Yardımcı hanımın günahını mı alıyorum

1 - Çocuğunun üstüne yemin eden bir anadan, bir cacık olmaz! O dakika işten çıkartırdım... Benim bakıcı hakkında böyle bir konum var (farklı konular ama o da çocuğunun üstüne çok yeminler etmişti).
2- 1 dakika daha o kadını evimde tutmaz işten çıkartırdım. Gerek yok böyle şeylere, sinek küçüktür mide bulandırır.
3 - Hiçte suçluluk duymazdım, yaptığının yenilir yutulur yani yok malesef ki, sana dahi gönderiyor olsa fotoğrafları, kimsenin ev sahibinden izinsiz evin halini fotoğraflama hakkı yok.

Yuh terbiyesiz kadın kesin baskalarına atıyordu
Evi ne hale getirmişsin ne demek sen zaten o evi o hale getirensin annen değil eşin değil ne yaptın bu eve diye kızsın
O kadının evini nasılki baskalarına gösteriyorsa senin evinide bak ne pis kadın diyerek atıyordu demekki
Ve hala onun telefonunda evinin fotografları var
Cocuklarının üstüne yemin etse ne olcak yemin artık ağızlarına pelesenk olmus o tiplerin

Ben de başkaları hakkında konuşulmasından aşırı derecede rahatsız oluyorum. Benim evime gelen bir hanımefendi de isim vs. vererek başka evlerin dağınıklığından bahsetmişti, “Lütfen konuşmayalım, gerek yok” demiştim. Tekrar geldiğinden yine rahatsız eden konuşmalar ve tavırlar oldu, üçüncüye çağırmadım.

Baskasına attı atmadı bilinmez ama bu ne samimiyet? Siz patronunuz iş ile ilgili bak gör işi nasıl berbat etmişsin diye arıyor laf söyleyebiliyormusunuz? İş ne Olur ise olsun çalışan ve işveren arasında belli bir mesafe olmalıdır. Siz sırf bu sebebden bile iyi yapmışsınız

Hayır asla daha neler
Dağınıklık vardı ben dağınık insanım ama asla pis değildi benim midem kalktı o anlattıklarınızdan

Yüksek lisans mezunu, sanırım diplomalı meslekli (o ne demekse artık), kurumsal Türkiyenin bildigi firmalardan birinde calısıyorum bundan önceki işlerimde yine aynı düzeyde herkes tarafından bilinirliği olan kurumsal firmalardaydı. Ama o etik olmayan davranışlar dediğiniz öyle her gün her ay her yıl veya her kişi tarafından sık sık olmuyor. Neredeyse on yıllık kurumsal diplomalı iş hayatımda maximum duydugum 2dir. 1i biliyorum ama ikiyi belki duymusumdurda hatırlamıyorum diye söylüyorum. Ki olmasıda dogru oldugu gerceğini mi gösterir ? Bir yanlıs varsa ortada oo kurumsal firmalarda bile oluyor diyerek ev ortamındada mı yapılmalıdır ? Keza evlerdede haberlerden izledigimiz kadar ahlaksız işler yapan bircok insan vardır bu konu haricinde bunuda normal mi kabul etmek gerekir ? Ev misal benim mahremimdir siz evinizi sosyal medyada paylaşır dizilere programlara konu edebilirsiniz sizin görüşünüzdür saygı duyarım ancak ben mahremimim ücüncü sahıslarla paylasılmasını istemem.
Olayı kurumsal firma veya ev temizliği diye adlandırmak hem işi hem firmaları lekeler olay tamamen kadının yaptıgı saygısızlıktan ibaret.
Ki kurumsal firmalardada benzer etik davranıs yoksunu insanlar firma bilgilerini (sonucta burdada evin mahremi paylasılmıs değil mi) bu sekilde paylasmaları yakalanması durumunda veya dediginiz ahlaksızlıklar neyse onları yapmaları durumunda sorgusuz işten atılırlar bilginiz olsun

bence doğru şeyi yapmışsınız. bu yine iyi. ben lazerdeyken yüzüstü yatıyorum, kız arka bacağıma lazer yapıyor ve sürekli elinde telefonla uğraşıyor. sonra fotoğraf çekince çıkan sesi duydum telefondan. inkar etti ama o an bana işlem yaparken başka neyin fotosunu çekmiş olabilir ki?

