Yazacağım şey uzun olacak ama ksuuda bakmayın etrafımdaki kimse anlamadığı için sizden fikirlerinizi almak istiyorum. Kayınvalidem oğlunu çok kıskanıyor oğlu hep yanında olsun istiyor benim düzenini evimi hiç umursamıyor ne zaman ona gitsek niye kalmıyorsunuz diyor 1.5 ay kaldım evime gidecem dediğim de bile cekiniyorum niye diyor hiç oğlumun evi var karısı var düzeni var demiyor ve sürekli biz biriz biz biriz birligiz diyor kese bir biktim artık bu düzensizlikten sorumsuzluktan borcumuz var borcu ödemek yerine borç üstüne borç yapıyolar sonra ben bi şey dediğimde para için kavga ediyosun diyolar halbuki altınlarım borca gitti üstüne ben kredi çektim ama umursamıyor ödenmiyor neymiş diğer borçlar ödeniyor eşim maaşında annesine verir ihtiyacını karşılar onlar maaşında bize verir biz ihtiyacımızı karşılarız eşime de keseyi ayır herkes kendi kesesini bilsin kimse kimsenin maaşını almasın sen kendi maaşına bak onlar kendi maaşına diyorum laftan anlamıyor alacağım varsa bile alamıyorum neymiş annesine vermiş onu ihtiyacı varmış annesinin maaşı i da o aliyo annesine de keseyi ayır diyorum laftan anlamiyo biz biriz deyip duruyo yardım edin ne yapmam lazım eşim de biraz anneci