- 13 Nisan 2016
- 88
- 11
- 38
- Konu Sahibi -chatlak-98
kızlar meraba.hemen konuya gireyim. Nişanlıyım ağustos sonu düğünüm var. Neyse. Benim nişanlım çok titiz belkide titizlik hastası bunu aynı eve girmeden bilemicem. Bazı örnekler vereyim sizler oradan yorum yaparsınız çok aşırı mı hasta mı .Çünkü kafam çok karışık ilerde aynı evde sorun olur mu diye . Mesela iki ayrı telefon kullanır. Birisi evde diğeri dışarıda. Her dışarıdan geldiğinde mutlaka duşunu alır. Dışarıda birşeye pek dokunmaz kapı kolu tutacağı falan iki parmakla tutar özellikle insanlardan uzak durur bulaşıcı hastalıklardan korktuğu için yani şöyle mesela geçen gün bir lokantaya gittik garsonun saçında saç kıran hastalığı vardı ve oradan bişey yemeden kalktık üzerim pislenecek diye bir yere oturmaz ama rahat ve ferah ortamlarda güzel yemeğini falan yiyor. Bir örnek daha vereyim benim erkek kardeşim Safranbolu'da asker geçen gün izne geldi o gittikten sonra o kendi evinde kalmasına rağmen daha aynı evde bile değiliz dedi ki evdeki koltukları falan Bi silsen . Ağzım açık kaldı ne alaka dedim. O benim kardeşim cevabı şu oldu bazı yerler turist çok çektiği için hastalıklar falan daha rahat bulaşabiliyor. Türkiye de bunlardan üç tane yer var Safranbolu Kapadokya ve Konya Mevla'na imiş buralara çok turist geldiği için dikkat etmek gerekirmiş özellikle Japon'lar geliyormuş..... Gibi gibi gibi bunun gibi şeyler napım kızlar sizce evliliğimiz Nasıl olur Bi çıkmazın içindeyim mutluluğumu bile yaşıyamıyorum bunları düşünmekten belki de fazla abartıyorum belki de gerçekten hasta