Zaten öye düşünsem geri dönmek geçmezdi aklımdanorasına sen karar vereceksin... ama beni gerçekten seven insan benim bekaretime bakmaz diye kandırma kendini... bakire olmadığını öğrendiği anda görürsün ne kadar seviyormuş... her erkek aynı...
orasına sen karar vereceksin... ama beni gerçekten seven insan benim bekaretime bakmaz diye kandırma kendini... bakire olmadığını öğrendiği anda görürsün ne kadar seviyormuş... her erkek aynı...
Keşke şuan ki aklım olsa yapmazdımtabikide dönme madem mutsuz olucaksın sırf o yüzden geri dönülür mü.sadece keşke zamanında düşünseydin bunları.ama olan olmuş artık önüne bak.gerçkten seni seven biri bunu önemsemiyecektir.
orasına sen karar vereceksin... ama beni gerçekten seven insan benim bekaretime bakmaz diye kandırma kendini... bakire olmadığını öğrendiği anda görürsün ne kadar seviyormuş... her erkek aynı...
herşeye tecrübe bu hayatta üzülme olan olmuş önüne bak cnm şimdi iyi düşün ve mutsuz olucağın bişeyin peşine düşme.Keşke şuan ki aklım olsa yapmazdım
İnşallahSeni anlayan ve oyle sevecek biri cikacaktir gercekten severse
Pişman oldu beni geri istiyo ama sevgisinden olmadıpına eminimBeni o bıraktı demişsin. Peki geri dönüşünü, evlilik yolunda ilerlemeyi kabul edecek mi?
Yoksa nasıl olsa bekaretini kaybetti, yeni bir ayrılığa kadar bana mecbur diye mi düşünür?
Bekaret takıntısından kurtulup onurlu bir şekilde hayatına devam etmelisin.
Gerçekten çok rahatladım çok teşekkür ederimherşeye tecrübe bu hayatta üzülme olan olmuş önüne bak cnm şimdi iyi düşün ve mutsuz olucağın bişeyin peşine düşme.
evlenip boşanmış insanla bekarken ilişki yaşamış birini nasıl kıyaslıyorsunuz ilginç... aynı ölçü değil.. ikisi farklı şeyler...O zaman evlenmis bosanmis kadinlarla evlenen erkeklerin hepsi sevmeden evleniyor ?!!!?
Kendi cevrenize gore konusun hanimefendi. Benim cevremde , sizin bahsettiginiz hasta, garip zihniyette olmayan pekcok erkek var. Kendi fikirlerinizi, cevrenizdeki insanlari tum topluma, kultur seviyelerine genellemeyin.
Her erkek ayni dye bir sey yok, siz seven erkek gormemissiniz. Pazardan karpuz secer gibi es secen, guzel olsun, isi de varsa eyvallah bu olsun iste diyen adamlar dediginiz gibi davranabilir belki ama seven erkek karsisindakine simsiki sarilir, gecmiste sevdigi uzulmus diye oturup uzulur. Allah Allah sevdigim de baskasiyla yatmis gibi igrenc bir dusunce aklina dahi getirmez, basina gelenlerden dolayi sevdigi adina uzulur.
boşanmış bir kadınla evlenmek ayrı şey, bekar iken ilişki yaşamış biri ile evlenmek ayrı şey...ikisi farklı.. ben bunu izah etmeye çalışıyorum... bekarkn ilişki yaşayıp sonra bekaret derdine düşmek garibime gidiyor benim...ya önce düşünecekti, ya da madem yaptı bu hatayı bedeline katlanacak.... yapan kişiye neden yaptın demiyorum ki ben.. yapar eder onun hayatı kimse karışmaz ama yaptıktan sonra dert yanması düzeltmeye çalışması olmuyor işte... arkasında dur...Burayı ben anlayamadım.Boşanmış çocuklu bayanlarla hiç evlenmemiş erkeklerle de evlenebiliyor.
