yardımcı olursanız sevinirim

smile08

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
38
9
13
31
Öncelikle bundan önce açtığım konuda verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim arkadaşlar. Danışmak istediğim bi konu var daha önce bekaretimi kaybettiğim erkek arkadaşıma geri dönmeli miyim o bıraktı beni ama eper dönersem mutsuz olacağımı biliyorum.karşıma çıkacak kişiye durumu da anlatıcam kabul etmez diye düşnmeden edemiyorum. Ya eskiyi seçip bi ömür mutsuz olucam ya da beni anlayacak birini bulucam ki bulabilir miyim bilmiyorum erkekler için çok önemli bi konu çünü.sizce hangisi mantıklı?

eskiye dondugunde neden mutsuz olacagini dusunuyorsun canim, bunu yasamadan bilemessin
baska birini bulabilirmiyim diye sakin dusunme, namus sadece bacak arasinda olmuyor, neler neler yasayipta ben kizim diye gecinenler var sen en azindan durustsun yaptigin seyin arkasindasin
karsina cok kisiler cikar korkma bu konudan ama eskiylede neden mutsuz olacagini anlayamadim

Beni tehdit ediyo ileride neler yapmaz ki. Ayrılırken çok kötü şeyler dedi ben ona inanmıştım.ayrıca benden hemn sonra biriyle çıktı beni aldatmış olbilir bile.

Cnm mutsuz olacaksan dönme tehdit edersr etsin kulak asma hiç

Gerçektenseven insan daha çok önem verir bekarete bence gerçekten seven insan sevdiği kızın başkasıyla birlikte olmasın8 kabul edemez

dönme bence... kaderinde varsa ne olur ama ona dönmeni tavsiye etmem..

Seni gercekten seven biri karsima ciktiginda bu cok onemsiz olacak. Lutfen ama lutfen mutsuz olacagin birine donme. Bir hata yapmissin ikincisini yapma

Sirf bekaretini verdin diye yurumeyecek bi iliskiye devam edip ise yaramaz bi adama hayatini mi vereceksin? Onune cikarsa bi adam durumu anlatirsin kabul ederse eder etmezse keyfi bilir. Hayatta her sey bi adam tarafindan kabul gormek mi?

Geri mi dönmeliyim sizce kızlar

Kesinlikle donmemelisin.

Kendini mecbur hissedip donersen, o herif de mecbur oldugunu hissettigini anlar, dover, sover, aldatir , her halti yer.

Bekarete kafayi takmis neandartellerden uzak dur sende, modern, kadina mal gozuyle bakmayan; kadinlarin da kimlikleri cinsellikleri olan bireyler olduklarini idark eden erkekler de var. Sen de kadina mal gozuyle bakan ilkel tiplerden uzak dur, adam gibi adamlara yonel, olmaz mi?

Once sen kendin su bakire degilsin diye degersizsin kafasindan bir kurtul. Senin degerin zar degil kardesim. Sen kendine deger vermezsen, sana deger veren cikmaz, unutma.

Son düzenleme:
tabikide dönme madem mutsuz olucaksın sırf o yüzden geri dönülür mü.sadece keşke zamanında düşünseydin bunları.ama olan olmuş artık önüne bak.gerçkten seni seven biri bunu önemsemiyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…