tek insan olmamıştır!
O konuda eşiniz Doğumda ne taktı diye sorulmuştu başlıkta buydu bende takılanı söyledim
Başka bir üye bana “ sen değersizsin onlar sana takılmamış yatırım için takılmış “ minvalinde bir yorum yapınca diğer açıklamayı yaptım
Ama mesela eşim dövüyor diyene gidip ay benim ki asla dövmez mi demişim ya da maddi sıkıntınız var diyene ay benim hiç yok mu demişim
Kaldı ki yorumumun devamına bakın eşimle iş dolayısıyla ayrı yaşadığımızı bunun da maddi bir karşılığının asla olmayacağını yazmışım hava atmak nedir can acıtmak nedir
16 yıllık evliliğimin 13 yılı ayrı geçti tek başına 3 tane kız büyüttüm ne gençliğimi ne gelinliğimi ne evliliğimi bildim bu acıttı mı sizi? Beni hep acıtıyor da
Sabah sabah beni ağlattınız
Kim insafsız şimdi
Bu tarz bir olay yaşadım ben de. Tartıştığım biri konuşmamızın ekran resmini almış bana attı. Şaşırdım ben. Dedim ki neden bana atıyorsun İkimizin konuşmasını dedim. Sen kesin başka birine yetiştiriyosun dedim. Bocaladı. Yanlışlıkla almışım ekran resmini, sana başka bir şey atacaktım ama yanlışlıkla aldığım ekran resmini attım dedi. Bir daha asla konuşmadım o kişi ile. Öyle yalan mı olur yani. Bence iyi yapmışsınız. Bugün evinizin resmini atan yarın sırlarınızı da ifşa eder. Allah korusun eve hırsız girmesine bile neden olur o resimler. Başkası görse o resimleri falan. Çok ayıp yaHayırlı sabahlar
Günlerdir aklımdan çıkmayan bir konuyu tamamiyle anlatmak istiyorum objektif yorumlara ihtiyacım var
Gittiği evlerden birinin sahibi çalışan bir hanım ona güveniyor anahtarını veriyor ki bende öyle
Bir gün o hanımın evinden bahsederken işte çok büyük ve giyinme odalı vs diye anlatırken bana dedi ki “ oraya gittiğimde görüntülü arar sana gösteririm”
evin hanımı çalışıyor evde değil ben tabii çok rahatsız oldum dedim ki “ sakın öyle bir şey yapma olur mu hiç ev mahremdir istemem “ bu şekilde konuyu kapattım ama onun bunu yapabilirliği beni gerçekten rahatsız etti
Gelelim olay gününe
Her zamanki gibi temizliğe geldi bende dışarı çıktım işlerimi halledip döneceğim o evde yalnız
Evim tabii dağınık zaten öyle olmasa neden çağıracağım ki ama şu da var Ayşe evin o günkü halinden çok çok daha dağınık zamanları da oldu evimin ve onları da gördü hani
Ben dışarda işlerimi hallederlerken bir baktım whatsapp üzerinden peş peşe bana evimin resimlerini atıyor önce mutfak balkonunu attı sonra mutfağı sonra oturma odamı
Ben o esnada ona yazıyorum “Ayşe noluyor bana bunları neden atıyorsun?” Cevap yazmıyor atmaya devam ediyor
derken aradım sordum ve bana dediği şu: evi nasıl batırmışsın gör diye (ama önce bir bocalama hissettim gerçekten)
Önceki olayı da unutamadığımı eklerseniz ben dedim ki “ Ayşe sen evimin resimlerini başkasına mı atıyordun da yanlışlıkla bana geldi?” Hayır dedi çocuklarının üstüne Yemin etti
Haliyle ben üzüldüm peki dedim tatlı konuştum fakat o olaydan sonra çeşitli bahaneler ile onu çağırmadım temizlik rutinini bozdum ve asla çağırmak da istemiyorum
Sorum şu asla gunahına girmek de istemiyorum ama ben sizce yanlış mı doğru mu düşünüyorum
Önemli değil ben biraz ağlak bir insanım zatenGerçekten özür dilerim bütün kalbimle ben sizi hiç ağlatmak istememiştim, konunuzu dağıttığım için de ayrıca özür dilerim. Kimsenin ne yaşadığınızı hiçbirimiz bilemeyiz o konuda da haklısınız. Allah evlatlarınızı size bağışlasın.
Allah ayağına dolaştırdı deyiminin karşılığı bu sanırımBu tarz bir olay yaşadım ben de. Tartıştığım biri konuşmamızın ekran resmini almış bana attı. Şaşırdım ben. Dedim ki neden bana atıyorsun İkimizin konuşmasını dedim. Sen kesin başka birine yetiştiriyosun dedim. Bocaladı. Yanlışlıkla almışım ekran resmini, sana başka bir şey atacaktım ama yanlışlıkla aldığım ekran resmini attım dedi. Bir daha asla konuşmadım o kişi ile. Öyle yalan mı olur yani. Bence iyi yapmışsınız. Bugün evinizin resmini atan yarın sırlarınızı da ifşa eder. Allah korusun eve hırsız girmesine bile neden olur o resimler. Başkası görse o resimleri falan. Çok ayıp ya
Çok doğru düşünüyorsunuz.Hayırlı sabahlar
Gelelim olay gününe
Temizlik yapanı da var dağınıklık tabi kaldırılabilir vakit varsa çünkü dediğiniz gibi iş daha rahat yapılır hızlı yapılır ve daha çok iş yetişebilirTemizlik yapmak degilde, etrafı toparlıyorum ben. Dagınıklıgı kaldiriyorum ortadan ki daha çok daha rahat iş yapılsın.
paranla rezil olmak budur.gönder gitsin.evi nasıl batırmışsın gör diye (ama önce bir bocalama hissettim gerçekten)
Çok teknolojikmiş.çağa ayak uydurmus kadın resmen.ay çok hoşBenim anneme temizliğe gelen hanımın instagram hesabı vardı. Reklam amacıyla oraya temizliğe gittiği evleri before-after tarzı çekip paylaşıyordu. Annemin evini de hiç sormadan paylaşmış bir daha da çağırmadı annem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?