Diplomalı meslek ifadesi ile diploma olmadan yapılma imkanı olmayan doktorluk, avukatlık, mühendislik gibi meslekleri kastettim. Bir de alaylı olarak küçük yaşta başlanıp usta/çırak ilişkisi içinde icra edilen meslekler olduğu için böyle ifade etmeyi tercih ettim açıklamak gerekli ise. Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, ne güzel şanslısınız ki Türkiye gibi bir ülkede bile adaletsizliğin minimum düzeyde olduğu bir firmada çalışma imkanı bulmuşsunuz, ne mutlu size. Bu kadar şanslı olmayan çoğumluğumuz için maalesef şartlar bu kadar iç açıcı olamıyor ve sizin için kırk yılda bir kez olabilecek haksızlıklar vaka-ı adiyeden sayılıyor. Sizin de bilginiz olsun. Onun dışında bir yerde bir ahlaksızlık var diye bunun güzel bir şey olduğunu ve her yerde olmasının hoş görülmesini de söylemedim. Bir sonraki yazımda da belirttiğim gibi bu tür davranışların az ya da çok bu coğrafya insanı olarak hepimizin içine sirayet ettiğinin bir gerçek olduğunu belirtmek için yazdım. İyi günler dilerim.

Sizi kesinlikle onaylıyorum. Bugün yapmasa yarın yapacak. Bence onla çalışmayı bir an önce bırakın. Bugün balkonu çeker yarın yatak odasını. Ne biçim insanlar var. Başkasının fotosunu da size atacaktı. Demekki bu onun kişiliğinde var

Ekranaltı almış olabilir aynı ses çıkıyor

Keşke beni biraz tanısaydınız hayatımda canını acıttığım tek insan olmamıştır!
O konuda eşiniz Doğumda ne taktı diye sorulmuştu başlıkta buydu bende takılanı söyledim
Başka bir üye bana “ sen değersizsin onlar sana takılmamış yatırım için takılmış “ minvalinde bir yorum yapınca diğer açıklamayı yaptım

Ama mesela eşim dövüyor diyene gidip ay benim ki asla dövmez mi demişim ya da maddi sıkıntınız var diyene ay benim hiç yok mu demişim
Kaldı ki yorumumun devamına bakın eşimle iş dolayısıyla ayrı yaşadığımızı bunun da maddi bir karşılığının asla olmayacağını yazmışım hava atmak nedir can acıtmak nedir
16 yıllık evliliğimin 13 yılı ayrı geçti tek başına 3 tane kız büyüttüm ne gençliğimi ne gelinliğimi ne evliliğimi bildim bu acıttı mı sizi? Beni hep acıtıyor da
Sabah sabah beni ağlattınız
Kim insafsız şimdi

Çalışmıyorum 3 kız var malum bir türlü düzen oturmadı tabii en büyük sebebi benim miskin oluşum

yanlış anlamayın da , çalışmıyorsanız, neden kadını evde tek bırakıyorsunuz. Başında durmanız çok daha sağlıklı..
Açıkçası bu zamanda herkese güvenmek çok zor.
Bunu her anlamda söylüyorum.

Çalıştığım için ve 'ben yokken evde yabancı birisinin bulunma hissi' bile beni fazlasıyla rahatsız ediyor.
Sürekli de alamıyorum.
Valla sabahları 1 saat erken kalkıp temizlik yapıyorum.
Büyük temizliği de eşimle hallediyoruz.
Ama şimdi çocuk büyüdü filan, yardımcı bayan alırsam kesinlikle yanında güveneceğim birisi olmalı diyorum.

Böyle böyle normalleştiriyoruz kabulleniyoruz sıradan kabul ediyoruz işte
Size de iyi günler olsun

Büyük ihtimal başkasına atıyordu ve size attı yanlışlıkla. İlişkiyi kesmekle iyi yapmışsınız.

Diyelim ki başkasına değil de gerçekten size attı. Bu ne küstahlık! Size dağınık evin hesabını mı soruyor?
Senin işin bu evi temizlemek değil mi? Temiz evi mi toplamaya gelecek!
Ben anında yol verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…