evlenip boşanmış insanla bekarken ilişki yaşamış birini nasıl kıyaslıyorsunuz ilginç... aynı ölçü değil.. ikisi farklı şeyler...
bu arada böyle düşünen insanlara hasta garip diyorsunuz ya, bilakis hasta garip zihniyetli olan bu bayanın yaptığını savunmaktır.. böyle şeyler yaşarken bekaretini düşünmeyip, sonra kafa dank edince bekaret peşine düşmektir garip olan... en garibi de yaptı bitti oldu geçmişte kaldı deyip teselli edecek bir erkeğin karşısına çıkacak ihtimalini kuvvetlendirmektir... belki çıkar belki sever orası muallak... hiç bir kesinliği ve garantisi olmayan bir şey bu...
boşanmış bir kadınla evlenmek ayrı şey, bekar iken ilişki yaşamış biri ile evlenmek ayrı şey...ikisi farklı.. ben bunu izah etmeye çalışıyorum... bekarkn ilişki yaşayıp sonra bekaret derdine düşmek garibime gidiyor benim...ya önce düşünecekti, ya da madem yaptı bu hatayı bedeline katlanacak.... yapan kişiye neden yaptın demiyorum ki ben.. yapar eder onun hayatı kimse karışmaz ama yaptıktan sonra dert yanması düzeltmeye çalışması olmuyor işte... arkasında dur...
Ay sizin bekaretinize ya. Vallaha şiştim.
Zara bakip sevecek olan sevmesin zaten, bunun adina sevmek denmiyor.
Sizin derdiniz zar degil mi, baskasiyla sevismis kadini hicbir erkek kabul etmez yazmamis miydiniz ? Evli kadinlar %100 garanti baskasiyla sevismis oluyor, o bazda soyledim. Bu durumda belediyeden onayli sevismekle , onaysiz sevismenin hicbir farki yok, sonuc ayni, kadin baskasiyla sevistigini biliyorsun iste.
Kiz hata yapmis, pisman. Burda savunacak veya savunmayacak bir sey yok ki, hata iste. Asil garip olan sen degersizlestin, kimse seni almaz gibi zirvaliklar yazmak.
Cevremde gormesem soylemem herhalde, universitedeki sevgilileriyle iliski yasayip baskalariyla evlenen kiz arkadaslarim var. Hicbiri de yalan soylemedi, soylemek zounda hissetmedi. Bir tanesi cok kotu bir ayrilik yasadi, o kadar mukemmel biriyle evlendi ki.....Bu evlendigi adamla dostca baslamislar, sohbet ederken kiz ne kadar kotu terk edildigini anlatmis, adam da oturup onunla oturup aglamis. Sevgi diye ben buna diyorum, adam sevdiginin caninin yanmis olma dusuncesine bile katlanamamis.
Zardan bagimsiz olarak insanin karsisina sevecegi birinin cikacagi garantisi yok tabi. Guzel, bakimli, egitimli, kulturlu ve zarli arkadasimin karsisina isindigi biri cikmadi. Kader neyse insan onu yasiyor, alnimiza yazilmistan ote koy yok. kaderi de siz yazmadiginiza gore, senin karsina kimse cikmaz vs vs seklindeki zirvalari yazmayi birakin isterseniz. Zaten uzgun bir insana , sen de oldun bittin mahvoldun yazmayi birakin Allah askina.
Benim anlatmak istediğim şu
Boşanmış ve çocuklu bir bayan ve ona aşık olan hiç evlenmemiş bir erkek.Demek istediğim sevdikten sonra birçok erkek için bu sorun olmayabiliyor.Olacağı varsa oluyor yani.Fikirler uyuşup arada aşk olduktan sonra.Bu kadar sert tutumlar göstermeyin kimin başına inanın ne geleceği belli olmaz.O yüzden karşı tarafı anlamaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?